memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
νωντισμος>αγαπη>ουμανισμοςΑστην μωρε μερες που' ναι, τι κολλησες τωρα?
νωντισμος>αγαπη>ουμανισμοςΑστην μωρε μερες που' ναι, τι κολλησες τωρα?
θες να καταμετρησω τα δικα σου ιντερνετικα κακουργηματα μηπως? ουτε ο αλεξ δε σε σωνει κοπελια, ψευτομαγκιες και ψευτοαπειλες να κανεις σε κανα πιρφορο ;)
πςςςςςςςςςςςςςς μιλησε η ωριμοτης.....το μοναδικό δικό μου ιντερνετικό κακούργημα είναι ότι έχω ξέκωλες φωτό, χωρίς να είμαι βίζιτα και διαθέσιμη να με γαμήσεις με 100-200 ευρώ
ενώ ταυτόχρονα είμαι διαθέσιμη να μου μιλήσεις εδώ μέσα και να κράξεις και να βγάλεις όλη σου τη κακία και το μισογυνισμό
κατα τ'άλλα δεν έχω κάνει τίποτα άλλο
βαριέμαι πάλι τις ίδιες και τις ίδιες κουβέντες
αν εσύ δεν έχεις με τίποτα άλλο ν'ασχολήθείς, βρες με κάποιον άλλο να τσακωθείς, εγώ δε θα τσακωθώ πάλι με ανώριμα πιτσιρίκια
το μοναδικό δικό μου ιντερνετικό κακούργημα είναι ότι έχω ξέκωλες φωτό, χωρίς να είμαι βίζιτα και διαθέσιμη να με γαμήσεις με 100-200 ευρώ
ενώ ταυτόχρονα είμαι διαθέσιμη να μου μιλήσεις εδώ μέσα και να κράξεις και να βγάλεις όλη σου τη κακία και το μισογυνισμό
αν εσύ δεν έχεις με τίποτα άλλο ν'ασχολήθείς, βρες με κάποιον άλλο να τσακωθείς, εγώ δε θα τσακωθώ πάλι με ανώριμα πιτσιρίκια
το μοναδικό δικό μου ιντερνετικό κακούργημα είναι ότι έχω ξέκωλες φωτό, [glow=red,2,300]χωρίς να είμαι βίζιτα και διαθέσιμη να με γαμήσεις με 100-200 ευρώ[/glow]
Δε ξερω γιατι η αντιπαραθεση κοπελια παντος στις φωτο σου εισαι κουκλα φτου σουέχεις δίκιο
είμαι τώρα στο Ντουμπάι με πελάτη αλλά εγώ μπαίνω στο Bourdela.com
Δε ξερω γιατι η αντιπαραθεση κοπελια παντος στις φωτο σου εισαι κουκλα φτου σου
Εισαι γυναικα, κλωναρι, πουστρακι η τραβελος;
Υπαρχουν ακομα στο νετ συν στο fb οποτε ναι κουκλα εισαι οφειλω να πωκατάλαβες σε ποιές φωτο είμαι εγώ?
Υπαρχουν ακομα στο νετ συν στο fb οποτε ναι κουκλα εισαι οφειλω να πω
Τυπε, κυκλοφορει βιδεακι με το Μαριαννακι.
Για περισσοτερα ρωτα τον πιεξουλα τον αιμοδοτη
δείχτο μας εσύ
όλοι για βιντεάκια λέτε και βιντεάκι δεν μας δείχνετε
Το ειδα κ αυτο και διεκρινα τις δκες σου το χεις με τις φωτο μπορω να πωα νόμιζα απ'το λίνκ στο google το οποίο περιλαμβάνει πολλές στις οποίες δεν είμαι εγώ
στο νετ υπάρχουν πλέον πολύ λίγες και αυτές που υπάρχουν δεν με ενοχλούν
thanks πάντως
Σε προστατευουν καλα οι πιρφοροι
αρα δεν έχεις δει τίποτα κι όλα αυτά είναι λόγια του αέρα
thank you ;)
traveli eisai?
Τις εντυπωσεις στους πιρφορους σου.
Οι παλιοι ξερουμε τι ρολο βαρας.
Αναφτρα με κομπλεξ φορτωμενη απο τα παλια