Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.606
Πόντοι
3.656
40 γυναίκες λέει έχουν περιπολικό όξω από το σπίτι τους!! Πού ζούμε ρε μαλάκα μου.. 80 άτομα τη βάρδια, 240 το 24ωρο; Ή είναι μόνο για συγκεκριμένες ώρες; Τα πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΙΕΣ ή τα συνήθη κορόιδα μισθωτοί - συνταξιούχοι;

ΑΚΤΙΟΝ24 τώρα.
Οποτε εμεις κριτικαρουμε το γεγονος οτι 80 αστυνομικοι φυλανε γυναικες και οχι το γεγονος οτι 40 γυναικες εχουν πιθανοτατα χτυπηθει και κακοποιηθει απο τον αντρακλα συντροφο που θολωσε....
Εγω προτιμω να σου πω την αληθεια να υπαρχει αυτη η προστασια παρα να τους βλεπω να ανακατευουν την φρενταρα τους στο εβερεστ με το καλαμακι...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.018
Πόντοι
6.946
Οποτε εμεις κριτικαρουμε το γεγονος οτι 80 αστυνομικοι φυλανε γυναικες και οχι το γεγονος οτι 40 γυναικες εχουν πιθανοτατα χτυπηθει και κακοποιηθει απο τον αντρακλα συντροφο που θολωσε....
Εγω προτιμω να σου πω την αληθεια να υπαρχει αυτη η προστασια παρα να τους βλεπω να ανακατευουν την φρενταρα τους στο εβερεστ με το καλαμακι...
Να τους πληρώσουν, αν θέλουν προστασία.
Ή ακόμα καλύτερα, από την στιγμή που πραγματικά χρειάζονται προστασία, να βάλουν ΠΡΩΤΑ φυλακή όσους έκριναν ότι πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο θύτης, ΑΠΑΝΤΕΣ, και μετά, τον ίδιο τον θύτη φυσικά.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
Και πόσες εκατοντάδες ΚΟΠΡΟΙ πολιτικάντηδες, επιχειρηματίες, νομικοδικαστικοδικηγόροι, και λοιποί, έχουν ΤΖΑΜΠΑ προστασία εις υγεία των κορόιδων... Περιμένετε εσείς ασφάλεια στις γειτονιές μετά και μην ξεχνάτε την συμβουλή του υπουργού, κάντε ότι κοιμάστε.
μόνο αν υπήρχε διαφάνεια θα μπορούσαμε να κρίνουμε:
πόσοι διατίθενται σε ποιους ως είδη στόχων με ποιο κόστος
πχ 1000 σε βουλευτές, 500 σε απειλούμενους απλούς πολίτες, 100 σε καλλιτέχνες, 30 σε τραπεζίτες-βιομηχάνους, 10 σε πρώην προέδρους της δημοκρατίας κοκ
και συγκριτικά στοιχεία με το παρελθόν.

αλλιώς, μπορούμε να εικάσουμε ό,τι θέλουμε: ότι αστυνόμοι κάνουν τα ψώνια του παπαδημούλη ή ότι είναι οδηγοί της βανδή κλπ

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.606
Πόντοι
3.656
Να τους πληρώσουν, αν θέλουν προστασία.
Ή ακόμα καλύτερα, από την στιγμή που πραγματικά χρειάζονται προστασία, να βάλουν ΠΡΩΤΑ φυλακή όσους έκριναν ότι πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο θύτης, ΑΠΑΝΤΕΣ, και μετά, τον ίδιο τον θύτη φυσικά.
Toυς πληρωνουν.Οσο πληρωνω εγω κι εσυ αλλο τοσο πληρωνουν κι αυτες.Φορολογουμενοι πολιτες ειναι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.018
Πόντοι
6.946

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.606
Πόντοι
3.656
Τέτοια απάντηση θα περίμενα και από το Πολιτμπιρό ή από Περισσό.
Εαν θεωρεις, οτι να πληρωνω το κρατος για προστασια απο το εγκλημα και το κρατος να με προστατευει οντως,ειναι σταλινικο τοτε πασο.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.087
Πόντοι
216
Αν κρίνω από την δήλωση που έκανε αυτή η ασκούμενη δικηγόρος το επώνυμο του πρέπει να αρχίζει από Τ.

Και αν είναι αυτός που νομίζω έβγαινε και αυτός στη Ζήνα.Μα τι έκανε αυτή;Όλους τους νταηδες δικηγόρους έφερνε;χαχαχα

Δεν θέλω να πω το μικρό του γιατί θα το καταλάβετε.
Thank me later αν έχω δίκιο.

Αν θέλω γίνομαι και λαγωνικό άξιος των αρχιψαγμενων του φόρουμ αυτού..Διότι το επίπεδο είναι υψηλότατο.
Το έψαξα εχθές και βρήκα το ονοματεπώνυμο και όταν η (πρώην?) γυανίκα του έβγαλε και μία ανακοίνωση,τότε όλα έδεσαν.
(Στην αρχή που έψαχνα για υποψήφιες ευρωβουλευτίνες,δεν έβρισκα τίποτα αλλά δεν είχα ψάξει στα μικρά κόμματα)
Anyway,o γνωστός ποινικολόγος Κώστας Ντάλτας είχε πει πριν από δύο-τρεις ημέρες στον ΣΚΑΙ ότι η όλη φάση με τους γνωστούς απατεώνες δικηγόρους-τηλεμαϊντανούς λειτουργεί ως εξής...
Σκάει μία υπόθεση,οι τύποι είναι φτωχοδιάβολοι,τηλεφωνάει μέλος της συμμορίας "Αλήθεια με την Ζήνα" {ρε παιδιά,τι κακό είναι αυτό σας βρήκε?Η εκπομπή τυχαίνει να γνωρίζει τον τάδε μεγαλοδικηγόρο που θα σας βοηθήσει αφιλοκερδώς} και τσουπ η εκπομπούλα έχει υλικό για ημέρες!

(1,38 στο βίντεο)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.346
Πόντοι
2.356
Eκτός Ελλάδας δεν εισαι εσυ?
Πώς εχεις τοσο παγιωμενη αποψη για το τι συμβαινει εδω και οτι "διαλυονται τα παντα"?
Τύπε, διαλύονται τα πάντα.
Μόνο τα μπουρδέλα θα μείνουν όρθια.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.180
Πόντοι
206
Μαθαίνω απο έγκυρη πηγή , οτι οι εταιρειες σεκιουριτι θα αναλάβουν φύλαξη με το Πάνικ μπουτόν διοτι οι αστυνομικοί ΚΑΙ το σωματείο τους , ισχυρίζονται οτι εκτελούν αλλότρια καθήκοντα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Το έψαξα εχθές και βρήκα το ονοματεπώνυμο και όταν η (πρώην?) γυανίκα του έβγαλε και μία ανακοίνωση,τότε όλα έδεσαν.
(Στην αρχή που έψαχνα για υποψήφιες ευρωβουλευτίνες,δεν έβρισκα τίποτα αλλά δεν είχα ψάξει στα μικρά κόμματα)
Anyway,o γνωστός ποινικολόγος Κώστας Ντάλτας είχε πει πριν από δύο-τρεις ημέρες στον ΣΚΑΙ ότι η όλη φάση με τους γνωστούς απατεώνες δικηγόρους-τηλεμαϊντανούς λειτουργεί ως εξής...
Σκάει μία υπόθεση,οι τύποι είναι φτωχοδιάβολοι,τηλεφωνάει μέλος της συμμορίας "Αλήθεια με την Ζήνα" {ρε παιδιά,τι κακό είναι αυτό σας βρήκε?Η εκπομπή τυχαίνει να γνωρίζει τον τάδε μεγαλοδικηγόρο που θα σας βοηθήσει αφιλοκερδώς} και τσουπ η εκπομπούλα έχει υλικό για ημέρες!

(1,38 στο βίντεο)
Εγώ βλέπω ότι η υπόθεση τζούζει πάρα πολύ τον δικηγορικό σύλλογο.Έπεσε το image τους και παίρνουν σιγά σιγά τα @@ μας.Καιρός ήταν να προσγειωθούν λίγο γιατί αρκετοί την είχαν δει.Όταν κάποιος πελάτης πήγαινε στα δικαστήρια όμως και έχανε υπόθεση στωικά λέγανε αυτός είναι ο νόμος.Τώρα όμως που ο νόμος εφαρμόζεται γιαυτούς τσούζει.

• Ουάου
Αντιδράσεις: xxxnnn

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.621
Πόντοι
506
τι θυμηθηκα! Πριν καποια χρονια καθομουν με την ξαδελμη μου στο χωριο και τα λεγαμε, αυτη μου ελεγε τι ηθελε να δηλωσει στις πανελληνιες, ηταν καλη μαθητρια και ηθελε να σπουδασει νομικη. Εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα ο θειος και του ανακοινωνει την αποφαση της. Ε, λοιπον οταν τον ειδα τρομαξα, αγροτοκτινοτροφς στο επαγγελμα, ντερεκι και μπλεγμνος με συνεταιρισμους, γενικα οχι ο τυπικος αγροτης. Γινεται κατακοκκινος , στηριζεται με τα δυο του χερια σε σχημα γροθιας στο τραπεζι. Την απανταει με τα δοντια εξω, αλλα χαμιλοφωνα
"εγω πουτανακι του καθε μαλακογραφια δεν θα σε κανω!"

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
Εγώ βλέπω ότι η υπόθεση τζούζει πάρα πολύ τον δικηγορικό σύλλογο.Έπεσε το image τους και παίρνουν σιγά σιγά τα @@ μας.Καιρός ήταν να προσγειωθούν λίγο γιατί αρκετοί την είχαν δει.Όταν κάποιος πελάτης πήγαινε στα δικαστήρια όμως και έχανε υπόθεση στωικά λέγανε αυτός είναι ο νόμος.Τώρα όμως που ο νόμος εφαρμόζεται γιαυτούς τσούζει.
πόσοι άλλοι χτύπησαν τις γυναίκες τους, εργάτες, άσημοι, κοινοί θνητοί και έμειναν ελεύθεροι,
ο λύτρας τιμωρείται λόγω διασημότητας (μου θυμίζει κάπως τον στρος καν, που τον έσερναν στη ΝΥ)
αδηφάγα μέσα, και δυστυχώς, οι πολιτικοί και τελευταία και οι δικαστές υπακούουν σ' αυτά.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
τι θυμηθηκα! Πριν καποια χρονια καθομουν με την ξαδελμη μου στο χωριο και τα λεγαμε, αυτη μου ελεγε τι ηθελε να δηλωσει στις πανελληνιες, ηταν καλη μαθητρια και ηθελε να σπουδασει νομικη. Εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα ο θειος και του ανακοινωνει την αποφαση της. Ε, λοιπον οταν τον ειδα τρομαξα, αγροτοκτινοτροφς στο επαγγελμα, ντερεκι και μπλεγμνος με συνεταιρισμους, γενικα οχι ο τυπικος αγροτης. Γινεται κατακοκκινος , στηριζεται με τα δυο του χερια σε σχημα γροθιας στο τραπεζι. Την απανταει με τα δοντια εξω, αλλα χαμιλοφωνα
ε βέβαια ο κτηνοτρόφος-συνδικαλιστής ξέρει καλά από δικηγορία-νομική επιστήμη-επιστήμη

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
πόσοι άλλοι χτύπησαν τις γυναίκες τους, εργάτες, άσημοι, κοινοί θνητοί και έμειναν ελεύθεροι,
ο λύτρας τιμωρείται λόγω διασημότητας (μου θυμίζει κάπως τον στρος καν, που τον έσερναν στη ΝΥ)
αδηφάγα μέσα, και δυστυχώς, οι πολιτικοί και τελευταία και οι δικαστές υπακούουν σ' αυτά.
Το να είσαι διάσημος έχει τα καλά του έχει και τα κακά του.Όταν όλα ήταν καλά είχε την εύνοια πολλών τώρα στη στραβή του γύρισαν όλοι την πλάτη.Έτσι πάει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

(1,38 στο βίντεο)
Ωραιος ο Κωστας. Προσυπογραφω καθε λεξη του. Ειχε και εχει παντα την εκτιμηση μου

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.605
Πόντοι
34.538
Ποιος ειναι ο δευτερος δικηγορος που λενε ξερουμε;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Εδώ και χρόνια δεν έχουν κανένα σπουδαίο image οι δικηγόροι στην Ελλάδα αδελφέ, η μεγάλη πλειοψηφία κακομοίρηδες είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και τελικα το κοριτσι τι εκανε στη ζωη του?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
40 γυναίκες λέει έχουν περιπολικό όξω από το σπίτι τους!! Πού ζούμε ρε μαλάκα μου.. 80 άτομα τη βάρδια, 240 το 24ωρο; Ή είναι μόνο για συγκεκριμένες ώρες; Τα πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΙΕΣ ή τα συνήθη κορόιδα μισθωτοί - συνταξιούχοι;

ΑΚΤΙΟΝ24 τώρα.
Φυσικα.
Οταν ενας αστυνομικος ειπε σε καποια "το περιπολικο δεν ειναι ταξι", τιμωρηθηκε πειθαρχικα.
Τα λεγαμε, δεν τα λεγαμε?
Τωρα η καθε μυαλοφυγοδικη θα λεει οτι κινδυνευει και θα εχει ενα περιπολικο στην πορτα της, μην τυχον παθει καμια τιποτα και λυσσαξουν παλι τα σοσιαλ του εμετού για την αδιαφορη αστυνομια.
Δεν λυσσαξατε τοτε καποιοι για την αστυνομια? Λουστειτε τα τωρα
Θα σας κλεβουν και το περιπολικο θα ειναι στην Κατινα και την Κουλα που φοβουνται

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Και πόσες εκατοντάδες ΚΟΠΡΟΙ πολιτικάντηδες, επιχειρηματίες, νομικοδικαστικοδικηγόροι, και λοιποί, έχουν ΤΖΑΜΠΑ προστασία εις υγεία των κορόιδων... Περιμένετε εσείς ασφάλεια στις γειτονιές μετά και μην ξεχνάτε την συμβουλή του υπουργού, κάντε ότι κοιμάστε.
αναλογικά σε σχεση με της χωρες της Ευρώπης εχουμε υψηλο αριθμο αστυνομικών πανω απο το μεσο ορο στους 100χιλιαδες κατοικους.
Απλα οι αστυνομια εχει σκορπισει σε γραφεία σε πριβε φυλαξη γυναικων και πολιτικών.
Με λιγα λογια ενεργοι ειναι οι μισοί αλλα το κρατος κανει περικοπες αλλου.
Η λύση ειναι να δημιουργηθεί και ιδιωτική αστυνομια με προσωπικό.
Αυτοι θα αναλαβουν φυλαξη καποποιημενων γυναικων πολιτικους κλπ και οποιος θελει φυλαξη να πληρωσει ιδιώτη μαζι μ αυτους οι πολιτικοι κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom