Άν δέν μπαζώσεις δέν χτίζεις.
Μπαζώνεται το Grand Canyon?
Αλλά έχει ένα δίκιο ο Enduro, δεν φτάνει που είναι βουνό, είναι και τραγικά κακόγουστη...
Άν δέν μπαζώσεις δέν χτίζεις.
Μπαζώνεται το Grand Canyon?
Αλλά έχει ένα δίκιο ο Enduro, δεν φτάνει που είναι βουνό, είναι και τραγικά κακόγουστη...
ολες ετσι γινονται μαν.....Ητανε καλο μουνι αλλα καταντησε μεγαλη πατσολα!
η Αυριανή
Άσχετο αλλά αμάν με τη σύνδεση στο μπου. Είναι ορισμένες φορές που βάζεις όνομα και κωδικό και μπαίνει και δε σαφήνει να γράψεις στο θρέντ. Τι κολλήματα τρώει το κέρατό μου. Σα να είσαι και να μην είσαι μέσα. 5 φορές προσπαθούσα !!!
Στο θέμα μας.. ρε μάγκες η Αυριανή έβγαζε εξώφυλλα τη Μιμή να της χαιδεύει το μουνί μια άλλη? έτσι φόρα παρτίδα?
Η στο άλλο έγραφε "ο Ζάχος της έπιανε τα βυζιά?"
Δεν τα θυμάμαι ρε μάγκες αυτά. Ήμουν και πιτσιρικάς τότε..
Νομίζω ότι τα είχαν βγάλει σε 2 δόσεις, η εφημερίδα εξαφανιζότανε μόλις έφθανε στα περίπτερα. Μαθητής Γυμνασίου και είχαμε καταστρώσει σχέδιο μάχης η τσακαλοπαρέα πως θα την αρπάζαμε από κανένα παππού σε καφενείο. Τελικά κανένας κολόγερος δεν μας την έδωσε και την βρήκαμε από έναν άλλον συμμαθητή μας ( του την έδωσε ο πατέρας του, θα κατάλαβε ο άνθρωπος την θέλαμε για ). Περιττό να πω τι επικές μαλακίες έπεσαν εκείνη την εποχή...
Γράψατε μάγκες!!!
Πέρα από την πλάκα για τα δεδομένα της εποχής της ήταν πολύ μπροστά!!! Η "Τζούλια" των 80'ς, πρέπει να είχε κάνει πολύ έκφυλα πράγματα με τις φίλες τις αεροσυνοδούς κλπ.... Ο Σιδερένιος άλλωστε ήξερε τι επέλεγε!!!