mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 957
- Πόντοι
- 3.925
Αυτή είναι η πουτάνα του κωλογέρου Ανδρέα που ψόφησε;
Μελι σταζει ο στομαs σου
τσολι μ' την εβαλα να μην εισαι παραπομενο που εσυ μονο στα ΠΑΚΙΑ τ ακουμπας .....ρε ηδονοβλεψια την βρισκεις εεεε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πασόκε ετοιμάσου αύριο να ματώσει ο κώλος σουσπερμα σταζει ο στομας του πακικο
τσολι μ' την εβαλα να μην εισαι παραπομενο που εσυ μονο στα ΠΑΚΙΑ τ ακουμπας .....
αντε κι αλλη μια για σενα ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ του σαιτ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε καλε μου φιλε..........οποιοs και να κερδισει αυριο εμειs παντα θα δουλευουμε για να ζησουμε....Γιατι χαλαs τα νευρα σου????? Χεστουs ολουsΠασόκε ετοιμάσου αύριο να ματώσει ο κώλος σου![]()
![]()
![]()
Ρε καλε μου φιλε..........οποιοs και να κερδισει αυριο εμειs παντα θα δουλευουμε για να ζησουμε....Γιατι χαλαs τα νευρα σου????? Χεστουs ολουs
Eμείς είπε,δεν είπε εσείς.![]()
Μη λές μαλακίες με τον παπαζόλη συνομιλείςπότε δούλεψε για να δουλέψει και τώρα.
![]()
![]()
Μη λές μαλακίες με τον παπαζόλη συνομιλείςπότε δούλεψε για να δουλέψει και τώρα.
![]()
Αυτό λέω τι σχέση έχεις εσύ με τη δουλεία.Eμείς είπε,δεν είπε εσείς.![]()
![]()
![]()
Πασόκε ετοιμάσου αύριο να ματώσει ο κώλος σου![]()
![]()
![]()
τσολι μ' εσυ που εχεις κωλο γαρουφαλο απο τα ΠΑΚΙΑ και σε κραζει η ΟΜΟΝΟΙΑ οταν περνας πισωγλεντη μου συναμενος κουναμενος , χρονια τωρα προσπαθεις να με πεισεις να σε ακολουθησω στο σπορ !!!!!αυτη τουλαχιστον ειναι γυναικα
εσυ μωρη λουγκρα ετσι τα ανοιγεις τα ποδια στα πακια;
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα ετσι οπωs εχουν γινει τα ποδια τηs.......ΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ....ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!!!!
Ε,να το κανουμε στης Δημητρας τα βυζα!!!!!Τωρα ετσι οπωs εχουν γινει τα ποδια τηs.......