Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
                   Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗ.

1.Ερχετε στο χωρο της παρτουζας την ακριβη ωρα του ραντεβου ευπρεπως ντυμενος.

2.Ειναι παντα καθαρος σωματικος, εμφανισιακος, και με εσωρουχα ημερας.

3.Ειναι ευγενικος με τους υπολοιπους συμετεχοντες και δεν κανει αδιακριτες ερωτησεις.

4.Ηρθε για ενα σκοπο,δεν ηρθε να παντρευτει, αλλα ουτε και να βγαλει γκομενα απο εδω.

5.Κατα την εναρξη των εργασιων οφειλη να ειναι διακριτικος και να μην σχολιαζει τυχον σωματικες ατελεις των συμετεχοντων.
6.Κατα την διαρκεια της παρτουζας απαγορευτε να σχολιαζει τις επιδοσεις των συμετεχοντων και να τις συγκρινει τις δικες του.
7.Απαγορευτε αυστηρος να επιβαλει σε αλλους να κανουν πραγματα που δεν θελουν.Δεν ειναι ουτε με την γυναικα του,ουτε με την γκομενα του.
8.Απαγορευτε να το χωσει σε οποια τρυπα δει ξεβουλοτη,χωρις να τον καλεσει πρωτα ο ιδιοκτητης τις τρυπας.
9.Εαν καποιοι δεν το δεκτουν στην παρτουζοπαρεα τους ειναι υποχρεωμενος να αποχωρισει αμεσως.
10.Προσοχη κατα την εκσπερματωση,μην νομιζει οτι ολοι θελουν να τους χυσει αυτος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ

crazydevil

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλα λεω εγω να εχουμε και ενα ατομο στον διακοπτη μην κλεισουν τα φωτα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
νομιζω οτι ο λιλας πληρει ολα τα παραπανω... :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
                   Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗ.

1.Ερχετε στο χωρο της παρτουζας την ακριβη ωρα του ραντεβου ευπρεπως ντυμενος.

2.Ειναι παντα καθαρος σωματικος, εμφανισιακος, και με εσωρουχα ημερας.

3.Ειναι ευγενικος με τους υπολοιπους συμετεχοντες και δεν κανει αδιακριτες ερωτησεις.

4.Ηρθε για ενα σκοπο,δεν ηρθε να παντρευτει, αλλα ουτε και να βγαλει γκομενα απο εδω.

5.Κατα την εναρξη των εργασιων οφειλη να ειναι διακριτικος και να μην σχολιαζει τυχον σωματικες ατελεις των συμετεχοντων.
6.Κατα την διαρκεια της παρτουζας απαγορευτε να σχολιαζει τις επιδοσεις των συμετεχοντων και να τις συγκρινει τις δικες του.
7.Απαγορευτε αυστηρος να επιβαλει σε αλλους να κανουν πραγματα που δεν θελουν.Δεν ειναι ουτε με την γυναικα του,ουτε με την γκομενα του.
8.Απαγορευτε να το χωσει σε οποια τρυπα δει ξεβουλοτη,χωρις να τον καλεσει πρωτα ο ιδιοκτητης τις τρυπας.
9.Εαν καποιοι δεν το δεκτουν στην παρτουζοπαρεα τους ειναι υποχρεωμενος να αποχωρισει αμεσως.
10.Προσοχη κατα την εκσπερματωση,μην νομιζει οτι ολοι θελουν να τους χυσει αυτος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ

Καλός ο δεκάλογος (με μικρές ορθογραφικές διορθώσεις). Και ενδέκατος κανόνας:

11. Καθόλη τη διάρκεια των εργασιών οι κύριοι φοράνε προστατευτικό σκουφάκι...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606

Συνημμένα

• One-year-condom-....JPG
    One-year-condom-....JPG
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 15

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχεις δικιο.θα τον συνταξω ξανα και θα δημοσιευθει ολοκληρομενος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.347
Πόντοι
22.785
εδω επιστω πρσοχη ασφαλες σεξξξξξξ

Συνημμένα

• 008.jpg
    008.jpg
    60 KB · Εμφανίσεις: 29

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε μου παλιέ, δεν είχα σκοπό να μειώσω την προσπάθεια σου, για την επιτυχία της οποίας εύχομαι ολόψυχα τα μέγιστα.

Απλώς θα ήθελα να σου πω ότι παρά την καλή πρόθεση σου, ψάχνεις σε λάθος site. Αν τόσο καιρό που είσαι εδώ μέσα δεν έχεις καταλάβει τι παίζεται, θα σου κάνω εγώ μια ανακεφαλαίωση για να σε βοηθήσω:

Από τα 68.727 μέλη τα 68.700 είναι άνδρες.
Οι 13 είναι άνδρες που έχουν γυναικεία profiles για να ψαρώνουν οι μαλάκες.
Οι 10 είναι επαγγελματίες (πόρνες/τραβεστί κτλ.), κατηγορία την οποία έχεις αποκλείσει από το “event”
Οι 3 είναι πραγματικά γυναίκες, οι οποίες όμως βρίσκονται εδώ μέσα μόνο για τον χαβαλέ
Ο 1 είναι ο Λίλας

Πρακτικά λοιπόν βλέπω πιο πιθανό να κερδίσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα φέτος, παρά να γαμήσετε γυναίκα όσοι μαζευτείτε…

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε μου παλιέ, δεν είχα σκοπό να μειώσω την προσπάθεια σου, για την επιτυχία της οποίας εύχομαι ολόψυχα τα μέγιστα.

Απλώς θα ήθελα να σου πω ότι παρά την καλή πρόθεση σου, ψάχνεις σε λάθος site. Αν τόσο καιρό που είσαι εδώ μέσα δεν έχεις καταλάβει τι παίζεται, θα σου κάνω εγώ μια ανακεφαλαίωση για να σε βοηθήσω:

Οι 10 είναι επαγγελματίες (πόρνες/τραβεστί κτλ.), κατηγορία την οποία έχεις αποκλείσει από το “event”
Οι 3 είναι πραγματικά γυναίκες, οι οποίες όμως βρίσκονται εδώ μέσα μόνο για τον χαβαλέ
Ο 1 είναι ο Λίλας

Πρακτικά λοιπόν βλέπω πιο πιθανό να κερδίσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα φέτος, παρά να γαμήσετε γυναίκα όσοι μαζευτείτε…

1) Εδώ μέσα υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναίκες από τον αριθμό που αναφέρεις, έστω "μασκαρεμένες".

2) Εκτός από σόλο άντρες αυτό το site το παρακολουθούν και πάρα πολλά απελευθερωμένα ζευγάρια (έστω και με το νικ του άντρα). Αρκετά από αυτά έχουν δηλώσει συμμετοχή στο event.

3) Μου ακούγεται πιτσιρικίστικη η έκφραση "θα γαμήσετε γυναίκες". Σε αυτό το event θα μας γαμήσουν επίσης εμάς τους άντρες οι γυναίκες...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε η στατιστικη σου ειναι λαθος εντελως να ξερεις.το τι κρυβειο ο καθενας εδω πισω απο το ονομα που μπαινει δεν το ξερει κανεις.

zyklon

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Ο 1 είναι ο Λίλας

Εγώ συμφωνώ αλλά... αν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα... :2funny: Αλλάζουν τα νούμερα της στατιστικής...; :think:

bisba26

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,θα χθελα και γω δηλωσω συμμετοχη.Πως θα παρω η θα στειλω pm;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μην ξεχνατε οτι μελος ειναι και η αγαπητη Λιλα !!!  :boobies: :badair:

Αν ερθει προβλεπω ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ στην παρτουζα

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτό (ή κάποιο μελλοντικό) event μπορούν να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα.

Εχω ήδη λάβει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ pm από σόλο άντρες, οπότε εκεί είμαστε κομπλέ - σε αυτό το event. Πάμε καλά στα ζευγάρια, αλλά μπορούμε να προσθέσουμε κάποια ακόμη. Αναμένουμε κυρίως συμμετοχή από σόλο γυναίκες (δεν έχουμε όσες θα έπρεπε)! 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Προσέξτε όμως...αν δεν είναι σοβαρή και αξιοπρεπή η παρτούζα η μπάιτ δεν συμμετέχει! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom