Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Εδώ δεν πληρώνω και εγώ διόδια πάντως.

D31E4014953A2BB98EA217BE167007F3.jpg

:2funny:

γιωργο εκει οδηγουμεθα....
όποιος νομιζει οτι εχει δικηο κάνει επανάσταση..Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ.
αυριο θα σκαψω την εθνικη επειδή δέν απολύοντε 300000 δημόσιοι υπάλληλοι που τους πληρώνω νά κάθοντε....
και θα πάω στόν περισσο να βαλω φωτια διοτι η παπαρηγα δεν αφηνει τουριστες να κατεβουν απο τα κρουαζιεροπλοια και πειναω διοτι εχω τουριστικη επιχειρηση με 30 εργαζόμενους,,,,
ζητω η λογικη ΤΟΥ ΠΕΡΣΟΝΝΑ ΝΟΝ ΓΚΡΑΤΑ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοπρονι65 το θεμα των διοδιων ειναι απο τα μεγαλυτερα οικονομικα σκανδαλα στη σημερινη ελλαδα...
απευθειας αναθεσεις στη γνωστη εταιρια των πουτανας γιων που εδω και χρονια συγκυβερνα με τα μουνοπανα-εθνοπροδοτες του πασοκισταν...
δε νοειται να ΠΡΟ-πληρωνει ενας οδηγος που παει λαμια-κατερινη για την κατασκευη της κορινθου πατρων..
επιπλεον το αντιτημο σε αρκετες διαδρομες του εθνικου δικτυου ειναι καταχρηστικο,
καθως οι δρομοι δεν πληρουν τις προυποθεσεις κλειστου αυτοκινητοδρομου!!!

την ιδια ωρα τα τελη κυκλοφοριας αυξανονται!!!!
με ποια αιτιολογια δε μας λενε,εφοσον τα διοδια στο εθνικο οδικο δικτυο πολλαπλασιαζονται!!!!
πληρωνω για ποιο λογο 1 χιλιαρικο τελη κυκλοφοριας;;;;για τις λακουβες της πατησιων ή για τη σκοτωστρα τον κηφισο;;
το αυτοκινητο,δηλαδη ο απλος κοσμος,εχει αναχθει σε χρυση αγελαδα για την κατοχικη κυβερνιση της χωρας...

η ιδια κατοχικη κυβερνηση περασε και την τροπολογια ΣΚΑΝΔΑΛΟ,
η οποια εχει αναγαγει την αρνηση πληρωμης των διοδιων(δλδ των εργολαβων-ιδιωτων) σε ποινικο αδικημα!!!!
το αποκορυφωμα βεβαια ηταν το
ντροπη και αισχος για τα πουλημενα ΤΟΜΑΡΙΑ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
κοπρονι65 το θεμα των διοδιων ειναι απο τα μεγαλυτερα οικονομικα σκανδαλα στη σημερινη ελλαδα...
απευθειας αναθεσεις στη γνωστη εταιρια των πουτανας γιων που εδω και χρονια συγκυβερνα με τα μουνοπανα-εθνοπροδοτες του πασοκισταν...
δε νοειται να ΠΡΟ-πληρωνει ενας οδηγος που παει λαμια-κατερινη για την κατασκευη της κορινθου πατρων..
επιπλεον το αντιτημο σε αρκετες διαδρομες του εθνικου δικτυου ειναι καταχρηστικο,

με ποια αιτιολογια δε μας λενε,εφοσον τα διοδια στο εθνικο οδικο δικτυο πολλαπλασιαζονται!!!!
πληρωνω για ποιο λογο 1 χιλιαρικο τελη κυκλοφοριας;;;;για τις λακουβες της πατησιων ή για τη σκοτωστρα τον κηφισο;;
το αυτοκινητο,δηλαδη ο απλος κοσμος,εχει αναχθει σε χρυση αγελαδα για την κατοχικη κυβερνιση της χωρας...

η οποια εχει αναγαγει την αρνηση πληρωμης των διοδιων(δλδ των εργολαβων-ιδιωτων) σε ποινικο αδικημα!!!!
έστω ότι εχεις δίκηο και οτι τα διοδια ειναι η μεγαλύτερη αδικια.....
δέν υπάρχουν αλλοι τροποι να διασμαρτυρηθείς???
τότε εγώ  που πληρώνω την κολοερτ πολυ περισσοτερα απο τά διοδια τί πρέπει να κάνω επανάσταση???
μια εταιρεια δηλαδή που απασχολει οσους απασχολουν ολοι οι ιδιωτικοι σταθμοι και εχει παθητικο??
όταν το κολοκράτος μέ υποχρεωνει να πληρωνω 420 ευρω μηνιαως για μια κολοασφάλεια οαεε ενω θα μπορουσα ναχα μια ιδιωτικη με πολυ λιγότερα χρήματα και με πολυ καλύτερη ποιοτητα περιθαλψης???έχω πληρώσει πανω από 100000 ευρω στό οαεε...
τι πρεπει να κάνω επανασταση και ανυπακοή???
ε δέν γίνοτε αυτα....
θα φτασουμε στην εποχη της επανάστασης οπως έγραψα ποιο πάνω
που ο ιμπραημ εκαιγε τα σπίτια μας και εμεις ειχαμε 7 διαδοχικες εξεγερσεις εμφύλιες τύπου ανυπακοής....
η μόνη επίλυση τών προβλημάτων τής ελλάδος περνάει μέσα απο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και τών αποφάσεων της πλειοψηφίας....καθε 4 χρόνια
είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. έχεις τίποτε άλλο καλύτερο???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
'εχεις να προτεινεις τίποτε άλλο εκτός από τό να βρίζεις με 100000 ποστ.....
η μεγαλύτερη αδυναμια της δημοκρατίας ειναι να τρεφη παρασιτα σαν και σένα δηλαδή  εργαζομενα νιατα και ψυχαναγκασμενα ανθρωπάκια που τσακωνοντε με τους κλώνους τους στο ιντερνετ καθημερινα....
ακομα και τα ζώα σάν και σένα έχουν τό δικαίωμα νά διεκδικησουν τίς απόψεις τους και νά τίς επιβαλουν εαν επιτυχουν ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ....δηλαδή ένα κομματι ψωμί και μια κονσερβα με 3ωρες  αναμονή στην ουρά....
αλλά με άτομα που εχουν προτυπο τον  μπελογιαννη δηλαδή  ερυθροφασίστα πουθελε να κανει την ελλάδα αλβανια τύπου χότζα τι να πώ...τι να συζητησω...????
και τόν τσέ γκουεβάρα...

έχυσα τώρα μεγάλε και τεράστιε δημοκράτη κοπρόνα....

πρόχειρα και πάλι.
όταν κάποιος άνθρωπος που δεν είναι εγκληματίας, εχει οικογένεια, έχει παιδιά και μετά απο μήνες μάχης με πολύ ξύλο δακουγόνα φωτιές αναχώματα συγκρούσεις κλπ κάθεται νυχτιάτικα και σκάβει σε ολόκληρη λεωφόρο με 10 μέτρα φάρδος τρύπα 1.5 μέτρο βαθος
ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μόνη επίλυση τών προβλημάτων τής ελλάδος περνάει μέσα απο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και τών αποφάσεων της πλειοψηφίας....καθε 4 χρόνια

όταν η δημοκρατία και το σύστημα αποτυγχάνει υπάρχει ο Ιμπραήμ και ο Κολοκτρώνης. κανείς άλλος.
κάνε τις αναγωγές σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχυσα τώρα μεγάλε και τεράστιε δημοκράτη κοπρόνα....

πρόχειρα και πάλι.
όταν κάποιος άνθρωπος που δεν είναι εγκληματίας, εχει οικογένεια, έχει παιδιά και μετά απο μήνες μάχης με πολύ ξύλο δακουγόνα φωτιές αναχώματα συγκρούσεις κλπ κάθεται νυχτιάτικα και σκάβει σε ολόκληρη λεωφόρο με 10 μέτρα φάρδος τρύπα 1.5 μέτρο βαθος
ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

μήπως λέω κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι του???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυριο θα σκαψω την εθνικη επειδή δέν απολύοντε 300000 δημόσιοι υπάλληλοι που τους πληρώνω νά κάθοντε....
και θα πάω στόν περισσο να βαλω φωτια διοτι η παπαρηγα δεν αφηνει τουριστες να κατεβουν απο τα κρουαζιεροπλοια και πειναω διοτι εχω τουριστικη επιχειρηση με 30 εργαζόμενους,,,,

άιντε...
αλλα που αρχίδια...
αλλα την κουμπούρα στο αυτοκίνητο την έχεις για πάρτη σου.
αυτή είναι η ουσία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μήπως λέω κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι του???
σαφώς.
όταν σε γαμάει κάποιος συνεχώς και ασταμάτητα, σου φέρται σα σκουπίδι, σα μαλάκα, σε κοροιδεύει, σε κλέβει, σε ξεπουλάει, σου γαμάει την ποιότητα ζωής για να ζει αυτός με χρυσά κουτάλια στο καστρί σαφώς και δεν πάει καλά στο κεφάλι του.
γιατί εάν μετά απο ολα αυτά πήγαινε τότε θα υπήρχε θέμα λοβοτομής.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σαφώς.
όταν σε γαμάει κάποιος συνεχώς και ασταμάτητα, σου φέρται σα σκουπίδι, σα μαλάκα, σε κοροιδεύει, σε κλέβει, σε ξεπουλάει, σου γαμάει την ποιότητα ζωής για να ζει αυτός με χρυσά κουτάλια στο καστρί σαφώς και δεν πάει καλά στο κεφάλι του.
γιατί εάν μετά απο ολα αυτά πήγαινε τότε θα υπήρχε θέμα λοβοτομής.

μάλιστα .. και η εγκεφαλική βλάβη φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ζητάει να πετάει τα δικά του σκουπίδια στην αυλή άλλου..  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάλιστα .. και η εγκεφαλική βλάβη φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ζητάει να πετάει τα δικά του σκουπίδια στην αυλή άλλου..  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δε ζητάει αυτό.
ζητάει λχ να μην του φτιάξουν ΧΥΤΑ με τεχνολογία που σε 3 χρόνια θα αποσυρθεί μόνο και μόνο για να κονομήσει ο καναλάρχης εκατομμύρια πάλι.
εάν ψάξεις και δεις τα αιτήματα των κατοίκων όχι τρύπα θα επιτρέψεις.
ΚΡΑΤΗΡΑ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν εχεις καταλαβει οτι στην ελλαδα που εφτιαξε ο γαμιολης με το ζιβαγκο ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπαρξει κοινοβουλευτικη δημοκρατια...
το συγκεκριμενο πολιτευμα ειναι καθαρα ιδεαλιστικο...στην πραξη οταν παει να εφαρμοστει απο σκουπιδια,
εκμαβλιζεται και οι συνεπειες της επιφασης του ειναι καταστροφικες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εχεις καταλαβει οτι στην ελλαδα που εφτιαξε ο γαμιολης με το ζιβαγκο ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπαρξει κοινοβουλευτικη δημοκρατια...
το συγκεκριμενο πολιτευμα ειναι καθαρα ιδεαλιστικο...στην πραξη οταν παει να εφαρμοστει απο σκουπιδια,

εγκζάκτλυ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

αρχιζεις και με εκπλησεις ρε αναρχοαπλυτο στρακι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ησουν και Μπαρτσα θα σε βαζαμε με τον περσονα στο κλαμπ... :tooth:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δε ζητάει αυτό.
ζητάει λχ να μην του φτιάξουν ΧΥΤΑ με τεχνολογία που σε 3 χρόνια θα αποσυρθεί μόνο και μόνο για να κονομήσει ο καναλάρχης εκατομμύρια πάλι.
εάν ψάξεις και δεις τα αιτήματα των κατοίκων όχι τρύπα θα επιτρέψεις.
ΚΡΑΤΗΡΑ.

πως έχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος ΧΥΤΑ θα ανήκει και θα λειτουργείται από τον ΕΣΔΚΝΑ (δηλαδή από το κράτος) ????

δηλαδή αν γίνει ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ με νέα τεχνολογία για τα απορίμματα όλης της Ανατολικής Αττικής θα τον δεχθούν ? δεν νομίζω .. κατι μου λέει ότι στα αιτήματα τους είναι αν τους αφήσουν να διαχειριστούνε τα σκουπίδια τα δικά μόνοι τους (δηλαδή απλή εναπόθεση για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους)  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

και κάτι άλλο .. αν δηλαδή γίνει ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ, οπως διάολο θες πεστον δεν θα κονομήσει κάποιος εργολάβος που θα τον κατασκευάσει???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

από σκουπίδια τα οποία ο ίδιος ο λαός ανέδειξε , ψήφισε, ψηφίζει και πιθανόν θα συνεχίσει να ψηφίζει.....

σκουπίδια που ανέχτηκε, συνεργάστηκε μαζί τους, έγλυψε το κοκαλάκι που του δώσανε  (άλλος λίγο άλλος πολύ), συναλλάχθηκε νομίμως και παρανόμως μαζί τους...

σκουπίδια με τα οποία κατά πάσαν πιθανότητα θα συνεχίζει να ανέχεται, ψηφίζει, συναλλάσεται..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
από σκουπίδια τα οποία ο ίδιος ο λαός ανέδειξε , ψήφισε, ψηφίζει και πιθανόν θα συνεχίσει να ψηφίζει.....

σκουπίδια που ανέχτηκε, συνεργάστηκε μαζί τους, έγλυψε το κοκαλάκι που του δώσανε  (άλλος λίγο άλλος πολύ), συναλλάχθηκε νομίμως και παρανόμως μαζί τους...

σκουπίδια με τα οποία κατά πάσαν πιθανότητα θα συνεχίζει να ανέχεται, ψηφίζει, συναλλάσεται..

ρε συ,γαμω το πνευμα αντιλογιας σου....

Ποιος μας ειπε οτι λεφτα υπαρχουν;
  Μας ειπε για μνημονιο και γαμησι μεχρι το αιωνα τον απαντα;

Ελπιδες μας πουλαγε το κολαρχιδο του κερατα,ισα μεχρι να βγει στα κουμαντα που του δωσαμε να
  γλυτωσουμε απ'τον μπουλη τον "χειροτεροτερο" μετα την μεταπολιτευση....

Αυτος περασε και τον μπουλη,γαμω το σπιτι του,και υποθηκευσε οχι μονο το οποιο δικο μου
  μελλον,αλλα και των εγγονιων μου

Και δεν θα μιλησω,μετα απο τοσα ψεματα που μας αραδιαζε προεκλογικως;

Θα μου πεις οτι δεν ειναι ο πρωτος που μου ειπε ψεμματα γενικως

Και εγω απαντω οτι η αλλαγη θα ξεκινησει απο μας

Θα τους κανουμε να φυγουν με τα ελικοπτερα τα μουνια
  Ακους εκει 3 χρονια και 15ψωροχηνες ο Μαντελης (το κολληταρι του..) για τα 400 χιλιαρια
  που λαδωθηκε

Οχι ρε δεν παει αλλο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
oταν ερθει η ωρα της αντιπροτασης ομως,κατι μου λεει πως θα διαφωνισουμε ;)

Προεχει η διαθεση για αντισταση αδελφε
  Αντισταση και προπονητικη εκ του καναπεως δεν γινεται

Μυαλα υπαρχουν να κανουν αντιπροτασεις και να συζητηθουν
  Το χρεος το δικο μας ειναι να τιμωρησουμε ολους αυτους που ευθυνονται για τα οποια χαλια
  γενικως και ειδικως!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  ρε συ,γαμω το πνευμα αντιλογιας σου....

Ποιος μας ειπε οτι λεφτα υπαρχουν;
  Μας ειπε για μνημονιο και γαμησι μεχρι το αιωνα τον απαντα;
  Ελπιδες μας πουλαγε το κολαρχιδο του κερατα,ισα μεχρι να βγει στα κουμαντα που του δωσαμε να
  γλυτωσουμε απ'τον μπουλη τον "χειροτεροτερο" μετα την μεταπολιτευση....
  Αυτος περασε και τον μπουλη,γαμω το σπιτι του,και υποθηκευσε οχι μονο το οποιο δικο μου
  μελλον,αλλα και των εγγονιων μου
  Και δεν θα μιλησω,μετα απο τοσα ψεματα που μας αραδιαζε προεκλογικως;
  Θα μου πεις οτι δεν ειναι ο πρωτος που μου ειπε ψεμματα γενικως
  Και εγω απαντω οτι η αλλαγη θα ξεκινησει απο μας
  Θα τους κανουμε να φυγουν με τα ελικοπτερα τα μουνια
  Ακους εκει 3 χρονια και 15ψωροχηνες ο Μαντελης (το κολληταρι του..) για τα 400 χιλιαρια
  που λαδωθηκε
  Οχι ρε δεν παει αλλο

ρε μακάκα.. που είδες αντιλογία... απλές διαπιστώσεις που και σύ ο ίδιος τις έκανες και τις κάνεις...

και μαζί σου.. δεν πάει άλλο.. καμμιά πρόταση για το που θα πρέπει να πάει δεν έχω ακούσει...
το μόνο που βλέπω, που ακούω που διαβάζω είναι φωνές, διαμαρτυρίες, κραυγές, απειλές .. .

πρότααση ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ??????????????????????????????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom