Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ναι ρε φιλε,ποσο δικιο εχεις...πολλά συν στο ποσταρισμα σου+++++++
Εδω ο πιο γνωστός δικηγόρος εχει γινει καθημερινος πανελίστας και αναλύει κοινωνικά θέματα εξω απο τα δικαστήρια,..ο Κουγιας στην Καινουριου,μιλαει για τους γκέι,για την ακρίβεια,για κοινωνικα θέματα..ο Δημητρακοπουλος σχολίαζε το εκλογικό αποτελέσμα στις Ευροεκλογές!!!
Που γινονται αυτα;;Εχει δει κανείς δικηγόρο στην Αγγλία ή στο Βέλγιο σε πρωινη εκπομπή να αναλύει υπόθεση;;Εκει ειναι παντελώς άγνωστοι και απρόσιτοι,για αυτό και πανάκριβοι.Προστατεύουν το κύρος του επαγγέλματος.Ειναι αυτονόητο.Κάποτε απειληθηκαν αυτοι οι δικηγόροι με κατι αστειες πειθαρχικές ποινές αν συμμετείχαν σε "τηλεδίκες",αλλά φυσικα δεν εγινε απολύτως τίποτα.

Γιατι το αλλος τραγελαφικό;
Διαρροη δικογραφιών στα ΜΜΕ,που θεωρητικά ειναι κατα κάποιο τρόπο απόρρητες ή μυστικές.
Ολες οι λεπτομέρειες,ολα τα ΣΜΣ,ολα τα ονόματα στο φως.Φωτογραφίες,διάλογοι,προσωπικά δεδομένα.Παράνομο ειναι,αλλά κανένας δεν ασχολείται.

Και φυσικά,πέρα απο τους δικηγόρους,υπάρχει και ο Καλιακμάνης (τι ρολο εχει σε μια υπόθεση φόνου ή βιασμού ο συνδικαλιστής των Αστυνομικών;;;) και η Παγώνη...ελεεινά πράγματα
Να προσθέσω κάτι ακόμα σε αυτό το θέμα.

Αρκεί να θυμηθεί κανείς πως στήθηκε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα :jerking: και πως σε σοβαρές χώρες, για να καταλάβει τι είδους άκυρο μπουρδέλο είμαστε.

Στην Αγγλία π.χ. σχεδίαζαν για 2 χρόνια το 5ο κανάλι (είχαν μόνο 4 για πάρα πολλά χρόνια). Εδώ ο Κουρής, o Καρατζαφέρης, ο Λεβέντης κλπ έστησαν "κανάλια" μέσα σ' ένα βράδι.

Κωλοχανείο χώρα από την αρχή μέχρι το τέλος.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
Πρακτικά, αυτό που χρειαζόμαστε στην Ελλάδα δεν είναι παρά θέσεις "λάντζας" κάθε είδους. Επαγγέλματα "εξυπηρέτησης", σερβιτόροι, μάγειρες, φύλακες, ηλεκτρολόγοι κ.λπ. Αλλά και τεχνικά. Πολλά από αυτά πληρώνουν καλά. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.
Διαβαζοντας τους διαλογους εδω, νομιζει κανεις οτι στην Ελλαδα ζει κανεις μια χαρα εαν εργαζεται, ειδικα Χαλκιδικη στον τουρισμο αλλα να το παμε γενικοτερα β. Ελλαδα. Δεν ειναι ετσι, οι εργοδοτες δεν πληρωνουν καλους μισθους, τωρα γιατι δεν , αυτο δεν μπορω να ξερω, νοοτροποια.
Μη τα κανεις ολα σουπα, αλλο τα τεχνικα επαγγελματα αλλο ο κλαδος του τουρισμου.

Γιατι λοιπον φτασαμε εδω, να υπαρχουν θεσεις εργασιας αλα να μη υπαρχουν εργαζομενοι που θα πανε να εργαστουν;
1) Eπιδοματα, 2;κακοι μισθοι 3;το εβρο εγινε πληθοριστικο νομισμα, οπως παλια η δραχμη 4;οι μισθοι σε εβρο εχουν χαμιλη αγοραστικη αξια.
Μια κασα με παραθυρα να αγορασεις θελεις 2 βασικους μισθους, αυτα δεν τα ειχαμε ουτε με την δραχμη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Για τον αυτοσαρκασμο σου !
Χαχα. Ε μα ναι. Γιατί να μην παραδεχτώ ότι πολλές φορές μιζεριάζω; Έτσι είναι. Το θετικό είναι ότι το αναγνωρίζω και το δουλεύω - όσο μπορώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
Διαβαζοντας τους διαλογους εδω, νομιζει κανεις οτι στην Ελλαδα ζει κανεις μια χαρα εαν εργαζεται, ειδικα Χαλκιδικη στον τουρισμο αλλα να το παμε γενικοτερα β. Ελλαδα. Δεν ειναι ετσι, οι εργοδοτες δεν πληρωνουν καλους μισθους, τωρα γιατι δεν , αυτο δεν μπορω να ξερω, νοοτροποια.
Μη τα κανεις ολα σουπα, αλλο τα τεχνικα επαγγελματα αλλο ο κλαδος του τουρισμου.

Γιατι λοιπον φτασαμε εδω, να υπαρχουν θεσεις εργασιας αλα να μη υπαρχουν εργαζομενοι που θα πανε να εργαστουν;
1) Eπιδοματα, 2;κακοι μισθοι 3;το εβρο εγινε πληθοριστικο νομισμα, οπως παλια η δραχμη 4;οι μισθοι σε εβρο εχουν χαμιλη αγοραστικη αξια.
Μια κασα με παραθυρα να αγορασεις θελεις 2 βασικους μισθους, αυτα δεν τα ειχαμε ουτε με την δραχμη.
Σε όλα όσα παραθέτεις δεν έχεις απλά δίκιο - έχεις απόλυτα δίκιο. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σου λέω.

Ωστόσο έχω επι μέρους διαφωνίες: Τα τεχνικά επαγγέλματα ΑΜΕΣΑ συνδέονται με τα τουριστικά. Πιο άμεσα δεν γίνεται.
Συγκεκριμένα, οι μάγειρες, οι συντηρητές, οι ψυκτικοί και άλλα επαγγέλματα είναι όλα τεχνικά και δουλέυουν φουλ στον τουρισμό.

Τώρα, το ότι οι εργοδότες δεν πληρώνουν άσε με να το ξέρω πολύ καλά. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΙΣΧΥΕΙ.
Εγώ εργάζομαι ως φύλακας ασφαλείας (security) και νιώθω τυχερός που πληρώνομαι στην ώρα μου και με bonus κάθε μήνα κλπ. Συνήθως γίνεται το έλα να δεις. Άθλιες εταιρίες, άθλιοι εργοδότες - και ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Έτσι πάει. Και παρόλο που αυτή τη στιγμή το Νούμερο 1 πρόβλημα στις εταιρίες σεκιούριτι είναι η εξεύρεση προσωπικού ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να είναι πρωταθλήτριες στις καταγγελίες στο ΣΕΠΕ κάθε δήμου σχεδόν... Αυτό κάτι μας λέει για την αθλιότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας όσων επιχειρούν στην Ελλάδα - αλλά και για την "αγορά" της Ελλάδας γενικά.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
Για να προστατεύεται ο εργαζόμενος από την ασυδοσία του εργοδότη. Δε σου κάνει δηλαδή να ξεκινάει από τα 800 ευρώ μέχρι όσο πάει, όπως ισχύει τόσα χρόνια με το βασικό; Σοβαρά συζητάς τώρα ή σπάμε πλάκα;
μαλλον εσεις σπατε πλακα τοση ωρα εδω κοροιδευετε τους αλλους που δουλευουν για το βασικο. καποιοι εχουν χτισει τετοιες περσονες εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι θεοι και κουνανε το δαχτυλο σε ολους τους αλλους.
θα σου κανω και την ερωτηση που εκανα και στον αλεξ αλλα δεν ηθελε να απαντησει
η κυβερνηση που υποστηριζετε ειπε οτι μεσα στη τετραετια ο κατωτατος θα ειναι 1500 σωστα; σωστα τι πιστευεις οτι θα αλλαξει σε αλλα δυο χρονια και θα μπορει ο εε να δωσει αυτους τους μισθους; και στην τελικη η κυβερνηση σου θεωρει τους εε κλεφτες γιαυτο τους εβαλε και αυτο το φορολογικο γτ δεν τον εκανε τον κατωτατο τωρα δεν θα σου πω 1500 που λενε αλλα 1000;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266
Χαχα. Ε μα ναι. Γιατί να μην παραδεχτώ ότι πολλές φορές μιζεριάζω; Έτσι είναι. Το θετικό είναι ότι το αναγνωρίζω και το δουλεύω - όσο μπορώ.
Θέλει αγώνα επιμονή κ υπομονή κ με λαϊκή πάλη κ ισχυρό ΚΚΕ θα ανέβει το βιοτικό σου επιπεδο

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
Ελπίζω να μην είσαι γονιός και να μη γίνεις ποτέ.
σωπα ρε φιλε τι μας λες τωρα; οχι γονιος δεν εχω γινει ακομα αλλα ειναι το ιδιο να εισαι παιδι και να μπορεις να πατας στα ποδια σου απο το να φτασεις 30+ και να δαγκωνεις τον πατερα σου μπας και καταφερεις κατι στη ζωη σου; οι γονεις ειναι εκει και παντα θα ειναι για ενα παιδι αλλα η δικια μου αποψη ειναι οτι ο γονεας ειναι υπευθυνος μεχρι να σπουδασει το παιδι μετα πρεπει μονο του να φαει τα σκατα και ας εχει λεφτα. την ιδια αποψη πρεπει να εχουν και τα παιδια δεν χρειαζεται να ζητανε λεφτα μπας και κανουν κατι αλλιως ειναι αχρηστοι

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
Αυτό είναι μια τραγική αλήθεια την οποία την λέω κάθε φορά στον εαυτό μου όταν με βλέπω να κλαίγομαι.
ωραια να δεχτουμε οτι η φτωχεια ειναι επιλογη που δεν το πιστευω τοτε να βρουμε και δευτερη δουλεια και να ζουμε για να δουλευουμε σωστα; αυτο τι ειναι δεν ειναι καταντια; θα επρεπε ναι ή οχι ο βασικος να μπορει να σου εξασφαλιζει την απλη διαβιωση αναλογα με το κοστος διαβιωσης;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506
Oπως κι εσύ γράφεις πολλά χρόνια - πρώην (maximos555) και βγαίνετε σχεδόν παμψηφεί mr M . κάθε χρόνο. Τυχαίο; δε νομιζω. Βέβαια δεν έχετε το ίδιο επίπεδο εσύ είσαι ένας μπλε στόκος χωρίς παιδεία.
Στο θέμα μας- και που βρισκόμαστε ωρε γίδι στον παπικό μεσαίωνα; που είχε ο βασιλειας κι παπάς το αλάθητο και γ@μουσαν κι εδερναν- έτσι το πάτε σήμερα δηλαδή -με το χρεοκοπημένο κόμμα σας που έχει στην πλάτη ήδη μια χρεοκοπία με τον καθιστο κουρδιστό Βούδα.
Ένα ποστ γροθιά στη μαλακια που σε δέρνει, ζητα βοήθεια από κάποιον ειδικό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506
μαλλον εσεις σπατε πλακα τοση ωρα εδω κοροιδευετε τους αλλους που δουλευουν για το βασικο. καποιοι εχουν χτισει τετοιες περσονες εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι θεοι και κουνανε το δαχτυλο σε ολους τους αλλους.
θα σου κανω και την ερωτηση που εκανα και στον αλεξ αλλα δεν ηθελε να απαντησει
η κυβερνηση που υποστηριζετε ειπε οτι μεσα στη τετραετια ο κατωτατος θα ειναι 1500 σωστα; σωστα τι πιστευεις οτι θα αλλαξει σε αλλα δυο χρονια και θα μπορει ο εε να δωσει αυτους τους μισθους; και στην τελικη η κυβερνηση σου θεωρει τους εε κλεφτες γιαυτο τους εβαλε και αυτο το φορολογικο γτ δεν τον εκανε τον κατωτατο τωρα δεν θα σου πω 1500 που λενε αλλα 1000;
Δεν ξέρω ρε τύπε τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είμαι μέντιουμ, αν θέλεις προσωπική άποψη αυτό δε φαίνεται πως είναι εφικτό με τις ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ συνθήκες. Αν μπορεί να ανεβεί ο βασικός καλώς να γίνει αλλά αυτό αφορά και την πλευρά των εργοδοτών και κατα ποσό μπορούν να το πετύχουν. Και να είναι συνεπείς.
Το να υποστηρίζεις κάποια κυβέρνηση ξέρεις, δε σημαίνει πως συμφωνείς με όλα όσα κάνει και όσα λέει αλλά τουλάχιστον με τα περισσότερα, ειδικά όταν βλέπεις στις εναλλακτικές το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266
Δεν ξέρω ρε τύπε τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είμαι μέντιουμ, αν θέλεις προσωπική άποψη αυτό δε φαίνεται πως είναι εφικτό με τις ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ συνθήκες. Αν μπορεί να ανεβεί ο βασικός καλώς να γίνει αλλά αυτό αφορά και την πλευρά των εργοδοτών και κατα ποσό μπορούν να το πετύχουν. Και να είναι συνεπείς.
Το να υποστηρίζεις κάποια κυβέρνηση ξέρεις, δε σημαίνει πως συμφωνείς με όλα όσα κάνει και όσα λέει αλλά τουλάχιστον με τα περισσότερα, ειδικά όταν βλέπεις στις εναλλακτικές το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.
Kκε ρε νουμι
ΚΚΕ

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
ναι καποιος που δεν τρωει ψωμι απο αυτους δεν γινεται να συμφωνει με ολα αλλα απο την αλλη δεν εχει ακουστει απο σας κυριακο παρτο αλλιως ειναι μεγαλη μλκια αυτο που πας να κανεις ή αυτο που εκανες. οταν γινεται κατι τετοιο οι περισσοτεροι ξαφανιζεστε για μερες για να μην δεχτειτε την καζουρα γτ ολα περι καζουρας γινονται σε ενα φορουμ μεταξυ αγνωστων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506
σωπα ρε φιλε τι μας λες τωρα; οχι γονιος δεν εχω γινει ακομα αλλα ειναι το ιδιο να εισαι παιδι και να μπορεις να πατας στα ποδια σου απο το να φτασεις 30+ και να δαγκωνεις τον πατερα σου μπας και καταφερεις κατι στη ζωη σου; οι γονεις ειναι εκει και παντα θα ειναι για ενα παιδι αλλα η δικια μου αποψη ειναι οτι ο γονεας ειναι υπευθυνος μεχρι να σπουδασει το παιδι μετα πρεπει μονο του να φαει τα σκατα και ας εχει λεφτα. την ιδια αποψη πρεπει να εχουν και τα παιδια δεν χρειαζεται να ζητανε λεφτα μπας και κανουν κατι αλλιως ειναι αχρηστοι
Το να στηρίζει ο γονιός το παιδί του σε κάθε επίπεδο για να αποκτήσει περισσότερα και καλύτερα εφόδια για την επαγγελματικη του αποκατάσταση και το μέλλον του δεν είναι δάγκωμα ρε, ούτε οι γονείς και οι οικογένειες είναι ξένοι μεταξύ τους, τι κατα έχετε ζήσει στη ζωή σας και γίνατε έτσι; Δε σου είπε ότι του δίνουν χαρτζιλίκι μέχρι τα 50 του για να τρέχει στα μπιλιάρδα και τις καφετέριες.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506
ναι καποιος που δεν τρωει ψωμι απο αυτους δεν γινεται να συμφωνει με ολα αλλα απο την αλλη δεν εχει ακουστει απο σας κυριακο παρτο αλλιως ειναι μεγαλη μλκια αυτο που πας να κανεις ή αυτο που εκανες. οταν γινεται κατι τετοιο οι περισσοτεροι ξαφανιζεστε για μερες για να μην δεχτειτε την καζουρα γτ ολα περι καζουρας γινονται σε ενα φορουμ μεταξυ αγνωστων.
Αν λες για μένα με τα 60k ποστ η΄ τον Αλεξ με τα 200k ποστ οτι εξαφανιζομαστε κανεις λαθος αλλα υπαρχουν φορες που ειτε εχω και πολλες αλλες ασχολιες ή που βαριεμαι αφορητα να απανταω σε μια αγελη που πεταει μαλακιες και, το χειροτερο, νομιζει πως εχει και δικιο.

Δε μου απάντησες αν βλέπεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ελαχιστως σοβαρό απέναντι στον Κουλη για πολιτικό προσωπικό.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
Το να στηρίζει ο γονιός το παιδί του σε κάθε επίπεδο για να αποκτήσει περισσότερα και καλύτερα εφόδια για την επαγγελματικη του αποκατάσταση και το μέλλον του δεν είναι δάγκωμα ρε, ούτε οι γονείς και οι οικογένειες είναι ξένοι μεταξύ τους, τι κατα έχετε ζήσει στη ζωή σας και γίνατε έτσι; Δε σου είπε ότι του δίνουν χαρτζιλίκι μέχρι τα 50 του για να τρέχει στα μπιλιάρδα και τις καφετέριες.
ρε φιλε σοβαρα τωρα κατακρινεις την δικια μου αποψη που λεω οτι πρεπει ο αλλος να προσπαθει μονος του γνωριζοντας οτι ειναι οι γονεις εκει στη γωνια αν χρειαστει να βοηθησουν και σου φαινεται λογικο να εισαι με το χερι απλωμενο και να περιμενεις να σε τσονταρουν οι γονεις για να μπορεσεις να κανεις κατι; καπου τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου παρτο αλλιως εκτος αν εισαι ικανοποιημενος και καλα με τον εαυτο σου με μια τετοια κατασταση. αυτο δεν ηρθε επειδη εχω ζησει κατι ιδιαιτερο στη ζωη μου αλλα λογω αυτοσεβασμου χωρις να χρειαζομαι τη βοηθεια απο καποιον αλλο.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.131
Πόντοι
216
Αν λες για μένα με τα 60k ποστ η΄ τον Αλεξ με τα 200k ποστ οτι εξαφανιζομαστε κανεις λαθος αλλα υπαρχουν φορες που ειτε εχω και πολλες αλλες ασχολιες ή που βαριεμαι αφορητα να απανταω σε μια αγελη που πεταει μαλακιες και, το χειροτερο, νομιζει πως εχει και δικιο.

Δε μου απάντησες αν βλέπεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ελαχιστως σοβαρό απέναντι στον Κουλη για πολιτικό προσωπικό.
οχι δεν βλεπω κανεναν απο οσους ειναι στη πολιτικη σκηνη οτι μπορει να σπασει αυγα και να κανει τα πραγματα σωστα. ιδανικα θα ηθελα να αλλαχτουν ολοι και να μην μπορουν να ειναι ξανα υποψηφιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom