Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 114
- Πόντοι
- 6
Κωλογαμίσι ξεφτυλιστικό κι απόθεση σπέρματος εις την απόληξην του εντέρου της. Το αξίζει η Δημητρούλα
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
πιστευω οτι με την αλικη απο το next top model 2 θα εκαναν και γαμω τις παρτουζεςΚωλογαμίσι ξεφτυλιστικό κι απόθεση σπέρματος εις την απόληξην του εντέρου της. Το αξίζει η Δημητρούλα![]()
![]()
Κάντο Εύα Λάσκαρη που είναι λίγα περισσότερα κυβικά, πιο διάσημη, πιο άσχημη και πιο ανωμαλιάρα και είδες το όνειρο κάθε άντρα.πιστευω οτι με την αλικη απο το next top model 2 θα εκαναν και γαμω τις παρτουζες
καλα,μαζι και με αυτην θα γινοταν χαμος.Κάντο Εύα Λάσκαρη που είναι λίγα περισσότερα κυβικά, πιο διάσημη, πιο άσχημη και πιο ανωμαλιάρα και είδες το όνειρο κάθε άντρα.
Εγώ γιατι πιστεύω ότι στο σεξ θα ειναι πολυ ανεραστη;
είναι πολύ λαικιά γκόμενα και ξέκωλο δε παίζει να είναι ανέραστη
ανέραστη κόβω τη Δούκισσα που είναι πολύ σεμνή και καθώς πρέπει και είναι αυτό που λέμε ότι είναι πολύ όμορφη οπότε δεν προσπαθεί στο σεξ γιατί θεωρεί ότι η ομορφιά της και μόνο είναι ικανοποίηση για τον άλλον
θεωρητικά μιλάμε πάντα
Γιατι οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμασταριαΕγώ γιατι πιστεύω ότι στο σεξ θα ειναι πολυ ανεραστη;
Δεν σου τό' χα να κρινεις με κλισέ.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις;είναι πολύ λαικιά γκόμενα και ξέκωλο δε παίζει να είναι ανέραστη
ανέραστη κόβω τη Δούκισσα που είναι πολύ σεμνή και καθώς πρέπει και είναι αυτό που λέμε ότι είναι πολύ όμορφη οπότε δεν προσπαθεί στο σεξ γιατί θεωρεί ότι η ομορφιά της και μόνο είναι ικανοποίηση για τον άλλον
θεωρητικά μιλάμε πάντα
Εσυ κάνεις καλό σεξ, που φαινεσαι λαϊκό κοριτσι και ψιλο-ξέκωλο?γι'αυτό είπα θεωρητικά
Εσυ κάνεις καλό σεξ, που φαινεσαι λαϊκό κοριτσι και ψιλο-ξέκωλο?
Πού να τον βρω τον γκομενο σου πουλακι μου?νομίζω η πληροφορία αυτή είναι άχρηστη αλλά αν σε καίει να μάθεις ρώτα κανα γκόμενό μου![]()
Πού να τον βρω τον γκομενο σου πουλακι μου?
Και γιατι παρακαλω ειναι αχρηστη?
Ε δεν ξερεις καμια φορα...σε τι θα χρησιμευσει σ'εσένα η στον οποιονδήποτε εδώ να μάθει αν εγώ πηδιέμαι καλά?
ενω ολες οι αλλες πληροφοριες σε αυτο το σαίτ ειναι χρησιμεςσε τι θα χρησιμευσει σ'εσένα η στον οποιονδήποτε εδώ να μάθει αν εγώ πηδιέμαι καλά?
Ελα ντε. Λες και οι πληροφοριες οτι ειναι φωτογραφος μας χρησιμευσαν σε κατιενω ολες οι αλλες πληροφοριες σε αυτο το σαίτ ειναι χρησιμες![]()
ενω ολες οι αλλες πληροφοριες σε αυτο το σαίτ ειναι χρησιμες![]()