Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
θες να καταμετρησω τα δικα σου ιντερνετικα κακουργηματα μηπως? ουτε ο αλεξ δε σε σωνει κοπελια, ψευτομαγκιες και ψευτοαπειλες να κανεις σε κανα πιρφορο  ;)

το μοναδικό δικό μου ιντερνετικό κακούργημα είναι ότι έχω ξέκωλες φωτό, χωρίς να είμαι βίζιτα και διαθέσιμη να με γαμήσεις με 100-200 ευρώ
ενώ ταυτόχρονα είμαι διαθέσιμη να μου μιλήσεις εδώ μέσα και να κράξεις και να βγάλεις όλη σου τη κακία και το μισογυνισμό
κατα τ'άλλα δεν έχω κάνει τίποτα άλλο
βαριέμαι πάλι τις ίδιες και τις ίδιες κουβέντες
αν εσύ δεν έχεις με τίποτα άλλο ν'ασχολήθείς, βρες με κάποιον άλλο να τσακωθείς, εγώ δε θα τσακωθώ πάλι με ανώριμα πιτσιρίκια

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το μοναδικό δικό μου ιντερνετικό κακούργημα είναι ότι έχω ξέκωλες φωτό, χωρίς να είμαι βίζιτα και διαθέσιμη να με γαμήσεις με 100-200 ευρώ
ενώ ταυτόχρονα είμαι διαθέσιμη να μου μιλήσεις εδώ μέσα και να κράξεις και να βγάλεις όλη σου τη κακία και το μισογυνισμό
αν εσύ δεν έχεις με τίποτα άλλο ν'ασχολήθείς, βρες με κάποιον άλλο να τσακωθείς, εγώ δε θα τσακωθώ πάλι με ανώριμα πιτσιρίκια
πςςςςςςςςςςςςςς μιλησε η ωριμοτης.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:happy: :happy: :happy:

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
το μοναδικό δικό μου ιντερνετικό κακούργημα είναι ότι έχω ξέκωλες φωτό, [glow=red,2,300]χωρίς να είμαι βίζιτα και διαθέσιμη να με γαμήσεις με 100-200 ευρώ[/glow] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
έχεις δίκιο
είμαι τώρα στο Ντουμπάι με πελάτη αλλά εγώ μπαίνω στο Bourdela.com  :uglystupid:  :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Υπαρχουν ακομα στο νετ συν στο fb οποτε ναι κουκλα εισαι οφειλω να πω

α νόμιζα απ'το λίνκ στο google το οποίο περιλαμβάνει πολλές στις οποίες δεν είμαι εγώ
στο νετ υπάρχουν πλέον πολύ λίγες και αυτές που υπάρχουν δεν με ενοχλούν
thanks πάντως  :sunglasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οντως είναι η μαριαννα;;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
α νόμιζα απ'το λίνκ στο google το οποίο περιλαμβάνει πολλές στις οποίες δεν είμαι εγώ
στο νετ υπάρχουν πλέον πολύ λίγες και αυτές που υπάρχουν δεν με ενοχλούν
thanks πάντως  :sunglasses:
Το ειδα κ αυτο και διεκρινα τις δκες σου το χεις με τις φωτο μπορω να πω

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τις εντυπωσεις στους πιρφορους σου.
Οι παλιοι ξερουμε τι ρολο βαρας.

κλασσικά
αφου μου ζήτησες να τα πούμε στο skype στο θρεντ της Καρντάσιαν και σου είπα όχι άρχισες κι εσύ την επίθεση
κλισέ , κλισέ, κλισέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom