panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Το θεμα δεν ειναι συγκριση ανθρωπων δηλαδη uber οδηγοι vs ταριφες..Εννοειται οτι οι uberades ειναι νεοι,μορφωμενοι,ευγενικοι γιατι υπαρχει ελενχος απο πανω.Υπαρχει ενα συστημα οπου ο πελατης σε βαθμολογει και αμα δεν εχεις καλες βαθμολογιες εφυγες οπως πηγες.Αυτο σημαινει οχι τσιγαρο στο αμαξι,ευγενεια και χρεωση που ειναι παντα σωστη.
Εγω λοιπον επιλεγω uber ΑΛΛΑ εφοσον η uber πληρωνει τους ιδιους φορους με τα ταξι.
Γιατι σαν ΕΛληνα εμενα πλεον με νοιαζει μονο η οικονομια στα @@ μου αν ο ταριφας ξυνει τα @@ του ενω οδηγαει..Εγω ξερω οτι οι ταριφες ακουμπησανε χιλιαδες ΕΥρω για αδειες και πληρωνουν και φπα.Λεφτα για το κρατος αρα και για μενα.
Αν η uber πληρωσει αδειες για τα οχηματα ιση με τον ταριφων και πληρωνει και φπα ας λειτουργει αλλιως τον πουλο
ΤΟ ιδιο και το airbnb,θα πρεπει να πληρωνει το ΦΠΑ που πληρωνει και ο ξενοδοχος
Αλλιως χανει η χωρα λεφτα
Και τελος,uber παει για ολικη απαγορευση στην Ευρωπη.
Airbnb πλεον πληρωνει φορους οπως και ο ιδιοκτητης οποτε μαλλον την γλυτωνει
Εγω λοιπον επιλεγω uber ΑΛΛΑ εφοσον η uber πληρωνει τους ιδιους φορους με τα ταξι.
Γιατι σαν ΕΛληνα εμενα πλεον με νοιαζει μονο η οικονομια στα @@ μου αν ο ταριφας ξυνει τα @@ του ενω οδηγαει..Εγω ξερω οτι οι ταριφες ακουμπησανε χιλιαδες ΕΥρω για αδειες και πληρωνουν και φπα.Λεφτα για το κρατος αρα και για μενα.
Αν η uber πληρωσει αδειες για τα οχηματα ιση με τον ταριφων και πληρωνει και φπα ας λειτουργει αλλιως τον πουλο
ΤΟ ιδιο και το airbnb,θα πρεπει να πληρωνει το ΦΠΑ που πληρωνει και ο ξενοδοχος
Αλλιως χανει η χωρα λεφτα
Και τελος,uber παει για ολικη απαγορευση στην Ευρωπη.
Airbnb πλεον πληρωνει φορους οπως και ο ιδιοκτητης οποτε μαλλον την γλυτωνει