Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.045
Πόντοι
201
Το θέμα ρε φίλε είναι ότι είναι σε ηλικία που θα πρέπει να κάνει κ κάνα παιδί. Αν και δεν μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση. Ότι ντε και καλά θέλει να κάνει παιδί και βρήκε εμένα. Αλλά είναι κάτι που το σκέφτομαι και με αγχώνει. Γιατί για να γίνει σωστά πρέπει να περάσει χρόνος. Χρόνος που αυτή όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα θέλει παιδί
Αντε τη "γλεντας" οσο σε παιρνει και τη στελνεις. Που ξερεις οτι η επομενη ή οι επομενες θα ειναι καλυτερες περιπτωσεις ? Βλεπεις τι κυκλοφοραει εκει εξω. Ο μισος πληθυσμος στην Ελλαδα ειναι σαλταρισμενοι, απο την ακριβεια, τους μισθους, τα lock down, την ανεργια. Αν ειναι νορμαλ ατομο οπως την παρουσιαζεις λογικο θα ειναι να θελει να κανει ενα παιδι με αυτον που γουσταρει.
Στα 50 σου το παιδι σας θα ειναι μεγαλο κι εσυ σε μια ηλικια που αν εχεις φραγκα και κρατιεσε θα γαμας 30 ρες.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.755
Πόντοι
201
Αντε τη "γλεντας" οσο σε παιρνει και τη στελνεις. Που ξερεις οτι η επομενη ή οι επομενες θα ειναι καλυτερες περιπτωσεις ? Βλεπεις τι κυκλοφοραει εκει εξω. Ο μισος πληθυσμος στην Ελλαδα ειναι σαλταρισμενοι, απο την ακριβεια, τους μισθους, τα lock down, την ανεργια. Αν ειναι νορμαλ ατομο οπως την παρουσιαζεις λογικο θα ειναι να θελει να κανει ενα παιδι με αυτον που γουσταρει.
Στα 50 σου το παιδι σας θα ειναι μεγαλο κι εσυ σε μια ηλικια που αν εχεις φραγκα και κρατιεσε θα γαμας 30 ρες.
Μαζί σου

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.060
Πόντοι
206
Ενδιαφέρουσα άποψη αδερφέ. Να πω ότι φαινομενικά πρόκειται για κομπλέ κοπέλα. Αυτό για γονιμότητα να σου πω κι εγώ το σκέφτηκα. 4 χρόνια δεν έριξε μέσα τίποτα ο άλλος; Δεν ξέρω και παρά πολλά σχετικά. Απλά μου είπε ότι είχε θέματα ότι έκανε υπομονή ότι το προσπάθησε και ότι εν τέλη τον χώρισε. Είχε θέμα τώρα εκτός από τζόγο, αλκοολισμό η κέρατο δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο που μπορεί να κάνει υπομονή και μετά να χωρίσει μια γυναίκα. Κλ σίγουρα υπάρχουν χίλιοι δυο ακόμα λόγοι αλλά στην προκειμένη περίπτωση λέω. Αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν αρκετά χρόνια μαζί του.
Απο την απαντηση σου αναγκαζομαι παλι να κανω καποιες υποθεσεις.1η υποθεση ειναι οτι μαλλον δεν την γνωρισες μεσω καποιου γνωστοι η κοινης παρεας κτλ γι αυτο δεν γνωριζεις η δεν μπορεις να μαθεις για το παρελθον της. 2η υποθεση ειναι οτι νομιζω πιστευεις ευκολα το τι σου λεει.δηλαδη εμεσως υπονοησες οτι ο πρωην ηταν κοπροσκυλο τζογαδορος κτλ γι αυτο τον χωρισε. Θα μπορουσαν να υπηρχαν χιλια αλλα σεναρια.πχ δεν μπορουσε να κανει παιδια,ο πρωην νευριαζε ηθελε παιδι μαλωναν τον κερατωσε χωρισαν. 3η υποθεση ειναι οτι επειδη υποθετω δεν την.γνωρισες μεσω γνωστου ,τοτε η γνωριμια σας ηταν τυχαια.εδω πρεπει να την αξιολογησεις αντικειμενικα.προσεξε τη συλογιστικη μου λιγο:πως την γνωρισες? Την ειδες σε ενα μπαρ και της την επεσες και σου κατσε?μολις μπηκαν αλλα 10 red flags. Αν εγινε κατι τετοιο τοτε σημαινει οτι αυτη το.εδινε αριστερα και δεξια και αρα κερδιζει ποντους το σεναριο του κερατωσε τον πρωην και χωρισαν. Για να καταληξω πρεπει να αξιολογησεις το πως αναπτυχθηκε η σχεση, το τι ατομο ειναι και το ποσα πραγματικα ξερεις για το παρελθον της. Γνωρισες την οικογενεια της? Τι ειναι? Μια κανονικι οικογενεια η πχ παιδι χωρισμενων γονιων με daddy issues.προσπαθησε να μαθεις οτι μπορεις .σκεψου το ενα αμαξι να πας να παρεις και ρωτας ποιος το ειχς πριν ,ποσα χιλιομετρα εκανε ,τι σερβις ,ποσα τρακαρισματα ειχε κτλ.για γυναικα δεν θα ρωτησεις να μαθεις τιποτα?μιλαω παντα με σεβασμο προς στη κοπελα σου και εσενα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.755
Πόντοι
201
Απο την απαντηση σου αναγκαζομαι παλι να κανω καποιες υποθεσεις.1η υποθεση ειναι οτι μαλλον δεν την γνωρισες μεσω καποιου γνωστοι η κοινης παρεας κτλ γι αυτο δεν γνωριζεις η δεν μπορεις να μαθεις για το παρελθον της. 2η υποθεση ειναι οτι νομιζω πιστευεις ευκολα το τι σου λεει.δηλαδη εμεσως υπονοησες οτι ο πρωην ηταν κοπροσκυλο τζογαδορος κτλ γι αυτο τον χωρισε. Θα μπορουσαν να υπηρχαν χιλια αλλα σεναρια.πχ δεν μπορουσε να κανει παιδια,ο πρωην νευριαζε ηθελε παιδι μαλωναν τον κερατωσε χωρισαν. 3η υποθεση ειναι οτι επειδη υποθετω δεν την.γνωρισες μεσω γνωστου ,τοτε η γνωριμια σας ηταν τυχαια.εδω πρεπει να την αξιολογησεις αντικειμενικα.προσεξε τη συλογιστικη μου λιγο:πως την γνωρισες? Την ειδες σε ενα μπαρ και της την επεσες και σου κατσε?μολις μπηκαν αλλα 10 red flags. Αν εγινε κατι τετοιο τοτε σημαινει οτι αυτη το.εδινε αριστερα και δεξια και αρα κερδιζει ποντους το σεναριο του κερατωσε τον πρωην και χωρισαν. Για να καταληξω πρεπει να αξιολογησεις το πως αναπτυχθηκε η σχεση, το τι ατομο ειναι και το ποσα πραγματικα ξερεις για το παρελθον της. Γνωρισες την οικογενεια της? Τι ειναι? Μια κανονικι οικογενεια η πχ παιδι χωρισμενων γονιων με daddy issues.προσπαθησε να μαθεις οτι μπορεις .σκεψου το ενα αμαξι να πας να παρεις και ρωτας ποιος το ειχς πριν ,ποσα χιλιομετρα εκανε ,τι σερβις ,ποσα τρακαρισματα ειχε κτλ.για γυναικα δεν θα ρωτησεις να μαθεις τιποτα?μιλαω παντα με σεβασμο προς στη κοπελα σου και εσενα
Σε νιώθω να ξες. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ. Από την κοινή παρέα που γνώρισα την γκομενα δεν μπορώ να μάθω όλα αυτά. Οικογένεια δε γνώρισα ακόμα.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
Περνάω καλά μόνος και επαγγελματικά είμαι καλά.
Kαι γιατι να θελεις να την χαλασεις, αυτην την υπεροχη κατασταση?
Την σουταρεις λόγω διαφοράς ηλικίας;
Ε οχι βρε αδερφε! Δεν εισαι ραστιστης!
Την σουταρεις λόγω παρελθόντος;
Ειναι θεμα ερευνας. Δηλαδη τι παιχτηκε στο παρελθον?
Την κρατάς και βλέπεις;
Η χρυση τομη! Δεν σε κοβω για ανθρωπο των ακρων. Οσο περνας καλα, το απολαμβανεις, εξ'αλλου δεν σε πηρανε και τα χρονια.
Μπαρμπαναυτης σπικινγκ

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.842
Πόντοι
5.595
Δεν αντιλέγω ρε μυστη. Αλλά είμαστε σε σημείο που σκέφτεσαι για κάτι σοβαρό. Ποια είναι τώρα 24-25 ελεύθερη και μπορείς να πεις θα κανεις κάτι σοβαρό για να σου δώσει τα καλύτερα χρόνια της και να παντρευτείς; Καμία . Είχα τέτοιες σχέσεις. Καλά μουνια μέτρια γαμησια και εφελικι μπόλικο. Το ψηλό βαριέσαι κάποια στιγμή και αυτό.
Δεν υπάρχει πλέον αυτό να ξέρετε. Προ 20 ετιας αυτά. 9 στους 10 γνωστούς μου είναι ανύπαντροι. Ένας παντρεύτηκε που είχε μια γκομενα στη ζωή του από το γυμνάσιο

Σίγουρα φίλε μου κάθε περίπτωση ειναι μοναδικη και ο καθένας κρίνει βάσει των θέλω του και της ψυχοσύνθεσης του.
Τεράστιο ρόλο πχ παίζει το μέρος που ζεις...η δουλειά και το εισόδημα σου...ο κύκλος σου...

Αν μένει κάποιος σε μικρο μέρος τύπου 50 χιλ κόσμος και κάτω προφανώς οι επιλογές περιορισμενες και ισχύουν πολυ αυτά που λες οτι καλα κομμάτια στις ηλικιες 25-30 ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του χεριου και τα καπαρώνουν οι τοπ της πόλης/χωριου.

Σε μεγαλες πόλεις όμως τύπου Αθηνα-Σαλονικη-Πατρα-Ηρακλειο-Βολος-Λαρισα υπάρχει πολύ πράγμα...η πλειοψηφία των αντρών είναι άφραγκοι και αν έχει καποιος ενα τιμιο εισοδημα και μπορει να βολταρει καλά παίζει τρελή μπάλα αρκεί να πληρεί τα βασικά...να μην ειναι κανας τραγικος πατσοκοιλιας με γυναικομαστία και μαλακας στα μυαλα που δεν μπορει να μιλησει για τίποτα εκτός απο μπαλα-πουτανες και χαζοπολιτικα.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.060
Πόντοι
206
Σε νιώθω να ξες. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ. Από την κοινή παρέα που γνώρισα την γκομενα δεν μπορώ να μάθω όλα αυτά. Οικογένεια δε γνώρισα ακόμα.
Ισως τοτε θα επρεπε να συνεχισεις τη σχεση αλλα να επενδυσεις λιγη προσπαθεια και χρονο να την γνωρισεις παραπανω, το παρελθον της το παρων της και το μελλον της.παντως για ενα πραγμα ειμαινσιγουρος και αυτο δεν ειναι υποθεση,αφου τη γνωρισες μεσω κοινης παρεας να εισαι σιγουρος οτι αυτη ρωτησε και εμαθε για σενα.εννοω καινπριν ξεκινησετε.πραγματα τυπου τι δουλεια κανεις και εκανες,πως ησουν στις σχεσεις σου αν ησουν παντρεμενος αν ειχες παιδι αν πινεις τζογαρεις κτλ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
2.356
Πόσα χρόνια σου ρίχνει η τύπισσα;
Φαίνεται η διαφορά μεταξύ σας;
Είναι δύσκολο πράγμα η συγκατοίκηση, αρχίζει το ξενερωμα και οι γκρίνιες..
Από το μην πατάς έχω σφουγγαρισει, μέχρι μάζεψε τα ρούχα σου και Βάλτα στα άπλυτα..
Γενικότερα η συγκατοίκηση με ανθρώπους πέραν των γονέων είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί τους ξένους δεν τους ανέχεσαι εύκολα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
2.356
Εδώ άλλες είναι ναυάγια στα 45 κ στα 50. Ψάχνεται η άλλη 45, παράτησε τη δουλειά της σε καλή εταιρεία γιατί βαρέθηκε. Κ 6 μήνες μετά το μετάνοιωσε κ ξαναψάχνει να μπει στο χώρο. Ο ένας της ξινίζει, ο άλλος της βρωμάει κ θέλει να κάνει οικογένεια. Πότε βρε? Σε καμιά 10αριά χρόνια?
Καλά κάνουν. Έχουν πια τρελή δύναμη. Κάτι ξέρουν οι αβρααμικές θρησκείες που τις είχαν από κάτω...

Τώρα με τους πυρφόρους που έχουμε γεμίσει οι γυναίκες κάνουν πάρτυ.

Πλέον δεν μπορείς ούτε να γαμησεις γκόμενα έτσι απλά. Ακόμα και 45αρες μέτριες ή κ χωρισμένες με παιδιά σου κάνουν τις δύσκολες. Απορώ που μιλάς για μικρότερες.

Ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια η λέξη σχέση πλέον είναι άγνωστη. Μόνο πουτανες.

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.089
Πόντοι
206
Οποιος εχει συνηθίσει να ειναι ξέγνοιαστος καβαλάρης και αισθάνεται ωραία με την μοναχικοτητα για πολλά χρόνια όταν θελησει να το αλλάξει αυτό με κάτι διαφορετικό και να περάσει στο αντίπερα όχθη κανοντας οικογένεια κ παιδιά, γιατί κάπου το κατευθύνουν κ οι κοινωνικές νορμες- τοτε θα δυσκολευτεί αρκετά όχι τόσο οικονομικά όσο ψυχικά. Χρειάζονται τεράστια αποθέματα ψυχισμου κ υπομονης για να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου με νέους συνεπιβάτες. Ακόμη και η πιο σκληρή δουλειά συγκριτικά με το να στήσεις οικογένεια θα φαίνεται αστεία κ πανεύκολη. Είναι σαν να βλέπεις απ έξω από μια βιτρίνα ένα ωραίο ζεν ζεστό ρεστοράν , όμως για να στηθεί όλο αυτό και να είναι λειτουργικό μέσα στην κουζίνα η οποία δε φαίνεται με την πρωτη ματια να γίνεται του Μποτρίνη.
+1 εδώ στα 44μου,παρακαλάω όταν κοιμηθεί η άλλη σπίτι μου την επόμενη να ξεκουμπιστει να χαλαρωσω,να πάω στην τουαλέτα μου ήρεμος ,να ξεκλειδωσω το κινητό και να κανονίσω και τις επόμενες χωρίς να φοβάμαι αν θα με πάρει είδηση.
Το ξέρω δεν κάνω για γάμο.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.089
Πόντοι
206
Ε, τι περιμενες να σου πει? Οτι εφταιγε εκεινη που χωρισαν? Πραγματικα δεν εχω γνωρισει ουτε μια που να πει οτι ο πρωην συζυγος η συντροφος ηταν μια χαρα ανθρωπος
5 χρονια να σου ριχνει η γυναικα ειναι πολλα και φαινονται. Αντε καποιος να δειχνει 2-3 χρονια μικροτερος, εκτος αν ειναι μελος του σαη που ολοι φαινομαστε τουλαχιστον δεκα χρονια νεοτεροι
Δεν έχω ακούσει μια χωρισμένη γυναίκα να μην κατηγορει τον πρώην της μόνο και να πει έστω μια φορά ότι φτιάξαμε και οι 2 μας.Εχω ακούσει τα πάντα και όταν τις ρωτάω εντάξει αυτός έτσι ήταν,εσύ γιατί καθόσουν τόσα χρόνια μαζί του;Ξεκινάνε φτηνές δικαιολογίες και στις περισσότερες περιπτώσεις γνωρίζοντας ότι είναι κατά βάθος τεμπελες και πήγαιναν να τον τρυγησουν με διατροφές, καταλήγω ότι ο τύπος ξέμεινε ή ναυάγησε οικονομικά και η άλλη την έκανε με ελαφρά.Και αναρωτιέμαι τελικά μωρη καργιολα " πόσο του στάθηκες" όπως λίγο πριν μου έλεγες;
Με τέτοιες καργιες ,τύποι, επιβάλλεται a priori να τις κερατωνεται διότι ούτως η άλλως θα επέλθει το μοιραίο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.724
Πόντοι
3.936
+1 εδώ στα 44μου,παρακαλάω όταν κοιμηθεί η άλλη σπίτι μου την επόμενη να ξεκουμπιστει να χαλαρωσω,να πάω στην τουαλέτα μου ήρεμος ,να ξεκλειδωσω το κινητό και να κανονίσω και τις επόμενες χωρίς να φοβάμαι αν θα με πάρει είδηση.
Δεν είσαι ο μόνος.. ετσι ακριβως ειναι. Αλλά κάποια στιγμή φτάνει το περιθώριο χαριτος στα όρια του για να είσαι ελεύθερο πουλι και αν έχεις προγραμματίσει να αφήσεις απογόνους μπαίνεις,αναγκαστικά στο λούκι δυστυχώς.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.446
Πόντοι
736
Ο πονος η θλίψη τα νευρα η απογοητευση γιατι δεν ικανοποιήσαμε τις ατομικες μας προσδοκίες ..εαν δεν μπουμε στο θεραπευτηριο της σοφιας και της ψυχολογιας τοτε δυστυχως αυτο θα φερει ενα ντομινο προβληματον που σε καποιους θα γινει μονημη βλαβη ...

Στις μερες μας υπαρχει θεραπευτικο υλικο ωστε το ατομο να βρει την λογικη και μεσα απο αυτη να νιωσει ανακουφηση και να ξανα βρει τη δυναμη να ισιωσει και πλέον ποιο έμπειρος...

Η λογικη θα βοηθησει να μην τα περναμε ολα μεσα απο το συναισθηματικο μας κοσμο ...οταν λοιπον καταφερεις να περασεις την ΔΙΝΗ του μυαλου σου με λογικη ,αυτοματα θα ξερεις και πως να κοψεις την κατασταση με σταθερα βηματα ...η λογικη θα σε προστατεψει απο το να αλλαξεις την αποφαση σου και ετσι θα εισαι αποτελεσματικος και οχι κομπλεξικος..
:coffee:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
813
Πόντοι
86
Mαγκα μου, πα;ιζουμε στην ιδια ομαδα μπαλα και δεν εχουμε γνωριστει? Ειχαμε ομως καλο προπονητη, δεν μπορεις να πεις!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.568
Πόντοι
2.356
αμα ειναι να φτασει κανεις στο σημειο να κανει οικογενεια και παιδιά ωστε να γινει αρεστός στις γκομενες γαμησετα.Δηλαδη αν οι γκομενες στο μελλον αρεσκονται να βλεπουν ανδρες με ροζ μαλλια δηθεν επειδη ειναι μόδα,παει να πει οτι πρεπει να τα βαψουμε ροζ για να αρεσουμε σε αυτές?Το γεγονος οτι οι ελληνιδες πολυ πιθανόν να γουσταρουν αυτους που εχουν ηδη παιδιά,εχει να κανει με το οτι δεν ειναι καλα στα μυαλά τους
ΠΕΣ ΤΑ ΤΥΠΕ ΜΟΥ!!!

• Like

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Κανένας λογικός δεν το αντέχει. Είναι λοιπόν αποδεκτό νοηματικά αυτό που λες εσύ και αυτό που λέμε όλοι.

Μάλλον υπάρχουν κάποιοι που αντέχουν όμως, και αυτοί είναι λεγόμενοι πυρφόροι, οι οποίοι αυξάνονται αριθμητικά και μας έχουν γαμήσει όλους: ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε κάθε γκόμενα. Εξαιτίας τους η κάθε Ελληνίδα έχει μια μικρή ή μεγάλη λίστα στο κινητό ή messenger ή viber ή όπου θες με ανθρώπους που διαρκώς μιλάνε μαζί της... Και όλοι θέλουν να γαμήσουν. Και εννοείται δεν πάνε μπουρδέλα αυτοί.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας, άρρενες, οι οποίοι είναι γεννημένοι να έχουν μία ανοχή στο να τους πρήζει τα αρχίδια μια γκόμενα (ακόμα και αν είναι αυτή μέτρια...) Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα (και όπως έχω πει και σε φίλους off line) όσο μικρότερος μπλέξεις σοβαρά όμως με το πράγμα που λέγεται "σχέση" τόσο περισσότερο "ανοχή" και "ανοσία" θα αποκτήσεις στο να σου πρήζουν τα αρχίδια. Ξέρω άντρες φίλους που ούτε κατά διάνοια φαντάζονται τον εαυτό τους χωρίς σχέση...

Μπα,δε νομιζω ότι ψάχνουν μονο να γαμήσουν.΄Άμα ήταν έτσι,θα πηγαιναν ολοι στα μπουρδέλα και δε θα παρακαλούσε κανεις.Ψάχνουν σχέση για να μην είναι μπακούρια.

Άσε που μετά απο μια ηλικία που χάνεσαι με όλους,αν ξεμείνεις κι απο γκόμενα,σε τρώει εντελώς η μοναξιά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
2.356
Μπα,δε νομιζω ότι ψάχνουν μονο να γαμήσουν.΄Άμα ήταν έτσι,θα πηγαιναν ολοι στα μπουρδέλα και δε θα παρακαλούσε κανεις.Ψάχνουν σχέση για να μην είναι μπακούρια.

Άσε που μετά απο μια ηλικία που χάνεσαι με όλους,αν ξεμείνεις κι απο γκόμενα,σε τρώει εντελώς η μοναξιά
Βρε μαζί τους σε αυτό αλλά όχι κ να μας γαμανε με το να δίνουν γη κ ύδωρ.

• Like

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Βρε μαζί τους σε αυτό αλλά όχι κ να μας γαμανε με το να δίνουν γη κ ύδωρ.

Όπως είπα,είναι θέμα επιλογών

Αν εξαιρέσεις ένα μικρό ποσοστό αντρών που έχει επιλογές,όλοι οι άλλοι πρέπει να δίνουν πλέον γη και ύδωρ για να έχουν γκόμενα.Δυστυχώς.Γιατί αυτή θα πάει στον επόμενο κι αυτοί θα μείνουν πάλι μπουκάλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom