Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...φαινομενικά μόνο το 25% απο τα βρωμοΠασοκόσκυλα έχει μείνει να πιστεύει οτι το Πασόκ είναι καλό.

25%, χωρις αναγωγη σε λευκα, ακυρα και αναποφασιστους (για να μην βαλω και την πολωση).
Δηλαδη 37% σημερα σε συνθηκες εκλογων.
Με ΝΔ αντιστοιχως στο 33%.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δηλαδη 37% σημερα σε συνθηκες εκλογων.
Θεωρητικά μπορεί να το πιάσει.Στη πράξη αμα δε τον βοηθησουν τα αφεντικά δε νομίζω να τα καταφέρει ο Τζέφρυ.
Και δεν εννοώ βοήθεια τις μαλακίες του Γιούνκερ περί θαυμασμού και άλλες τέτοιες μπούρδες :rolleyes:

Chilavert

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
10
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1 ΜΑΡΤΗ 7 μμ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

sintagma.png

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και είναι ακόμη πιο αστείο να μπορούν να κόβουν μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα αλλά να μην μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν μια σύμβαση την οποία μάλιστα τη θεωρούν άδικη!
Πόσο πασόκοι είναι;
δεν υπαρχει δεν μπορω.....υπαρχει δεν θελω......δεν θελουν φιλε μου....πολυ απλα....

Επισκέπτης
Έγινε μαλακία κύριοι!Ακούω τρόπους αντίδρασης....
Να τους παρετε με τις πετρες ρε! Τι αλλο περιμενετε? Που ακουστηκε να νομοθετει ενα κρατος με βαση τα συμφεροντα μιας χουφτας εταιρειων?? Που ακουστηκε να κανει τα στραβα ματια σε απατες και παρανομιες αλλα να εξαναγκαζει τον κοσμο να πληρωνει ΟΤΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ του καθε κατασκευαστη? ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πρωτη φορα που θα παω σε συγκεντρωση στη ζωη μου θα ειναι 1η μαρτιου
οσο για τις διαταξεις του κρατους τα ειπαμε και χτες,νομοθετουν με βαση πως θα τα παρουνε και με πρωτοφανες μισος για τους πολιτες

sir george

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οτι και να κανετε ρε, διοδια θα πλερωνετε!και μπορει το ρεππακι να μειωσει ΛΙΓΟ τη τιμη,αλλα απο αντισταθμισμα αλλο τιποτα,καμια επιμηκυνση συμβασεων παραχωρησης καμια καινουργια συμβαση,λεφτα υπαρχουν!ΕΧΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!και αμα λαχει φτιαχνουμε και κανα νομο...χαχαχα!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να τους παρετε με τις πετρες ρε! Τι αλλο περιμενετε? Που ακουστηκε να νομοθετει ενα κρατος με βαση τα συμφεροντα μιας χουφτας εταιρειων?? Που ακουστηκε να κανει τα στραβα ματια σε απατες και παρανομιες αλλα να εξαναγκαζει τον κοσμο να πληρωνει ΟΤΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ του καθε κατασκευαστη? ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
Φιλε μιλάμε για τρόπους αντίδρασης,ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!Από αυτά ξέρω κι εγω αλλά.. εχε χάρη.Το κακό είναι ότι γινεται νόμος του Κράτους ( :headbang: :2funny:)και δεν μπορεις να πεις και τιποτα...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οντως, και μενα αυτο μου κανει εντυπωση. Το πρωτοφανες μισος για τους πολιτες.

Οπως εχω ξαναπει, δεν εχει θυμωσει πραγματικα ακομη ο κοσμος.

Οταν συμβει αυτο δεν θα πιστευουν τους τροπους αντιδρασης που θα αντικρυσουν.

Και μαλιστα θα ειναι πολυ εξυπνοι τροποι.

Θα το δειτε...

Επισκέπτης
Φιλε μιλάμε για τρόπους αντίδρασης,ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!Από αυτά ξέρω κι εγω αλλά.. εχε χάρη.Το κακό είναι ότι γινεται νόμος του Κράτους ( :headbang: :2funny:)και δεν μπορεις να πεις και τιποτα...
κανεις λαθος αγαπητε! Οι νομοι ερχονται και παρερχονται ενιοτε αλλαζουν ή καταργούνται! Αυτο που δεν αλλάζει είναι το Σύνταγμα το οποίο καταπατούν ανεριθρύαστα σε κάθε ευκαιρία τα ανάρχιδα χουντοσπέρματα!  Πρέπει να τους δώσει ο λαός επιτέλους το μάθημα που τους αξίζει!

ρε μιλάμε δεν εχει ξαναγίνει να φιάχνονται ειδικοί νόμοι και να μετατρέπουν με το στανιό συμπεριφορές ή αντιδράσεις σε ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ και την ιδια στιγμη να κανουν τα στραβα ματια σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!  Ρε φωτιά και τσεκούρι στους ηλίθιους!

Έκαναν την απεργία ποινικό αδίκημα
Εκαναν τη μη καταβολη ΦΠΑ ποινικο αδικημα
Εκαναν την μη καταβολη φορων ποινικο αδικημα
Εκαναν την αρνηση πληρωμης διοδιων (σε εναν δρομο που δεν ειναι καν αυτοκινητοδρομος) ποινικο αδικημα

και την ιδια στιγμη

Τους λαθρομετανάστες και τους υποκινητες τους που έκαναν σωρεια κακουργηματων τους νταντευουν
Τους μαυρους που πουλανε λαθραια και παρανομα δεν τους αγγιζουν!
Τους επιχειρηματιες που εισπραττουν για ενα δρομο που δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ τους προφυλασσουν!

Δεν μιλαμε απλα για μίσος έναντι τον Ελληνων πολιτών! Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει την επιθυμία τους να μας καταστρεψουν! Να πανε στα τσακίδια!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κανεις λαθος αγαπητε! Οι νομοι ερχονται και παρερχονται ενιοτε αλλαζουν ή καταργούνται! Αυτο που δεν αλλάζει είναι το Σύνταγμα το οποίο καταπατούν ανεριθρύαστα σε κάθε ευκαιρία τα ανάρχιδα χουντοσπέρματα!  Πρέπει να τους δώσει ο λαός επιτέλους το μάθημα που τους αξίζει!

ρε μιλάμε δεν εχει ξαναγίνει να φιάχνονται ειδικοί νόμοι και να μετατρέπουν με το στανιό συμπεριφορές ή αντιδράσεις σε ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ και την ιδια στιγμη να κανουν τα στραβα ματια σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!  Ρε φωτιά και τσεκούρι στους ηλίθιους!

Έκαναν την απεργία ποινικό αδίκημα
Εκαναν τη μη καταβολη ΦΠΑ ποινικο αδικημα
Εκαναν την μη καταβολη φορων ποινικο αδικημα
Εκαναν την αρνηση πληρωμης διοδιων (σε εναν δρομο που δεν ειναι καν αυτοκινητοδρομος) ποινικο αδικημα

και την ιδια στιγμη

Τους λαθρομετανάστες και τους υποκινητες τους που έκαναν σωρεια κακουργηματων τους νταντευουν
Τους μαυρους που πουλανε λαθραια και παρανομα δεν τους αγγιζουν!
Τους επιχειρηματιες που εισπραττουν για ενα δρομο που δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ τους προφυλασσουν!

Δεν μιλαμε απλα για μίσος έναντι τον Ελληνων πολιτών! Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει την επιθυμία τους να μας καταστρεψουν! Να πανε στα τσακίδια!

καλά και εσύ μάζεψε λίγο το ζωνάρι.. θα σκίσεις κανένα καλτσόν από την πολύ επανάσταση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσυ κατσε να σε πηδανε ασαλιωτα αμα το απολαμβανεις!

γαιτί ρε μαλάκα .. πρίν τις συμβάσεις παραχώρησης δεν πλήρωνες διόδια????? Αφίδνες, Σχηματάρι, Πελασγία, Τέμπη , Κατερίνη, Μάλγαρα... δεν τα ακουμπούσες και πρώτα???
και δρόμος του κώλου... τώρα τουλα΄χιστον υπάρχει μια ελπίδα να δείς και ένα δρόμο ηλίθιε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom