Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
(1) δηλαδή το ίδιο πρέπει να κάνει και για την παιδεία, και για την υγεία και για ότι άλλο φορολογείται,
επειδή δεν πήγε το κράτος να φτιάξει στο χωριό του πανεπιστήμιο και τεράστιο νοσοκομείο;
(2) με την ίδια λογική η επαρχία πρέπει να μείνει με τους δρόμους της χούντας γιατί η μισή ελλάδα που είναι μαζεμένη στην αθήνα δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει.
(3) σαν να μας λες ότι πρέπει να χωρίσουμε την ελλάδα σε ελλαδίτσες αυτόνομες για να μην πληρώνει ο κάτοικος της στεριάς φόρο για τις άγωνες γραμμές των νησιών.
(4) εγώ σου λέω το άλλο. να κοπεί η ύδρευση της αττικής από ποτάμια και λίμνες εκτός αττικής, γιατί στα @@ του ο επαρχιώτης άμα δεν έχει η αττική νερό... αυτό εκεί που μένει μόνο που δεν πνίγεται.
(5) αντίστοιχα σε πυρκαγές και καταστροφές η κάθε περιφέρεια/δήμος πρέπει να αντιμετωπίζει μόνη της κάθε θέμα.
πρέπει να σε πάρουνε να διδάξεις κοινωνική και πολιτική αγωγή να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου στη νεολαία. ειλικρινά αναιρείς ό,τι είναι γραμμένο στα βιβλία.
Το κίνημα για τα διόδια ξεκίνησε απο τις περιοχές Αγ.Στέφανος Καπανδρίτι Κάλαμος Αγ.Απόστολοι Ωρωπός μέχρι και Μαλακάσα για να μην σας κουράσω με τις ενδιάμεσες περιοχές. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες κόσμος. Θα πάρουν σε όλους το βρακί??? Πραγματικά το εύχομαι. Ας ξεκινήσει αγωγές, να δούμε ποιός θα γελάει τελικά.
Το οτι έγινε γνωστό στην "μετά Γκλέτσου" εποχή, δεν σημαίνει οτι δεν υπήρχε εκεί αγωνιστικά. Ό,τι σημαίνει τελικά αυτή η λέξη. Επειδή ξέρω το θέμα, δεν πληρώνουμε για πάρα πολλούς λόγους που ανέφερα και στην προηγούμενή μου τοποθέτηση. Στις οποίες δεν είδα από αυτούς που σχολίασαν κάποια τοποθέτηση. Ο δρόμος επαναλαμβάνω υπήρχε εκεί. Δεν χαρίστηκε στην εταιρεία από τον Σουφλιά έτσι. Το οτι πριν δεν είχαμε σωστό δρόμο δεν διαφωνώ. Είναι ντροπή για τόσα λεφτά που έχει φάει το δημόσιο από τον εθνικό δρόμο. Οι πατεράδες μας τον έχει πληρώσει χρυσό σε λεφτά και ζωές. Δεν ανέχομαι να τον πληρώσω και εγώ για άλλα 50 χρόνια σε έναν ιδιώτη (idiot στα αγγλικά δηλ ηλίθιος) που δεν ξέρω πως βρέθηκε να έχει στην κατοχή του τον εθνικό δρόμο και θα μπορεί να βάζει διόδια όπου γουστάρει και σε ό,τι τιμή γουστάρει. Ρωτήθηκε κάποιος απο εδώ μέσα?
Το "δεν πληρώνω" από εκει ξεκίνησε και δεν έχει σχέση με καπιταλισμούς και γάλατα. Δεν πληρώνω το δημόσιο που έχει φάει, νομίζουμε όλοι, αρκετά. Ο γέρος που παίρνει 450 ευρώ σύνταξη, πως θα πληρώσει τις 5 επισκέψεις στο νοσοκομείο???(5Χ5=25 ευρώ). Πολύ παραπάνω από όσα παίρνει την μέρα. Επειδή υπάρχουν αδικίες ή υπήρξαν ή θα υπάρξουν, δεν πρέπει να αντισταθούμε, όπου μπορούμε και όσο μπορούμε? Δεν βλέπω την αδικία. Ας φτιάξουν νέα εθνική οδό όπως έγινε και με την Αττική και ας βάζουν ό,τι διόδιο θέλουν και όσες σταθμούς διοδίων θέλουν. Ο καθένας κρίνει με την λογική του που είναι υποκειμενικότατη, αφού είμαστε υποκείμενα και όχι ...αντικείμενα.
Δεν θέλω να πείσω κανέναν σας. Την άποψή μου καταθέτω.
Το κίνημα για τα διόδια ξεκίνησε απο τις περιοχές Αγ.Στέφανος Καπανδρίτι Κάλαμος Αγ.Απόστολοι Ωρωπός μέχρι και Μαλακάσα για να μην σας κουράσω με τις ενδιάμεσες περιοχές. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες κόσμος. Θα πάρουν σε όλους το βρακί??? Πραγματικά το εύχομαι. Ας ξεκινήσει αγωγές, να δούμε ποιός θα γελάει τελικά.
Το οτι έγινε γνωστό στην "μετά Γκλέτσου" εποχή, δεν σημαίνει οτι δεν υπήρχε εκεί αγωνιστικά. Ό,τι σημαίνει τελικά αυτή η λέξη. Επειδή ξέρω το θέμα, δεν πληρώνουμε για πάρα πολλούς λόγους που ανέφερα και στην προηγούμενή μου τοποθέτηση. Στις οποίες δεν είδα από αυτούς που σχολίασαν κάποια τοποθέτηση. Ο δρόμος επαναλαμβάνω υπήρχε εκεί. Δεν χαρίστηκε στην εταιρεία από τον Σουφλιά έτσι. Το οτι πριν δεν είχαμε σωστό δρόμο δεν διαφωνώ. Είναι ντροπή για τόσα λεφτά που έχει φάει το δημόσιο από τον εθνικό δρόμο. Οι πατεράδες μας τον έχει πληρώσει χρυσό σε λεφτά και ζωές. Δεν ανέχομαι να τον πληρώσω και εγώ για άλλα 50 χρόνια σε έναν ιδιώτη (idiot στα αγγλικά δηλ ηλίθιος) που δεν ξέρω πως βρέθηκε να έχει στην κατοχή του τον εθνικό δρόμο και θα μπορεί να βάζει διόδια όπου γουστάρει και σε ό,τι τιμή γουστάρει. Ρωτήθηκε κάποιος απο εδώ μέσα?
Το "δεν πληρώνω" από εκει ξεκίνησε και δεν έχει σχέση με καπιταλισμούς και γάλατα. Δεν πληρώνω το δημόσιο που έχει φάει, νομίζουμε όλοι, αρκετά. Ο γέρος που παίρνει 450 ευρώ σύνταξη, πως θα πληρώσει τις 5 επισκέψεις στο νοσοκομείο???(5Χ5=25 ευρώ). Πολύ παραπάνω από όσα παίρνει την μέρα. Επειδή υπάρχουν αδικίες ή υπήρξαν ή θα υπάρξουν, δεν πρέπει να αντισταθούμε, όπου μπορούμε και όσο μπορούμε? Δεν βλέπω την αδικία. Ας φτιάξουν νέα εθνική οδό όπως έγινε και με την Αττική και ας βάζουν ό,τι διόδιο θέλουν και όσες σταθμούς διοδίων θέλουν. Ο καθένας κρίνει με την λογική του που είναι υποκειμενικότατη, αφού είμαστε υποκείμενα και όχι ...αντικείμενα.
μέ αυτή την λογικη μην πληρωσουμε και τό ρευμα ειναι ακριβόΤο κίνημα για τα διόδια ξεκίνησε απο τις περιοχές Αγ.Στέφανος Καπανδρίτι Κάλαμος Αγ.Απόστολοι Ωρωπός μέχρι και Μαλακάσα για να μην σας κουράσω με τις ενδιάμεσες περιοχές. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες κόσμος. Θα πάρουν σε όλους το βρακί??? Πραγματικά το εύχομαι. Ας ξεκινήσει αγωγές, να δούμε ποιός θα γελάει τελικά.
μέ αυτή την λογικη μην πληρωσουμε και τό ρευμα ειναι ακριβό
μην πληρωσουμε και φόρους είναι αδικοι...
καί όταν επικρατησουν οι αποψεις σου και τα κομματα που υποστηριζουν τις αποψεις σου αποκτησουν κοινοβουλευτικη πλειοψηφία....
εγώ θά λέω δέν πληρωνω φόρους διότι είναι άδικο να μην πηγενουν στην αναπτυξη αλλα στους μισθους καταχρεωμενων δημοσιων εταιρειων
δέν πληρωνω ρευμα διοτι δεν γουσταρω να ταιζω τεμπελιδες που δουλευουν στην δεη.....
ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Εγω πάντως πήγα Λουτράκι σημερα και δεν πλήρωσα πουθενα...να πάνε να γ@@@...Ακούς Τραμουντανιάρη καπιτάλα???αν έχεις δίκιο και αρχίδια, αντί να πυροβολάς μετανάστες και αριστερούς με τπο πιστόλι που έχει ςστο αυτοκίνητο ξεκίνα να μην πληρώ αυτά που σε χρεώ χωρίς τη συγκατάθεσή σου.
Εγω πάντως πήγα Λουτράκι σημερα και δεν πλήρωσα πουθενα...να πάνε να γ@@@...Ακούς Τραμουντανιάρη καπιτάλα???
Δηλώνω ένοχος και χωρίς μεταμέλεια!!!Α ωστε εσυ δημιουργησεs το εθνικο χρεοs ε???...Στην πυρα
οι αποψεις σου μου θυμιζουν λίγο την εποχή της ελληνικής επανάστασηςkoproni65
"μέ αυτή την λογικη μην πληρωσουμε και τό ρευμα ειναι ακριβό
μην πληρωσουμε και φόρους είναι αδικοι...
καί όταν επικρατησουν οι αποψεις σου και τα κομματα που υποστηριζουν τις αποψεις σου αποκτησουν κοινοβουλευτικη πλειοψηφία....
εγώ θά λέω δέν πληρωνω φόρους διότι είναι άδικο να μην πηγενουν στην αναπτυξη αλλα στους μισθους καταχρεωμενων δημοσιων εταιρειων
δέν πληρωνω ρευμα διοτι δεν γουσταρω να ταιζω τεμπελιδες που δουλευουν στην δεη.....
ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
"
[size=10pt][size=10pt]koproni65[/size][/size]...
έχεις βουνό δίκιο. συγνώμη. αλλά μάλλον δεν διάβασες ή δεν κατάλαβες τι έγραψα. όντως δεν γίνεται έτσι κράτος. αλλά να θέσουμε τον όρο κράτος...
όταν χαρίζονται δρόμοι που προυπήρχαν σε ένα βράδυ είναι κράτος?
όταν δεν υπάρχει όριο στο που και πόσα διόδια θα βάζει είναι κράτος???
όταν σου φτιάχνουν με δικά σου λεφτά αεροδρόμια, που μετά δεν σου ανήκουν, είναι κράτος??
όντως να μην πληρώσεις δεη οτε ερτ. τζάμπα λεφτά είναι. εαν μπορείς κάντο. δεν σου λέω τι να κάνεις, αλλά μην μου λές και εγώ τι να κάνω. σε χώρα που η ασυδοσία έχει πάρει master λες έλεοοοοος???
ας κοιτάξουμε στον καθρέφτη μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. στην βουλή και γύρω από αυτή, κάποιοι άνθρωποι από μας είναι. αυτοί που είναι μέσα και γύρω από αυτήν και κανονίζουν τις ζωές μας, δεν τους έστειλαν κάποιοι αρειανοί. από εμάς είναι. είναι αυτός που σου "κλέβει" την θέση στο φανάρι και περιμένεις σαν μαλάκας το επόμενο πράσινο...είναι από αυτούς που ανάβουν τα φώτα ομίχλης στο αμαξάκι τους και σε στραβώνουν στη χώρα που έχει 350 μέρες τον χρόνο ηλιοφάνεια. ΟΜΙΧΛΗΣ.
άρα, ας αντιδράσει, εαν θελει, κάποιος όπως νομίζει. και γενικά μην φοβάστε...
410.000 οφειλέτες του ΟΑΕΕ χρωστάνε 4,5 δις ευρώ...
πόσοι νομίζεις οτι θα μπουν φυλακή??? 100.000 200.000 πείτε έναν αριθμό. και που θα τους βάλουν??? στην Αλβανία??? εδώ αποφυλακίζουν βαρυποινίτες επειδή δεν υπάρχει χώρος.
αν το κάνει ένας ή λίγοι τότε, υποθετικά, θα υπάρξει πρόβλημα. εαν όμως είναι κάποιοι χιλιάδες, δεν υπάρχει θέμα. σκεφτείτε πως στην Ελλάδα πρώτα είναι η πάρτι μας, μετά η οικογένεια και μετά η...συντεχνία. οποιαδήποτε συντεχνία. όταν θα αλλάξει η λίστα, τότε θα γίνουμε κράτος. (ελεεεοοοςςςς).
αυτή λοιπόν η αντίδραση είχε, τουλάχιστον στην αρχή, πριν προσπαθήσει να τη καπελώσει το παμε ελα συρε δωθε, αυτό το το πράγμα ακριβώς. την αλλαγή νοοτροπίας.
και αν πάλι δεν κατάλαβες, διάβασε περί ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. πως είναι η ¨δημοκρατία¨ ε το ακριβώς αντίθετο.
Α και τα περί κομμάτων αλλού. τα κόμματα μας έφτασαν εδώ. ποτε δεν σε υποστήριξαν, δεν σε αγάπησαν. ούτε καν σε ξέρουν. αλλάξτε νοοτροπία. ούτε οι ¨αντίφα¨ ούτε οι ¨φα¨ είναι η λύση ξεκολλήστε. ούτε ρωσσία, ούτε αμερική. εδώ μετα το '21 ρωσσικό, αγγλικό και γαλλικό κόμμα είχαμε. ακόμα έτσι είναι. δεν βαρέθηκες???
ευχαριστώ και συγνώμη.
σουχουν κανει λυση εγκεφαλου που βλεπεις φώς και νομίζεις οτι εισαι στην νυχτα...τι βιολες ειναι αυτες που διαβαζω? Εχει δημοκρατια η Ελλαδα? μαλακιες λεμε πρωι πρωι...
Ξερεις φιλε κοπρονι τι ποσοστο πηρε το πασοκ και εχει πιασει μοστρα στη βουλη?
και μη μου πεις 45%... γιατι αυτο ειναι επι των εγκυρων και ψηφισαντων... για να δουμε επι του συνολου των εγγεγραμενων. αν ειναι πανω απο 20% ειναι θαμα.
Η δημοκρατια ειναι ενα ατυχημα που στην Ελλαδα το εχουν ξεπερασει με το να απαξιωσουν το θεσμο και να κανουν οποιον σοβαρο ανθρωπο να μην τολμα να ασχοληθει με τα κοινα.
και παροτι δε μου αρεσει η ανυπακοη στους κανονες κατα πως μας βολευει γιατι απλα αυτο δεν οριζει μια οργανωμενη κοινωνια, δεν μπορω να σκεφτω αλλο τροπο απο αυτη την "μικρη" επανασταση προς ενα συστημα που λειτουργει μονο και μονο για οποιον ειναι στο κολπο.
Θσ χσρω αν βρεθει το "δεν πληρωνω" στα πλαισια του συστηματος οταν ομως αυτο το συστημα θα λειτουργει για μας, οχι για μερικους απο μας...
σουχουν κανει λυση εγκεφαλου που βλεπεις φώς και νομίζεις οτι εισαι στην νυχτα...
1.ε οχι και δεν υπάρχει δημοκρατία στην ελλάδα...
όλα τά άλλα στραβα τα συζητάω εκτος απο αυτο ελεοοοοοοοοοοοοος
μάλλον ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
εχεις τό δικαιωμα να διαμαρτυρεσε??
έχεις τό δικαίωμα να φωνάζεις??
εχεις τό δικαιωμα να κανεις απεργια???
εχεις το δικαιωμα να κανεις κομμα και να κατεβεις στις εκλογες??
έχεις τό δικαιωμα να διαβαζεις οτι κολοφυλάδα θέλεις???
έχεις τό δικαιωμα να κλεινεις τους δρομους όποτε γουσταρεις???
έχεις τό δικαιωμα νά καταγγέλεις ότι γουσταρεις???
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
ξέρεις κατι
αρχίζεις να μην μου αρέσεις διότι εχεις επιρεαστει από τα ερυθροφασιστακια που θελουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
όποιος δέν γουσταρει τους άδικους νόμους κατεβαινει στίς εκλογες η υποστηρίζει τα κομματα που ειναι εναντια στά μέτρα...
ουσιαστικα με αυτα που εγραψες δεν προτεινεις τίποτε άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΑ Η αν θες ερυθροφασισμο
'εχεις να προτεινεις τίποτε άλλο εκτός από τό να βρίζεις με 100000 ποστ.....δε γαμιέσαι πρωί πρωί...
ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΦΑΙ.
τώρα που στο καταργούν σιγά σιγά θα έχεις μια χαρά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΖΟΥΓΚΛΑΣ όπου θα μπορείς μια χαρά να κάνεις όλα τα παραπάνω ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ.
ξύπνα μαλάκα είσαι και πενήντα χρονώνε άνθρωπος.