Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.021
Πόντοι
6.946
Εδω καναμε τον μαιντανο δηθεν οικονομολογο Γιανη υπουργο οικονομικων επειδη ελεγε 5 μαλακιες καθε μερα στα καναλια και εσυ καιγεσαι για τον λουλακο?
Ναι, είναι προκατειλλημένος, άλλο ένας μαϊντανός που προβάλλεται για τα γούστα του στο σεξ (στα αρχίδια μας) παρά για το επάγγελμά του.

Όσο για τον ΓιάΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝη, είναι για ψυχιατρείο ή απλά, ευθανασία.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Μια χαρά βοηθάνε και οι ξένοι τα παιδιά τους. Αυτό το σε πετάω έξω από το σπίτι στα 18 είναι μύθος. Ίσως συμβαίνει σε ένα ποσοστό αλλα είναι μικρό (ενώ στην Ελλάδα ανήκουστο).

Αυτό όμως που σίγουρα δεν παίζει στο εξωτερικό είναι να έχει περάσει ο γιος/κορη σε μια σχολή και να του παίρνουμε πχ το Σκιροκο δώρο (γνωστός μου) η να έχει το παιδί δουλειά και να μένει με γονείς στα 30 , να μη τσοντάρει τίποτα και να έχει φαΐ κάθε μέρα και να του στρώνουν το κρεβάτι.

Όπως και να έχει στο εξωτερικό μεγαλώνουν τα παιδιά με πιο υπεύθυνο τρόπο από τα μαλακισμενα εδώ που τα θέλουν όλα έτοιμα.
Το εξωτερικό είναι σχετική έννοια. Η Ιταλία π.χ. είναι το ίδιο με την Ελλάδα περίπου, οι Ιταλοί έχουν μια φράση 'La Mamma Italiana' που έχει το ίδιο νόημα με την 'Ελληνίδα μάνα' που είναι υπερπροστατευτική και τα ελέγχει όλα. Στη Βόρεια Ευρώπη οι γονείς έχουν τη λογική ότι από τα 18-19-20 I let you fly, είμαι εδώ για guidance αν χρειαστείς, αλλά το τιμόνι το κρατάς εσύ. Εννοείται δεν εγκαταλείπουν τα παιδιά τους, το "τα πετάω στο δρόμο" είναι το πως βλέπει ο μέσος Έλληνας μαμάκιας. Και τουλάχιστον στο UK που το έχω ζήσει χρόνια, τη νοοτροπία την έχουν regardless of economic background, δηλαδή και affluent γονείς συνήθως δεν τα δίνουν όλα έτοιμα γιατί το θεωρούν κακό για την προσωπικότητα του παιδιού. Σκέφτονται π.χ. αν πάρει το student loan θα βγει με χρέος στην αγορά εργασίας, αλλά θα καταλάβει την αξία του χρήματος και τι σημαίνει να δανείζεσαι for a life target από νωρίς.

Τελευταία τροποποίηση:

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Αυτός ο λουλάκος δήθεν ψυχίατρος που τον πηγαινοφέρνουν από κανάλι σε κανάλι, ΓΙΑΤΙ προωθείται τόσο, λόγω πισωγλεντισμού; μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τις απόψεις του τις λουλούδικες, από το γάμο λοατκι ακόμα που τον καλούσαν. Δηλαδή, άλλους ψυχίατρους, ΔΕΝ έχει στην Ελλάδα;
Τον σουρα, αυτον που προωθουσε η ζηνα η αλεπουδιαρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.021
Πόντοι
6.946
Τον σουρα, αυτον που προωθουσε η ζηνα η αλεπουδιαρα.
Άλλον λέω. Δεν ξέρω τι και πώς για Σούρα.

Αν θυμάμαι καλά, ο Σούρας υποστήριζε ότι οικογένεια νοείται από ΠΑΤΕΡΑ και ΜΗΤΕΡΑ, οι οποίοι και ΜΠΟΡΟΥΝ να τεκνοποιήσουν. Με λίγα λόγια 2 μήτρες ή 2 αρχιδόμπαλες, ΔΕΝ μπορούν να τεκνοποιήσουν, οπότε, ήταν κατά.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.492
Πόντοι
506
Άλλον λέω. Δεν ξέρω τι και πώς για Σούρα.

Αν θυμάμαι καλά, ο Σούρας υποστήριζε ότι οικογένεια νοείται από ΠΑΤΕΡΑ και ΜΗΤΕΡΑ, οι οποίοι και ΜΠΟΡΟΥΝ να τεκνοποιήσουν. Με λίγα λόγια 2 μήτρες ή 2 αρχιδόμπαλες, ΔΕΝ μπορούν να τεκνοποιήσουν, οπότε, ήταν κατά.
Τον Παπαδημητριαδη λες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.494
Πόντοι
2.356
Αυτο με τη ψυχικη υγεια ειναι σπουδαια κουβεντα ,και μπραβο που το εχεις πιασει ..πανε σε δουλειες που ακομημκαι μισουν ,συντομα γινονται δυστυχισμενοι ,και μετα βγαζουν φθονο κσι μισος αν δουν καποιον που, τολμα να πει πως επελεξα μεν λιγοτερα χρηματα αλλα, ειμαι ευτυχισμενος ,και καπως ετσι θα πρεπει να βγηκε κει αυτο με τη κατσικα του γειτονα..
Ακριβώς αυτό. Είχα και έχω τη δυνατότητα για περισσότερα. Απλά, πλέον θέλω και την ηρεμία μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κόμμα του Τζήμερου (που είναι η αρσενική Λατινοπούλου), που είναι για επιχειρηματίες...
Πως ο Έλληνας ψηφίζει κόμματα που είναι για μεγαλοεπιχειρηματίες (άσχετα με το τι λένε στο πρόγραμμά τους), πιστεύοντας ότι τα συμφέροντά του συμπλέουν με τα δικά τους, είναι άξιο απορίας ...
Ενώ ο ίδιος δεν θα γίνει ποτέ τέτοιος (οι πιθανότητες να γίνει μπορεί να είναι μηδενικές έως κάτω από το μηδέν)... Θέλει να ζει με το όνειρο αυτό...
Και δεν απευθύνομαι σε εσένα Μενέδημε, γενικά μιλάω, εσύ μου έδωσες την αφορμή...
Έχω φίλο που είναι σχεδόν άστεγος (φιλοξενείται) και μου λέει για την "καταπάτηση" και ανυπαρξία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στα καθεστώτα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού (που σίγουρα ήταν λάθος) και ότι ψήφισε τον γνωστό πωλητή κεραλοιφών στις πρόσφατες εκλογές (ενώ σκεφτόταν σοβαρά να ψηφίσει ΚΚΕ)... Στις προηγούμενες εθνικές ψήφισε ΝΔ και μουτζώνει τον εαυτό του...
Έχεις ισοπεδωτική λογική. Δεν είναι άσπρο μαύρο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.612
Πόντοι
3.656
Άκου μάστορα αν δεν απατώμαι είσαι ΜπράβοΚουλης οπότε δεν μπορεί να γίνει συζήτηση
Και κρατικοδίαιτος 5ης γενιάς.
Δεν έχει πλησιάσει ποτέ επαγγελματία σε απόσταση βεληνεκούς μπάρετ 50 .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.612
Πόντοι
3.656
Το εξωτερικό είναι σχετική έννοια. Η Ιταλία π.χ. είναι το ίδιο με την Ελλάδα περίπου, οι Ιταλοί έχουν μια φράση 'La Mamma Italiana' που έχει το ίδιο νόημα με την 'Ελληνίδα μάνα' που είναι υπερπροστατευτική και τα ελέγχει όλα.
Μια ροχάλα είμαστε μπροστά στην ιταλία.
Είχα πάει σε άπειρες μικρές πόλεις με αίσθημα από αυστρία, ένα χειμώνα που σαρώναμε την ευρώπη.

Είμαστε πίθηκοι μπροστά τους.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Είχα πάει σε άπειρες μικρές πόλεις με αίσθημα από αυστρία, ένα χειμώνα που σαρώναμε την ευρώπη.

Mate, σε ότι αφορά την οικογένεια είμαστε πολύ κοντά, είναι μαμάκηδες και στο σπίτι των γονιών μέχρι τα 30+. Δες και το γράφημα της EU. Δεν την έχω ζήσει τη χώρα (παρά μόνο σαν τουρίστας), αλλά έχω δουλέψει πολύ με Ιταλούς στην Αγγλία και έβγαινα και με μια Ιταλίδα once upon a time, οπότε κάτι έχω μάθει.

Συνημμένα

• Nest.png
    Nest.png
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 17

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.612
Πόντοι
3.656
Mate, σε ότι αφορά την οικογένεια είμαστε πολύ κοντά, είναι μαμάκηδες και στο σπίτι μέχρι τα 30+.
Δεν μαθαίνω τη ζωή από γραφήματα.
Έχω πάει σε πολλά μέρη .

Προτιμώ την Ιταλία , Ισπανία ... παρά τη Σουηδία ... που ο Σουηδός μαθαίνει ότι πέθανε η μάνα
του από email του κρατικού ληξιαρχείου .... και ότι την έθαψε ο Δήμος ....

Ma la canzone mia piu bella sei tu! Sei tu la vita E per la vita non ti lascio mai piu! Mamma... mai piu!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Δεν μαθαίνω τη ζωή από γραφήματα.
Έχω πάει σε πολλά μέρη .

Προτιμώ την Ιταλία , Ισπανία ... παρά τη Σουηδία ... που ο Σουηδός μαθαίνει ότι πέθανε η μάνα
του από email του κρατικού ληξιαρχείου .... και ότι την έθαψε ο Δήμος ....
Αυτά είναι ελληνικά στερεότυπα.
Το ότι οι γονείς από μια ηλικία και μετά δεν είναι κώλος και βρακί με τα παιδιά τους δε σημαίνει ότι τους θάβει ο δήμος και η εκκλησία. Όσοι Σκανδιναβοί ήξερα στο UK πήγαιναν και έβλεπαν τους γονείς τους όποτε μπορούσαν όπως οι Έλληνες.
Από κει και πέρα πίστευε και έχε προτίμηση σε ό,τι θες, τσάμπα είναι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.612
Πόντοι
3.656
Αυτά είναι ελληνικά στερεότυπα.
Το ότι οι γονείς από μια ηλικία και μετά δεν είναι κώλος και βρακί με τα παιδιά τους δε σημαίνει ότι τους θάβει ο δήμος και η εκκλησία.
Ομολογουμένως.
Το μεγαλύτερο ποσοστό πάει για αποτέφρωση .

Εσύ που δεν γουστάρεις ελληνικά στερεότυπα και είσαι προχώ,
κυριακές πήγαινε με ποδήλατο στα δάση να αράζεις σε κουβέρτα κάτω από τα δέντρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506

Αφού έχεις ταξιδέψει έναν ολόκληρο χειμώνα και σαρωσες κάτι θα ξέρεις

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.046
Πόντοι
9.931

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.612
Πόντοι
3.656
Πουλάει τρέλα ο μαν ρε, βάζει και παλιά ιταλικά τραγουδάκια, είναι ωραίος.
Τυπάρα βλέπω αποκτάς συστάσεις από μέλη της λίστας.
Έχεις ήδη έναν να σε προτείνει το glyfomounix. Μέλος της λίστας.
Άλλον έναν θες.

Εσύ να υποθέσω έχεις ζήσει χρόνια στην ιταλία και έχεις άποψη για όλες τις χώρες και τους λαούς ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom