james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.516
- Πόντοι
- 2.356
Σώζει ζωές ...Δεν είναι όλοι σταρχιδιστές
Σώζει ζωές ...Δεν είναι όλοι σταρχιδιστές
Δηλαδή, θα κάνεις παιδί για να βρίσκεις πιο εύκολα γκόμενα;;;;Να σου πω όμως ότι έτσι βρίσκεις πιο εύκολα δουλειά σου ανοίγουν διάφοροι νεεοι δρόμοι και επίσης όπως είπε και ο μυστης από πάνω βρίσκεις πιο εύκολα και γκομενα
Έχω την εντύπωση ότι σχεδόν αντικατέστησαν τα ΚΑΠΗΝα αρχίσεις να πηγαίνεις σε προποτζίδικα. Ένα σωρό φίλους θα κάνεις και ας είναι οι περισσότεροι ναυάγια τζογοκαμμένοι. Για τον άνδρα εργένη δεν υπάρχει πιο φιλικό και οικείο μέρος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Και είναι παντού, γεμάτη όλη η χώρα,
Τα προποτζίδικα ομορφαίνουν τη ζωή μας, ζήτω τα προποτζίδικα!!!
Έχω την εντύπωση ότι σχεδόν αντικατέστησαν τα ΚΑΠΗ
Δεν υπάρχουν πλέον ΚΑΠΗ.Έχω την εντύπωση ότι σχεδόν αντικατέστησαν τα ΚΑΠΗ
Πάντως καλυτερα μόνος παρά να σε πρήζουν. Ισχύει κι αυτό.Άλλο κακο στην Ελλάδα (δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλες χώρες) είναι ότι σ'αυτές τις ηλικίες,χωρίς γκόμενα περιορίζεται ή εξαφανίζεται τελείως και η κοινωνική σου ζωή.Δεδομένου ότι οι περισσότεροι γύρω σου,φιλοι-γνωστοί κλπ είναι παντρεμένοι ή τελοσπάντων σε φάση γάμου,δεν έχεις παρέα να βγεις.
Ναι,οι σχέσεις είναι κοστοβόρες,αλλά ας πούμε είναι και το τίμημα που πληρώνεις για να μην βγαίνεις μονος σου με το κινητό,κάθεσαι μόνος σου στη μπάρα και γενικά να μην ζεις σαν φάντασμα
Δεν ξερω σε εσας, ρε παιδια, εμενα δυο μαντραχαλαιοι δεν μου εδωσαν ποτε τιποτα. Εγω εξακολουθω και δινω. Στα εγγονια πλεοντο παιδί είναι άλλο σου δίνει αλλά πράγματα
Δεν το αντεχω καθολου το γαμημενο το πρηξιμο. Μου κανει κακο στο κυκλοφοροακο μου, γαμωτο.Πάντως καλυτερα μόνος παρά να σε πρήζουν. Ισχύει κι αυτό.
Κανένας λογικός δεν το αντέχει. Είναι λοιπόν αποδεκτό νοηματικά αυτό που λες εσύ και αυτό που λέμε όλοι.Δεν το αντεχω καθολου το γαμημενο το πρηξιμο. Μου κανει κακο στο κυκλοφοροακο μου, γαμωτο.
Nαι δυσκολο, εχεις περασει πια το critical point. Οσο για τα λαθη που λες, να σου πω την αμαρτια μου, προτιμω να μετανιωσω για τα λαθη μου, απο το να μετανιωσω για τα δικα της. Αλλα ειπαμε βιτσια ειναι αυταΚανένας λογικός δεν το αντέχει. Είναι λοιπόν αποδεκτό νοηματικά αυτό που λες εσύ και αυτό που λέμε όλοι.
Μάλλον υπάρχουν κάποιοι που αντέχουν όμως, και αυτοί είναι λεγόμενοι πυρφόροι, οι οποίοι αυξάνονται αριθμητικά και μας έχουν γαμήσει όλους: ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε κάθε γκόμενα. Εξαιτίας τους η κάθε Ελληνίδα έχει μια μικρή ή μεγάλη λίστα στο κινητό ή messenger ή viber ή όπου θες με ανθρώπους που διαρκώς μιλάνε μαζί της... Και όλοι θέλουν να γαμήσουν. Και εννοείται δεν πάνε μπουρδέλα αυτοί.
Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας, άρρενες, οι οποίοι είναι γεννημένοι να έχουν μία ανοχή στο να τους πρήζει τα αρχίδια μια γκόμενα (ακόμα και αν είναι αυτή μέτρια...) Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα (και όπως έχω πει και σε φίλους off line) όσο μικρότερος μπλέξεις σοβαρά όμως με το πράγμα που λέγεται "σχέση" τόσο περισσότερο "ανοχή" και "ανοσία" θα αποκτήσεις στο να σου πρήζουν τα αρχίδια. Ξέρω άντρες φίλους που ούτε κατά διάνοια φαντάζονται τον εαυτό τους χωρίς σχέση...
Εγώ προσωπικά, πρακτικά, δεν έχω κάνει καμία μακροχρόνια σχέση, αυτό ίσως είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για να μην έχω ούτε ίχνος υπομονής με τις γκόμενες. Από νεαρά χρόνια ήμουν Φυλής, Μεταξουργείο και μετά με τις τρανς κ.λπ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. Παράλληλα, πάντα επεδίωκα και ήθελα έτσι να βρω καμία γκόμενα. 4 φορές δάγκωσα λαμαρίνα με γκόμενες αλλά ήταν χωρίς ανταπόκριση εκτός από μία με την οποία κάτι ψευτοέγινε για 2 χρόνια. Όλες οι υπόλοιπες ήταν χαζοκαταστάσεις που δεν προχώρησαν και πολύ σοβαρά - κυρίως λόγω τις επαγγελματικής μου αστάθειας (λόγω εποχών οικονομικής κρίσης αλλά και δικών λανθασμένων επιλογών)
Προσωπικά, τώρα στα 42 πια, το θεωρώ αδιανόητο ή εξαιρετικά δύσκολο να ανεχθώ κάποια να μου πρήζει τα αρχίδια.
Και που να φτασεις στα 53, τοτε να δεις πως μειωνονται η αντοχη και η ανοχη στον πριξαρχιδισμο.Εγώ προσωπικά, πρακτικά, δεν έχω κάνει καμία μακροχρόνια σχέση, αυτό ίσως είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για να μην έχω ούτε ίχνος υπομονής με τις γκόμενες. Από νεαρά χρόνια ήμουν Φυλής, Μεταξουργείο και μετά με τις τρανς κ.λπ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. Παράλληλα, πάντα επεδίωκα και ήθελα έτσι να βρω καμία γκόμενα. 4 φορές δάγκωσα λαμαρίνα με γκόμενες αλλά ήταν χωρίς ανταπόκριση εκτός από μία με την οποία κάτι ψευτοέγινε για 2 χρόνια. Όλες οι υπόλοιπες ήταν χαζοκαταστάσεις που δεν προχώρησαν και πολύ σοβαρά - κυρίως λόγω τις επαγγελματικής μου αστάθειας (λόγω εποχών οικονομικής κρίσης αλλά και δικών λανθασμένων επιλογών)
Προσωπικά, τώρα στα 42 πια, το θεωρώ αδιανόητο ή εξαιρετικά δύσκολο να ανεχθώ κάποια να μου πρήζει τα αρχίδια.
Εδώ άλλες είναι ναυάγια στα 45 κ στα 50. Ψάχνεται η άλλη 45, παράτησε τη δουλειά της σε καλή εταιρεία γιατί βαρέθηκε. Κ 6 μήνες μετά το μετάνοιωσε κ ξαναψάχνει να μπει στο χώρο. Ο ένας της ξινίζει, ο άλλος της βρωμάει κ θέλει να κάνει οικογένεια. Πότε βρε? Σε καμιά 10αριά χρόνια?Το πρήξιμο αρχιδιών δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή που όσο μεγαλώνουμε δεν στεριώνουν οι σχέσεις.
Να το θέσω διαφορετικά, αν σου αρέσουν οι Αλφα Ρομέο θα έχεις Αλφα Ρομέο και ας είσαι κάθε τρεις και λίγο στο συνεργείο.
Έτσι και με τις γυναίκες όσο είναι νέες ανεχόμαστε όλες τις ιδιοτροπίες τους για δύο λόγους. Επειδή είναι νέες και επειδή κάποια στιγμή μπορεί να σου χαρίσουν απογόνους και αυτά πάνε πακέτο.
Αν πας και τα φτιάξεις με καμια 40αρα που ντε και καλά σε θέλει μόνο για να κάνει παιδί το πιο πιθανό είναι πριν γίνει αυτό με την πρώτη μαλακία που θα σου κάνει να σκεφτείς τι κάνω εγώ με αυτήν και αν πραγματικά αξίζει να ανεχτείς να σου τα σπάει. Ο λόγος απλός, δεν έχει τα δύο βασικά ατού που κάνουν εμάς τους άντρες να ζεις με την κάθε ιδιοτροπία μιας γυναίκας. Ακόμα και στο σεξ να είναι αεροπλάνο από ένα σημείο και μετά είναι θέμα αισθητικής. Δηλαδή πόσοι απατούν τις σχέσεις τους με μεγαλύτερες;
Το πιο πιθανό είναι βέβαια όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, να σε χρησιμοποιήσει και μετά να σε σουτάρει.
Ξέρω αρκετές μεγαλοκοπέλες αλλά όλες είναι θλιβερές. Οι πιο πολλές ως τα 35 το έπαιζαν ντίβες, μετά τις έπιασε κρίση να γίνουν μάνες και έψαχναν χορηγό και όσες δεν τα κατάφεραν το έριξαν στις εφαρμογές και σε κάτι μεταπτυχιακά της πούτσας στο ΕΑΠ για να περνάει ο χρόνος. Για σεξ δεν το συζητάμε, λες και θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν πως έχουν μείνει με το αγγούρι επειδή ναι μεν το θέλουν αλλά θέλουν και την ίδια προσοχή που είχαν και στα 20. Δεν βγαίνει σε πολλούς να κυνηγάνε μια 40αρα μόνο και μόνο για να γαμήσουν λες και είναι η Μαριγκόνα.
Γνώμη μου είναι πως το να φεσωθείς και να ανέχεσαι μια γυναίκα που δεν έχει να προσφέρει κάτι όχι μόνο είσαι beta αλλά το καταλαβαίνει και αυτή και νομοτελειακά θα φας και κέρατο από πάνω από κάποιον πιο μάγκα.
Ο μοναδικός τρόπος για να προκόψει μια σχέση ειδικά μετά τα 35 είναι με γυναίκα που σκέφτεται πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν γυναίκα γιατί κακά τα ψέματα τα δυο μεγαλύτερα ατού που έχει σαν γυναίκα σιγά σιγά την αφήνουν.
Δυστυχώς η ευτυχώς η βιολογία τα έχει κάνει έτσι που το πέρασμα του χρόνου είναι πιο ευνοικό για εμάς τους άντρες αλλά συνήθως χαιρετάμε νωρίτερα. Από την άλλη οι γυναίκες χαιρετάν αργότερα αλλά το πέρασμα των χρόνων δεν είναι τόσο εύκολο για αυτές. Για το λόγο αυτό αιώνες τώρα οι άντρες έλκονται από νεώτερες. Μια ζωή την έχουμε γιατί να συμβιβαστείς;
Το πρήξιμο αρχιδιών δεν είναι η αιτία αλλά η αφορμή που όσο μεγαλώνουμε δεν στεριώνουν οι σχέσεις.
Να το θέσω διαφορετικά, αν σου αρέσουν οι Αλφα Ρομέο θα έχεις Αλφα Ρομέο και ας είσαι κάθε τρεις και λίγο στο συνεργείο.
Έτσι και με τις γυναίκες όσο είναι νέες ανεχόμαστε όλες τις ιδιοτροπίες τους για δύο λόγους. Επειδή είναι νέες και επειδή κάποια στιγμή μπορεί να σου χαρίσουν απογόνους και αυτά πάνε πακέτο.
Αν πας και τα φτιάξεις με καμια 40αρα που ντε και καλά σε θέλει μόνο για να κάνει παιδί το πιο πιθανό είναι πριν γίνει αυτό με την πρώτη μαλακία που θα σου κάνει να σκεφτείς τι κάνω εγώ με αυτήν και αν πραγματικά αξίζει να ανεχτείς να σου τα σπάει. Ο λόγος απλός, δεν έχει τα δύο βασικά ατού που κάνουν εμάς τους άντρες να ζεις με την κάθε ιδιοτροπία μιας γυναίκας. Ακόμα και στο σεξ να είναι αεροπλάνο από ένα σημείο και μετά είναι θέμα αισθητικής. Δηλαδή πόσοι απατούν τις σχέσεις τους με μεγαλύτερες;
Το πιο πιθανό είναι βέβαια όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, να σε χρησιμοποιήσει και μετά να σε σουτάρει.
Ξέρω αρκετές μεγαλοκοπέλες αλλά όλες είναι θλιβερές. Οι πιο πολλές ως τα 35 το έπαιζαν ντίβες, μετά τις έπιασε κρίση να γίνουν μάνες και έψαχναν χορηγό και όσες δεν τα κατάφεραν το έριξαν στις εφαρμογές και σε κάτι μεταπτυχιακά της πούτσας στο ΕΑΠ για να περνάει ο χρόνος. Για σεξ δεν το συζητάμε, λες και θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν πως έχουν μείνει με το αγγούρι επειδή ναι μεν το θέλουν αλλά θέλουν και την ίδια προσοχή που είχαν και στα 20. Δεν βγαίνει σε πολλούς να κυνηγάνε μια 40αρα μόνο και μόνο για να γαμήσουν λες και είναι η Μαριγκόνα.
Γνώμη μου είναι πως το να φεσωθείς και να ανέχεσαι μια γυναίκα που δεν έχει να προσφέρει κάτι όχι μόνο είσαι beta αλλά το καταλαβαίνει και αυτή και νομοτελειακά θα φας και κέρατο από πάνω από κάποιον πιο μάγκα.
Ο μοναδικός τρόπος για να προκόψει μια σχέση ειδικά μετά τα 35 είναι με γυναίκα που σκέφτεται πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν γυναίκα γιατί κακά τα ψέματα τα δυο μεγαλύτερα ατού που έχει σαν γυναίκα σιγά σιγά την αφήνουν.
Δυστυχώς η ευτυχώς η βιολογία τα έχει κάνει έτσι που το πέρασμα του χρόνου είναι πιο ευνοικό για εμάς τους άντρες αλλά συνήθως χαιρετάμε νωρίτερα. Από την άλλη οι γυναίκες χαιρετάν αργότερα αλλά το πέρασμα των χρόνων δεν είναι τόσο εύκολο για αυτές. Για το λόγο αυτό αιώνες τώρα οι άντρες έλκονται από νεώτερες. Μια ζωή την έχουμε γιατί να συμβιβαστείς;