Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Δήμητρα Αλεξανδράκη : Στην Ελλάδα το μόντελινγκ σημαίνει βίζιτες... Φεύγω από αυτό...
H Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει τί συμβαίνει στο χώρο του μόντελινγκ και υποστηρίζει ότι της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις... Όπως λέει χαρακτηριστικά "Θεωρώ ότι στην Ελλάδα το θέμα καριέρας μοντέλου πάει στο εκκολαπτόμενες βίζιτες. Αν κάτσεις γύρω σου και δεις πολλές κοπέλες που δηλώνουν μοντέλα οι πιο πολλές έχουν καταλήξει στο σημείο να βγάζουνε λεφτά με τον τρόπο να πουλάνε και το ίδιο τους το κορμί. Σκέφτομαι και ήδη έχω αρχίσει και αφήνω τη δουλειά που επέλεξα ως μοντέλο" ...
- See more at:  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε ειναι γνωστο οτι η δημητρα ειναι μια ηθικη κοπελα  :rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τέλος οι πασαρέλες!

Η διεθνής κοινότητα του modeling πενθεί, μετά την ανακοίνωση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αγαπημένου Star Channel, πως εγκαταλείπει τον χώρο. Ο λόγος, δεν είναι άλλος από τη σχέση του συγκεκριμένου κλάδου, με εκείνον του αρχαιοτέρου επαγγέλματος, όπως καταγγέλλει η ίδια. Προσωπικά, το ξέρετε πως είμαι τεράστιος fan της συγκεκριμένης, αλλά γενικά έχω ενστάσεις στο κατά πόσο οι «απόφοιτες» του Next Top Model είναι συνώνυμα του τίτλου του ριάλιτυ και κατά πόσο οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή… Αλλά ποιος είμαι εγώ για να έχω άποψη;

Η Δημητρούλα που λέτε, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Θεωρώ ότι στην Ελλάδα το θέμα καριέρας μοντέλου πάει στο εκκολαπτόμενη βίζιτα. Οι πιο πολλές που δήλωναν μοντέλα έχουν καταλήξει να βγάζουν λεφτά πουλώντας το ίδιο τους το κορμί. […] Έχω δει και γνωστές μου και φίλες μου και… τι να σου πω τώρα, δε θέλω να αναφερθώ. […] Αν δεις πραγματικά τι γίνεται στο μόντελινγκ αηδιάζεις και εγώ αηδίασα. […] Μου έχουν ζητήσει άλλα πράγματα 2 φορές. Ήμουν 17 χρονών και αν είναι δυνατόν δηλαδή. Ήμουν παιδί και μου ζήτησαν να κάνω διάφορα, τόσο βρώμικα πράγματα. Επίσης, είχα κανονίσει μια δουλειά με κάποια κυρία η οποία μου είπε ότι πρέπει πρώτα να βγω με έναν κύριο για φαγητό. Εγώ δεν βγήκα ποτέ και μετά μου έστειλε μήνυμα να μου πει ότι έτσι γίνονται τα πράγματα σε αυτή τη δουλειά και κακώς δεν βγήκα για φαγητό με εκείνον».

Δύσκολος καιρός για μοντέλες…

Read more: Αυτα ελεγε πριν από 4 χρόνια  :2funny:

τυπε μπορει να αρχισει να γραφει μυθιστορηματα η δημητρα για να βγαλει λεφτα,οπως και η αλλη κοπελα του πνευματος η σταματινα τσιμτσιλη  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
unnamed-19.jpg

unnamed12.jpg

Είχε καιρό να σκάσει μύτη μόνη της το βράδυ. Και το έκανε προχθές. Που; Στη Γλυφάδα. Που συγκεκριμένα; Στο καλύτερο ίσως σουσάδικο που έχει γίνει ποτέ στα νότια.
Η Δήμητρα αλάνι όπως είναι και άνετη βρέθηκε στο Sushija όπου και απόλαυσε ωμές γεύσεις του σέφ μόνη της. Πείνασε και είπε να δοκιμάσει. Και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς… το κορίτσι πήγε ντυμένο άνετα με το στήθος της να κεντρίζει την προσοχή όλων μας.
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%84/[/url]

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Είχε καιρό να σκάσει μύτη μόνη της το βράδυ. Και το έκανε προχθές. Που; Στη Γλυφάδα. Που συγκεκριμένα; Στο καλύτερο ίσως σουσάδικο που έχει γίνει ποτέ στα νότια.
Η Δήμητρα αλάνι όπως είναι και άνετη βρέθηκε στο Sushija όπου και απόλαυσε ωμές γεύσεις του σέφ μόνη της. Πείνασε και είπε να δοκιμάσει. Και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς… το κορίτσι πήγε ντυμένο άνετα με το στήθος της να κεντρίζει την προσοχή όλων μας.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Διαφήμιση στο μαγαζί θα έκανε Και τίποτα άλλο,γνωστό το κόλπο 

dreamer9