Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
385684_10150874611146232_540775003_n.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.24h.com.cy/cache/alexass_thumb_medium640_0.jpg[/img[/URL]]

[u][b]Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μόνιμα στην Κύπρο[/b][/u]

..."καθώς άνοιξε μαζί με μια μεγάλη παρέα «επιχειρηματιών» το Κοο ΒeachBar– Sushi Resto στην παραλία Μακένζη".

[url=http://[URL unfurl="true"]www.24h.com.cy/index.php/life-style/8621-2012-07-15-14-29-53.html]http://www.24h.com.cy/index.php/life-style/8621-2012-07-15-14-29-53.html[/url[/URL]]
[/quote]Έλεος ρε....ποιος τα πιστεύει αυτά? Απλά "φαίνεται",αυτή!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
τυπε που καταντησαμε
η μαριαννα σχολιαζει την δημητρα
τι αλλο θα δουμε σε αυτην την χωρα
γιαυτο παμε κατα διαολου

η Δήμητρα είναι κουκλάρα, σωματάρα και όλα τα σχετικά
απλά είναι στόκος αυτό είναι όλο , ή είναι έξυπνη και το κρύβει καλά :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
τυπε δεν εχουν μαθει ακομα οι γυναικες του σαιτ
οτι για αλεξανδρακη
και ποπαρα
απαγορευονται οι σχολιασμοι και οι κακιες?
ιεροσυλια δικε μου

ασε με να μαντέψω, χρυσαυγίτης έτσι?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η Δήμητρα είναι κουκλάρα, σωματάρα και όλα τα σχετικά
απλά είναι στόκος αυτό είναι όλο , ή είναι έξυπνη και το κρύβει καλά :grin:
σωστα
εξυπνη γυναικα ειναι μονο οποια δινει συνεντευξη και λεει

Μαριάννα Αναγνωστοπούλου: Αφήνω τους άντρες να τελειώνουν στο στόμα μου
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι το σημερινό… πολύ κακό κορίτσι είναι δασκάλα:

Του σεξ (σ.σ. αυτό το περιμένατε) και των… Αγγλικών!

Ο λόγος για την «καυτή» και κυρίως ακομπλεξάριστη γκόμενα που ακούει στο όνομα Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, η οποία δεν έχει διστάσει να δηλώσει στο περιοδικό «Maxim» πως ακούει τα… σχολιανά της για τα οπίσθια της.

Και όχι άδικα, θα συμπληρώσουμε εμείς, εάν φυσικά κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες. Η Μαριάννα είναι ιδιαίτερα open-minded στο σεξ, καθώς: «Εχω πάρα πολλά στο μυαλό μου, αλλά νομίζω ότι πολλές φορές οι άντρες φοβούνται να δοκιμάσουν. Αλλά έχω κάνει διάφορα», λέει όλο υπονοούμενο. Μάλιστα, δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι δεν της αρέσει και ιδιαίτερα η… εισχώρηση από την «πίσω πόρτα», αν και έχει αφήσει δύο συντρόφους της να δοκιμάσουν. Και κάτι τελευταίο, για να σας τρελάνουμε τελείως: Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος που αφήνει η σέξι μοντέλα του άνδρες να «τελειώνουν»; Ναι, καλά καταλάβατε: «Στο στόμα… Τους αφήνω!»

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
900
Πόντοι
86
σωστα

Ο λόγος για την «καυτή» και κυρίως ακομπλεξάριστη γκόμενα που ακούει στο όνομα Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, η οποία δεν έχει διστάσει να δηλώσει στο περιοδικό «Maxim» πως ακούει τα… σχολιανά της για τα οπίσθια της.

Και όχι άδικα, θα συμπληρώσουμε εμείς, εάν φυσικά κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες. Η Μαριάννα είναι ιδιαίτερα open-minded στο σεξ, καθώς: «Εχω πάρα πολλά στο μυαλό μου, αλλά νομίζω ότι πολλές φορές οι άντρες φοβούνται να δοκιμάσουν. Αλλά έχω κάνει διάφορα», λέει όλο υπονοούμενο. Μάλιστα, δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι δεν της αρέσει και ιδιαίτερα η… εισχώρηση από την «πίσω πόρτα», αν και έχει αφήσει δύο συντρόφους της να δοκιμάσουν. Και κάτι τελευταίο, για να σας τρελάνουμε τελείως: Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος που αφήνει η σέξι μοντέλα του άνδρες να «τελειώνουν»; Ναι, καλά καταλάβατε: «Στο στόμα… Τους αφήνω!»

Τυπε εχει επιπεδο η κοπελα, δεν διευκρινισε αν φτυνει η καταπινει!!  ;)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
σωστα

δεν βαρέθηκες να χρησιμοποιείς το ίδιο επιχείρημα ξανά και ξανά?  :uglystupid:
Που στη τελική είναι πράγματα που δεν είπα καν εγώ?  :headbang:
Αντίθετα η Δημητρούλα είναι πάρα πολύ έξυπνη...
Το να 'χει πάει ας πούμε στο Ντουμπάι για.... δουλειές, να χει ντυθεί όπως ντύνεται η Δήμητρα και να τη χουφτώσει κάποιος σ'ένα κλαμπ ε και να της κάνει και "σσσστ", ε είναι σεξουαλική παρενόχληση!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
900
Πόντοι
86
Μεταξυ μας εν ετει 2010 ( η ξερω γω ποτε εγινε η φψτογραφηση) το να πεις οτι αφηνεις να σε  :cum: στο στομα δεν ειναι και τιποτα τραγικο, οταν μιλαμε για συνεντευκη σε αντρικο περιοδικο , οταν μαλιστα αυτη η συνεντευξη συνοδευει ολογυμνη προκλητικοτατη φωτογραφηση...
Αλλα και συ κοπελα μου, τι το λεγες? Και αλλες τα κανουν , αλλα δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζεις κιολας...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μεταξυ μας εν ετει 2010 ( η ξερω γω ποτε εγινε η φψτογραφηση) το να πεις οτι αφηνεις να σε  :cum: στο στομα δεν ειναι και τιποτα τραγικο, οταν μιλαμε για συνεντευκη σε αντρικο περιοδικο , οταν μαλιστα αυτη η συνεντευξη συνοδευει ολογυμνη προκλητικοτατη φωτογραφηση...
Αλλα και συ κοπελα μου, τι το λεγες? Και αλλες τα κανουν , αλλα δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζεις κιολας...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ!!!!!!
Με ρώτησαν που θέλω να τελειώνει ο άντρας είπα όπου προτιμάει
και διαστρευλωσαν τα λόγια μου και βγήκε αυτό
αλλά συμφωνώ πως δεν είναι και τίποτα τραγικό ακόμη και αυτό να έλεγα, απλά το χουν βρεί και μου το κοπανάνε, αν το 'λεγε η Αλεξανδράκη θα την έκαναν θεα!

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
900
Πόντοι
86
Ναι το επίπεδο μας μάρανε...
Μη μου μιλάτε για επίπεδο τώρα σε αυτό το σαιτ αν είναι δυνατόν  :jerking:

Γιατι τι εχει το επιπεδο του σαιτ?Ολο αποφθεγματα Μπουκοφσκι βλεπω εγω  :grin:

Τελικα φτυνεις η καταπινεις (για να το ριξουμε το επιπεδο μια και καλη..)  :rockon: :rockon:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
900
Πόντοι
86
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ!!!!!!
Με ρώτησαν που θέλω να τελειώνει ο άντρας είπα όπου προτιμάει
και διαστρευλωσαν τα λόγια μου και βγήκε αυτό
αλλά συμφωνώ πως δεν είναι και τίποτα τραγικό ακόμη και αυτό να έλεγα, απλά το χουν βρεί και μου το κοπανάνε, αν το 'λεγε η Αλεξανδράκη θα την έκαναν θεα!
Ναι γιατι η Αλεξανδρακη τους λεει να τελειωνουν απεξω..  :headbang: :headbang:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Α και κάτι άλλο...Το ότι την έχετε βγάλει όλη βίζιτα είναι οκ το ότι την είπα εγώ ηλίθια είναι το πρόβλημα!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι τι εχει το επιπεδο του σαιτ?Ολο αποφθεγματα Μπουκοφσκι βλεπω εγω  :grin:

Τελικα φτυνεις η καταπινεις (για να το ριξουμε το επιπεδο μια και καλη..)  :rockon: :rockon:

ναι είδες πάλι καλά που 'μαι κι εγώ εδώ και ανεβάζω λίγο το επίπεδο

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
900
Πόντοι
86
Α και κάτι άλλο...Το ότι την έχετε βγάλει όλη βίζιτα είναι οκ το ότι την είπα εγώ ηλίθια είναι το πρόβλημα!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στο Βου εισαι, οποια εχει θρεντακι, θεωρειται βιζιτα  :dancing:

Γενικα παντως εσυ η ιδια αφησες υπονοουμενα για την ιδια, οποτε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom