Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Αυτά είναι ελληνικά στερεότυπα.
Το ότι οι γονείς από μια ηλικία και μετά δεν είναι κώλος και βρακί με τα παιδιά τους δε σημαίνει ότι τους θάβει ο δήμος και η εκκλησία. Όσοι Σκανδιναβοί ήξερα στο UK πήγαιναν και έβλεπαν τους γονείς τους όποτε μπορούσαν όπως οι Έλληνες.
Από κει και πέρα πίστευε και έχε προτίμηση σε ό,τι θες, τσάμπα είναι.
Να ήξερες που έμπλεξες, αχ και να ξερες... :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506
Να ήξερες που έμπλεξες, αχ και να ξερες... :2funny:
Μαρεσει που ενώ είμαστε στη λίστα, σχολιάζει τα γραφόμενα.

Μάλλον θα έχει και άλλους κλώνους για όταν θα κλείσει αυτό το νικ

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Εσύ να υποθέσω έχεις ζήσει χρόνια στην ιταλία και έχεις άποψη για όλες τις χώρες και τους λαούς ;
Σου εξήγησα πώς το ξέρω και εμπειρικά, αλλά, at any rate, το ότι οι Ιταλοί είναι μαμάκηδες και τους στρώνουν το κρεβάτι μέχρι τα 30κάτι είναι data-driven knowledge, google "when Italians leave the nest?" και θα βρεις metrics, δε χρειάζεται να είμαι δήμαρχος της Ρώμης για να το ξέρω. Αν πάλι εμπιστεύεσαι περισσότερο τη γνώση που αποκόμισες κάνοντας road trip στην Ιταλία με μια γκόμενα κάποτε, keep going, Ι could care less.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Σου εξήγησα πώς το ξέρω και εμπειρικά, αλλά, at any rate, το ότι οι Ιταλοί είναι μαμάκηδες και τους στρώνουν το κρεβάτι μέχρι τα 30κάτι είναι data-driven knowledge, google "when Italians leave the nest?" και θα βρεις metrics, δε χρειάζεται να είμαι δήμαρχος της Ρώμης για να το ξέρω. Αν πάλι εμπιστεύεσαι περισσότερο τη γνώση που αποκόμισες κάνοντας road trip στην Ιταλία με μια γκόμενα κάποτε, keep going, Ι could care less.
Σε κάποια πράγματα χειρότερα και από εμάς.Ξέρω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι αν χάσει η ομάδα τους σε κυριακάτικο ματς πάνε στη μάνα τους να φάνε μακαρονάδα παρηγοριάς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506
Μη τα λες αυτά και αρχίζει να ποστάρει μανικετόκουμπα Βερσάτσε για να μας μεταπείσει ,μη σου λέω

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Σε κάποια πράγματα χειρότερα και από εμάς.Ξέρω ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι αν χάσει η ομάδα τους σε κυριακάτικο ματς πάνε στη μάνα τους να φάνε μακαρονάδα παρηγοριάς.
Το συγκεκριμένο δεν το έχω ακούσει, αλλά όσοι Ιταλοί έχω κάνει παρέα στο UK έχουν ιστορίες τρέλας με μαμάδες να πουν.
Διάβασε αυτό αν έχεις κέφι, σαν τις Ελληνίδες και χειρότερες είναι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Το συγκεκριμένο δεν το έχω ακούσει, αλλά όσοι Ιταλοί έχω κάνει παρέα στο UK έχουν ιστορίες τρέλας με μαμάδες να πουν.
Διάβασε αυτό αν έχεις κέφι, σαν τις Ελληνίδες και χειρότερες είναι.

Ω ναι τόσο αλήθεια αυτά που γράφει.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι δεν ξεκίνησε ειδικό κύμα συμπαράστασης για την 43χρονη δικηγόρο που υπέστη βία από το αφεντικό της.

Στο forum μας υπάρχουν αμέτρητοι ανθρωπιστές με κοινωνικές ευαισθησίες και σεβαστή ανθρωποκεντρική παιδεία, αρχές και αξίες τις οποίες έχει εμφυσήσει η οικογένεια τους με ιδιαίτερη επιμέλεια. :bigdick:

(Σαφώς και είναι ειρωνικό το όλο ποστ).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.021
Πόντοι
6.946
Τελικά, με το ΑΝ παραβίασε ο Λύτρας τους περιοριστικούς όρους, δεν συζητήθηκε και πολύ... γιατί ρε τύποι; Ο άνθρωπος να πληρώσει για κάτι που έκανε, ο νόμος υπάρχει/υπήρχε, αλλά για το πάτημα του πάνικ μπάτον γιατί να συλλάβουν τον Λύτρα; Επειδή πήγαν οι άλλοι να πάρουν ρούχα/χρήματα, απειλήθηκε η κυρία και λιποθύμησε, πώς ακριβώς απείλησε ο Λύτρας;

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21
Τελικά, με το ΑΝ παραβίασε ο Λύτρας τους περιοριστικούς όρους, δεν συζητήθηκε και πολύ... γιατί ρε τύποι; Ο άνθρωπος να πληρώσει για κάτι που έκανε, ο νόμος υπάρχει/υπήρχε, αλλά για το πάτημα του πάνικ μπάτον γιατί να συλλάβουν τον Λύτρα; Επειδή πήγαν οι άλλοι να πάρουν ρούχα/χρήματα, απειλήθηκε η κυρία και λιποθύμησε, πώς ακριβώς απείλησε ο Λύτρας;
Την ιδια απορια ειχα και εγω.Την πλακωνει στο ξυλο τον αφηνουν ελευθερο..Θελει να παρει τα πραγματα του απο το σπιτι του, στελνει αλλους, τον πανε μεσα.Εντελως για τον πουτσο νομοθεσια

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.021
Πόντοι
6.946
40 γυναίκες λέει έχουν περιπολικό όξω από το σπίτι τους!! Πού ζούμε ρε μαλάκα μου.. 80 άτομα τη βάρδια, 240 το 24ωρο; Ή είναι μόνο για συγκεκριμένες ώρες; Τα πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΙΕΣ ή τα συνήθη κορόιδα μισθωτοί - συνταξιούχοι;

ΑΚΤΙΟΝ24 τώρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.021
Πόντοι
6.946
Και πόσες εκατοντάδες ΚΟΠΡΟΙ πολιτικάντηδες, επιχειρηματίες, νομικοδικαστικοδικηγόροι, και λοιποί, έχουν ΤΖΑΜΠΑ προστασία εις υγεία των κορόιδων... Περιμένετε εσείς ασφάλεια στις γειτονιές μετά και μην ξεχνάτε την συμβουλή του υπουργού, κάντε ότι κοιμάστε.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.867
Πόντοι
3.556
Δεν αργεί το αίτημα αποφυλάκισης του.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.867
Πόντοι
3.556
Και πόσες εκατοντάδες ΚΟΠΡΟΙ πολιτικάντηδες, επιχειρηματίες, νομικοδικαστικοδικηγόροι, και λοιποί, έχουν ΤΖΑΜΠΑ προστασία εις υγεία των κορόιδων... Περιμένετε εσείς ασφάλεια στις γειτονιές μετά και μην ξεχνάτε την συμβουλή του υπουργού, κάντε ότι κοιμάστε.

Κοίτα, σου λέει, αφού είμαστε τόσο ανόητοι και τα αποδεχόμαστε, γιατί να μην τα κάνουν...

Μεγάλη απάτη τα έξοδα που καταγράφουν για τις «υπηρεσίες» που μας «προσφέρουν» οι κυβερνώντες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.021
Πόντοι
6.946
Κοίτα, σου λέει, αφού είμαστε τόσο ανόητοι και τα αποδεχόμαστε, γιατί να μην τα κάνουν...

Μεγάλη απάτη τα έξοδα που καταγράφουν για τις «υπηρεσίες» που μας προσφέρουν οι κυβερνώντες.
Βέβαια, και οι ένστολοι άλλο που δεν θέλουν, να έχουν εύκολη δουλειά. Οι τεμπέληδες δημόσιοι δηλαδή, γιατί υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι μάχιμοι σε κάθε τομέα, που χάρη στο φιλότιμό τους λειτουργεί η χώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom