Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
βλεπεις?στελνεις πμ στο ανυπαρκτο ψευτο μοντελο της κακιας ωρας και στο παιζει απο πανω... :cheesy:

χααχαχαχαχαχαχ έλα ρε τύπε..στα αρχίδια σου...αξία παίρνει όταν της δώσεις..όταν είσαι στον κόσμο σου..αργεί δεν αργεί να δει τα πμ το ίδιο και το αυτό..ας τη να νομίζει ότι είναι κάτι ;)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
βλεπεις?στελνεις πμ στο ανυπαρκτο ψευτο μοντελο της κακιας ωρας και στο παιζει απο πανω... :cheesy: :cheesy:ναι ρε σουργελο θα σου πω.κομπλεξικο αυτιαγκουρικο χοντρομπαζο που θα μιλησεις για γυναικες που δεν εχεις καμια σχεση μαζι τους?με την καθε ακυρη και ανυπαρκτη που βγαζει κομπλεξ και λεει μαλακιες για οποια γυναικα ειναι πραγματικα ομορφη?ουστ!!

δεν είπα οτι δεν είναι όμορφη
και ναι έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και η σαπφώ νοταρά να' μαι δεν θα μου το στερήσεις εσύ  :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χααχαχαχαχαχαχ έλα ρε τύπε..στα αρχίδια σου...αξία παίρνει όταν της δώσεις..όταν είσαι στον κόσμο σου..αργεί δεν αργεί να δει τα πμ το ίδιο και το αυτό..ας τη να νομίζει ότι είναι κάτι ;)
δεν εχεις αδικο και απο αυτην την πλευρα...
δεν είπα οτι δεν είναι όμορφη
και ναι έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και η σαπφώ νοταρά να' μαι δεν θα μου το στερήσεις εσύ  :birdman:
φυγε ρε απο δω...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

δεν αργώ δεν υπάρχουν πμ!  :uglystupid:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
συμφωνώ απόλυτα σε όλα
τη βρίσκω θεά, κορμάρα και προσωπάρα αλλά όταν μιλάει είναι ζώο
και έχω ακούσει ότι έχει κάνει κι άλλες καφρίλες του τύπου να κατουράει μπροστά σου ενώ σε ξέρει για 10 λεπτα και τέτοια... :jerking:
Eχει στο πρόγραμμα της και golden shower  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom