Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

makedonas83

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Νόμος το παρακάτω .... Έχεις παιδιά ... να τα χαίρεσαι !!! Δεν έχεις παιδιά ... ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!

** Για να προλάβω σχετικά σχόλια ... εννοείται οτι κάποτε η οικογένεια ηταν το παν .. πλεον παγκοσμίως τα νέα κοινωνικά δεδομένα θέλουν τον άνθρωπο να προτιμάει τη μοναξιά με κατοικίδια και περιστασιακές σχέσεις για να τρέφεται απο τα του "Ερωτεύομαι" . Που καταντήσαμε ...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.924
Πόντοι
1.346
Δηλαδή ακόμα και ο πιο σκληρός εργένης έχει δυο-τρεις φίλους να βγει, να πει καμιά μαλακία αυτές τίποτα, μηδέν.
Πριν ένα εξάμηνο έκανα κάποια μερεμέτια (κατασκευαστικά) σε έναν αγρότη - μην φανταστείς με τίποτα τεράστιες περιουσίες και πανάκριβα τρακτέρ...
Στο πέρας βγήκαμε έξω να με κέρασει κι εκεί μου είπε ότι τόλμησε στα 55 του (αλβανίδα βρήκε) και τη φούσκωσε 2 φορές. Στάθηκα και τυχερός, δεν θα προχωρούσα παραπέρα ήταν η απάντηση του...
Δεν με ρώτησε τι κάνω - προφανώς ήξερε, η παρέα του ήταν ευχάριστη και διακριτική ώσπου ήρθε η ώρα να φύγω...
Γεια σου αδελφέ, χάρηκα που είσαι καλά, αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό μου...
Και με τη ροζιασμένη του παλάμη με χτύπησε οικεία στην πλάτη λέγοντας: μην το βάζεις κάτω έχεις τόσα και τόσα παραπάνω εφόδια από εμένα

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Η μοναξιά είναι άσχημη και για τις γυναίκες. Ειδικά από μια ηλικία και μετά που μένουν πολύ καιρό μόνες καταντάει χειρότερη από ότι στους άνδρες. Ξέρω αρκετές 40φευγά που έμειναν στο ράφι για διάφορους λόγους ή επειδή είναι χωρισμένες με παιδιά και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν έχουν φίλες.
Δηλαδή ακόμα και ο πιο σκληρός εργένης έχει δυο-τρεις φίλους να βγει, να πει καμιά μαλακία αυτές τίποτα, μηδέν. Ειδικά στο χώρο εργασίας είναι ανυπόφορες. Τις αποφεύγουν άντρες και γυναίκες.

Δεν συμφωνώ.Και η τελευταία,άμα θέλει να βρει κάποιον για να μην είναι μόνη,θα βρει.Υπάρχουν ΄άπειροι και όλων των ηλικιών.Αλλά τους αγνοούν.Όσες δεν βρίσκουν,είναι μόνο λόγω απαιτήσεων.

Για το δεύτερο σκέλος,ο εργένης μονο αν του έχουν μείνει φίλοι εργένηδες ή χωρισμένοι θα τους έχει παρέα.Παντρεμένους,αρραβωνιάρηδες,σχεσάκηδες κλπ που τους έχουν με λουρί οι δικές τους,τους ξεχνάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom