Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαιτί ρε μαλάκα .. πρίν τις συμβάσεις παραχώρησης δεν πλήρωνες διόδια????? Αφίδνες, Σχηματάρι, Πελασγία, Τέμπη , Κατερίνη, Μάλγαρα... δεν τα ακουμπούσες και πρώτα???
και δρόμος του κώλου... τώρα τουλα΄χιστον υπάρχει μια ελπίδα να δείς και ένα δρόμο ηλίθιε...

στην Αμερική βλαμμένε σε αυτοκινητόδρομο με σταθμό διοδίων είχαν βάλει μετρητή που έδειχνε πόσα αυτοκίνητα έπρεπε να περάσουν και να πληρώσουν διόδια μέχρι να καλυφθεί το κόστος κατασκευής του δρόμου.
Οταν το counter μηδενιζόταν οι σταθμοί φεύγουν.
ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ εδώ και δεκαετίες τώρα ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΤΕ βγήκαν οι σταθμοί;
Γιατί εγώ όλο και περισσότερους μετράω.

Υ.Γ.
τα διόδια στην Κορίνθου Πατρών ρε λακαμά γιατί τα πληρώνεις δεκαετίες και ακόμα δεν έχεις διαχωριστική νησίδα στη μέση;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στην Αμερική βλαμμένε σε αυτοκινητόδρομο με σταθμό διοδίων είχαν βάλει μετρητή που έδειχνε πόσα αυτοκίνητα έπρεπε να περάσουν και να πληρώσουν διόδια μέχρι να καλυφθεί το κόστος κατασκευής του δρόμου.
Οταν το counter μηδενιζόταν οι σταθμοί φεύγουν.
ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ εδώ και δεκαετίες τώρα ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΤΕ βγήκαν οι σταθμοί;
Γιατί εγώ όλο και περισσότερους μετράω.

Υ.Γ.
τα διόδια στην Κορίνθου Πατρών ρε λακαμά γιατί τα πληρώνεις δεκαετίες και ακόμα δεν έχεις διαχωριστική νησίδα στη μέση;

δεν ξέρω για την Αμερική.. ξέρω όμως ένα έργο έχει και κόστος κατασκευής και κόστος συντήρησης .. και την συντήρηση της Κορίνθου πατρών δεν γουστάρω να την πληρώνω εγώ που όλες και όλες δύο φορές την έχω περάσει στην ζωή μου με ΙΧ...

και δεκαετίες τώρα τα τρώγανε οι δικοί σου μαλάκα.. αντε γαμίσου τώρα και παράσιτα δεν γουστάρω όταν γράφω..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γαιτί ρε μαλάκα .. πρίν τις συμβάσεις παραχώρησης δεν πλήρωνες διόδια????? Αφίδνες, Σχηματάρι, Πελασγία, Τέμπη , Κατερίνη, Μάλγαρα... δεν τα ακουμπούσες και πρώτα???
και δρόμος του κώλου... τώρα τουλα΄χιστον υπάρχει μια ελπίδα να δείς και ένα δρόμο ηλίθιε...

Πλάκα κάνεις;

ε, όχι ρε φίλε που θα πληρώνουμε και διόδια για να λέει το παρλιακό από τη Μινεσότα ότι
είμαστε πλέον μια από τις πιο διαφανείς χώρες στον κόσμο.

Που ζούσε τόσα χρόνια ο αμέτοχος αυτός κύριος;
Άντε για να μη γαμήσω καμιά "Μαργαρίτα", με τα τσογλανια τις "σοσιαλιστικής" διεθνούς.

Επισκέπτης
Πρωτα τα πληρωνα στο κρατος ρε γιδι! Οχι στον καθε ιδιωτη! Ποιος εκανε τα εργα ρε στις εθνικες οδους πριν παραδοθουν στους ιδιωτες? Και τι ηλιθια λογικη ειναι αυτη οτι αν δεν αναλαβει ο ιδιωτης δεν γινεται τιποτα? Και με ποια λογικη ρε ενας ιδιωτης ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ενα εργο διχως να εχει ριξει ουτε ενα χαλικι? Αμα παρει τα λεφτα για καμια 20αρια χρονια και την κανει τι θα κανεις μετα? Θα πας να τα παρεις πισω?  :jerking: Και τελος με ποια λογικη ειτε κρατος η ιδιωτης με αναγκαζει να πληρωνω διοδια σε ενα δρομο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ? Να τον κανει πρωτα και μετα να απαιτησει διοδια!

Εγω προτεινω 2 λυσεις για τον ΦΑΣΙΣΜΟ αυτο που ΠΑΣΟΚ!

1. Να γινει ενα κινημα οχι δεν πληρωνω, αλλα δεν κουναω το αμαξι μου καθολου για 1 μηνα! Να μην εισπραξει ουτε σεντ τοσο η κυβερνηση οσο και οι κατασκευαστες! Δε θα παθει κανεις τιποτε αν δεν παει με την κουρσαρα στο περιπτερο!

2. Οσοι εχουν χασει δικο τους ανθρωπο στον Κορινθου-Πατρων λογω της κακης ποιοτητας του δρομου ή των ατελειων του να οργανωθουν και να καταθεσουν μηνυσεις και αγωγες για ηθικη αυτουργια και δεν ξερω και γω τι αλλο, εναντι των διαχειριστων των αυτοκινητοδρομων! Να απαιτησουν οχι μονο αποζημιωση αλλα και την φυλακιση τους εφοσον προκυψουν ευθυνες!

Ξερεις παρα ειναι χοντροκομενος τσαμπουκας απο το κρατος να σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να πληρωνεις νταβατζηλικια σε εναν επιχειρηματια ο οποιος εχει το δικαιωμα να αυξανει οποτε θελει οσο θελει το αντιτιμο και την ιδια στιγμη δεν εχει ριξει ουτε ενα ευρω για να φιαξει εναν δρομο στον οποιο σκοτωνονται 300 ατομα καθε χρονο!  Ο διαχειριστης του δρομου ξερεις εχει και ΕΥΘΥΝΕΣ οχι μονο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Και ειναι μεγιστη ΚΛΟΠΗ να σε εξαναγκαζει να πληρωνεις διοδια σε εναν δρομο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξέρω για την Αμερική.. ξέρω όμως ένα έργο έχει και κόστος κατασκευής και κόστος συντήρησης .. και την συντήρηση της Κορίνθου πατρών δεν γουστάρω να την πληρώνω εγώ που όλες και όλες δύο φορές την έχω περάσει στην ζωή μου με ΙΧ...

και δεκαετίες τώρα τα τρώγανε οι δικοί σου μαλάκα.. αντε γαμίσου τώρα και παράσιτα δεν γουστάρω όταν γράφω..

τι σχέση έχει αυτό που έγραψα εγώ ρε γαμιόλη με αυτό που γράφεις τώρα ρε κωλοχωνείο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρωτα τα πληρωνα στο κρατος ρε γιδι! Οχι στον καθε ιδιωτη! Ποιος εκανε τα εργα ρε στις εθνικες οδους πριν παραδοθουν στους ιδιωτες? Και τι ηλιθια λογικη ειναι αυτη οτι αν δεν αναλαβει ο ιδιωτης δεν γινεται τιποτα? Και με ποια λογικη ρε ενας ιδιωτης ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ενα εργο διχως να εχει ριξει ουτε ενα χαλικι? Αμα παρει τα λεφτα για καμια 20αρια χρονια και την κανει τι θα κανεις μετα? Θα πας να τα παρεις πισω?  :jerking: Και τελος με ποια λογικη ειτε κρατος η ιδιωτης με αναγκαζει να πληρωνω διοδια σε ενα δρομο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ? Να τον κανει πρωτα και μετα να απαιτησει διοδια!

Εγω προτεινω 2 λυσεις για τον ΦΑΣΙΣΜΟ αυτο που ΠΑΣΟΚ!

1. Να γινει ενα κινημα οχι δεν πληρωνω, αλλα δεν κουναω το αμαξι μου καθολου για 1 μηνα! Να μην εισπραξει ουτε σεντ τοσο η κυβερνηση οσο και οι κατασκευαστες! Δε θα παθει κανεις τιποτε αν δεν παει με την κουρσαρα στο περιπτερο!

2. Οσοι εχουν χασει δικο τους ανθρωπο στον Κορινθου-Πατρων λογω της κακης ποιοτητας του δρομου ή των ατελειων του να οργανωθουν και να καταθεσουν μηνυσεις και αγωγες για ηθικη αυτουργια και δεν ξερω και γω τι αλλο, εναντι των διαχειριστων των αυτοκινητοδρομων! Να απαιτησουν οχι μονο αποζημιωση αλλα και την φυλακιση τους εφοσον προκυψουν ευθυνες!

Ξερεις παρα ειναι χοντροκομενος τσαμπουκας απο το κρατος να σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να πληρωνεις νταβατζηλικια σε εναν επιχειρηματια ο οποιος εχει το δικαιωμα να αυξανει οποτε θελει οσο θελει το αντιτιμο και την ιδια στιγμη δεν εχει ριξει ουτε ενα ευρω για να φιαξει εναν δρομο στον οποιο σκοτωνονται 300 ατομα καθε χρονο!  Ο διαχειριστης του δρομου ξερεις εχει και ΕΥΘΥΝΕΣ οχι μονο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Και ειναι μεγιστη ΚΛΟΠΗ να σε εξαναγκαζει να πληρωνεις διοδια σε εναν δρομο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ!

τελικά ακόμα και ο ακροδεξιός ενδέχεται να έχει πιο σωστές θέσεις από ένα αρχιδογλείφτη κωλομπαρά της νέας δημοπκρατίας σαν τον τρανσπουτάνα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να ριξω λίγο τους τόνους..Ειναι πραγματικά εκπληκτική η άμεση αντίδραση της Πολιτείας προκειμένου να ευνοήσει την τάξη των Μεγαλοεργολάβων.Δεν είδα το ιδιο να γίνει όμως στα δίκαια αιτήματα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ των πολιτών για ουσιαστικές αλλαγές στην Παιδεία,στην Υγεία,στην Πρόνοια..δεν είδα κανένα ΠΟΥΣΤΗ να επιστρέψει τα ακλεμμένα του Χρηματιστηρίου και των μιζών απο τα εξοπλιστικά κλπ κλπ.Και δεν είδα και κανεναν να μπαινει μέσα..Και το Κρατος πού ηταν??ΑΠΩΝ...Απορώ γιατί ψηφίζουμε..Μαλλον δεν απορώ ΞΕΡΩ!Είμαστε ΛΑΟΣ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ και ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ...Θλίψη Κύριοι....

Επισκέπτης
Για να ριξω λίγο τους τόνους..Ειναι πραγματικά εκπληκτική η άμεση αντίδραση της Πολιτείας προκειμένου να ευνοήσει την τάξη των Μεγαλοεργολάβων.Δεν είδα το ιδιο να γίνει όμως στα δίκαια αιτήματα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ των πολιτών για ουσιαστικές αλλαγές στην Παιδεία,στην Υγεία,στην Πρόνοια..δεν είδα κανένα ΠΟΥΣΤΗ να επιστρέψει τα ακλεμμένα του Χρηματιστηρίου και των μιζών απο τα εξοπλιστικά κλπ κλπ.Και δεν είδα και κανεναν να μπαινει μέσα..Και το Κρατος πού ηταν??ΑΠΩΝ...Απορώ γιατί ψηφίζουμε..Μαλλον δεν απορώ ΞΕΡΩ!Είμαστε ΛΑΟΣ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ και ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ...Θλίψη Κύριοι....
ευτυχως που εριξες τους τονους τωρα!  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω ξαναγράψει.
τέτοιους λαμογιόπουστες που έχουν εξουσία στα χέρια τους μόνο με αντάρτικο μπορείς να τους κάνεις πόλεμο.
Οι αγρότες ας κανονίσουν συντονισμένα αντί να κλείνουν δρόμους και να ταλαιπωράνε κόσμο ας ρίξουν τους σταθμούς με τα κατερπίλλαρ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνει καλή παρέα έξω,ακου που σου λέω....

αμα γράφει τέτοιες μαλακίες γάματα.
από την άλλη μπορεί να έχεις και δίκιο. πολλοί όλα τα κόμπλεξ της ζωής τους τα βγάζουν στο νετ και έξω είναι παναγιές.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!! παρατα την τηλεοραση που σε εχει χαζεψει, με τα κατευθυνομενα μυνηματα και βγες στους δρομους να κανεις επανασταση!! κοψε μερικα κεφαλια για να σε παρουν στα σοβαρα!! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!! ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

+ 1 Τι λέει για τα νέα η προσπάθεια;
(tip: μην παραθέτεις πληροφορίες από τα φύλλα του μπομπ του μάστορα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom