Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
..δυστυχώς σε αυτη τη χώρα  η  μόνη κουλτούρα που μετράει ειναι του Πάσοκ και πρέπει να την υπηρετεις αυτη καθαυτή για να πάς μπροστά.. ;)

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ τι να σου πω δικιε μου.
Εμενα δεν με απασχολει και τοσο η χλιδα
η να βρεθω μεσα σε κυκλωματα για να παω μπροστα

οποτε δεν εχω καποιο αλισβερισι με δαυτους...
απλα κανω τα στοιχειωδη για να θεωρουμαι νομιμος.
Κατα τα αλλα η γνωση να ναι καλα....  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και αυτο ειναι και το ασχημο με την σημερινη νεολαια
κοιταει να παει μπροστα με πασαλειματα , ρουσφετια κτλπ

δεν μπορεις να εισαι ενταξει με τοσο χαρτινες βασεις.
ΟΙ βασεις πρεπει να ειναι γερες.

Επισκέπτης
Και αυτο ειναι και το ασχημο με την σημερινη νεολαια
κοιταει να παει μπροστα με πασαλειματα , ρουσφετια κτλπ

δεν μπορεις να εισαι ενταξει με τοσο χαρτινες βασεις.
ΟΙ βασεις πρεπει να ειναι γερες.

Γύψινες, τύπε;

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mπα, τύπε...Οι σκελετοί από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας δε με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα...

πες μας τι σε ενθουσιαζει να το παραγγειλουμε τοτε
ειδικη παραγγελια  :P εναν σε εχουμε.

Επισκέπτης
Σε λίγο όλοι θα παρακαλάνε να αναστηθεί ο Παπαδόπουλος (και μακάρι να γίνει).

Έχουν ζήσει το καθεστώς του Παπαδόπουλου και το αναπολούν;Ποιοι το θέλουν;Αυτοί που τώρα κάνουν ότι τους καυλώσει χωρίς συνέπειες;Διότι η πλειοψηφία των Ελλήνων και Ελληνίδων κάνουν ότι τους καυλώσει.Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα πράγματα.Και αυτοί θα ήθελαν χούντα;Αμέσως θα έκλεινε το ίντερνετ και δε θα μπορούσε ο καθένας να πει ότι μαλακία σκέπτεται.Αμέσως οι "κωλόμπατσοι" που ακούν τώρα τα εξ αμάξης και δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει,θα έπαιρναν αξία και τότε θα μέτραγαν πολλοί τις γκλομπιές στον κώλο.Και από Αλέξηδες θα είχαμε καθημερινά πολλούς,και άντε να κάνεις πορεία.Τι,να κλείσεις δρόμο επειδή διαμαρτύρεσαι;Θα εφαρμοζόταν ο νόμος με απόλυτη σκληρότητα,και δε θα είχαμε τον Τσίπρα να γαβγίζει.Εγώ ευτυχώς γεννήθηκα όταν τελείωνε η χούντα,αλλά την έφαγαν στη μάπα οι γονείς μου,και ο θείος μου που έφαγε ξύλο επειδή έκανε το λάθος να ανοίξει στο λεωφορείο την εφημερίδα Αυγή.Και από σπόντα είχε γλυτώσει την Μακρόνησο τις πρώτες ημέρες.Μόνο κάτι αυλοκόλακες,κάτι χαμαιλέοντες,που προσαρμόζονται σε κάθε καθεστώς απόλυτα,ευνοήθηκαν κι έκαναν περιουσία.

Όσον αφορά τους αλλοδαπούς,θα έτρωγαν τορπίλη πριν μπουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και όλοι θα γίνονταν τροφή για τα ψάρια,και όλοι αυτοί που συστήνουν "οργανώσεις αλληλεγγύης" θα τους έκαναν παρέα....

Ας απαιτήσουμε εφαρμογή των νόμων με το πολίτευμα που έχουμε τώρα και ας αφήσουμε τις νοσταλγίες για χούντες.

Επισκέπτης
υπηρξε κανα δημοψηφισμα για τους ολυμπιακους αγωνες του 2004? ΟΧΙ
Εγω μπορει να μην τους ηθελα.

υπηρξε κανα δημοψηφισμα για τον δανεισμο απο την Ε.Ε ? ΟΧΙ
εγω μπορει να μην τον ηθελα.

υπηρξε κανα δημοψηφισμα για να μπουμε στο Ευρωπαικο νομισμα? ΟΧΙ

εγω μπορει να μην το ηθελα...

τι σκατα καθομαστε και συζηταμε τοτε?
ΑΠλα επι χουντας ο ελληναρας θα επρεπε να κοιμηθει
απο τις 12 και να μην κυκλοφορει εξω.

ΛΟγικοτατο εχουμε και δουλειες το πρωι
πρεπει να ειμαστε στην ωρα μας οχι 1 ωρα μετα
και μεχρι να ξυπνησεις απο το χθεσινο ξενυχτι
να θες αλλη 1 ωρα να συνελθεις... συνολο 2 ωρες χαμενες
και μετα λεμε δεν βγαινει δουλεια.

Να κάνουμε δημοψήφισμα και για την ποσότητα των κολόχαρτων που προμηθεύεται το δημόσιο...

Μόνο για το ευρώ έπρεπε να είχε γίνει δημοψήφισμα.Αλλά και να γινόταν είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία θα έλεγε ΝΑΙ στο ευρώ,επειδή θα έλεγαν ΝΑΙ τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,και ο Έλληνας σκέφτεται οπαδικά.Ότι πει το κόμμα.Για τους Ο.Α γιατί να γίνει;Όλες οι κυβερνήσεις που είχαν περάσει τους ήθελαν.Στην αρχή για το 1996 και μετά για το 2004.Το πρόβλημα δεν είναι οι Ο.Α αλλά ο τρόπος που έγιναν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ειναι οι αμερικανοι απο πισω.  :-

Ενώ την επταετία δεν ήταν.  :jerking:
Απ' ό,τι κατάλαβα, ανάμεσα στο να σε γαμάνε πισώπλατα και στο να σε γαμάνε και να το ξέρεις προτιμάς το δεύτερο, αρκεί να σε γαμάνε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Οί τζαμπατζήδες τής έξουσίας εύθύνονται γιά τά δεινά τών άπλών πολιτών
μέ τά διόδια καί τά είσητήρια τώ άστικών συγκοινωνιών !!!!!!!!!!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στην χωρα του υπαρκτου Σοσιαλοφασισμου,οι εταιρειες νομοθετουν πια...

Απο το δελτιο ειδησεων του Alter:
Eνας καθως πρεπει κουστουμοφορος,επ'ονοματι Γιωργος Συριανος (αν το 'πιασα καλα τ'ονομα),Διευθυνων Συμβουλος της εταιρειας "Μορεας",σε μορφη "διαγγελματος" προαναγγελει την ενταξη της μη πληρωμης διοδιων,στον κωδικα οδικης κυκλοφοριας.Δηλαδη προστιμο,πλημελλημα,ποιντ συστεμ...

Αν το δουμε αυτο ως τροπολογια στην βουλη,τοτε ελπιζω να καταλαβουμε επιτελους οτι δεν υπαρχουν πια "Αριστεροι","Δεξιοι",οι οτιδηποτε αλλο,πολιτες,παρα μονο "υπηκοοι" των πραγματικων Αφενταδων μας και των υπατων αρμοστων τους, των πολιτικων.

Με τις υγειες μας...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενώ την επταετία δεν ήταν.  :jerking:
Απ' ό,τι κατάλαβα, ανάμεσα στο να σε γαμάνε πισώπλατα και στο να σε γαμάνε και να το ξέρεις προτιμάς το δεύτερο, αρκεί να σε γαμάνε.
Άστο ανώφελο,το προσπάθησα επανελλειμένα!!! :P

Καλύτερα κανόνισε να βγεις ραντεβού για ξεκαθάρισμα με τον Αβράμη!!! :2funny:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
"Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση αποφάσισε να θεσπίσει αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες ούτε καταβάλλουν διόδια, συμμετέχοντας στο κίνημα «Δεν πληρώνω».
Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να κατατεθούν τροπολογίες στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, βάσει των οποίων:
Ποινικοποιείται η άρνηση πληρωµής εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες.
Η μη καταβολή διοδίων θα θεωρείται τροχαία παράβαση.
Η µη πληρωµή διοδίων δεν θα περιληφθεί στο «πόιντ σίστεµ», αλλά θα µπορεί να βεβαιώνεται είτε επιτόπου από τους τροχονόµους είτε η κλήση να στέλνεται ταχυδροµικώς στο σπίτι του οδηγού (αφού η παράβαση θα καταγράφεται από τις κάµερες). Αυτό το µέτρο, σύµφωνα µε πηγές του υπουργείου Υποδοµών, θα είναι ανεξάρτητο από τη δυνατότητα που έχουν πλέον οι εταιρείες να στρέφονται δικαστικώς εναντίον όσων δεν πληρώνουν"

ας με βοηθησει καποιος που ξερει νομικα αν στεκει αυτο ή λενε παπαριες. Δηλαδη αρνουμαι να πληρωσω διοδια, οποτε δημιουργειται μια απαιτηση μιας ιδιωτικης εταιρειας εναντι εμου ( σαν να παιρνω πχ 1 τονο σιδερα απο μια εταιρεια και δεν τους πληρωνω και αυτη διακστικα απαιτει τα χρηματα της), λογικο, και παραλληλα η τροχαια θα μου βεβαιωνει παραβαση? με τη αιτολογια :headbang:? αφου η αντιδικια εναι μεταξυ εμενα και της ιδιωτικης εταιρειας? αν περασουν τετοιο νομο και προσφυγει καποιος στο Συμβούλιο της Επικρατειας ο νομος θα καταπέσει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση αποφάσισε να θεσπίσει αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες ούτε καταβάλλουν διόδια, συμμετέχοντας στο κίνημα «Δεν πληρώνω».
Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να κατατεθούν τροπολογίες στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, βάσει των οποίων:
Ποινικοποιείται η άρνηση πληρωµής εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες.
Η μη καταβολή διοδίων θα θεωρείται τροχαία παράβαση.
Η µη πληρωµή διοδίων δεν θα περιληφθεί στο «πόιντ σίστεµ», αλλά θα µπορεί να βεβαιώνεται είτε επιτόπου από τους τροχονόµους είτε η κλήση να στέλνεται ταχυδροµικώς στο σπίτι του οδηγού (αφού η παράβαση θα καταγράφεται από τις κάµερες). Αυτό το µέτρο, σύµφωνα µε πηγές του υπουργείου Υποδοµών, θα είναι ανεξάρτητο από τη δυνατότητα που έχουν πλέον οι εταιρείες να στρέφονται δικαστικώς εναντίον όσων δεν πληρώνουν"

ας με βοηθησει καποιος που ξερει νομικα αν στεκει αυτο ή λενε παπαριες. Δηλαδη αρνουμαι να πληρωσω διοδια, οποτε δημιουργειται μια απαιτηση μιας ιδιωτικης εταιρειας εναντι εμου ( σαν να παιρνω πχ 1 τονο σιδερα απο μια εταιρεια και δεν τους πληρωνω και αυτη διακστικα απαιτει τα χρηματα της), λογικο, και παραλληλα η τροχαια θα μου βεβαιωνει παραβαση? με τη αιτολογια :headbang:? αφου η αντιδικια εναι μεταξυ εμενα και της ιδιωτικης εταιρειας? αν περασουν τετοιο νομο και προσφυγει καποιος στο Συμβούλιο της Επικρατειας ο νομος θα καταπέσει?

προφανώς θα το θεσπίσουν σαν δημόσιο έσοδο αποδιδόμενο αυτομάτως στους παραχωρησιούχους....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρτε τα αρχιδια μου οι μαλακες που προτρεπατε τον κοσμακη να μην πληρωνει διοδια ....τα λεγα εγω μηνες πριν αλλα δεν ακουγατε....πασοκ κυβερναει ρε...... :uglystupid: :uglystupid:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
μου φαινεται οτι το τραβαει ο οργανισμος τους το ξυλο.αν καταλαβα δηλαδη θα ειναι δημοσιο εσοδο που το παιρνουν αυτοματως οι εταιρειες. Δηλαδη τους τα δινει το κρατος και μετα αυτοι θα  δινουν πισω στο κρατος ενα ποσοστο απο αυτα ως ΦΠΑ και φορους. Και τοτε ρε κολοκρατος δεν εχεις δημόσια ολα τα διοδια και να το εισπρατεις εσυ αμεσα ολο το εσοδο? :headbang: Νομιζω οτι πρεπει να γινει μια μαζικη δικαστικη προσφυγη σε αυτο που τους ποναει, στις συμβασεις παραχωρησης και τοτε θα γελασει και ο καθε πικραμενος με αυτα που θα βγουν στη φορα :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μου φαινεται οτι το τραβαει ο οργανισμος τους το ξυλο.αν καταλαβα δηλαδη θα ειναι δημοσιο εσοδο που το παιρνουν αυτοματως οι εταιρειες. Δηλαδη τους τα δινει το κρατος και μετα αυτοι θα  δινουν πισω στο κρατος ενα ποσοστο απο αυτα ως ΦΠΑ και φορους. Και τοτε ρε κολοκρατος δεν εχεις δημόσια ολα τα διοδια και να το εισπρατεις εσυ αμεσα ολο το εσοδο? :headbang: Νομιζω οτι πρεπει να γινει μια μαζικη δικαστικη προσφυγη σε αυτο που τους ποναει, στις συμβασεις παραχωρησης και τοτε θα γελασει και ο καθε πικραμενος με αυτα που θα βγουν στη φορα :2funny:
το μόνο που θα βγεί στην φόρα είναι η ανικανότητα του δημσοσίου να τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις δηλαδή παράδοση εντός δωδεκαμήνου των απαλλοτριώσεων, ολοκλήρωση των αρχαιολογικών ερευνών εντός 18μηνου και το κυριώτερο τον απελπιστικά αργό ρυθμό απονομής δικαιοσύνης σε συνδυασμό με την συνεχή προσφυγή σε αυτήν (ακόπως και ανεξόδως) του κάθε πικραμένου για κάθε λόγο που μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νούς...

αν δεν υπήρχαν αυτά στην μέση την στιγμή αυτή που μιλάμε οι δρόμοι θα ήταν κατά 90% έτοιμοι και κανείς δεν θα μιλούσε...

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
εχεις δικιο αλλα εκτος οτι δεν εχουμε δρομους τους πληρωνουμε και χρυσαφι. εχω ζησει εξωτερικο και ξερω. δεν λεω οχι να πληρωνω απλως θεωρω τα διοδια στην ελλαδα τα θεωρω ληστρικα. αναλογως τις υπηρεσιες και η πληρωμη. θεωρω ειτε οτι πρεπει ολα τα διοδια να μειωθουν κατα 30-50% (αναλογα το δρομο και τι μας προσφερει) ή οπως γινεται σε αλλες χωρες με ενα ετησιο ποσο (80 ή 100 ευρω) να εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιεις το ολο το οδικο δικτυο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχεις δικιο αλλα εκτος οτι δεν εχουμε δρομους τους πληρωνουμε και χρυσαφι. εχω ζησει εξωτερικο και ξερω. δεν λεω οχι να πληρωνω απλως θεωρω τα διοδια στην ελλαδα τα θεωρω ληστρικα. αναλογως τις υπηρεσιες και η πληρωμη. θεωρω ειτε οτι πρεπει ολα τα διοδια να μειωθουν κατα 30-50% (αναλογα το δρομο και τι μας προσφερει) ή οπως γινεται σε αλλες χωρες με ενα ετησιο ποσο (80 ή 100 ευρω) να εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιεις το ολο το οδικο δικτυο.

χιλιομετρική χρέωση είναι το σωστό.. αλλιώς ένας που θα έκανε 100 χλμ όλα και όλα τον χρόνο θα πλήρωνε τα ίδια με εναν που έκανε 100.000

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
ναι χιλιομετρικη αλλα ποσο το χιλιομετρο? αν ειναι χιλιομετρο και μεροκαματο τοτε φασκελοκουκουλοστα! πληρωνουμε παραπανω τους δρομους απο αυτα που αξιζουν ( και τι δρομους χωρις αναποδες κλισεις, με ασφαλτο χαλι κλπ  :2funny: :2funny:) και πληρωνουμε και τα διοδια πανακριβα. τελικα ειμαστε  :s&m_1:. και οταν ερθουν οι εκλογες ολοι εμεις που σκουζουμε και φωναζουμε για τα διοδια ( και τοσα αλλα) τους ιδιους βγαζουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom