ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
Σε εσένα το έχει προτείνει Mariannastopoulou ?
Σε εσένα το έχει προτείνει Mariannastopoulou ?
Το θρεντ δεν αφορά εμένα αλλά τη Δήμητρα
Το θρεντ δεν αφορά εμένα αλλά τη Δήμητρα
Τά ευκόλως εννοούμενα...παραλείπονται ! ;)Σε εσένα το έχει προτείνει Mariannastopoulou ?
έτερον εκάτερον,
ρώτησα, αν θες απαντάς... μην ανοίγουμε νέο θέμα και κουράζουμε τους συναδέλφους.
Η κοπέλα είναι η τσοντάρα, φτιαγμένη ολόκληρη για πήδημα και μόνο. Όταν την πρωτοβλέπεις εύχεσαι να πάθεις πριαπισμό και να την καρφώνεις μέχρι τελικής πτώσης (κι ας στον κόψουν μετά).
Αλλά με το που ανοίξει το στόμα της ή γενικώς αρχίσει να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, σου έρχεται εμετός και αντικαυλίαση. Η αντισεξουαλικότερη συμπεριφορά που μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Πίνει σαν πούστης, μιλάει σαν πούστης και βρίζει σαν νταλικέρης (πούστης) ["στον πούτσο μου ρε μαλάκα" "στο μουνί μου ρε μαλάκα" και άλλες σέξυ ατάκες], τσαμπουκαλεύεται με γκαρσόνια, οδηγούς στο δρόμο, τυχαίους οπουδήποτε. Και είναι κρίμα διότι και το έχει όσο λίγες και γουστάρει κάργα να πηδιέται.
Η απόλυτη μουνάρα και το απόλυτο βλαχαδερό μαζί.
συμφωνώ απόλυτα σε όλα
τη βρίσκω θεά, κορμάρα και προσωπάρα αλλά όταν μιλάει είναι ζώο
και έχω ακούσει ότι έχει κάνει κι άλλες καφρίλες του τύπου να κατουράει μπροστά σου ενώ σε ξέρει για 10 λεπτα και τέτοια...
τι μαλακιες γραφεις?καθεται σκαμνακι και καοτυραει μπροστα σε κοσμο?μιλας εσυ ρε ζωον για χαρακτηρα και συμπεριφορα?τελικα μου φαινεται πως δεν εχει καθολου αδικο ο εκτορας...αντε πηγαινε γραψε στο θρεντακι σου και ασε γυναικες που δεν εχουν καμια σχεση με εσενα.εσυ εισαι στην ανυπαρξια και γυναικες τετοιου επιπεδου σταματανε τον αντρικο πληθυσμο...συμφωνώ απόλυτα σε όλα
τη βρίσκω θεά, κορμάρα και προσωπάρα αλλά όταν μιλάει είναι ζώο
και έχω ακούσει ότι έχει κάνει κι άλλες καφρίλες του τύπου να κατουράει μπροστά σου ενώ σε ξέρει για 10 λεπτα και τέτοια...
έχεις πμ
δν μπορώ να τα δω πάνω με βγάζει σαν να μην έχω κάνει καν λογκ ιν κάποιο σκάλωμα έχει φάει με τον λογαριασμό μου αλλά δεν ασχολούμαι
τι μαλακιες γραφεις?καθεται σκαμνακι και καοτυραει μπροστα σε κοσμο?μιλας εσυ ρε ζωον για χαρακτηρα και συμπεριφορα?τελικα μου φαινεται πως δεν εχει καθολου αδικο ο εκτορας...αντε πηγαινε γραψε στο θρεντακι σου και ασε γυναικες που δεν εχουν καμια σχεση με εσενα.εσυ εισαι στην ανυπαρξια και γυναικες τετοιου επιπεδου σταματανε τον αντρικο πληθυσμο...
δεν θα μπορούσες να γράψεις αν ίσχυε αυτό
βλεπεις?στελνεις πμ στο ανυπαρκτο ψευτο μοντελο της κακιας ωρας και στο παιζει απο πανω...δεν θα μπορούσες να γράψεις αν ίσχυε αυτό
ναι ρε σουργελο θα σου πω.κομπλεξικο αυτιαγκουρικο χοντρομπαζο που θα μιλησεις για γυναικες που δεν εχεις καμια σχεση μαζι τους?με την καθε ακυρη και ανυπαρκτη που βγαζει κομπλεξ και λεει μαλακιες για οποια γυναικα ειναι πραγματικα ομορφη?ουστ!!ο άλλος έγραψε "Πίνει σαν πούστης, μιλάει σαν πούστης και βρίζει σαν νταλικέρης (πούστης) ["στον πούτσο μου ρε μαλάκα" "στο μουνί μου ρε μαλάκα" και άλλες σέξυ ατάκες], τσαμπουκαλεύεται με γκαρσόνια, οδηγούς στο δρόμο, τυχαίους οπουδήποτε" και κατα τ'άλλα εγώ σε πείραξα που είπα οτι κατουράει μπροστά σε άλλους!
ναι έτσι μου είπαν και δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω!
αντε μου στο διάλο που θα μου πεις εσύ ο κάθε άκυρος τι είμαι εγώ
εσείς που λέτε τη κοπέλα βίζιτα είστε καλύτεροι!