Αγαπητε κοκκινε φιλε που νιωθεις οτι σε πνιγει το δικιο,πρεπει να λαβεις υπ οψη σου οτι ο λαος κανει κουμαντο.
Καταρχήν, δεν είμαι κόκκινος και δεν έχει και νόημα να βάζουμε ταμπέλες. Ενημερωτικά, δεν κομματικοποιούμαι (ποτέ ΔΕΝ το έκανα! Ούτε καν στα φοιτητικά μου χρόνια που είναι λίγο και "μόδα")
Το οτι καπιοι ειναι πιο εξυπνοι απο τους αλλους και μεσο του χρηματος κατευθηνουν την ψηφο των πολλων δεν σημαινει ατι αυτο δεν ειναι δημοκρατια.Αντιθετως μαλιστα αυτη ειναι η συχρονη μορφη δηιμοκρατιας.
Κι άλλη ταμπέλα: "σύγχρονη δημοκρατία". Πιο πάνω ανέφερα τον ορισμό της Δημοκρατίας, όπως αναφέρεται στο Ελληνικό Σύνταγμα! Υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ Δημοκρατία! Το αν την ευτελίσαμε και κάποιοι προνομιούχοι (οικονομικά ή κοινωνικά) εκμεταλλεύονται καταστάσεις προς ατομικό ή κομματικό όφελος, σίγουρα ΔΕΝ είναι δημοκρατία
Τους ικανους τους ανταμιβει η δημοκρατια ενω αλλα πολιτευματα οχι.Οσο και αν σε πειραζει που δεν ειμαστε ολοι ισοι ,δυστυχως για σενα ο λαος εχει ψηφισει.
Τους ικανούς τους ανταμοίβει η "σύγχρονη δημοκρατία" πράγματι, μόνο που θα έπρεπε να αξιολογήσουμε πως αξιολογεί αυτή η νεοβάπτιστη δημοκρατία τους ικανούς... Εννοείται πως ΔΕΝ είμαστε όλοι ίσοι (αν και πάλι το Σύνταγμα άλλα λέει...), αλλά και έτσι πρέπει κατά τη γνώμη μου: ΔΕΝ δουλεύουν όλοι το ίδιο, δεν είναι όλοι το ίδιο έξυνποι, τυχεροι ή όπως θέλει ας το πει κανείς. Το ζήτημα όμως παραμένει: Ο λαός ψηφίζει όντως και είναι το πιο πολύτιμο δικαίωμά του ως πολίτη! Είναι όμως αντάξιος του δικαιώματός του; Προκαταβολικά, αν η απαντηση είναι ναι, τουλάχιστον μετά απο κάθε εκλογές να μην γκρινιάζουμε για την οικονομία, ανεργία, παιδεία κλπ, μια που εμείς τους ψηφίσαμε...