quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..γιατι τι έχει?
Εξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..γιατι τι έχει?
Εξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..
Ποιό λίπος ?Αααα την πέτσα λες ..Εχει χαλάρωση το κοριτσι,ίσως έχασε πολλά κιλα..Φαίνεται και πιο πάνω αν το προσέξεις σε μια άλλη φωτο με μαγιό που ποζάρει. :SΕξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..
Λιπος λεγετε δεν λεγετε δερμα. Ασχετα του οτι ειναι ενα αδυνατο σωμα δεν παει να πει οτι δεν εχει λιπος.Και η σταση του σωματος στη φοτο το κανει πιο εντονο..ημαρτον παναγιά μου είναι υπερβολή να κάνεις φωτοσοπ και εκεί εκτός κι αν τη θές τη φωτο να φαίνεται ψεύτικη
δεν είναι λίπος, δεν έχει λίπος η κοπέλα λίγο δέρμα έχει εκεί, μέση είναι
ούτε εγώ θα το πείραζα στο φωτοσοπ αυτό πάντως που γενικά τους αλλάζω τα φώτα
Για σένα εννοείς ε;;;Έλα για τη δήμητρα ακόμα κ γώ που έχω πει ότι δεν την γουσταρει ο φακός κτλ έχω αναθεωρήσει
ντάξ κ λίγο κατάθλιψη η σωματάρα της
Ρε και εμενα μαρεσει πολυ δεν αντιλεγω η εννοια της πουταναρας γυναικας και εγω γουσταρω και ακτος αυτου απτα μοντελε σωματα που εγω δεν πεθαινω εχει απτα πιο ωραια ;),,,αλλα σε αυτες δεν πρεπει να αφηνουν καθολου ατελεια στις φωτο ;)Έλα για τη δήμητρα ακόμα κ γώ που έχω πει ότι δεν την γουσταρει ο φακός κτλ έχω αναθεωρήσει
ντάξ κ λίγο κατάθλιψη η σωματάρα της
Λιπος λεγετε δεν λεγετε δερμα. Ασχετα του οτι ειναι ενα αδυνατο σωμα δεν παει να πει οτι δεν εχει λιπος.Και η σταση του σωματος στη φοτο το κανει πιο εντονο..
Συνηθως αυτα τα εξαφανιζουν σε φοτο μοντελων δεν τα αφηνουν ουτε στο τοσο...
Για σένα εννοείς ε;;;
Ρε και εμενα μαρεσει πολυ δεν αντιλεγω η εννοια της πουταναρας γυναικας και εγω γουσταρω και ακτος αυτου απτα μοντελε σωματα που εγω δεν πεθαινω εχει απτα πιο ωραια ;),,,αλλα σε αυτες δεν πρεπει να αφηνουν καθολου ατελεια στις φωτο ;)
oxi ρε το λιπος δεν σημενει οτι εχεις χαλαρο δερμα απαρaiτητα.απλα εχεις λιγο παραπανω λιπος σε εκεινο το σημειο.. και ξαναλεω δεν με ενοχλει απλα ΣΕ ΑΥΤΕΣ δεν πρεπει να τα αφηνουνε αυτα.. αλλα γνωμη μου ειναι. Και ξαναλεω η Δημητρα μου αρεσει πολυ απο ολες τις αποψεις...εμενα!όχι για κείνη , πρέπει να κλαίει ολημερίς κ ολονυχτίς γτ είναι μουνάρα
Βασικά μόνο αυτό το πουτανάρα γυναίκα με ξενερώνει άσχημα
Κατάλαβα τι λες , έχεις ένα πόιντ :-*
Γενικά πάντως νομίζω μια χαρα σφιχτό είναι το δέρμα της , δεν είναι λαπαδάκι ξέρω γω
Sυγγνωμη που σας ταραζω αλλα λιπος λεγετε και εχουν και οι αδυνατοι ανθρωποι και μαλιστα παραπανω απο οσο νομιζουν...Ποιό λίπος ?Αααα την πέτσα λες ..Εχει χαλάρωση το κοριτσι,ίσως έχασε πολλά κιλα..Φαίνεται και πιο πάνω αν το προσέξεις σε μια άλλη φωτο με μαγιό που ποζάρει. :S
Δηλαδή μας λες οτι η χαλάρωση(διότι εγώ για χαλάρωση δέρματος μίλησα) λέγεται λίπος.Sυγγνωμη που σας ταραζω αλλα λιπος λεγετε και εχουν και οι αδυνατοι ανθρωποι και μαλιστα παραπανω απο οσο νομιζουν...
Δηλαδή μας λες οτι η χαλάρωση(διότι εγώ για χαλάρωση δέρματος μίλησα) λέγεται λίπος.
ΕΛΕΟΣ,Εξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..
Ναίλα.την αραπίνα που φωτογραφίζεται με τη Δημητρούλα πως τη λένε;
Ναίλα.
ελα ρε σειρινακη κανε το καλο!