Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ακομα αδεια ειναι τα ραφια.
Ακομα αδεια ειναι τα ραφια.
Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια διάσωσης της επιχείρησης στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών είναι στον αέρα.
παντως εδω που εχει 3 μαγαζα τα 2 ειναι για φουντο..τραγικα αδεια κ απορω πως συντηρουνται ακομη....κ ειναι και τα 2 σε πολυ καλα σημεια,γωνια μαγαζι οπως λεμε....ειδωμεν.Προσφατα μιλαγα με ενα συγγενη μου, ο οποιος δουλευε στα καρφουρ. Απο τοτε που εσκασε η μπομπα, τον εχουν μεταθεσει δυο φορες σε αλλα καταστηματα, των καρφουρ απ οτι καταλαβα.
Τωρα βρησκετα σε ενα καταστημα, το οποιο -απ οτι καταλαβα- φερει ακομα την ταμπελα καρφουρ -προσορινως (απ οτι καταλαβα)- καθως επικειται αλλαγη του σε σκλαβενιτη.
Πλεον πληρωνεται κανονικα μου ειπε, δεν τους χρωστανε, και το σημαντικο τους εφοδιαζουνε με προιοντα προμηθευτων του σκλαβενιτη. Υπαρχει δηλαδη κινηση στο μαγαζι, δεν τιθεται θεμα ελλειψης αποθεματος προιοντων οπως συνεβαινε στο πρωτο μαγαζι που δουλευε, και το οποιο απ οτι μου πε εκλεισε.
Παρεμπιπτόντως το μαγαζι ειναι σε καλο σημειο, δεν εχει αλλα σουπερ μαρκετ κοντα.
Συμπερασματικα -κι απ οτι καταλαβα - ο σκλαβενιτης προτιθεται να παρει καποια απ τα καλα καταστηματα των καρφουρ (οποια ειναι σε καλα σημεια, που δεν υπαρχει καταστημα ΑΒ κοντα, και εχουν μεγαλη κινηση), στελεχωνοντας τα -ηδη- με ορισμενο απ το υπαρχον προσωπικο των καρφουρ-μαρινοπουλος.
Οταν ξαναβρεθω τον ρωταω για περαιτερω λεπτομερειες (τουλαχιστον στο θεμα των πληρομων, και προμηθειας των προιοντων)
τετοια αντιστοιχη εικονα που δινεις, ειχε το πρωτο μαγαζι στο οποιο δουλευε. Δουλεψε μεχρι που αδειασαν τα ραφια. Επειτα κανενας προμηθευτhς δεν τους εφερνε τιποτα. Ηταν βεβαια σε σημειο που ειχε κοντα και ο ΑΒ αλλα και ο σκλαβενιτης, καταστημα.παντως εδω που εχει 3 μαγαζα τα 2 ειναι για φουντο..τραγικα αδεια κ απορω πως συντηρουντε ακομη....κ ειναι και τα 2 σε πολυ καλα σημεια,γωνια μαγαζι οπως λεμε....ειδωμεν.
τυχερος ειναι γτ αλλιως θα τον ετρωγε η ανεργια...τετοια αντιστοιχη εικονα που δινεις, ειχε το πρωτο μαγαζι στο οποιο δουλευε. Δουλεψε μεχρι που αδειασαν τα ραφια. Επειτα κανενας προμηθευτhς δεν τους εφερνε τιποτα. Ηταν βεβαια σε σημειο που ειχε κοντα και ο ΑΒ αλλα και ο σκλαβενιτης, καταστημα.
Τωρα σε αυτο που ειναι δουλευει κανονικα. Φουλ κινηση.
Το συγκεκριμενο κατα πασα πιθανοτητα παει να το απορροφησει ο σκλαβενιτης.
Δυστυχως οπως και να χει καποιοι θα μεινουν στην απεξω. Ο δικος μου μαλλον ειναι απ τους τυχερους. Ακρες παντως δεν εχει ;)
οπως τα λες!τυχερος ειναι γτ αλλιως θα τον ετρωγε η ανεργια...
οντως καποια καταστηματα μαλλον δεν θα την βγαλουν καθαρη κ θα παρει η μπαλα κ καποιους απο τους εργαζομενους...πχ πριν μια πενταετια εδω ειχε 3 μεγαλα κ 2 μικρα εξπρες καρφουρ,νομιζω οτι το δικτυο τους ηταν ηδη πολυ μεγαλο για να μπορεσει να σωθει ολο χωρις απωλειες.
οπως τα λες!