Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Με μπικινάκι η Δημητρούλα-ευκαιρία να θυμηθούμε τις απίστευτες βυζάρες της!
της την εχουν παρει την συνταξη πρωθυπουργου,την παιρνει ενα μπασταρδο του αντρεα απο την σουηδια,μονο της ολυμπιακης παιρνει,αχ τα γερονταματα....
και ας ζει με συνταξη πρωθυπουργου !!!
ετσι να πληρωνουμε εμεις οι μαλακες Ελληνες και να παιρνουμε και δανεικα για να την πληρωσουμε !!!!
πιο μαλακες πεθαινουμε.
της την εχουν παρει την συνταξη πρωθυπουργου,την παιρνει ενα μπασταρδο του αντρεα απο την σουηδια,μονο της ολυμπιακης παιρνει,
για αυτο καιξεπουλαει τα παντα...
αχ μωρε την καημενη...πολύ κριμα...της την εχουν παρει την συνταξη πρωθυπουργου,την παιρνει ενα μπασταρδο του αντρεα απο την σουηδια,μονο της ολυμπιακης παιρνει,
για αυτο καιξεπουλαει τα παντα...
ναι φιλε εισαι βαρια ασθενης !!!!Εγω παντως επειδη ειμαι κ μερακλης θα θελα duo μιμη(στα νιατα της) kζωη!!
Ειμαι πολυ αρρωστος γιατρε μου ???
για τα κιτρινα κτιρια....Εγω παντως επειδη ειμαι κ μερακλης θα θελα duo μιμη(στα νιατα της) kζωη!!
Ειμαι πολυ αρρωστος γιατρε μου ???
ναι φιλε εισαι βαρια ασθενης !!!!
μη σε πιασει το Τσολι μ' την εβαψες !!!
ειναι και ο αρχιβλακας του σαιτ με την εξισου βλακεντια PXουλα.
ειναι και αδελφες και σκουζουν γιατι απο τοτε που εφυγε ο ΑΔΩΝΙΣ καταργηθηκε το βαρελι με την βαζελινη στην εισοδο του Υπουργειου.
λογω κρισης βλεπεις τα ΠΑΚΙΑ εχουν αλλοφρονησει !!!
οσο για το ντουετο που ζητας χλωμο το κοφτο οπως βλεπεις προηγειται η συντροφισα Ραχηλ !!!
για τα κιτρινα κτιρια....
http://[URL unfurl="true"]www.queen.gr/media/k2/items/cache/6b882b05d8227c2c6e176baed5ee842e_L.jpg[/img[/URL]]
Αυτος ο κλοουν,καποτε κυβερνουσε την Ελλαδα...
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
[/quote]
:vomit: :vomit:
Μητσο να τα λεμε κ αυταΚαύλα ο κλόουν!