Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
952
Πόντοι
81
Οποιος εχει συνηθίσει να ειναι ξέγνοιαστος καβαλάρης και αισθάνεται ωραία με την μοναχικοτητα για πολλά χρόνια όταν θελησει να το αλλάξει αυτό με κάτι διαφορετικό και να περάσει στο αντίπερα όχθη κανοντας οικογένεια κ παιδιά, γιατί κάπου το κατευθύνουν κ οι κοινωνικές νορμες- τοτε θα δυσκολευτεί αρκετά όχι τόσο οικονομικά όσο ψυχικά. Χρειάζονται τεράστια αποθέματα ψυχισμου κ υπομονης για να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου με νέους συνεπιβάτες. Ακόμη και η πιο σκληρή δουλειά συγκριτικά με το να στήσεις οικογένεια θα φαίνεται αστεία κ πανεύκολη. Είναι σαν να βλέπεις απ έξω από μια βιτρίνα ένα ωραίο ζεν ζεστό ρεστοράν , όμως για να στηθεί όλο αυτό και να είναι λειτουργικό μέσα στην κουζίνα η οποία δε φαίνεται με την πρωτη ματια να γίνεται του Μποτρίνη.
+1 εδώ στα 44μου,παρακαλάω όταν κοιμηθεί η άλλη σπίτι μου την επόμενη να ξεκουμπιστει να χαλαρωσω,να πάω στην τουαλέτα μου ήρεμος ,να ξεκλειδωσω το κινητό και να κανονίσω και τις επόμενες χωρίς να φοβάμαι αν θα με πάρει είδηση.
Το ξέρω δεν κάνω για γάμο.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
952
Πόντοι
81
Ε, τι περιμενες να σου πει? Οτι εφταιγε εκεινη που χωρισαν? Πραγματικα δεν εχω γνωρισει ουτε μια που να πει οτι ο πρωην συζυγος η συντροφος ηταν μια χαρα ανθρωπος
5 χρονια να σου ριχνει η γυναικα ειναι πολλα και φαινονται. Αντε καποιος να δειχνει 2-3 χρονια μικροτερος, εκτος αν ειναι μελος του σαη που ολοι φαινομαστε τουλαχιστον δεκα χρονια νεοτεροι
Δεν έχω ακούσει μια χωρισμένη γυναίκα να μην κατηγορει τον πρώην της μόνο και να πει έστω μια φορά ότι φτιάξαμε και οι 2 μας.Εχω ακούσει τα πάντα και όταν τις ρωτάω εντάξει αυτός έτσι ήταν,εσύ γιατί καθόσουν τόσα χρόνια μαζί του;Ξεκινάνε φτηνές δικαιολογίες και στις περισσότερες περιπτώσεις γνωρίζοντας ότι είναι κατά βάθος τεμπελες και πήγαιναν να τον τρυγησουν με διατροφές, καταλήγω ότι ο τύπος ξέμεινε ή ναυάγησε οικονομικά και η άλλη την έκανε με ελαφρά.Και αναρωτιέμαι τελικά μωρη καργιολα " πόσο του στάθηκες" όπως λίγο πριν μου έλεγες;
Με τέτοιες καργιες ,τύποι, επιβάλλεται a priori να τις κερατωνεται διότι ούτως η άλλως θα επέλθει το μοιραίο.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
+1 εδώ στα 44μου,παρακαλάω όταν κοιμηθεί η άλλη σπίτι μου την επόμενη να ξεκουμπιστει να χαλαρωσω,να πάω στην τουαλέτα μου ήρεμος ,να ξεκλειδωσω το κινητό και να κανονίσω και τις επόμενες χωρίς να φοβάμαι αν θα με πάρει είδηση.
Το ξέρω δεν κάνω για γάμο.
Δεν είσαι ο μόνος.. ετσι ακριβως ειναι. Αλλά κάποια στιγμή φτάνει το περιθώριο χαριτος στα όρια του για να είσαι ελεύθερο πουλι και αν έχεις προγραμματίσει να αφήσεις απογόνους μπαίνεις,αναγκαστικά στο λούκι δυστυχώς.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.812
Πόντοι
736
Ο πονος η θλίψη τα νευρα η απογοητευση γιατι δεν ικανοποιήσαμε τις ατομικες μας προσδοκίες ..εαν δεν μπουμε στο θεραπευτηριο της σοφιας και της ψυχολογιας τοτε δυστυχως αυτο θα φερει ενα ντομινο προβληματον που σε καποιους θα γινει μονημη βλαβη ...

Στις μερες μας υπαρχει θεραπευτικο υλικο ωστε το ατομο να βρει την λογικη και μεσα απο αυτη να νιωσει ανακουφηση και να ξανα βρει τη δυναμη να ισιωσει και πλέον ποιο έμπειρος...

Η λογικη θα βοηθησει να μην τα περναμε ολα μεσα απο το συναισθηματικο μας κοσμο ...οταν λοιπον καταφερεις να περασεις την ΔΙΝΗ του μυαλου σου με λογικη ,αυτοματα θα ξερεις και πως να κοψεις την κατασταση με σταθερα βηματα ...η λογικη θα σε προστατεψει απο το να αλλαξεις την αποφαση σου και ετσι θα εισαι αποτελεσματικος και οχι κομπλεξικος..
:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom