Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Δεν εχω κανενα προβλημα να συμπληρωσω κιολας.
2 δις να παει το χρεος η ΝΔ, αρκει να μην ξανακυβερνησουν κατσαπλιαδες και γραφικοι. Η ωφέλεια για την χωρα ειναι πολλαπλή. Καλυφθηκες?
Φοβασαι μη ξανακυβερνησουν οι αριστεροί?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Φοβασαι μη ξανακυβερνησουν οι αριστεροί?
Εγω δεν φοβαμαι τιποτα. Οποιος και να κυβερνησει, εγω τα εχω κανει τα κουμαντα μου. Η χωρα ομως δεν φταιει τιποτα να κυβερνηθει παλι απο αυτον τον συρφετο.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Εγω δεν φοβαμαι τιποτα. Οποιος και να κυβερνησει, εγω τα εχω κανει τα κουμαντα μου. Η χωρα ομως δεν φταιει τιποτα να κυβερνηθει παλι απο αυτον τον συρφετο.
Χειρότερα απο τώρα δεν νομίζω να παει η χώρα.
Τι κουμάντα εχεις κανει?λεφτα σε ελληνικες τράπεζες δεν εχεις σπιτια κλπ εκτός και αν τα εχεις περασει ολα εξωτερικό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.989
Πόντοι
3.656
έχεις επενδύσει σε τίποτα ανανεώσιμες τύπε άλεξ? :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι κουμάντα εχεις κανει?λεφτα σε ελληνικες τράπεζες δεν εχεις σπιτια κλπ εκτός και αν τα εχεις περασει ολα εξωτερικό
Σιγα ρε φιλε, που δεν γινεται "χειροτερα απο τωρα", τα ιδια ακουγα και το 2009 οταν βγηκε το ΠΑΣΟΚ, οτι ο κοσμος "υπεφερε", και τελικα σημερα ξερουμε οτι το 2009 ηταν η εποχη με την μεγαλυτερη ευημερια που ακομη δεν μπορουμε να την ξαναφτασουμε.
Ποια ειναι δηλαδη η κολαση που ζεις στην Ελλαδα? Η τιμη της φετας? Σοβαρα τωρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχεις επενδύσει σε τίποτα ανανεώσιμες τύπε άλεξ? :coffee:
Στον εαυτο μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Κοιτα , και μόνο που τύπος Νιπλης τον έχει ταπώσει για τα χρέη ΝΔ σε σχέση με χρέη ΛΑΡΚΟ και κάνει τον κινέζο , αυτό λέει πολλά.

Και σε λίστα να τον έχει βάλει με τακτική Λακη Σταλόνε, ο ηφαιστειος του το έγραψε
Σοβαρή περσονα και ακόμα πιο σοβαρή "τάπα" ξετρύπωσες και 'σύ μωραδερφακι μου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
πες μας βρε παπαριδη ενα καλο που εχει κανει ο κουλης για τη χωρα?που τα εχει κανει ολα λαθος,αντι να τη παει τη χωρα εστω λιγο πανω τη πηγε αλλο τοσο κατω.
Εχουμε πιασει πατο μια θεση διαφορα απ τους τελευταιους των τελευταιων μαζι με την βουλγαρια- ενω πριν μερικα χρονια ακομη και μεσα στην καρδια της υφεσης ειμασταν πιο πανω- τωρα με Κouli πιο κατω. Κατα τα αλλα η χωρα πεταει.. ιστοριες για πρασινα αλογα απο τα κουλοκαναλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Ακριβώς τα ίδια λέγατε τέλη του 2014. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Με κάλυψες τύπε. Άσε τον Άλεξ που γενικά είναι ένας άνθρωπος έξυπνος , να το παίζει χαζός όταν λέμε κάτι για Κούλη
πρεπει να τον εχουν φτιαξει πολυ χοντρα τα κυανα βισματα δεν ειναι τυχαιο οτι εχει αποχωρησει απο συνασπισμο και πασοκ στο παρελθον

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.837
Πόντοι
216
Είναι κακούργημα να σου πεταχτεί μια γάτα και να μην προλάβεις να σταματήσεις? Όσο για αυτό....δεν θα έπρεπε να είναι κακούργημα αν για παράδειγμα βασανίσεις ένα ζώο? όπως έχουμε δει να ρίχνει ο άλλος καυτό λάδι στον σκύλο του ή να τον σέρνει με το αμάξι?
Είναι κακούργημα να σκοτώσεις ζώο με δόλο. Θυμάσαι που ο πιλότος έφαγε 10 χρόνια για το σκύλο του;
Αλλά αν σου πεταχτεί γατάκι στο δρόμο, είναι εξ αμελείας, δεν είναι κακούργημα. Αλλά άντε πες το στον όχλο που θα ζητάει αίμα.
Θα γίνει μια ποινική δίωξη για κακούργημα εκ δόλου και μέσα ο Σαούλ, γιατί το λέει το "κοινό περί δικαίου αίσθημα".
Τι πάει να πει δεν στέκει ούτε νομικά ούτε λογικά; Χεστήκαμε. Ποιος σε ρώτησε;

Όπως είπαν και προχθες στον Δημητρακόπουλο σε μια εκπομπή, την ώρα που πέρναγε πριονοκορδέλα τον ΑΠ: "καλημέρα, καλημέρα..."
Και κλείσιμο της γραμμής.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• keimeno_familia_mitsotaki1-696x387.jpg
    keimeno_familia_mitsotaki1-696x387.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 12

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275