Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
(1) μπα.. αλήθεια πάς όπως γουστάρεις ??? για ρίξε μια ματιά στον Κ.Ο.Κ..
Στον ΚΟΚ τωρα μπικε... με το ετσι 8ελω... και φταινε αυτοι οι μαλακες που μας κυβερνανε...

(2) μπα.. αλήθεια .. για ρίξε μια ματιά στην σύμβαση να μου πείς που προβλέπει την πώληση επί πιστώσει
Αυτο ισχυει κ απο παλια... πριν το κινημα.. δηλαδι αμα φτασεις στα διοδια κ δεις οτι ξεχασες το πορτοφολι..τι 8α γινει??
Απλα σου κοβουν ενα πιστωττικο και πας μετα στα γραφεια τους κ το πληρωνεις..!
(και καλα...)

Παντως δεν καταλαβαινω γιατι εισαι αντιθετος με το ολο θεμα.. αν θες μου εξηγεις..
Αν μεθαυριο βαλουν στον δρομο εξω απο το σπιτι σου διοδια.. ή αντε καπου στην γειτονια σου...
παλι δεν θα εχεις προβλημα...????

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
Πολύ καλοπροαίρετα θέλω να σας ρωτήσω όλους εσάς που δεν πληρώνετε διόδια.

ΔΕΗ πληρώνετε?
Εφορία?
τσιγάρα αγοράζετε που έχουν 70% φόρο όσοι καπνίζετε?
πετρέλαιο βάζετε στον καυστήρα πληρώνοντας τους αντίστοιχους φόρους ή ανάβετε μαγκάλι?

Γιατί για εμένα όλο αυτό το κίνημα είναι τσάμπα μαγκιά , μαγκιά του δίευρου.

Αν είστε μάγκες να μην πληρώνετε τίποτα από τα παραπάνω νταβατζιλίκια που ανέφερα αλλιώς
όπως είπα δεν μου λέει τίποτα το να κάνω τον επαναστάτη για 3 ευρώ.
Πολύ καλοπροαίρετα κ απο μενα..απαντισε μου στην ιδια ερωτηση κ εσυ...
Αν μεθαυριο βαλουν στον δρομο εξω απο το σπιτι σου διοδια.. ή αντε καπου στην γειτονια σου...

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καλοπροαίρετα κ απο μενα..απαντισε μου στην ιδια ερωτηση κ εσυ...

Aν διάβαζες προσεχτικά ότι έγραψα θα έβλεπες ότι αντιθέτως έχω πρόβλημα με όλα τα παραπάνω και όχι μόνο με τα διόδια , αλλά όταν όλα τα άλλα τα πιο σοβαρά τα τρώμε αμάσητα τόσα χρόνια και πληρώνουμε όλα τα νταβατζιλίκια στη σειρά σαν καλά στρατιωτάκια ,το να κάνουμε επανάσταση για 3 ευρώ είναι φτηνή μαγκιά. That's all.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παντως δεν καταλαβαινω γιατι εισαι αντιθετος με το ολο θεμα.. αν θες μου εξηγεις..

είμαι αντίθετος γιατι θέλω κάθε υπηρεσία να πληρώνεται από τον χρήστη της και όχι από όλο τον ελληνικό λαό.. με απλά ελληνικά να μην πληρώνει ο κάτοικος του Εβρου τις μετακινήσεις του Αθηναίου και αντίθετα.. και ο δρόμος ταχείας κυκλοφορίας είναι μία ακριβή υπηρεσία (τόσο για να την φτιάξεις όσο και για να την συντηρήσεις)..

κοινωνική πολιτική μπορεί και πρέπει να γίνεται σε αναξιοπαθούντες και όχι στους εκδρομείς του Σαββατοκϋριακου, οι οποίοι θέλουν να πάνε στο εξοχικό τους από χλιδάτο δρόμο χωρίς ναπληρώσουνε.. να πάνε από τους παραδρόμους και τις εναλλακτικές διαδρομές..

επίσης είμαι υπέρ της παραχώρησης των δρόμων, λιμανιών, αεροδρομίων, σιδηροδρόμων κλπ τόσο σε κατασκευή όσο και συντήρηση και λειτουργία γιατί πιστεύω ότι σε αυτόν τον τόπο είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσουμε σωστές υποδομές που πραγματικά να λειτουργούν και να κάνουμε την δουλειά μας.. εξάλλου τα παραδείγματα που λέγονται Ελ. βενιζέλος και Αττική Οδος το δείχνουν..

μακάρι να είχε δοθεί και η Εγνατία Οδός έτσι διότι θα είχε ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα, θα είχαν ολοκληρωθεί οι κάθετοι άξονες της και σήμερα δεν θα κινδύνευε με απαξίωση λόγω του προγραμματισμένου παράλληλου δρόμου ο οποίος παρακάμπτει την Ελλάδα (περνά από Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία), με ότι αυτό σημαίνει για την οικονομία του τόπου (λιμάνι Ηγουμενίτσας, γραμμές Αδριατικής κλ κλπ κλπ)...

αν το κράτος λειτουργούσε σωστά και είχε δώσει τις αναγκαίες εκτάσεις στους παραχωρησιούχους των δρόμων (το μοναδικό που έβαζε το κράτος) σήμερα οι εθνικές οδοί Αθηνών-Πατρών και Πατρών-Ιωαννίνων θα ήταν ολοκληρωμένες και κανένας δεν θα μιλούσε... αλλά το κράτος  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:..

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
Aν διάβαζες προσεχτικά ότι έγραψα θα έβλεπες ότι αντιθέτως έχω πρόβλημα με όλα τα παραπάνω και όχι μόνο με τα διόδια , αλλά όταν όλα τα άλλα τα πιο σοβαρά τα τρώμε αμάσητα τόσα χρόνια και πληρώνουμε όλα τα νταβατζιλίκια στη σειρά σαν καλά στρατιωτάκια ,το να κάνουμε επανάσταση για 3 ευρώ είναι φτηνή μαγκιά. That's all.
Aπο καπου πρεπει να γινει η αρχη φιλε μου... και τα ιδιωτικα διοδια ειναι απο τις πιο κραυγαλεες υποθεσεις (μαζι με πολλες αλες βεβαια)
Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος πρεπει να ξυπναει... να αντιδρα...
εγω ας πουμε θελω απο τα διοδια...
ο αλλος θελει καπου αλλου..
εσυ καπου αλλου ....(αν αντιδρας καπου...)

Δεν πρεπει να ειμαστε προβατα... εκει ειναι το ζουμι!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
.
.
.
... αλλά το κράτος  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:..
Συμφωνω με αυτα που λες.. κ ιδιαιτερα στο τελευταιο!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εφοσον ομως δεν λειτουργει το κρατος σωστα... γιατι να λειτουργουν οι πολιτες σωστα-νομιμα???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνω με αυτα που λες.. κ ιδιαιτερα στο τελευταιο!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εφοσον ομως δεν λειτουργει το κρατος σωστα... γιατι να λειτουργουν οι πολιτες σωστα-νομιμα???

γιατί κάποιος πρέπει να λειτουργεί σωστά και νόμιμα σ'αυτόν τον τόπο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και εντάξει δεν λειτουργεί το κράτος σωστά και νόμιμα .. δεν λειτουργούνε και οι πολίτες σωστά και νόμιμα.. δεν λειοτουργούνε οι πολίτες σωστά και νόμιμα δεν λειτουργεί και το κράτος..

φαύλος κύκλος που κάποτε πρέπει να σπάσει...

και κάτι ακόμη... αφού λοιπόν δεν λειτουργείς σωστά και νόμιμα σαν πολίτης το βουλώνεις και δέχεσαι και τις μαλακίες και παρανομίες του κράτους...

μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται.. είτε είσαι νόμιμος και ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τους βρίζεις είτε είσαι παράνομος και είσαι ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ οπότε τουμπεκί..

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Απο τον Ιανουάριο του 2009 έχω να πληρώσω. Εαν μπορούσαν θα με είχαν σκίσει....Μένω βόρεια και κάνω χρήση συχνά. Δεν με αγαπάνε και δεν με γαμάνε. Υπάρχουν δεκάδες νομικές δυσκολίες, αλλά και περιβαλλοντικές, με μηνύσεις από δήμους και οικολογικές οργανώσεις.
Στο φίλο που θέλει να πληρώνει, καλά κάνει. Αλλά δεν μπορεί να επιβάλλει κανείς σε εμένα δρόμο που έχουν πληρώσει όλοι οι έλληνες, εδώ και χρόνια να έρχεται κάποιος και να το κάνει δικό του επειδή το χάρισε ένας υπουργός 2 μέρες πριν γίνουν εκλογές....Δώστε μου εμένα το "πακέτο" και σας κάνω και γαμώ τους δρόμους. Στην Αττική Οδό πληρώνω γιατί εκει δεν υπήρχε δρόμος πριν, και πληρώνω αφού τελειώσει.
Εσύ μάγκα που θες να πουλήσεις τα πάντα (αεροδρόμια, λιμάνια κτλ) καλά κάνεις. Έχεις βουνό δίκιο. Πλήρωνε. Μάθε όμως οτι αύριο θα σε βρώ και θα σου ζητάω λεφτά, γιατί θα θέλω να κάνω μια επιχείρηση. Θα σου ζητάω τα λεφτά Π Ρ Ο Κ Α Τ Α Β Ο Λ Ι Κ Α για ένα δημόσιο αγαθό. Θα σου έρεσε????
Πάντως όλοι στην οικογένειά μου με διαφορετικά οχήματα, έχουμε να πληρώσουμε από τότε και δεν μας έχει συμβεί κάτι κακό. Ελπίζω να έρθει η ολοσχερής καταστροφή της χώρας πριν μου έρθει το πρόστιμο από αυτούς. :grin: :grin:
Και κάτι τελευταίο. Οι μπατσοι δεν μπορούν να επέμβουν, γιατί δεν παραβιάζεις τον κοκ.
Ευχαριστώ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πολύ καλοπροαίρετα θέλω να σας ρωτήσω όλους εσάς που δεν πληρώνετε διόδια.

ΔΕΗ πληρώνετε?
Εφορία?
τσιγάρα αγοράζετε που έχουν 70% φόρο όσοι καπνίζετε?
πετρέλαιο βάζετε στον καυστήρα πληρώνοντας τους αντίστοιχους φόρους ή ανάβετε μαγκάλι?

Γιατί για εμένα όλο αυτό το κίνημα είναι τσάμπα μαγκιά , μαγκιά του δίευρου.

Αν είστε μάγκες να μην πληρώνετε τίποτα από τα παραπάνω νταβατζιλίκια που ανέφερα αλλιώς
όπως είπα δεν μου λέει τίποτα το να κάνω τον επαναστάτη για 3 ευρώ.
ας πάρουν τα λεφτά που πληρώνει ο κόσμος από το φόρο των καυσίμων και τα τέλει κυκλοφορίας και ας φτιάξουν δρόμους.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
γιατί κάποιος πρέπει να λειτουργεί σωστά και νόμιμα σ'αυτόν τον τόπο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και εντάξει δεν λειτουργεί το κράτος σωστά και νόμιμα .. δεν λειτουργούνε και οι πολίτες σωστά και νόμιμα.. δεν λειοτουργούνε οι πολίτες σωστά και νόμιμα δεν λειτουργεί και το κράτος..

φαύλος κύκλος που κάποτε πρέπει να σπάσει...

και κάτι ακόμη... αφού λοιπόν δεν λειτουργείς σωστά και νόμιμα σαν πολίτης το βουλώνεις και δέχεσαι και τις μαλακίες και παρανομίες του κράτους...

μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται.. είτε είσαι νόμιμος και ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τους βρίζεις είτε είσαι παράνομος και είσαι ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ οπότε τουμπεκί..
Ειναι παρανομο το κρατος.. κ αυτο μου δινει το δικαιωμα να ειμαι κ εγω...
Εσυ,να κανεις τουμπεκι κ να πληρωνεις τα διοδια κ να εισαι νομιμος.. και περιμενε να αλλαξει αυτο το κρατος και να λειτουργεισουν ολα ρολοι! :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και κάτι τελευταίο. Οι μπατσοι δεν μπορούν να επέμβουν, γιατί δεν παραβιάζεις τον κοκ.
Ευχαριστώ

αλήθεια????

για δες εδώ

Τι άλλαξε στον ΚΟΚ;

Στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προστέθηκε η εξής παράγραφος (Νο.10) στο άρθρο 29:

«Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας, σήραγγες και γέφυρες που διακρίνονται με ειδικές πινακίδες σήμανσης χωρίς την καταβολή διοδίου τέλους, όταν και όπου προβλέπεται η καταβολή αυτή. Για την καταβολή του διοδίου τέλους είναι υπόχρεοι εις ολόκληρον ο κύριος και ο οδηγός του οχήματος. Η βεβαίωση της παράβασης γίνεται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα που τη διαπιστώνουν αυτοπροσώπως».

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειναι παρανομο το κρατος.. κ αυτο μου δινει το δικαιωμα να ειμαι κ εγω...

ωραία .. τότε πάψε να φωναζεις, να το βρίζεις και να ζητάς από αυτό.. είσαι ένα και το αυτό με το κράτος.. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εσυ,να κανεις τουμπεκι κ να πληρωνεις τα διοδια κ να εισαι νομιμος.. και περιμενε να αλλαξει αυτο το κρατος και να λειτουργεισουν ολα ρολοι! :jerking: :jerking: :jerking:

εγω έχω το δικαίωμα να φωνάζω, να διαμαρτύρομαι, να διαδηλώνω.. γιατί δεν είμαι ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ας πάρουν τα λεφτά που πληρώνει ο κόσμος από το φόρο των καυσίμων και τα τέλει κυκλοφορίας και ας φτιάξουν δρόμους.

αυτό σημαίνει ότι όλοι θα πληρώσουν για δρόμους που χρησιμοποιούν μερικοί... και υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να πληρώσουν για να διάγουν πολυτελή ταξίδια άλλοι.. υπάρχουν κάποιοι που δεν πρόκειται να πατ΄σηουν ποτέ την ρόδα του αυτοκινήτου στους δρόμους αυτούς.. γιατί να πληρώσουν?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
ωραία .. τότε πάψε να φωναζεις, να το βρίζεις και να ζητάς από αυτό.. είσαι ένα και το αυτό με το κράτος.. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

εγω έχω το δικαίωμα να φωνάζω, να διαμαρτύρομαι, να διαδηλώνω.. γιατί δεν είμαι ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...
Δεν σε βλεπω να φωναζεις... ουτε να διαμαρτυρεσαι... το αντιθετο θα ελεγα...τους υποστυριζεις!!!!
Οποτε εισαι ενα απο αυτους!!!
Αποκαλυφτικες!
Για αυτο... την προπαγανδα αλλου...
Εδω δεν φοβαται κανεις!!!

Ειδες..κ το αλο το παλικαρι 2+ χρονια εχει να πληρωσει... και ποοοοοσσοι αλλοι σαν και αυτον.... :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτό σημαίνει ότι όλοι θα πληρώσουν για δρόμους που χρησιμοποιούν μερικοί... και υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να πληρώσουν για να διάγουν πολυτελή ταξίδια άλλοι.. υπάρχουν κάποιοι που δεν πρόκειται να πατ΄σηουν ποτέ την ρόδα του αυτοκινήτου στους δρόμους αυτούς.. γιατί να πληρώσουν?
ε;
μα αυτοί που πληρώνουν τέλει κυκλοφορίας (δηλαδή έχουν αυτοκίνητο) και πληρώνουν καύσιμα (δηλαδή έχουν αυτοκίνητο) θα πληρώσουν για τους δρόμους.
εσύ που το βλέπεις αυτό που είπες;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν σε βλεπω να φωναζεις... ουτε να διαμαρτυρεσαι... το αντιθετο θα ελεγα...τους υποστυριζεις!!!!
Οποτε εισαι ενα απο αυτους!!!
Αποκαλυφτικες!
Για αυτο... την προπαγανδα αλλου...
Εδω δεν φοβαται κανεις!!!

Ειδες..κ το αλο το παλικαρι 2+ χρονια εχει να πληρωσει... και ποοοοοσσοι αλλοι σαν και αυτον.... :rockon:

κατ αρχήν δεν υποστηρίζω το κράτος ούτε σε αυτήν ούτε στην προηγούμενη μορφή του.. υποστηρίζω το δικαίωμα του κάθε πολίτη να μην πληρώνει για πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει ποτέ του... και ένα από αυτά είναι η κατασκευή δρόμων ταχείας κυκλοφορίας..
πάρε παράδειγμα ένα κάτοικο του Θούριο των Καστανέων εκεί ψηλά στον Εβρο .. αγρότη με ένα αγροτικό.. με τα τέλη κυκλοφοράις πληρώνει την υπαρξη και συντήρηση των επαρχιακών δρεόμων στους οποίους κυκλοφορεί.. το Ντατσουνάκι όμως των 20+ ετών δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει ούτε στην Εγνατία ούτε στην ΠΑΘΕ.. γιατί λοιπόν να πληρώσει τέλη κυκλοφοράις που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής των δρόμων αυτών. .λογικά θα πεί να πάτε να γαμηθείτε.. (και καλά θα κάνει)

όσο για το παληκάρι που έχει 2+ χρόνια να πληρώσει.. θα του έλεγα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά (ειδικά με την μιζέρια και την πείνα που έχει πεσει μπορεί και το βρακί να του πάρουν) αλλά δεν το λέω..

απλά λέω.. και αλλού υπάρχουν ανοιχτοί βόθροι... αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανοίξω και στο σπίτι μου..

τόσο απλό που το φασίζον μυαλουδάκι σου δεν μπορεί να το καταλάβει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε;
μα αυτοί που πληρώνουν τέλει κυκλοφορίας (δηλαδή έχουν αυτοκίνητο) και πληρώνουν καύσιμα (δηλαδή έχουν αυτοκίνητο) θα πληρώσουν για τους δρόμους.
εσύ που το βλέπεις αυτό που είπες;

πάρε παράδειγμα ένα κάτοικο του Θούριο των Καστανέων εκεί ψηλά στον Εβρο .. αγρότη με ένα αγροτικό.. με τα τέλη κυκλοφοράις πληρώνει την υπαρξη και συντήρηση των επαρχιακών δρεόμων στους οποίους κυκλοφορεί.. το Ντατσουνάκι όμως των 20+ ετών δεν πρόκειται ποτέ να πατήσει ούτε στην Εγνατία ούτε στην ΠΑΘΕ.. γιατί λοιπόν να πληρώσει τέλη κυκλοφοράις που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής των δρόμων αυτών. .λογικά θα πεί να πάτε να γαμηθείτε.. (και καλά θα κάνει)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
Σταματα την πιπιλα αυτη... δεν ισχυει...
Τα τελη πανε αναλογικα...
οποτε φαντασου ποσα λεφτα 8α δωσουν ας πουμε οι 100 κατοικοι στο Θουριο... για να φτιαχτουν ΕΚΕΙ καποιοι δρομοι..
και ποσα θα δωσουν 6-7 εκατομυρια ελληνες απο Αθηνα κ Θεσσαλονικη που θα χρησιμοποιεισουν επι το πλιστον την ΠΑΘΕ...
Οποτε.. μην το ξαναπεις αυτο..ειναι ακυρο!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δικαιωμά σού είναι νά μήν συμφωνείς πάω πάσο.
΄πέρνω τήν 'αποψή σου δέν συμφωνώ μέ τόν νόμο αισθάνομε αδικημένος,,,
μέχρι εδώ όλα καλά...
ΑΛΛΑ μιά ερώτιση απλούστατη
μέ αυτή τήν λογική γιατί νά πλρωνεις τό γάλα τό γιαούρτι στό καπιταλιστικο γουρούνι τού σούπερ μάρκετ??που στό κάτω της γραφής πληρώνεις πολύ ποιο πολλά για τρόφιμα από διόδια....
εκτος καί άν είσαι επαγγελματίας τσαμπατζής...??

λοιπον φιλαράκο αυτα τα τσογλανάκια της πλατείας εξαρχείων του δεν πληρώνω δέν πληρώνω άς κατέβουν στίς εκλογές καί άν παρουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία άς αλλάξουν τόν νόμο...
επειδή όμως ξέρουν ότι θά παρουν τό πολυ πολύ κκε τσιπρας κατι οικολόγοι κλπ αντε ένα 20 %  προσπαθουν νά επιβάλουν τήν γνώμη τους μέ τήν βία...
καί αυτός ο ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΜΟΣ μέ χαλάει πολύ..
κάνω ότι γουσταρω όταν δέν μού αρέσει ο νόμος....
ειναι παρακμή
αυτό δέν λέγετε δημοκρατία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σταματα την πιπιλα αυτη... δεν ισχυει...
Τα τελη πανε αναλογικα...
οποτε φαντασου ποσα λεφτα 8α δωσουν ας πουμε οι 100 κατοικοι στο Θουριο... για να φτιαχτουν ΕΚΕΙ καποιοι δρομοι..
και ποσα θα δωσουν 6-7 εκατομυρια ελληνες απο Αθηνα κ Θεσσαλονικη που θα χρησιμοποιεισουν επι το πλιστον την ΠΑΘΕ...
Οποτε.. μην το ξαναπεις αυτο..ειναι ακυρο!

αναλογικά με τι ??? με τον πληθυσμό? γιατί εγώ ξερω ότι πάνε με τον κυβισμό.. και οπίστεψε με τα 100 αυτοκίνητα που έχουν πληρώνουν πολύ περισσότερα σε τέλη και καύσιμα για τα 7 χλμ δρόμος που τους χωρίζει από την Ορεστιάδα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom