Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οποιος δεν δημιουργησει οικογενια οταν πρεπει στα 30-35 θα γερασει μονος και θα πεθανει σαν το σκυλι στ αμπελι.

...οι κάσες έτσι κι'αλλιώς είναι μιας θέσης ακόμα και για τους οικογενειάρχες

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
...ιδίως για τους κληρονόμους ,... που πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο στο νεκροταφείο κάθε χρόνο  :grin:

Ελπίζω να έχουν γίνει αποτεφρωτηρια και να με πετάξουν όταν πεθάνω .Αυτη την εκμεταλευση του ανθρωπινου πονου που εχει στηθει γυρω απο τα νεκροταφια δε θελω να τη ζησει το παιδι μου.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ελπίζω να έχουν γίνει αποτεφρωτηρια και να με πετάξουν όταν πεθάνω .Αυτη την εκμεταλευση του ανθρωπινου πονου που εχει στηθει γυρω απο τα νεκροταφια δε θελω να τη ζησει το παιδι μου.

πράγματι τρελό...
ας πούμε να παιθάνει ένας μεγάλος φιλόσοφος η κάποιος άνθρωπος που έχει προσφέρει στον κόσμο, λογικό να του κάνουν ένα μνημείο για να θυμάτε ο κόσμος το έργο του
αλλά αν τα τινάξω εγώ πχ, ποιος ο λόγος να μου φτιάξουν μνημεία με πλάκες και σταυρούς...για να θυμάτε ο κόσμος το έργο που προσέφερα φτιάχνοντας καυστήρες ?  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:2funny:
Οπως εχω ξαναπει θελουν να φτιαξουν την ζωη τους που μαλλον ηταν χαλασμενη πριν αλλα παντα το αποτελεσμα ειναι να καταντησουν ακομα χειροτερα απο την αρχικη τους κατασταση.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
Κοροιδα........

Και μεσα απο την ατομικη σας εξελιξη και τελειοποιηση σε ολα τα επιπεδα θα φτιαξετε και την ζωη σας.
:hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο μόνος τρόπος να μην ζήσεις και πεθάνεις μόνος είναι να είσαι σιαμαίος
URL]]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
πράγματι τρελό...
ας πούμε να παιθάνει ένας μεγάλος φιλόσοφος η κάποιος άνθρωπος που έχει προσφέρει στον κόσμο, λογικό να του κάνουν ένα μνημείο για να θυμάτε ο κόσμος το έργο του
αλλά αν τα τινάξω εγώ πχ, ποιος ο λόγος να μου φτιάξουν μνημεία με πλάκες και σταυρούς...για να θυμάτε ο κόσμος το έργο που προσέφερα φτιάχνοντας καυστήρες ?   :2funny:
Μ αρεσει να θαυμαζω στο ιντερνετ κατι ταφους που εχουν φτιαξει διασημοι η πλουσιοι,σωστα εργα τεχνης.Αρχαιοελληνικου στυλ η οχι,σωστα κομψοτεχνηματα αξια θαυμασμου.Οπως και κατι ευποροι Ελληνες ακομα και εκτος Ελλαδας που εζησαν και δημιουργησαν σε Ρουμανια,Σερβια,Αυστρια,Αιγυπτο.Οπως και τα αρχαια σηματα οπως λεγονται.Τα περισσοτερα λιτα αλλα θαυμασια και το κυριοτερο προσφερουν σ αυτον που τα βλεπει μια αναμνηση και συνδεση με τον αποθανοντα και παρηγορια ψυχης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μ αρεσει να θαυμαζω στο ιντερνετ κατι ταφους που εχουν φτιαξει διασημοι η πλουσιοι,σωστα εργα τεχνης.Αρχαιοελληνικου στυλ η οχι,σωστα κομψοτεχνηματα αξια θαυμασμου.Οπως και κατι ευποροι Ελληνες ακομα και εκτος Ελλαδας που εζησαν και δημιουργησαν σε Ρουμανια,Σερβια,Αυστρια,Αιγυπτο.Οπως και τα αρχαια σηματα οπως λεγονται.Τα περισσοτερα λιτα αλλα θαυμασια και το κυριοτερο προσφερουν σ αυτον που τα βλεπει μια αναμνηση και συνδεση με τον αποθανοντα και παρηγορια ψυχης.

Πολυ ουσιαστικη και δημιουργικη ασχολια το να θαυμάζεις τάφους (!) στο ίντερνετ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πρεπει να σαι και αρχαιολατρης οπως εγω.Στη Ροδο που ειχα παει επισκεφτηκα και το αρχαιολογικο μουσειο.Στο αρχαιολογικο μουσειο της Αθηνας επισης.Ειχε επιτυμβιες στηλες με μια γυναικα για παραδειγμα και τα παιδια της σε συμβολικη κινηση να την αποχαιρετουν.Και στην Αμφιπολη στο ψηφιδωτο εχει παρασταση με τη μεταφορα του αποθανοντα στον Αδη.Με ενθουσιαζουν αυτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πρεπει να σαι και αρχαιολατρης οπως εγω.Στη Ροδο που ειχα παει επισκεφτηκα και το αρχαιολογικο μουσειο.Στο αρχαιολογικο μουσειο της Αθηνας επισης.Ειχε επιτυμβιες στηλες με μια γυναικα για παραδειγμα και τα παιδια της σε συμβολικη κινηση να την αποχαιρετουν.Και στην Αμφιπολη στο ψηφιδωτο εχει παρασταση με τη μεταφορα του αποθανοντα στον Αδη.Με ενθουσιαζουν αυτα.

Respect

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Εγώ προτίμησα φαληράκι.
Εχει μεθυσμένες τουρίστριες

JustAUser

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ωραίο θέμα, μπράβο!

Εγώ πιστεύω πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο (και δεν μιλάω για τον ενθουσιασμό των πρώτων εβδομάδων/μηνών φυσικά), τότε και αυστηρα μόνο τότε αξίζει να κάνεις το βήμα. Ποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος; Η κοπέλα που όταν είστε μαζί ξεκαρδίζεστε στα γέλια συνέχεια, δεν έχετε μυστικά ο ένας απ'τον άλλον, δεν αισθάνεσαι την παραμικρή ανάγκη να μην είσαι ο εαυτός σου μαζί της, έχετε πολλά κοινά στον τρόπο διασκέδασης, περνάτε τέλεια κάνοντας μαζί αυτά που θα έκανε ο καθένας μόνος του έτσι κι αλλιώς, σε εξιτάρει πολύ σεξουαλικά με σαφείς προοπτικές εξέλιξης (είστε και οι δύο ανοιχτά μυαλά σ'αυτόν τον τομέα δηλαδή), είστε best buddies και πάνω απ'όλα την βλέπεις και ζεσταίνεται η καρδιά σου κι όχι μόνο το πουλί σου. Κι όλα αυτά ξαναλέω, όχι στην αρχή αλλά για αρκετό εώς πολύ καιρό. Τότε και μόνο τότε, αξίζει να το προσπαθήσετε(γιατί και πάλι εγγυήσεις δεν υπάρχουν).

Ναι, είναι πολύ σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Φυσικά οι περισσότεροι δεν είναι έτσι και Θα συμφωνήσω με όσους μιλούν για πάρα πολλά δυστυχισμένα ζευγάρια, την πλειοψηφία των περιπτώσεων. Κι εγώ αυτά μαθαίνω από φίλους και γνωστούς τώρα πια, ενώ πιο μικρός είχα τελείως διαφορετική εικόνα για φιλικά ζευγάρια.

Όταν συμβεί όμως αυτό, όταν βρεις δηλαδή αυτή την κοπέλα, δεν χρειάζεται να ρωτήσεις πουθενά και κανέναν... Θα το θες με όλη σου την καρδιά, ακόμα κι αν ξέρεις πως στο μέλλον ίσως αποτύχει.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ειναι δυσκολη υποθεση η δημιουργια οικογενειας ,πρεπει να μετρησεις τα υπερ και τα κατα πριν παρεις αποφαση ,παντως για μενα τα κατα ειναι περισσοτερα απο τα υπερ,αν θα πεθανεις μονος χωρις κληρονομους κ.τ.λ.αν  σκεφτη κανεις  ποσα θα πληρωσει για να μεγαλωσει  τους κληρονομους του  και αυτους που υποτιθεται θα τον κοιταξουν .Οσοι εχουν οικογενεια και παιδια τα αγαπουν σιγουρα, ζηλευουν ομως την ελευθερια των υπολοιπων

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ενώ οι οικογενειάρχες έχουν ομορφότερο θάνατο?

Εννοειται! Εχεις καποιον να σε κοιταξει στα τελευταια σου να σου συμπαρασταθει οταν θα εισαι αρρωστος. Νομιζετε οτι μπορουν να το κανουν οι νοσοκομες; Να σε παρηγορησουν; Οι υπαλληλοι του γηροκομειου; Δεν ξερεττε οτι δε θα εχετε δυναμεις για σεξ και γλεντια και θα θελετε μονο εναν ανθρωπο δικο σας και να καμαρωνετε τα παιδια σας; Ο μαγκουφης τι εχει να καμαρωνει; Τζαμπα οσα με κοπο εφτιαξε στη ζωη του στον βροντο πανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom