Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
285
Πόντοι
21
Πόσα χρόνια σου ρίχνει η τύπισσα;
Φαίνεται η διαφορά μεταξύ σας;
Είναι δύσκολο πράγμα η συγκατοίκηση, αρχίζει το ξενερωμα και οι γκρίνιες..
Από το μην πατάς έχω σφουγγαρισει, μέχρι μάζεψε τα ρούχα σου και Βάλτα στα άπλυτα..

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.409
Πόντοι
456
Επίσης να πουμε οτι τωρα πια ετσι οπως εχουν αλλαξει τα πραγματα με τα επιδοματα και τα βοηθήματα του κρατους για τα παιδιά,μαλλον συμφέρει κι απο οικονομικη πλευρά να κανεις παιδιά παρά να μην κανεις καθολου και να μεινεις ενα άτεκνο ρεμάλι που δεν θα εχει ουτε ενα παιδί.Αυτοι οι γυφτοι ας πουμε εχουν πλουτίσει κατ αρχην μονο και μονο απο τα επιδοματα που παιρνουν για τα παιδια που κανουν,ενώ ενας που δεν θα κανει καθολου παιδιά τιποτα
Φίλε οι γύφτοι κάνουν 8+ παιδιά για να πάρουν 1000 ευρώ το μήνα και από αυτά, μόνο τα 200 θα δώσουν για τα παιδιά.
Αν θες να μεγαλώσεις παιδιά με τα επιδόματα, σώθηκες...

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Αν είναι χωρίς παιδιά, μην το φοβάσαι. Δεν έχει ψυχολογικά. Αρκεί να είσαι έτοιμος κι εσύ.
Χτύπησε το καμπανάκι μέσα της, πρέπει να γίνει μαμά...Είσαι έτοιμος για μπαμπάς;
Ο άλλος κάτι είχε που δεν μου το είπε ακόμα.
Τζόγο; Γυναίκες; Αλκοόλ ; Δεν ξέρω

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Το ότι έχει παντρευτεί ήδη μια φορά,για μένα δείχνει ότι δεν είναι παρτάλι 35χρονη αιώνια έφηβη και αφού δεν έχει παιδιά,όλα κομπλέ.

Προσωπικά δεν βλέπω λόγο να έκανα παιδιά με μεγαλύτερη ή συνομήλική μου.

"Την κρατάς και βλέπεις" δεν παίζει σαν επιλογή όταν η άλλη είναι 35χρονων.
Είναι λογικό που σε πρήζει, γιατί ξέρει ότι δεν έχει πολλά περιθώρια

Άμα τη γουστάρεις πραγματικά προχώρα,αλλιώς μη την ταλαιπωρείς άδικα μόνο για το γαμησι
Αδερφέ όπως τα λες ακριβώς. Λέω κι εγώ γιατί να την δω σοβαρά αφού είναι μεγαλύτερη. Και μετά έρχεται και λες οι μικρότερες τι είναι; 100 φορές χειρότερες και σίγουρα όχι για σοβαρά. Επίσης σκέφτεσαι αξίζει να ακυρώσεις μια καλή περίπτωση μόνο και μόνο για την ηλικία;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Προφανως σκεφτεσαι τον γαμο μαζι της
Το γεγονος οτι σου ριχνει καποια χρονια ειναι αρνητικο
Αφου ηταν παντρεμενη 4 χρονια και δεν απεκτησε παιδι, λογικα θα συντρεχουν λογοι γονιμοτητας
Δεν συντρέχουν αδερφέ. Είχε κουσούρια ο άλλος έκανε υπομονή δεν έκανε παιδί και εν τέλη τον σούταρε.
Το ερώτημα είναι αν η ηλικία στο διάβα του χρόνου θα σε κάνει να θες να χωρίσεις

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Στην θέση σου
Θα έμενα 3-4 μέρες μαζί της
Και τις υπόλοιπες μόνος μου

Σε θέλει ιδιοκτησία της ?

Αμα γουστάρεις, μην το πολυσκέφτεσαι
Ετσι κι αλλιώς θα δείξει

Αφού γεννήθηκες και θα πεθάνεις, παίξε το παραμύθι all the way
Γάμος, παιδιά, ξενοπήδημα και τα λοιπά

Καμμιά φίλη της θα σου φέρει στο κρεβάτι ?
Δε νομίζω να φέρει φίλη

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Από το μην πατάς έχω σφουγγαρισει, μέχρι μάζεψε τα ρούχα σου και Βάλτα στα άπλυτα..
Όχι πολλά φίλε. Τώρα ούτε κάνω φαίνεται. Το θέμα είναι ότι προχωράς με μια χωρισμένη κι ας μην έχει παιδιά; Και τα 5-6-7 χρόνια διαφορά θα παίξουν ρόλο αργότερα;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Δεν συντρέχουν αδερφέ. Είχε κουσούρια ο άλλος έκανε υπομονή δεν έκανε παιδί και εν τέλη τον σούταρε.
Το ερώτημα είναι αν η ηλικία στο διάβα του χρόνου θα σε κάνει να θες να χωρίσεις
Άμα φτάσεις στο σημείο να θες να χωρίσειε, τότε η διαφορά ηλικίαα θα είναι απλά η πρόφαση. Τα αίτια θα είναι βαθύτερα. Πόση διαφορά ηλικίας έχετε?

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.409
Πόντοι
456
Όχι πολλά φίλε. Τώρα ούτε κάνω φαίνεται. Το θέμα είναι ότι προχωράς με μια χωρισμένη κι ας μην έχει παιδιά; Και τα 5-6-7 χρόνια διαφορά θα παίξουν ρόλο αργότερα;
Τα 5 χρόνια δεν είναι τίποτε. Αν είναι σοβαρή, μπορείς να προχωρήσεις σε συγκατοίκηση κ αν πάει καλά προχωράς κ άλλο. Αλλιώς, στραβώνει κ τέλος. Εσύ ξες καλύτερα. Το χωρισμένη επίσης δε μου λέει τίποτε

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.447
Πόντοι
1.196
Το θέμα είναι ότι προχωράς με μια χωρισμένη κι ας μην έχει παιδιά;
Τι σε νοιάζει αν είναι χωρισμένη; Εσένα από πρώτο χέρι θα σε πάρει;

Και τα 5-6-7 χρόνια διαφορά θα παίξουν ρόλο αργότερα;
Ίσως παίξουν αλλά δε μεγαλώνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο και δε ξέρεις το μέλλον. Cynically speaking, oύτε ότι θα ζεις σε 5 ή 10 χρόνια είναι σίγουρο, πόσο μάλλον ότι θα είσαι με την ίδια γυναίκα. Αν το feeling σου είναι ότι αξίζει τον κόπο ρισκάρεις.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
285
Πόντοι
21
Τυπε το ότι έχει μια αρνητική προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα την ρίξουμε στον Καιάδα..
Για το αργότερα που λες, όλες οι γυναίκες σπάνε στο διάβα του χρόνου..
Αλλά και αυτό έχει την γοητεία του..
Δοκίμασε το για αρχή, χωρίς πολλές δεσμεύσεις και επισημότητες, και αν δεν βγει, απλά θα χάσεις το πήδημα..

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.987
Πόντοι
206
Ε, τι περιμενες να σου πει? Οτι εφταιγε εκεινη που χωρισαν? Πραγματικα δεν εχω γνωρισει ουτε μια που να πει οτι ο πρωην συζυγος η συντροφος ηταν μια χαρα ανθρωπος
5 χρονια να σου ριχνει η γυναικα ειναι πολλα και φαινονται. Αντε καποιος να δειχνει 2-3 χρονια μικροτερος, εκτος αν ειναι μελος του σαη που ολοι φαινομαστε τουλαχιστον δεκα χρονια νεοτεροι

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.694
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα στο νήμα.
Θα ήθελα την επιστημονική προσέγγιση των μελών στην παρακάτω κατάσταση.
Παίχτηκε γνωριμία με μεγαλύτερη ηλικιακά από μένα γύρω στα 35 χωρισμένη χωρίς παιδιά. Η τυπισσα φτιαγμένη γενικά με σταθερή δουλειά μεταπτυχιακά κτλ από ότι μου είπε ο άλλος ήταν ότι να ναι και χώρισαν μετά από 4 χρόνια. Παίζετε γαμησι αρκετά καλό εδώ και 8-9 μήνες. Με πρήζει την πουτσα να μείνουμε μαζί. Τι σκατα κάνω;
Γενικά δεν έχω ανάγκη να μείνω για οικονομικούς λόγους μαζί με μια γυναίκα. Περνάω καλά μόνος και επαγγελματικά είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι είναι γυναίκα για σπίτι. Αλλά τι κανεις;
Την σουταρεις λόγω διαφοράς ηλικίας;
Την σουταρεις λόγω παρελθόντος;
Την κρατάς και βλέπεις;
Η αλήθεια είναι ότι θα θελα οικογένεια μόνο αν είναι σωστές οι συνθήκες και ο άνθρωπος.
Βοηθήστε

Για μένα η γυναίκα αξίζει να σου δώσει τα νιάτα της...το πικ της. Μέχρι τα 30 δλδ. Πόσο μάλλον οταν εισαι και εσυ κατω απο 35 δεν εισαι κανας 45αρης που εκει θελει καλα φραγκα για να εχεις δυνατη 30αρα διπλα σου.

Αν περασει τα 35 απλά ψάχνει να βολευτεί...ακομα και μουναρα να ειναι στην ηλικια της σε λιγα χρονια θα σπασει αποτομα και ειδικα μετα απο καποια γέννα κλάφτα.
Αν ειναι να εισαι εσυ 40 και αυτη 45 λιγο να γυμναζεσαι εσυ θα κρατιεσαι πολυ καλυτερα και θα φαινεται πολυ ασχημο και σαν να εισαι τελειως εκτος των κυβικων της.

Οι 35αρες ειναι για καναν 40+ που καταλαβε αργα οτι θελει να φτιαξει οικογενεια ή καναν χωρισμενο με παιδια. Γενικα πολυ χαμηλα στην "τροφικη αλυσιδα" των γυναικων για οικογένεια.

Τετοια μου ειχε τυχει πριν 4 χρονια...34 και οι δυο μας τοτε γαμιομασταν χαλαρα αλλα ηθελε συγκατοικησεις και γαμους...υπερμουναρος αυτη αλλα τι να το κανω...την βλεπω τωρα να ψαχνει γαμπρο να τον τυλιξει και ακομα τα στανταρ της στο θεο για γιατρους και φαρμακοποιους και εγω εχω 29χρονο μωρό του γαλακτος που ειμαστε μαζι απ'τα 26 της απο καλη οικογενεια με καλη δουλεια και οποτε την πετυχαινω με κοιταει με μίσος λες και της χρωστάω.

Ειδικα κατι μουναρες που παρακαλανε να τις γκαστρωσουν στα 35 τους κατι τυποι που οταν ηταν στα 20s τους δεν θα γυρνουσαν να τους κοιτάξουν είναι οτι χειρότερο.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
578
Πόντοι
96

Αν βοηθάει, έχω γνωστό με σύζυγο 11 χρόνια μεγαλύτερη και μια χαρά οικογένεια έφτιαξαν. Κράτησε αυτό που θα σου πω: Η ποιότητα του χαρακτήρα είναι εκατομμύρια φορές πιο σημαντική από στερεότυπα όπως η ηλικία

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.499
Πόντοι
201
Για μένα η γυναίκα αξίζει να σου δώσει τα νιάτα της...το πικ της. Μέχρι τα 30 δλδ. Πόσο μάλλον οταν εισαι και εσυ κατω απο 35 δεν εισαι κανας 45αρης που εκει θελει καλα φραγκα για να εχεις δυνατη 30αρα διπλα σου.

Αν περασει τα 35 απλά ψάχνει να βολευτεί...ακομα και μουναρα να ειναι στην ηλικια της σε λιγα χρονια θα σπασει αποτομα και ειδικα μετα απο καποια γέννα κλάφτα.
Αν ειναι να εισαι εσυ 40 και αυτη 45 λιγο να γυμναζεσαι εσυ θα κρατιεσαι πολυ καλυτερα και θα φαινεται πολυ ασχημο και σαν να εισαι τελειως εκτος των κυβικων της.

Οι 35αρες ειναι για καναν 40+ που καταλαβε αργα οτι θελει να φτιαξει οικογενεια ή καναν χωρισμενο με παιδια. Γενικα πολυ χαμηλα στην "τροφικη αλυσιδα" των γυναικων για οικογένεια.

Τετοια μου ειχε τυχει πριν 4 χρονια...34 και οι δυο μας τοτε γαμιομασταν χαλαρα αλλα ηθελε συγκατοικησεις και γαμους...υπερμουναρος αυτη αλλα τι να το κανω...την βλεπω τωρα να ψαχνει γαμπρο να τον τυλιξει και ακομα τα στανταρ της στο θεο για γιατρους και φαρμακοποιους και εγω εχω 29χρονο μωρό του γαλακτος που ειμαστε μαζι απ'τα 26 της απο καλη οικογενεια με καλη δουλεια και οποτε την πετυχαινω με κοιταει με μίσος λες και της χρωστάω.

Ειδικα κατι μουναρες που παρακαλανε να τις γκαστρωσουν στα 35 τους κατι τυποι που οταν ηταν στα 20s τους δεν θα γυρνουσαν να τους κοιτάξουν είναι οτι χειρότερο.

Πάντως η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική, βέβαια να ξεκαθαρίσω πως εγώ και οι γνωστοί μου ανήκουμε στη μεσαία κατηγορία (προς τα χαμήλα). Δεν έχω σχέσεις με φτασμένους επαγγελματική ή με πλούσιους.

Για να μην μακρυγορώ όμως, στην Ελλάδα ακόμα και στα 35-40 μία γυναίκα έχει επιλογές. Προφανώς πολλές από αυτές τις ηλίθιες έχουν υψηλά στάνταρς και για αυτό επιλέγουν να μείνουν μόνες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εάν το θελήσουν δεν θα βρουν κάποιον.
Στον πραγματικό πάτο της κοινωνικής πυραμίδας είναι οι 30+ χωρίς σοβαρή δουλειά με μέτρια εμφάνιση. Ξέρεις πόσους γνωρίζω που κυριολεκτικά θα έκαναν τάμα εάν μπορούσαν να γλείψουν μέχρι και τη χρησιμοποιημένη σερβιέτα μιας γυναίκας; Τόσο αγάμητοι και πεινασμένοι είναι.
Άσε που μία γυναίκα, έστω και με πολλή κλάψα, θα επιβιώσει. Για δες όμως τα ποσοστά αυτοκτονιών των δύο φύλων... Κυριαρχούν συντριπτικά οι άντρες. Για δες τα ποσοστά αστέγων, χρηστών ουσιών κτλπ.

Κακά τα ψέματα, η μοναξιά είναι ακόμα χειρότερη για τους άντρες. Καλά τα λέει ο Sadman όταν σχολιάζει πως ένας άντρας είναι σαν ρεμάλι εάν είναι μεγάλος σε ηλικία και μόνος. Για αυτό πολλοί συμβιβάζονται και μπλέκουν με χοντρές/τρελές. Προφανώς και στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν χτυπήσει τα καμπανάκια, όμως στη μίζερη και βαρετή ζωή τους δεν έχουν πολλά να χάσουν.
Εγώ εδώ που ξέρω τι κουτσομπόλες και καριόλες είναι αυτές στη δουλειά, καμιά φορά ανοίγω συζήτηση μόνο και μόνο επειδή έχω την ανάγκη να πετάξω μία μαλακία μέσα στο οκτάωρο.
Φαντάσου έναν που όλη του τη ζωή ήταν μόνος και στο περιθώριο. Είναι λογικό να θέλει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, όσο προβληματικός και να είναι. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου που είχες τη δυνατότητα να βρεις γκόμενες. Πολλοί δεν είχαν ποτέ αυτήν την ευκαιρία.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.099
Πόντοι
456
Κακά τα ψέματα, η μοναξιά είναι ακόμα χειρότερη για τους άντρες. Καλά τα λέει ο Sadman όταν σχολιάζει πως ένας άντρας είναι σαν ρεμάλι εάν είναι μεγάλος σε ηλικία και μόνος

Συμφωνώ με πολλά που έγραψες,αλλά θα σου πω κάτι για το παραπάνω.
Χειρότερο από τη μοναξιά είναι να είσαι δυστυχισμένος,να μένεις σε ένα γάμο μόνο για τα παιδιά σου,κ.λ.π.

Επίσης ο Έλληνας ξοδεύει τη μισή του ζωή με το τι θα πουν οι άλλοι..
Ζώντας εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, βλέπω ότι κανείς δεν ασχολείται με τη ζωή του άλλου.
Ο καθένας κοιτάει να τα έχει καλά με τον εαυτό του,τον περίγυρό του και τέλος...

Κάποτε θα καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι πρέπει να είναι ο εαυτός του και να μη ζει για τους άλλους, αλλά θα 'ναι αργά..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
578
Πόντοι
96
Συμφωνώ με πολλά που έγραψες,αλλά θα σου πω κάτι για το παραπάνω.
Χειρότερο από τη μοναξιά είναι να είσαι δυστυχισμένος,να μένεις σε ένα γάμο μόνο για τα παιδιά σου,κ.λ.π.

Επίσης ο Έλληνας ξοδεύει τη μισή του ζωή με το τι θα πουν οι άλλοι..
Ζώντας εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, βλέπω ότι κανείς δεν ασχολείται με τη ζωή του άλλου.
Ο καθένας κοιτάει να τα έχει καλά με τον εαυτό του,τον περίγυρό του και τέλος...

Κάποτε θα καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι πρέπει να είναι ο εαυτός του και να μη ζει για τους άλλους, αλλά θα 'ναι αργά..

Το 90% των δυσκολιών πηγάζουν από τη φτώχεια.
Άμα είσαι φτωχός και μπάκουρος είσαι ο ΒΠ ο μπάκουρος
Άμα είσαι πλούσιος και μπάκουρος είσαι ο ΒΠ ο πλούσιος

Άμα είσαι φτωχός και μέσα στο γάμο δυστυχισμένος θα είσαι και με συχνές προστριβές.

Το μουνί λύνει 15 προβλήματα για τον άντρα.

Το χρήμα λύνει 200 προβλήματα, μεταξύ αυτών και το πρόβλημα του μουνιού και τα 15 συνοδευτικά του προβλήματα

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
911
Πόντοι
81
Αδερφέ όπως τα λες ακριβώς. Λέω κι εγώ γιατί να την δω σοβαρά αφού είναι μεγαλύτερη. Και μετά έρχεται και λες οι μικρότερες τι είναι; 100 φορές χειρότερες και σίγουρα όχι για σοβαρά. Επίσης σκέφτεσαι αξίζει να ακυρώσεις μια καλή περίπτωση μόνο και μόνο για την ηλικία;
Οχι δεν αξιζει να ακυρωσεις. Μη σε παρω στο λαιμο μου, ειμαι και κατα της οικογενειας, αλλη η περιπτωση σας ειναι καπως αλλιως......
Η τυπησα ερχετε απο εναν αποτυχημενο γαμο οποτε αν εσυ εισαι 1 επιπεδο πανω απο τον πρωην της θα σε εχει για Θεο. Οικονομικα ειστε και οι δυο καλα, πηδιεστε τοσο καιρο αρα περνατε καλα, προχωρα..... κι αρχισε να σκεφτεσε το ονομα του ποιδιου σας.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
Ναι αλλά με τη συγκατοίκηση γνωρίζεις καλύτερα τον άνθρωπο σου.Δενεσαι μαζί του και είναι πιο ρομαντικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom