σ είπα πως το εμφανίζει όχι πως όντως δεν κανω λογκ ιν
κάνω και μετά πάνω εξακολλουθεί να ζηταει username και κωδικό
γτπ
σ είπα πως το εμφανίζει όχι πως όντως δεν κανω λογκ ιν
κάνω και μετά πάνω εξακολλουθεί να ζηταει username και κωδικό
βλεπεις?στελνεις πμ στο ανυπαρκτο ψευτο μοντελο της κακιας ωρας και στο παιζει απο πανω...
βλεπεις?στελνεις πμ στο ανυπαρκτο ψευτο μοντελο της κακιας ωρας και στο παιζει απο πανω... ναι ρε σουργελο θα σου πω.κομπλεξικο αυτιαγκουρικο χοντρομπαζο που θα μιλησεις για γυναικες που δεν εχεις καμια σχεση μαζι τους?με την καθε ακυρη και ανυπαρκτη που βγαζει κομπλεξ και λεει μαλακιες για οποια γυναικα ειναι πραγματικα ομορφη?ουστ!!
δεν εχεις αδικο και απο αυτην την πλευρα...χααχαχαχαχαχαχ έλα ρε τύπε..στα αρχίδια σου...αξία παίρνει όταν της δώσεις..όταν είσαι στον κόσμο σου..αργεί δεν αργεί να δει τα πμ το ίδιο και το αυτό..ας τη να νομίζει ότι είναι κάτι ;)
φυγε ρε απο δω...δεν είπα οτι δεν είναι όμορφη
και ναι έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και η σαπφώ νοταρά να' μαι δεν θα μου το στερήσεις εσύ
χααχαχαχαχαχαχ έλα ρε τύπε..στα αρχίδια σου...αξία παίρνει όταν της δώσεις..όταν είσαι στον κόσμο σου..αργεί δεν αργεί να δει τα πμ το ίδιο και το αυτό..ας τη να νομίζει ότι είναι κάτι ;)
φυγε ρε απο δω...
ε ψιτ γατακι...ασε τις δηθεν ανωτερωτητες ειδικα οταν δεν σου ταιριαζουν...:-* :-* :-*
δεν αργώ δεν υπάρχουν πμ!
ε ψιτ γατακι...ασε τις δηθεν ανωτερωτητες ειδικα οταν δεν σου ταιριαζουν...
χαχα εχεις την ψευδαισθηση οτι στο θρεντ σου μπαινουν γιατι σε γουσταρουν?χρααα φτουουου.....δεν σπαμάρω άλλο
αν θες να ασχολείσαι μαζί μου στο θρεντ μου
χαχα εχεις την ψευδαισθηση οτι στο θρεντ σου μπαινουν γιατι σε γουσταρουν?χρααα φτουουου.....
και αυτο...απ'αυτό που είπα αυτό κατάλαβες?
και αυτο...
Eχει στο πρόγραμμα της και golden showerσυμφωνώ απόλυτα σε όλα
τη βρίσκω θεά, κορμάρα και προσωπάρα αλλά όταν μιλάει είναι ζώο
και έχω ακούσει ότι έχει κάνει κι άλλες καφρίλες του τύπου να κατουράει μπροστά σου ενώ σε ξέρει για 10 λεπτα και τέτοια...
Eχει στο πρόγραμμα της και golden shower
φαίνονται αμέσως οι ουρολάγνοι
Ε να μην ρωτήσω τί περιλαμβάνει το πακέτο;
Γουρούνι στο σακί θα πάρω;
Δεν ξέρω τί παίρνει η κυρία για το performing αυτό.το γκολντεν σάουερ σε μάρανε γερόντι
Δεν ξέρω τί παίρνει η κυρία για το performing αυτό.
Εγω όμως παίρνω lasix νεανίσκε.