Νέα

«Βόμβα»! Φεύγει από την Ελλάδα η Uber X

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η Uber X φεύγει από την Ελλάδα.

• Καλύτερα, έκλεβε δουλειά από τα ταξί.

Ψήφοι: 18 19,1%
  • Χρησιμοποιώ Uber και έχω σπαστεί!

Ψήφοι: 13 13,8%
  • Δεν χρησιμοποιώ Uber αλλά σπάστηκα!

Ψήφοι: 38 40,4%
  • Μπαλάρες μου. Δεν χρησιμοποιώ Uber και δεν με νοιάζει!

Ψήφοι: 17 18,1%
  • Η Uber X φεύγει, Η Ελπίδα Έρχεται!

Ψήφοι: 4 4,3%
  • Χρησιμοποιώ μόνο ταξί οπότε νά μου!

Ψήφοι: 4 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656
o σπιρτζης ειναι τοσο γιδι ( το απεδειξε και στη βουλη οταν εκανε καταγγελιες στον προεδρο της beat οτι τα λεφτα απο τις καρτες πανε εξω και μετα ξαναρχονται) που βγαινει και λεει οτι πρεπει μια εταιρεια να εχει εδρα στην ελλαδα για να λειτουργει.... ας του πει καποιος που εχει εδρα το facebook ξερωγω  :uglystupid: :uglystupid:

τυπε γιατι οι εταιριες που εχουν εδρα στην ελλαδα δουλευουν,που κοντευουν να κλεισουν ολες;    :S :S :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
επισης κορυφαια ατακα και χαρακτηριστικο του γιατι δε προκειται ποτε στο κωλοχανειο που λεγεται ελλαδα να γινει ποτε τιποτα, ειναι η απο κοινοι επικληση θυμιου και σπιρτζη στη νομμοτητα, αναφερομενοι σε ενα νομο που εφιαξε ο δευτερος καθ'υποδειξη του πρωτου πριν δεκα μερες ακριβως για να δημιουργησουν εμποδια στη λειτουργια καθε εταιρειας οπως η uber  :uglystupid: μιλαμε για θρασος!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τυπε γιατι οι εταιριες που εχουν εδρα στην ελλαδα δουλευουν,που κοντευουν να κλεισουν ολες;     :S :S :S
τυπε ο συριζας δεν εχει φερει την αναπτυξη και τρωνε ολοι με χρυσα κουταλια :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ταριφα απλυτιδη με το γαρο στο στομα, λαικα στο ραδιο, εσσανς ιδροτιλας και χρεωση 20 ευρω συνταγμα -> intercontinental

Ναι, ρε τύπε, χρεώνουν 20άρικο αλλά κάνουν και ξενάγηση, εδώ οι στήλες του Ολυμπίου Διός, στο βάθος το Μουσείο της Ακρόπολης και στάση στην διπλή μασσαζοπολυκατοικία Συγγρού 40-42.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
o σπιρτζης ειναι τοσο γιδι ( το απεδειξε και στη βουλη οταν εκανε καταγγελιες στον προεδρο της beat οτι τα λεφτα απο τις καρτες πανε εξω και μετα ξαναρχονται) που βγαινει και λεει οτι πρεπει μια εταιρεια να εχει εδρα στην ελλαδα για να λειτουργει.... ας του πει καποιος που εχει εδρα το facebook ξερωγω  :uglystupid: :uglystupid:

Λίγα για τον Χρηστάρα.

Ευτυχώς που ήταν αυτός και τριφτήκαμε πάνω σε κανένα κωλαράκι στην ουρά.

%CE%B3.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βγαίνει και μιλάει αυτός ο άνθρωπος από τους χειρότερους νεοφιλελεύθερους πολιτικούς που βούλιαξε την Αλλατίνη που έμεινε για πάντα στην ιστορία τότε που σαν υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη 90-93 είχε βάλει χαράτσι 50δρχ στην βενζίνη, φυσικά υπάρχουν και χειρότεροι.
Το θέμα δεν είναι να φύγει η Uber το θέμα είναι επιτέλους να μπει μια τάξη και εξυγίανση στη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων ταξί με κανόνες και σωστή λειτουργία άλλωστε τα ταξί μαϊμού και κανονικά στο λεκανοπέδιο είναι πάρα πολλά κολπακια τύπου Uber και απελευθέρωση είναι για να έρθει κάποιος μεγαλοκαρχαριας πολυεθνική και να πάρει νταβατζηλικι τα ταξι.Δεν είμαι υπέρ της συντεχνίας των αυτοκινητηστων αλλά έχουν και αυτοί τα δίκια τους

Καλα ολα αυτα, αλλα για να παμε στην ταμπακερα,  ο πολιτης τι ακριβως κερδιζει αν φυγει η uber?

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Πρέπει ο κόσμος να μάθει τα δικαιώματά τους και να αρχίσουν οι καταγγελίες σε ότι μαλακία κάνουν οι ταρίφες.

Διπλοταρίφες, "δεν σε παίρνω", βρωμιά, τσιγαρίλα....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.520
Πόντοι
9.931
Καλα ολα αυτα, αλλα για να παμε στην ταμπακερα,  ο πολιτης τι ακριβως κερδιζει αν φυγει η uber?

Ποιος χέστηκε για τον πολίτη σε αυτή τι χωρα, σημασία έχει να έχουμε με το μερος μας τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνδικαλιστές... ολοι οι άλλοι να πανε να...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.520
Πόντοι
9.931
Πρέπει ο κόσμος να μάθει τα δικαιώματά τους και να αρχίσουν οι καταγγελίες σε ότι μαλακία κάνουν οι ταρίφες.

Ευτυχώς που υπάρχει το Beat εγω μια φορα πήρα ταξι εκτός Beat και το σκυλομετανιωσα.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Έχω ένα δωμάτιο και γίνομαι ξενοδόχος, έχω ένα αυτοκίνητο και γίνομαι ταρίφας, αύριο παίρνω το φουσκωτό μου και το καλοκαίρι μεταφέρω τουρίστες στα κοντινά νησιά, έχω και μία κουζίνα και γίνομαι εστιάτορας, έχω ανοίκιαστο και ένα ρημάδι να το κάνω καφέ μπαρ, ασχολούμαι με υπολογιστές αυτοκίνητα και ποδήλατο, άρα μπορώ να ρίχνω και καμιά επισκευή-συντήρηση κ.ο.κ. 

Ή θα απελευθερωθούν τα πάντα όλα και όποιον πάρει ο χάρος ή θα ζούμε με κανόνες και μέσα σε πλαίσια.

Επισκέπτης
γιαυτο το λογο, αυτη η χωρα ειναι καταδικασμενη να μην εχει ανοιτη αγορα

να ζει για να δουλευει και να πληρωνει φορους για να μην μειωθει κανενας μισθος δημοσιου υπαλληλου η συνδικαλιστη

σκεφτειτε τωρα εαν μερικα επαγγελματα ανοιγαν,δεν θα χαμε καποια μειωση της ανεργιας?

Θα μου πειτε θα εβλαπτε οσους ειναι χρονια στο χωρο φουρνος,φαρμακοποιος,ταξιτζης

Ε ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ οπως δεν θελει αυτος να φαω και εγω ενα κομματι ψωμι ετσι δεν με ενδιαφερει και εμενα τι θα παθει ο κλαδος τους

αι σιχτηρ ποια με αυτον τον ωχαδερφισμο στην ελλαδα  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

και σκατα στα μουτρα των ταξιτσιδων, σπανια εχω συναντησει νορμαλ και καλα παιδια,σαπιοκοιλιαδες,αξεστοι,βρωμιαρηδες,χωριατες,με συμπεριφορα απαισια

εαν σε δουν καλο παιδι και χαμηλων τονων θα σου κανουν την πουστια

το ποιο προσφατο ενα μαλακας που το παιζε ευγενικος ειχε βαλει μια φατσουλα να κρυβει την ταριφα η το ταξιμετρο  :jerking: :jerking:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Έχω ένα δωμάτιο και γίνομαι ξενοδόχος, έχω ένα αυτοκίνητο και γίνομαι ταρίφας, αύριο παίρνω το φουσκωτό μου και το καλοκαίρι μεταφέρω τουρίστες στα κοντινά νησιά, έχω και μία κουζίνα και γίνομαι εστιάτορας, έχω ανοίκιαστο και ένα ρημάδι να το κάνω καφέ μπαρ, ασχολούμαι με υπολογιστές αυτοκίνητα και ποδήλατο, άρα μπορώ να ρίχνω και καμιά επισκευή-συντήρηση κ.ο.κ. 

Ή θα απελευθερωθούν τα πάντα όλα και όποιον πάρει ο χάρος ή θα ζούμε με κανόνες και μέσα σε πλαίσια.

Ετσι ειναι φιλε,πρεπει να τηρουνται οι νομοι.
Ερχεται η καθε πολυεθνικη (uber) και βγαζει μαυρα εκατομμυρια χωρις να πληρωνει φορους !!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36

και ποτε δεν δινουν αποδειξη απο την ταμειακη....

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

υπαρχει κι αλλη πλευρα, που λεει ο Ελληνας δε γουσταρει οτιδηποτε τον υποχρεωνει να αξιολογηθει. Ειτε ειναι δημοσιος υπαλληλος, ειτε ειναι ταριφας, θεωρει οτι κανει σωστα τη δουλεια του οπωςτουκαβλωσει, και ποιος πουστης θα τολμησει να βαλει αστερακια στην επιδοση του κατα την ασκηση του επαγγελματος του μηγαμησω αυτοειναιαντισυνταγματικοκαινεοφιλελε. Και εφευρισκει απιθανες υπερβολες για να καλυφθει. Λες κι ο κιτρινος ταριφας εχει περασει εκπαιδευση secret service και εχει ριξει και 2-3 χιλιαδες γυρους στη Μοντζα και οι οδηγικες ικανοτητες του ειναι γκαραντι, ενω ο uberας πηρε διπλωμα μια νυχτα στην Αντις Αμπεμπα.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Το απόλυτο κωλοτσαρδι του κοσμου. Αριστερή υποτίθεται  κυβερνηση και αντι να μοιράσει την πιτα του χρήματος στον κοσμο να φαει ο άνεργος στηρίζει σωμάτια δημ υπαλληλους και συνδικαλιστες για να κερδίσει ψηφους. Δεν νομιζω να εχουν περασει ποτε τετοια ρεντικολα σαν τους συριζαιους και ουτε θα περάσουν ξανα απο κυβέρνηση σαν κι αυτούς , μονο αν στηριχτουν απο τους ευνοουμενους τους. Καμια φορα εχω την εντυπωση οτι η Ελλαδα απεχει στα 100 χιλιομετρα απο μια συγχρονη χωρα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 100 χιλιαδες χιλιομετρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το απόλυτο κωλοτσαρδι του κοσμου. Αριστερή υποτίθεται  κυβερνηση και αντι να μοιράσει την πιτα του χρήματος στον κοσμο να φαει ο άνεργος στηρίζει σωμάτια δημ υπαλληλους και συνδικαλιστες για να κερδίσει ψηφους. Δεν νομιζω να εχουν περασει ποτε τετοια ρεντικολα σαν τους συριζαιους και ουτε θα περάσουν ξανα απο κυβέρνηση σαν κι αυτούς , μονο αν στηριχτουν απο τους ευνοουμενους τους. Καμια φορα εχω την εντυπωση οτι η Ελλαδα απεχει στα 100 χιλιομετρα απο μια συγχρονη χωρα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 100 χιλιαδες χιλιομετρα.
Ποιος σας ειπε οτι η αριστερα σκιζεται για τον ανεργο του ιδιωτικου τομεα? Για τον δημοσιο και τον συνδικαλιστή σκιζεται, εξ ορισμου. Τωρα το μαθαινετε? Γι' αυτο δεν καταλαβα ποτέ μου γιατι οι ανεργοι ψηφισαν Συριζα. Για να παραμεινουν ανεργοι ή υποαπασχολουμενοι?

PEODAS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
373
Πόντοι
291
τι παπαριά θέμα ειν τούτο?? :idiot: :uglystupid:

Ήτανε ποτέ στην Ελλάδα?? :sopase:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έτσι μπράβο...

Νά χαρεί λιγάκι καί ό Μεγάλος καί Λαοπρόβλητος Ήγέτης ΚΙΜ μέ τά νέα γιορτάρες μέρες πού είναι...

ΕΛΛΑΣ-Β. ΚΟΡΕΑ=ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom