celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.058
- Πόντοι
- 6.056
Το χοντραινειςπες και τη φραση το εχουμε αναλυσει αυτο παμε παρακατω. α και το τελεια παραγραφος μην ξεχασεις
Το χοντραινειςπες και τη φραση το εχουμε αναλυσει αυτο παμε παρακατω. α και το τελεια παραγραφος μην ξεχασεις
ναι την ειχα ξεχασει αυτη την ατακαΟχι δεν παμε παρακατω, λογκαρισε το κοριτσι, συνεχιστε την κλαψα μονοι σας
Mετεξεταστεος,ελα στην επαναληπτικη τον Σεπτεμβρη και θα δουμε τι θα κανουμεναι την ειχα ξεχασει αυτη την ατακα
μαλλον πρεπει να ειναι και αυτη μέλος εδω μεσα .. μολις παει να φαει ψωλια το γκομενακι της ο Αλεξ λογκαρειναι την ειχα ξεχασει αυτη την ατακα
θυμησε μου λιγο ειχε πει και καποτε για 150κ ετησιο εισοδημα ζευγους; για να ξερουμε και πως συντηρειται το γραφειο
Μπηκε η φανταστικη του γκομενα
Ρε τον μαλάκα
Μυριστηκε το γκομενακι οτι κοντευει να φαει ξεφτιλισμα ο συνηγορος των τροχαιων παραβασεων και λεει κατσε να μπω να τον σωσω
Λες να ψηφισε με επιστολικη κι αυτημαλλον πρεπει να ειναι και αυτη μέλος εδω μεσα .. μολις παει να φαει ψωλια το γκομενακι της ο Αλεξ λογκαρει
ναι ρε δεν ειχεμαλλον πρεπει να ειναι και αυτη μέλος εδω μεσα .. μολις παει να φαει ψωλια το γκομενακι της ο Αλεξ λογκαρει
αυτη ειναι η ιδια , απλα εφυγε μεταναστηςναι ρε δεν ειχετον κλωνοτη φιλη του καποτε που ανταλλασαν μηνυματακια και τον εξυμνούσε;
το ξέρω ότι χέστηκεςΕπειδη ηξερα οτι δεν θα ηθελα να ζησω με τον βασικο, ελαβα τα μετρα μου απο νωρις ωστε να μην ζησω ποτέ με τον βασικο.
Απλα πραγματα.
Οταν εγω εβγαζα τα ματια μου να περασω στο πανεπιστημιο, καποιοι κανανε σούζα με τις μηχανες και τα εγραφαν ολα στ αρχιδια τους.
Τωρα αυτοι μου βαζουν βενζινη στο αυτοκινητο, παιρνουν τον βασικο και τους φταιει ο Μητσοτακης
Χεστηκα
μλκα τι σχολιο επαιξε δεν το ειδα αυτο πραγματικα αυτος ο ανθρωπος ειναι για φτυσιμο απορω αν εχει κανενα φιλο στη πραγματικη του ζωητο ξέρω ότι χέστηκες
έτσι και αλλιώς η παιδεία δεν πάει χέρι χέρι ούτε με την μόρφωση ούτε με την οικονομική κατάσταση.
έλεος.
ο μονος του φιλος ειναι η συνδεση στο ιντερνετ ...μλκα τι σχολιο επαιξε δεν το ειδα αυτο πραγματικα αυτος ο ανθρωπος ειναι για φτυσιμο απορω αν εχει κανενα φιλο στη πραγματικη του ζωη
μαν οχι τοσο γρηγορα σε παρακαλω , δεν προλαβαινω να τα βαζω καβαΟχι δεν παμε παρακατω, λογκαρισε το κοριτσι, συνεχιστε την κλαψα μονοι σας
iphone ο Ρετρομαν οχι τοσο γρηγορα σε παρακαλω , δεν προλαβαινω να τα βαζω καβα
Mαλιστα μπηκαν τα μελη της στοας,πειτε τα μεταξυ σας,ο αφρος απουσιαζειiphone ο Ρετρο
Δικο μας παιδι
τωρα το ειδα αυτο ρε μουνε εμενα γτ δεν με εκανες ταγκ;iphone ο Ρετρο
Δικο μας παιδι
ναι βλεπει πιξελιασμενη γκομενα τωρα με την 24αρα συνδεση που εχει σε τρελη αναλυση των 360pMαλιστα μπηκαν τα μελη της στοας,πειτε τα μεταξυ σας,ο αφρος απουσιαζει
Γιατι δεν περασες ακομα τα τεστ για να μπεις στον κυκλο της μασονιαςτωρα το ειδα αυτο ρε μουνε εμενα γτ δεν με εκανες ταγκ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι βλεπει πιξελιασμενη γκομενα τωρα με την 24αρα συνδεση που εχει σε τρελη αναλυση των 360p
δεν μπαινω εγω σε καλουπιαΓιατι δεν περασες ακομα τα τεστ για να μπεις στον κυκλο της μασονιας
Το καλουπωμα ειναι επιλογηδεν μπαινω εγω σε καλουπια
εχει τπτ αλλο το μενου;Το καλουπωμα ειναι επιλογη