Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο.

Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!! Όχι δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο και εισπράττουν διόδια για έργα που δεν έχουν ακόμα κατασκευάσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων, όταν. θα είμαι βέβαια έτοιμος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο.

Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!! Όχι δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο και εισπράττουν διόδια για έργα που δεν έχουν ακόμα κατασκευάσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων, όταν. θα είμαι βέβαια έτοιμος!
λαθος το θετεις....το σωστο ειναι.....

εχω ενα γυραδικο και πουλαω γυρο....αλλα τον χρεωνω 6 ευρω το τυλιχτο και 20 ευρω την μεριδα γιατι σε λιγο καιρο θα πουλαω φιλετο στρογκανωφ......εν τω μεταξυ φατε εσεις τον γυρο τον κατεψυγμενο και βλεπουμε.....οταν μαζεψω τα λεφτα θα σας βαλω και μανιταρια αλα κρεμ στο μενου

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οι τεχνοκράτες δικαστές φέρουν το μικρότερο μερίδιο της ευθύνης. Φταίχτες είναι οι γραφειοκράτες "πολιτικοί" και εμείς που τους ανεχόμαστε.
Μιλησα για τεχνοκρατες γενικως. Οχι για Δικαστες. Οντως οι κοινοπραξιες δουλευουν με αερα κοπανιστο και με εργα που ΘΑ παραδωσουν. Ολη αυτη η ξεφτιλα ειναι φυσικα νομικα κατοχυρωμενη. Οπως ακριβως νομιμοποιεις ενα αυθαιρετο. Αλλο και αυτο. Να νομιμοποιεις το παρανομο. :idiot:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι δικαστές εφαρμόζουν τους νόμους που ψηφίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, συνεπώς φέρουν την μικρότερη ευθύνη στο όλο πρόβλημα. Υπάρχουν άτομα ανάμεσα τους, που γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν, αλλά πως θα ξεμπροστιάσουν κάποιον, όταν αυτός είναι εκλεγμένος και εν πολλοίς προϊστάμενος τους (μιας και οι κεφαλές της δικαιοσύνης, διορίζονται από την κυβέρνηση);

Το σύστημα δεν τα πηγαίνει καλά με τους ήρωες, απ' όπου και αν προέρχονται. Αν την ανάψει κάποιος στον μπομπ τον μάστορα (τυχαίο παράδειγμα), πολιτικός ή δικαστικός, θα φροντίσουν κατ' αρχάς οι κονδυλοφόροι... Αν πάλι δείξει καλή διαγωγή (όπως πχ ο κουφός), μέχρι και εκδουλεύσεις θα του παρασχεθούν.

Η μόνη διαφορά του σήμερα από την επταετία, είναι ότι η χούντα ήταν προφανής και ήξερες να φυλαχθείς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μ@λ@κ@ Έλληνα εσύ σουπερσταρ!!! Ελληνική πατέντα οι μπάρες σε άφτιαχτους δρόμους!

"Φωτιές στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα των διοδίων ανάβουν οι συγκοινωνιολόγοι, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ευρέως διαδεδομένη πρακτική η είσπραξη των διοδίων κατά την διάρκεια κατασκευής ενός δρόμου. :rolleyes:

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κάνει ένα βήμα μπροστά και θεωρεί σημαντική την υιοθέτηση χρέωσης ανά χιλιόμετρο (ηλεκτρονικά διόδια), προκειμένου να εφαρμοστεί ένα δικαιότερο σύστημα πληρωμής για τις τοπικές μετακινήσεις, θεωρώντας ταυτόχρονα αναγκαία την δημιουργία παράπλευρου οδικού δικτύου που σήμερα απουσιάζει από το εθνικό δίκτυο." :o

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι δικαστές εφαρμόζουν τους νόμους που ψηφίζει η εκάστοτε κυβέρνηση,
Αντιπροσωπευτικη Δημοκρατια, Αντιπροσωπευτικη Κυβερνηση... αυτη χρησιμοποιειται απο τους ισχυρους μιας κοινωνιας ως ενα δημοκρατικο "προσωπειο",προκειμενου να ελεγχεται η κοινωνια, και ως φραγμα απεναντι στις απαιτησεις,που απειλουν τα συμφεροντα τους.

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
να ρωτήσω σε τι ποσοστό εχουν φτασει οι οδηγοι που δεν πληρώνουν;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
10 τα εκατο λεει.....
Οχι ρε Πασοκάρα και 10% :grin: βάλε κάτι παραπάνω ;)

www.enet.gr/?i=news.el.article&id=247894]Σε ανάλογη διαδικασία θα προχωρήσει και η κοινοπραξία «Νέα Οδός» η οποία μεταξύ άλλων εκμεταλλεύεται και τα διόδια των Αφιδνών όπου σύμφωνα με στοιχεία της κοινοπραξίας από τους 60.000 που διέρχονται καθημερινά, ποσοστό[size=14pt] 14%[/size] αρνείται να πληρώσει[/url]

www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=235698&cid=4]
Ωστόσο, στελέχη του κινήματος «Stop στα διόδια» δίνουν διαφορετικά στοιχεία μιλώντας για ποσοστά οδηγών που ξεπερνούν το [size=16pt]20%[/size] :grin: και τονίζουν ότι η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1992/62) είναι σαφής: τα διόδια επιβάλλονται μόνο σε όσους αυτοκινητόδρομους πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας και φωτισμού. [/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λοιπον, κατ αρχην κι εγω εξοργιζομαι με τα διοδια, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μην δωσω τη σωστη συμβουλη.
Οι εταιριες των αυτοκινητοδρομων, εχουν φτιαξει λιστες με τα οχηματα που δεν πληρωνουν.
Οταν φθασει για καποιο αυτοκινητο η οφειλη σε ενα σεβαστο ποσο (π.χ. 300-400 ευρω) τοτε τους συμφερει πια να το κυνηγησουν δικαστικά.
Θα πανε λοιπον στο ειρηνοδικειο και θα σου κανουν αγωγη, ή ακομη χειροτερα, θα σου βγαλουν διαταγή πληρωμής.
Που σημαινει τειρεσια. Τον ξερετε τον Τειρεσια?
Εγω λοιπον μολονοτι διαφωνω καθετα με τις χρεωσεις των διοδιων υπερ ιδιωτων, σας συμβουλευω να αφησετε τις εξυπναδες, γιατι καλες οι μαγκιες, αλλά αν αυριο θελετε να παρετε ενα στεγαστικο δανειο, ή ακομη να παρετε μια τοστιερα με δοσεις απο τον Κωτσοβολο, θα σας βγαλει ο τειρεσιας ενδειξη και θα παρετε τον πούλο.
Αναγνωριζω οτι υπαρχουν και ακριαιες περιπτωσεις, οπως ανθρωποι που για να πανε στη δουλεια τους δινουν 5 και 6 ευρω τη μερα διοδια. Απαραδεκτο. Ομως οι συνεπειες υπαρχουν.
Λαβετε τα ολα υποψη σας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λοιπον, κατ αρχην κι εγω εξοργιζομαι με τα διοδια, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μην δωσω τη σωστη συμβουλη.
Οι εταιριες των αυτοκινητοδρομων, εχουν φτιαξει λιστες με τα οχηματα που δεν πληρωνουν.
Οταν φθασει για καποιο αυτοκινητο η οφειλη σε ενα σεβαστο ποσο (π.χ. 300-400 ευρω) τοτε τους συμφερει πια να το κυνηγησουν δικαστικά.
Θα πανε λοιπον στο ειρηνοδικειο και θα σου κανουν αγωγη, ή ακομη χειροτερα, θα σου βγαλουν διαταγή πληρωμής.
Που σημαινει τειρεσια. Τον ξερετε τον Τειρεσια?
Εγω λοιπον μολονοτι διαφωνω καθετα με τις χρεωσεις των διοδιων υπερ ιδιωτων, σας συμβουλευω να αφησετε τις εξυπναδες, γιατι καλες οι μαγκιες, αλλά αν αυριο θελετε να παρετε ενα στεγαστικο δανειο, ή ακομη να παρετε μια τοστιερα με δοσεις απο τον Κωτσοβολο, θα σας βγαλει ο τειρεσιας ενδειξη και θα παρετε τον πούλο.
Αναγνωριζω οτι υπαρχουν και ακριαιες περιπτωσεις, οπως ανθρωποι που για να πανε στη δουλεια τους δινουν 5 και 6 ευρω τη μερα διοδια. Απαραδεκτο. Ομως οι συνεπειες υπαρχουν.
Λαβετε τα ολα υποψη σας.

Εσύ δεν έλεγες ότι άφησες να σκάσει πιστωτική σου κάρτα και μετά τους έκανες ιστορίες;  :grin:

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η μόνη διαφορά του σήμερα από την επταετία, είναι ότι η χούντα ήταν προφανής και ήξερες να φυλαχθείς.
Αυτη η χουντα ειναι σαφως χειροτερη, οσο για τους δικαστικους να ξερεις οτι προσπαθει η εκαστοτε κυβερνηση να διορισει τους δικους της, ανεπιτυχως πολλες φορες. Οι υπουργοι δικαιοσυνης παραδοσιακα συμπλεουν με τους δικαστες και γενικα κανεις δεν τους ελεγχει. Μεγαλο μερος της σημερινης σαπιλας και ατιμωρησιας οφειλεται σε αυτους. Το δε παραδικαστικο ζει και βασιλευει(για οσους γνωριζουν...)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καλά πέρα απο τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν στους οδηγούς ο πουστρο Πρετεντέρης έδωσε λέει τώρα στην εκπομπή του 6% στο μπινέ τον Καρατζαφέρη  :2funny: :2funny: και στο ΚΚΕ γύρω στο 8-9%. :rolleyes:
Ειδες το mega? 6% στο λίγδα τον Καρατζαφέρη το πιο καλό αντιπολευτικό κόμμα σύμφωνα με το σαπιοκοιλιά τον Πάγκαλο?
Ενώ ο σάλιας ο Αδωνις στην εκπομπή του είπε οτι  είναι κατα του δε πληρώνω οχι γιατί η γυναίκα του δουλεύει στο Μπόμπολα :knuppel:
Κάλα του ξηγηθηκε η ΧΑ στη πλατεία που ήθελε και να μίλησει ο σάλιαρης ο τσάτσος του Μπόμπολα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλά πέρα απο τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν στους οδηγούς ο πουστρο Πρετεντέρης έδωσε λέει τώρα στην εκπομπή του 6% στο μπινέ τον Καρατζαφέρη  :2funny: :2funny: και στο ΚΚΕ γύρω στο 8-9%. :rolleyes:
Ειδες το mega? 6% στο λίγδα τον Καρατζαφέρη το πιο καλό αντιπολευτικό κόμμα σύμφωνα με το σαπιοκοιλιά τον Πάγκαλο?
Ενώ ο σάλιας ο Αδωνις στην εκπομπή του είπε οτι  είναι κατα του δε πληρώνω οχι γιατί η γυναίκα του δουλεύει στο Μπόμπολα :knuppel:
Κάλα του ξηγηθηκε η ΧΑ στη πλατεία που ήθελε και να μίλησει ο σάλιαρης ο τσάτσος του Μπόμπολα

6% ο καρατζαφερης και 8-9% το ΚΚΕ, ναι.
Αυτα εδειξε.
Διαφωνεις πουθενα?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι.
Αλλά τι σχεση εχει αυτο?

Δάσκαλε που δίδαξες...
Ο καθένας κάνει την επιλογή του με το ανάλογο τίμημα ασφαλώς.
Εσύ φέσωσες την τράπεζα, άλλος φεσώνει την εταιρεία διοδίων.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
6% ο καρατζαφερης και 8-9% το ΚΚΕ, ναι.
Αυτα εδειξε.
Διαφωνεις πουθενα?
Ξέρω γω ρε τύπε...το ΚΚΕ με τόση δράση 8% και ο Καρατζαφέρης με τόσο γλείψιμο :grin: 6%?
Βέβαια θα μου πεις μπορεί  να έπαιξαν και ρόλο  τα εύσημα που του απένειμε ο Πάγκαλος :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτη η χουντα ειναι σαφως χειροτερη, οσο για τους δικαστικους να ξερεις οτι προσπαθει η εκαστοτε κυβερνηση να διορισει τους δικους της, ανεπιτυχως πολλες φορες. Οι υπουργοι δικαιοσυνης παραδοσιακα συμπλεουν με τους δικαστες και γενικα κανεις δεν τους ελεγχει. Μεγαλο μερος της σημερινης σαπιλας και ατιμωρησιας οφειλεται σε αυτους. Το δε παραδικαστικο ζει και βασιλευει(για οσους γνωριζουν...)

καλα να παθετε γιατι δεν θελατε χουντα  :grin:
η χουντα τουλαχιστον σου ελεγε αυτο και αυτο...
εδω σου χαμογελανε απο μπροστα και απο πισω
στην φορανε οπως θελουν αυτοι....  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220