mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Αυτή είναι η πουτάνα του κωλογέρου Ανδρέα που ψόφησε;
Μελι σταζει ο στομαs σου
τσολι μ' την εβαλα να μην εισαι παραπομενο που εσυ μονο στα ΠΑΚΙΑ τ ακουμπας .....ρε ηδονοβλεψια την βρισκεις εεεε;
Πασόκε ετοιμάσου αύριο να ματώσει ο κώλος σουσπερμα σταζει ο στομας του πακικο
τσολι μ' την εβαλα να μην εισαι παραπομενο που εσυ μονο στα ΠΑΚΙΑ τ ακουμπας .....
αντε κι αλλη μια για σενα ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ του σαιτ.....
Ρε καλε μου φιλε..........οποιοs και να κερδισει αυριο εμειs παντα θα δουλευουμε για να ζησουμε....Γιατι χαλαs τα νευρα σου????? Χεστουs ολουsΠασόκε ετοιμάσου αύριο να ματώσει ο κώλος σου
Ρε καλε μου φιλε..........οποιοs και να κερδισει αυριο εμειs παντα θα δουλευουμε για να ζησουμε....Γιατι χαλαs τα νευρα σου????? Χεστουs ολουs
Eμείς είπε,δεν είπε εσείς.
Μη λές μαλακίες με τον παπαζόλη συνομιλείς πότε δούλεψε για να δουλέψει και τώρα.
Μη λές μαλακίες με τον παπαζόλη συνομιλείς πότε δούλεψε για να δουλέψει και τώρα.
Αυτό λέω τι σχέση έχεις εσύ με τη δουλεία.Eμείς είπε,δεν είπε εσείς.
Πασόκε ετοιμάσου αύριο να ματώσει ο κώλος σου
τσολι μ' εσυ που εχεις κωλο γαρουφαλο απο τα ΠΑΚΙΑ και σε κραζει η ΟΜΟΝΟΙΑ οταν περνας πισωγλεντη μου συναμενος κουναμενος , χρονια τωρα προσπαθεις να με πεισεις να σε ακολουθησω στο σπορ !!!!!αυτη τουλαχιστον ειναι γυναικα
εσυ μωρη λουγκρα ετσι τα ανοιγεις τα ποδια στα πακια;
Τωρα ετσι οπωs εχουν γινει τα ποδια τηs.......ΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ....ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!!!!
Ε,να το κανουμε στης Δημητρας τα βυζα!!!!!Τωρα ετσι οπωs εχουν γινει τα ποδια τηs.......