Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..

ημαρτον παναγιά μου είναι υπερβολή να κάνεις φωτοσοπ και εκεί εκτός κι αν τη θές τη φωτο να φαίνεται ψεύτικη
δεν είναι λίπος, δεν έχει λίπος η κοπέλα λίγο δέρμα έχει εκεί, μέση είναι
ούτε εγώ θα το πείραζα στο φωτοσοπ αυτό πάντως που γενικά τους αλλάζω τα φώτα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εξεχει το λιπος στην περιοχη πανω απτο κοκαλο της λεκανης επειδη την πιεζει το μαγιο..
Ποιό λίπος ?Αααα την πέτσα λες ..Εχει χαλάρωση το κοριτσι,ίσως έχασε πολλά κιλα..Φαίνεται και πιο πάνω αν το προσέξεις σε μια άλλη φωτο  με μαγιό που ποζάρει. :S

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Έλα για τη δήμητρα ακόμα κ γώ που έχω πει ότι δεν την γουσταρει ο φακός κτλ έχω αναθεωρήσει  :2funny:
ντάξ κ λίγο κατάθλιψη η σωματάρα της  :P

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ημαρτον παναγιά μου είναι υπερβολή να κάνεις φωτοσοπ και εκεί εκτός κι αν τη θές τη φωτο να φαίνεται ψεύτικη
δεν είναι λίπος, δεν έχει λίπος η κοπέλα λίγο δέρμα έχει εκεί, μέση είναι
ούτε εγώ θα το πείραζα στο φωτοσοπ αυτό πάντως που γενικά τους αλλάζω τα φώτα
Λιπος λεγετε δεν λεγετε δερμα. Ασχετα του οτι ειναι ενα αδυνατο σωμα δεν παει να πει οτι δεν εχει λιπος.Και η σταση του σωματος στη φοτο το κανει πιο εντονο..
Συνηθως αυτα τα εξαφανιζουν σε φοτο μοντελων δεν τα αφηνουν ουτε στο τοσο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έλα για τη δήμητρα ακόμα κ γώ που έχω πει ότι δεν την γουσταρει ο φακός κτλ έχω αναθεωρήσει  :2funny:
Για σένα εννοείς ε;;;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ρε και εμενα μαρεσει πολυ δεν αντιλεγω η εννοια της πουταναρας γυναικας και εγω γουσταρω  :grin: και ακτος αυτου απτα μοντελε σωματα που εγω δεν πεθαινω εχει απτα πιο ωραια  ;),,,αλλα σε αυτες δεν πρεπει να αφηνουν καθολου ατελεια στις φωτο  ;)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Λιπος λεγετε δεν λεγετε δερμα. Ασχετα του οτι ειναι ενα αδυνατο σωμα δεν παει να πει οτι δεν εχει λιπος.Και η σταση του σωματος στη φοτο το κανει πιο εντονο..
Συνηθως αυτα τα εξαφανιζουν σε φοτο μοντελων δεν τα αφηνουν ουτε στο τοσο...

έστω και λίπος να 'ναι ως γυναίκα λίγο κρέας ωφείλει να το χει στη μέση !
αυτή η φωτο γεμικά δεν έχει πολυ φωτοσοπ φαίνεται φυσική δεν θα προοριζόταν για book

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Για σένα εννοείς ε;;;

όχι για κείνη , πρέπει να κλαίει ολημερίς κ ολονυχτίς γτ είναι μουνάρα  :2funny:

Ρε και εμενα μαρεσει πολυ δεν αντιλεγω η εννοια της πουταναρας γυναικας και εγω γουσταρω  :grin: και ακτος αυτου απτα μοντελε σωματα που εγω δεν πεθαινω εχει απτα πιο ωραια  ;),,,αλλα σε αυτες δεν πρεπει να αφηνουν καθολου ατελεια στις φωτο  ;)

Βασικά μόνο αυτό το πουτανάρα γυναίκα με ξενερώνει άσχημα  :P
Κατάλαβα τι λες , έχεις ένα πόιντ  :-*

Γενικά πάντως νομίζω μια χαρα σφιχτό είναι το δέρμα της , δεν είναι λαπαδάκι ξέρω γω  :think:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
όχι για κείνη , πρέπει να κλαίει ολημερίς κ ολονυχτίς γτ είναι μουνάρα  :2funny:

Βασικά μόνο αυτό το πουτανάρα γυναίκα με ξενερώνει άσχημα  :P
Κατάλαβα τι λες , έχεις ένα πόιντ   :-*

Γενικά πάντως νομίζω μια χαρα σφιχτό είναι το δέρμα της , δεν είναι λαπαδάκι ξέρω γω  :think:
oxi ρε το λιπος δεν σημενει οτι εχεις χαλαρο δερμα απαρaiτητα.απλα εχεις λιγο παραπανω λιπος σε εκεινο το σημειο.. και ξαναλεω δεν με ενοχλει απλα ΣΕ ΑΥΤΕΣ δεν πρεπει να τα αφηνουνε αυτα.. αλλα γνωμη μου ειναι. Και ξαναλεω η Δημητρα μου αρεσει πολυ απο ολες τις αποψεις...εμενα!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ποιό λίπος ?Αααα την πέτσα λες ..Εχει χαλάρωση το κοριτσι,ίσως έχασε πολλά κιλα..Φαίνεται και πιο πάνω αν το προσέξεις σε μια άλλη φωτο  με μαγιό που ποζάρει. :S
Sυγγνωμη που σας ταραζω αλλα λιπος λεγετε και εχουν και οι αδυνατοι ανθρωποι και μαλιστα παραπανω απο οσο νομιζουν...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Sυγγνωμη που σας ταραζω αλλα λιπος λεγετε και εχουν και οι αδυνατοι ανθρωποι και μαλιστα παραπανω απο οσο νομιζουν...
Δηλαδή μας λες οτι η χαλάρωση(διότι εγώ για χαλάρωση δέρματος μίλησα) λέγεται λίπος.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή μας λες οτι η χαλάρωση(διότι εγώ για χαλάρωση δέρματος μίλησα) λέγεται λίπος.

είναι αθλήτρια δεν νομίζω να 'χει χαλάρωση
λίγο κρέας έχει ρε παιδιά γιατί μέση είναι αυτή είναι σημείο που αποθηκεύεται λίπος
και πιέζει και το μαγιώ
ε αυτό είναι που τη κάνει να 'χει κορμάρα το ότι έχει καμπύλες
και τη παίρνει και για περισσότερο
αν ήταν πετσί και κόκκαλο θα ταν χάλι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.975
Πόντοι
3.715
την αραπίνα που φωτογραφίζεται με τη Δημητρούλα πως τη λένε;

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ελα ρε σειρινακη κανε το καλο!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ελα ρε σειρινακη κανε το καλο!

πιστεύω οτι ήδη της το χει προτείνει και έχει αρνηθεί
γενικά πιστεύω ότι το χει προτείνει σε πολλές και έχουν αρνηθεί δεν θα κατέληγε αλλιώς με το Χρυσάκι Γατάκι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom