tsakalakos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη ;)
Καμία αντίρρηση ψηλέ . Οπότε ας το διατυπώσω λίγο σωστότερα (ελπίζω). Στην καλύτερη περίπτωση με τη γυναίκα θα μείνει ;)
τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη ;)
Οποιος λεει οτι δεν τον νοιαζει να εχει οικογενεια στα γεραματα ειναι σα να λεει οτι δεν τον νοιαζει να εχει συνταξη!
Σωστος ,υπαρχει μια κινεζικη παροιμια που λεει << αν εχεις παιδια να τα χαιρεσαι,αν δεν εχεις να χαιρεσαι>>,ποσοι δεν χτυπουν το κεφαλι τους κρυφα και δεν το λενε,με τα σοια που μπλεξανε,με τα προβληματα των παιδιων που κανανε ( αν κανανε ,μπορει να μην ειναι και δικα τους),ολα ειναι σχετικα και τυχερα,δεν κατηγορω οσους εχουν παιδια,απλα θα πω ουδεν κακον αμιγες καλουΓουστάρω να έχω σύνταξη και να την τρώω στα ρωσίδια από να μου την τρώνε ανεπρόκοπα εγκονια γαμπροί κλπ
only taxes and deathτιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη ;)
Σε ενα site με μπουρδιελαριδες..
σιγα μην επικρατησει η γνωμη 'αξιζει να κανεις οικογενεια..'
Ομως..
προς ολα τα 'αλανια'... τους 'μοναχικους γαμιαδες'.. απλα ενα περιστατικο-γεγονος που ακουσα προσφατα στην γειτονια..
Ενα τυπος,μεγαλος ..δεν ειχε κανει οικογενεια ποτε.. ολο με κατι μπαροβιες τριγυρνουσε...
τον βρηκανε στο σπιτι του... καπουτ.. μετα απο 17 μερες!!!!
Οποιος ειναι συμβιβασμενος με αυτο... οκ!Ας μην κανει ποτε οικογενεια!
Εσένα σε απασχολεί τόσο πολύ ποιοί θα είναι γύρω σου την οριακή στιγμή του θανάτου σου;Γιατί αυστηρά μιλώντας,μόνοι μας γεννιόμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε!Να το συζητήσουμε για τα χρόνια πριν,και αν ψάξεις στο ευρύτερο περιβάλλον σου,δεν θα βρίσκεις πάντα την εξιδανικευμένη εικόνα των παραμυθιών,με τον παππού στο κρεβάτι ετοιμοθάνατο και γύρω του την οικογένεια να περιμένουν να πάρουν τις ευχές του...Σε ενα site με μπουρδιελαριδες..
Ομως..
προς ολα τα 'αλανια'... τους 'μοναχικους γαμιαδες'.. απλα ενα περιστατικο-γεγονος που ακουσα προσφατα στην γειτονια..
Ενα τυπος,μεγαλος ..δεν ειχε κανει οικογενεια ποτε.. ολο με κατι μπαροβιες τριγυρνουσε...
''Μετά από μένα το χάος!'' και ''γαία πυρί μιχθήτω!''Οτιδήποτε και αν γίνει μετά την στιγμή του θανάτου μου, δεν με απασχολεί καθόλου.
Ας σβήσει και ο ήλιος
Ετσι βρηκανε και τον μεγιστο Διονυση Παπαγιαννοπουλο.Πιστευεις οτι του λειπαν οι ευκαιριες η τα χρηματα;Οσοι τον γνωριζαν ειπαν οτι ο ιδιος ειχε επιλεξει αυτο τον τροπο ζωης και ηταν ευχαριστημενος.Και με τα λεφτα του η οχι απολαμβανε τη συντροφια γυναικων οποτε το ειχε αναγκη.Δεν ηταν τυπος Κωστα Βουτσα που εχει πει οτι του αρεσει να ειναι καθε βραδυ εξω με μεγαλη παρεα.Ο Παπιαγιαννοπουλος δεν ηταν ετσι,καθε αλλο,αρα εκανε αυτο που τον ευχαριστουσε και για καθε ανθρωπο ειναι ξεχωριστο.Σε ενα site με μπουρδιελαριδες..
Ομως..
Θυμάμαι την συγχωρεμένη την γιαγιά μου η οποία μου ζητούσε ''δανεικά'' γιατί ξεκοκάλιζε την σύνταξη της η ξαδέρφη μου που είχε παντρευτεί ενα κοπρόσκυλο μουσικάντη.
Οταν πέθανε η γιαγιά πλήρωσα εγώ για την κηδεία της.
Εκανα την μαλακια να δουλεύω από μικρός...
Οι γιαγιαδες και η παππούδες είναι χρήσιμοι μονο για τα κοπρόσκυλα που ταιζουν.
Εγώ ησύχασα όταν πέθανε γιατί ήταν ταλαιπωρημένη γυναίκα με πολλά προβλήματα υγείας.
Θα προτιμούσα να μην ζήσω τόσο ώστε να τα αποκτήσω και εγώ
Φυσικά κ αξίζει ή οικογένεια,αυτό δεν το συζητώ.
Οι πιο θλιμενοι άνθρωποι που είχα γνωρίσει ήταν οι εργένηδες φίλοι του πατέρα μου .... Γιατί κάποια στιγμή φεύγει ή λάμψη του καθενός μας ..
Γιατί είναι εγωιστικό να μείνεις μόνος για την καλοπέραση σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα βαρεθείς ...όταν ήμουν σόλο κ τριγυρνούσαν 2 κ 3 φορές την εβδομάδα στα μπουρδελα για μήνες , πάντα μετά από ένα διάστημα με επιανε κατάθλιψη ....
Αλλά κ το ότι ποσταρουμε για αυτό το θέμα από αυτό σαϊτ κάτι σημαίνει ... (Όσοι έχουν ήδη οικογένεια εννοώ)
Δηλαδή οικογένεια κάνουμε για να μη πεθάνουμε μόνοι τα γεράματα? Οι περισσότεροι γέροντες μόνοι τους πεθαίνουν αφού τους έχουν εγκαταλείψει τα παιδιά τους και έχει πεθάνει η συντροφός τους είτε τους έχουν παρατήσει σε ένα γηροκομείο. Η οικογένεια δεν γίνεται για να ικανοποιήσουμε τα δικά μας θέλω αλλά για να προσφέρουμε. Κάνουμε αυτό το βήμα μόνο αν το νιώθουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλιώς θα γίνουμε δυστυχισμένοι και εμείς αλλά κα η οικογένεια μας.Σε ενα site με μπουρδιελαριδες..
Ομως..
Πως,υπαρχει κι αλλη λυση για τη κακοπεραση.Κοπελα συναδελφος λιγο εκνευριστικη στο χαρακτηρα.παντρεμενη με παιδι λιγα χρονια,μου ειπε οτι ο αντρας της δε την αντεχει και σκοτωνονται συνεχεια.Απλως φροντιζουν να μη πολυσυναντιουνται.Ενω μενουν στο ιδιο σπιτι,δε ξερω πως τα καταφερνουν.ενω την κακοπεραση δεν την βαριέσαι ποτέ
:SΠως,υπαρχει κι αλλη λυση για τη κακοπεραση.Κοπελα συναδελφος λιγο εκνευριστικη στο χαρακτηρα.παντρεμενη με παιδι λιγα χρονια,μου ειπε οτι ο αντρας της δε την αντεχει και σκοτωνονται συνεχεια.Απλως φροντιζουν να μη πολυσυναντιουνται.Ενω μενουν στο ιδιο σπιτι,δε ξερω πως τα καταφερνουν.
Δηλαδή οικογένεια κάνουμε για να μη πεθάνουμε μόνοι τα γεράματα? Οι περισσότεροι γέροντες μόνοι τους πεθαίνουν αφού τους έχουν εγκαταλείψει τα παιδιά τους και έχει πεθάνει η συντροφός τους είτε τους έχουν παρατήσει σε ένα γηροκομείο. Η οικογένεια δεν γίνεται για να ικανοποιήσουμε τα δικά μας θέλω αλλά για να προσφέρουμε. Κάνουμε αυτό το βήμα μόνο αν το νιώθουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλιώς θα γίνουμε δυστυχισμένοι και εμείς αλλά κα η οικογένεια μας.