Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Περασες τα 27 και αρχισες να σκεφτεσαι να νοικοκυρευτεις ε?
Ε μην βλεπει ο γαμπρος την αρραβωνιάρα να τα εχει ολα εξω στο ιντερνετ...
Ελα βρε μην στραβωνεις, πλακιτσα κανουμε.
αυτο που εγινε ηταν οτι προς το τελος το μαριαννακι την ειχε δει βεντεττα και απειλουσε τους χιστες με εξωδικα και μαλακιες επειδη κοροϊδευαν κατι που αυτη το ξεκινησε αλλα δεν της αρεσε η πορεια του. Ετσι λοιπον κλαφτηκε σε κατι χαφτομουνηδες πιρφορομοντς της εσβησαν το θρεντακι οριστικα ενω η ιδια συνεχιζει να ποσταρει και να το παιζει στους νιουμπηδες ενα καλο αθωο κοριτσακι που κατα τυχη βρεθηκε σε ενα σαϊτ για πουτανες στο ιντερνετΠερασες τα 27 και αρχισες να σκεφτεσαι να νοικοκυρευτεις ε?
Ε μην βλεπει ο γαμπρος την αρραβωνιάρα να τα εχει ολα εξω στο ιντερνετ...
Ελα βρε μην στραβωνεις, πλακιτσα κανουμε.
αυτο που εγινε ηταν οτι προς το τελος το μαριαννακι την ειχε δει βεντεττα και απειλουσε τους χιστες με εξωδικα και μαλακιες επειδη κοροϊδευαν κατι που αυτη το ξεκινησε αλλα δεν της αρεσε η πορεια του. Ετσι λοιπον κλαφτηκε σε κατι χαφτομουνηδες πιρφορομοντς της εσβησαν το θρεντακι οριστικα ενω η ιδια συνεχιζει να ποσταρει και να το παιζει στους νιουμπηδες ενα καλο αθωο κοριτσακι που κατα τυχη βρεθηκε σε ενα σαϊτ για πουτανες στο ιντερνετ
συρε ψοφαχαλάρωσε με αυτή την εμμονή καλό μου :-*
συρε ψοφα
ολα τα πρωτογενη εμβια οντα πασχουν απο αγνοια κινδυνουγιατί τα έχεις βάλει μαζί μου?
εμένα δε με απασχολεί καν η υπαρξή σου
ολα τα πρωτογενη εμβια οντα πασχουν απο αγνοια κινδυνου
σορρυ ξεχασα πως τα πρωτογενη εμβια οντα δεν εχουν καν εγκεφαλομε απειλείς?
Μην φοβασαι ρε Μαριαννα, οποιος θελησει να σε πειραξει θα πρεπει να τα βαλει μαζι μου πρωταμε απειλείς?
Μην φοβασαι ρε Μαριαννα, οποιος θελησει να σε πειραξει θα πρεπει να τα βαλει μαζι μου πρωτα
σορρυ ξεχασα πως τα πρωτογενη εμβια οντα δεν εχουν καν εγκεφαλο
Τον απειλεις???internet bullying
θες να καταμετρησω τα δικα σου ιντερνετικα κακουργηματα μηπως? ουτε ο αλεξ δε σε σωνει κοπελια, ψευτομαγκιες και ψευτοαπειλες να κανεις σε κανα πιρφορο ;)internet bullying
τυπε θα πρεπει να περασει απο σενα ή θα με πουλησεις?Τον απειλεις???
Αστην μωρε μερες που' ναι, τι κολλησες τωρα?θες να καταμετρησω τα δικα σου ιντερνετικα κακουργηματα μηπως? ουτε ο αλεξ δε σε σωνει κοπελια, ψευτομαγκιες και ψευτοαπειλες να κανεις σε κανα πιρφορο ;)