Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 966
- Πόντοι
- 81
Δεν έχω ακούσει μια χωρισμένη γυναίκα να μην κατηγορει τον πρώην της μόνο και να πει έστω μια φορά ότι φτιάξαμε και οι 2 μας.Εχω ακούσει τα πάντα και όταν τις ρωτάω εντάξει αυτός έτσι ήταν,εσύ γιατί καθόσουν τόσα χρόνια μαζί του;Ξεκινάνε φτηνές δικαιολογίες και στις περισσότερες περιπτώσεις γνωρίζοντας ότι είναι κατά βάθος τεμπελες και πήγαιναν να τον τρυγησουν με διατροφές, καταλήγω ότι ο τύπος ξέμεινε ή ναυάγησε οικονομικά και η άλλη την έκανε με ελαφρά.Και αναρωτιέμαι τελικά μωρη καργιολα " πόσο του στάθηκες" όπως λίγο πριν μου έλεγες;Ε, τι περιμενες να σου πει? Οτι εφταιγε εκεινη που χωρισαν? Πραγματικα δεν εχω γνωρισει ουτε μια που να πει οτι ο πρωην συζυγος η συντροφος ηταν μια χαρα ανθρωπος
5 χρονια να σου ριχνει η γυναικα ειναι πολλα και φαινονται. Αντε καποιος να δειχνει 2-3 χρονια μικροτερος, εκτος αν ειναι μελος του σαη που ολοι φαινομαστε τουλαχιστον δεκα χρονια νεοτεροι
Με τέτοιες καργιες ,τύποι, επιβάλλεται a priori να τις κερατωνεται διότι ούτως η άλλως θα επέλθει το μοιραίο.