Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
λίγο υπερβολή μ κάνει απλά για να ακουστεί το όνομα της ξέρω γω , ίσως έγινε κάτι παρόμοιο αλλά όχι αυτό ακριβώς ... δεν ξέρω λογικές υποθέσεις κάνω δεν ήμουν εκεί  :P

παντως μονο ρωσος νεοπλουτος καγκουρα θα μπορουσε να ξοδεψει αυτο το ποσο για ενα μουνι.εαν το περιστατικο ειναι αληθινο,μου θυμιζει τους δικους μας τους τυρομπαστουνοβλαχους,που μολις επαιρναν τις επιδοτησεις,αμεσως τις εδιναν στο μπαρμπουτι,στα καγιεν,και στο μουνι στα μπουζουκια κατ'ευθειαν :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%97+%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97+%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F.JPG
  :headbang:

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Επισκέπτης
μαγκιά της
αν μπορούν ας τα κάνουν κι άλλες

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
παντως μονο ρωσος νεοπλουτος καγκουρα θα μπορουσε να ξοδεψει αυτο το ποσο για ενα μουνι.εαν το περιστατικο ειναι αληθινο,μου θυμιζει τους δικους μας τους τυρομπαστουνοβλαχους,που μολις επαιρναν τις επιδοτησεις,αμεσως τις εδιναν στο μπαρμπουτι,στα καγιεν,και στο μουνι στα μπουζουκια κατ'ευθειαν :headbang:
αμα τάχει ο καθένας τα ξοδεύει όπου και όπως αυτός γουστάρει φίλε μου...την ώρα που εγώ κ εσύ γράφουμε παπαριές να περάσει η ώρα ο άλλος μπορεί να κλάνει φυσικό αέριο ή να κατουράει πετρέλαια και μαγκιά του να τα τρώει στα μουνιά...τι να τα κάνει μασούρια ή μήπως να τα πάρει μαζί του?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

κλισέ μαλακίες που τις ακούμε εδώ και 30 χρόνια!

σωστός ο Νίτρο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
θα παει μπροστα αυτη

τζουλια αλλα σε εξυπνη μορφη και μακρια απο καταχρησεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αμα τάχει ο καθένας τα ξοδεύει όπου και όπως αυτός γουστάρει φίλε μου...την ώρα που εγώ κ εσύ γράφουμε παπαριές να περάσει η ώρα ο άλλος μπορεί να κλάνει φυσικό αέριο ή να κατουράει πετρέλαια και μαγκιά του να τα τρώει στα μουνιά...τι να τα κάνει μασούρια ή μήπως να τα πάρει μαζί του?

Μηδενα προ του τελους μακαριζε.

Σολων

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

καμια αντιρρηση φιλε,εχεις δικιο,στα αρχιδια μας που τα ριχνει τα λεφτα του,μηπως απο την δικη μου τσεπη βγαινουν η απο την δικη σου;και οι πουτανια εχει κλιμακες,αλλοι γαμανε με 10 ευρω στο μεταξι,αλλοι με 150 σιτι τουρ,και αλλοι δινουν 38.000 στην μυκονο.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Γεια σου ρε Δημητρούλα....

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφηνει...

:knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καμια αντιρρηση φιλε,εχεις δικιο,στα αρχιδια μας που τα ριχνει τα λεφτα του,μηπως απο την δικη μου τσεπη βγαινουν η απο την δικη σου;και οι πουτανια εχει κλιμακες,αλλοι γαμανε με 10 ευρω στο μεταξι,αλλοι με 150 σιτι τουρ,και αλλοι δινουν 38.000 στην μυκονο.

πάνε πιάσε τον Ρώσσο μαζί με τον Kosamf και ρωτήστε τον "Πόσα έδωσες για την Αλεξανδράκη,γιατί δεν βάζεις τιμές?".... :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

αυτό που θέλω να πω είναι πως ο καθένας μας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του παραστάσεις ...στη συγκεκριμένη παρέα που ήταν η Δημητρούλα τα 20-30 δεν είναι ούτε μισό μεροκάματο

Επισκέπτης

η να κάνει κάνα βλάκα τεμπέλη γιο να του τα φάει αυτός;

την καλύτερη δουλειά κάνει

εγώ αν ήμουν θα της έπαιρνα και σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom