Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.554
- Πόντοι
- 206
Μπράβο φίλεΠαιδια δεν εχω, αλλα εχω αναλαβει σχεδον πληρως τα εξοδα της ανηψιας μου που τωρα ειναι 14 ετων
Μπράβο φίλεΠαιδια δεν εχω, αλλα εχω αναλαβει σχεδον πληρως τα εξοδα της ανηψιας μου που τωρα ειναι 14 ετων
2 κορίτσια και 1 παιδί, έκανε η γιαγιά μου.Παιδί ή κορίτσι;
Άσχετο - σχετικό: Γνωρίζω ένα παιδί που στα 26 του παντρεύτηκε μια κοπέλα 19 ετών στη περιοχή που μένει, στον Ασπρόπυργο, πριν 4 χρόνια. Αυτός είναι ένας απλός αποθηκάριος και αυτή είναι μια απλή νυχού. Οι γονείς τους είναι νεότατοι και βοηθάνε στο μεγάλωμα των δύο παιδιών που ήδη έχουν. Ο νεαρός και η νεαρή είναι ευτυχισμένοι. Ναι τα παιδιά τους δεν θα πάρουν και ιδιαίτερη μόρφωση καθώς δεν έχουν πολλές οικονομικές δυνατότητες ούτε οι γονείς ούτε οι παππούδες. Αλλά έχουν κάτι πολύ σπουδαίο: ΚΑΝΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.
το να κανει ενας αντρας παιδί και να γινει πατέρας πιστευετε αξιζει?βεβαια αυτο καλυτερα να το απαντησουν καποιοι που εχουν εμπειρία κι οχι 20χρονα (που λογικό να μην θελουν παιδιά σε αυτη την ηλικια).Βλεπω παντως κι απο αρκετους διάσημους οτι αποφευγουν να κανουν παιδί,αλλά απο την αλλη δεν θα ειναι αυτό ενα κενό παντα στην ψυχή ενος ανδρα να μην εχει κανει εστω ενα παιδί?Ειναι λιγο περιπλοκη αυτη η αποφαση για το αν αξιζει ή οχι
Ναυάγιο ο Καρανίκας που πήρε μια γυναίκα 22 χρόνια νεότερη;;Πόσο ναυάγια πρέπει να είναι οι δύο τους και ποιο το μεγαλύτερο;
Στα μυαλά ναυάγια.Ναυάγιο ο Καρανίκας που πήρε μια γυναίκα 22 χρόνια νεότερη;;
Δηλαδή τύπε, ο Τζεφ Γκόλνμπλουμ κι ο Γουόρεν Μπίτι να πούμε, που έγιναν γονείς στα 62/55 αντίστοιχα, ή χιλιάδες απλοί άνθρωποι πριν εξήντα εβδομήντα ογδόντα χρόνια που είχαν δέκα παιδιά μέχρι τα 45 τους, λογάριαζαν την ανεργία, τον πληθωρισμό και την τιμή της πάνας πριν αποφασίσουν να χύσουν μέσα;Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δυστυχώς με τους μισθούς πείνας όσοι δεν έχουν παιδιά το σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποκτήσουν. Οι περισσότεροι άντρες σήμερα δεν θέλουν να γεμίσουν με άγχος το κεφάλι τους με τα έξοδα της ανατροφής ενός παιδιού. Γιαυτό κ δεν γίνονται εύκολα γάμοι καθώς κ νέες γεννήσεις. Είδα οι άντρες αν βρίσκονται στο βασικό μισθό δεν τους κολλάει καμοια για οικογένεια.
Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν άλλα πολύ σπάνιο.
Αντίθετα αυτοί που έχουν μια καλή οικονομική άνεση χωρίς να είναι πλούσιοι οπότε θέλουν παντρεύονται κ κάνουν κ παιδιά χωρίς να σκέπτονται τι θα τα ταισουν την επόμενη μέρα. Tο χρήμα δυστυχώς η ευτυχώς κυβερνά τη σύγχρονη ζωη κ βασιλευει!!!
Εν τω μεταξύ, πούτσα του του Καρανίκα τι γράφουμε εμείς εδώ για αυτόν ε;Στα μυαλά ναυάγια.
Καλά έκανε και πήρε γυναίκα με την μισή του ηλικία, του βγάζω το καπέλο.
Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δυστυχώς με τους μισθούς πείνας όσοι δεν έχουν παιδιά το σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποκτήσουν. Οι περισσότεροι άντρες σήμερα δεν θέλουν να γεμίσουν με άγχος το κεφάλι τους με τα έξοδα της ανατροφής ενός παιδιού. Γιαυτό κ δεν γίνονται εύκολα γάμοι καθώς κ νέες γεννήσεις. Είδα οι άντρες αν βρίσκονται στο βασικό μισθό δεν τους κολλάει καμοια για οικογένεια.
Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν άλλα πολύ σπάνιο.
Οι δύο πρώτοι που αναφέρεις είναι πλούσιοι ηθοποιοί αποτε άκυρο παράδειγμα από καθαρά επιλογή τους έκαναν παιδιά σε μεγάλη ηλικια.Δηλαδή τύπε, ο Τζεφ Γκόλνμπλουμ κι ο Γουόρεν Μπίτι να πούμε, που έγιναν γονείς στα 62/55 αντίστοιχα, ή χιλιάδες απλοί άνθρωποι πριν εξήντα εβδομήντα ογδόντα χρόνια που είχαν δέκα παιδιά μέχρι τα 45 τους, λογάριαζαν την ανεργία, τον πληθωρισμό και την τιμή της πάνας πριν αποφασίσουν να χύσουν μέσα;
Παπαριές καμαρωτές!Οι δύο πρώτοι που αναφέρεις είναι πλούσιοι ηθοποιοί αποτε άκυρο παράδειγμα από καθαρά επιλογή τους έκαναν παιδιά σε μεγάλη ηλικια.
Οι υπόλοιποι που λες πριν κάποιες δεκαετίες δεν λογαριάζαν τίποτα......γιατί τα χρήματά που έβγαζαν είχαν άλλη αξία......μην συγκρίνουμε παλιές δεκαετίες με τη σημερινή εποχή......
Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες πια. Από μικρή ηλικία πλέον έχουν απαιτήσεις.Άμα βρεις γυναίκα που δεν έχει απαιτήσεις...για μπουζούκια...για εστιατόρια...για διακοπές...για ταξίδια...για καλό αμάξι...και είσαι και ο μονάδικος που γνώρισε...όπως στην περίπτωση που περιγράφεις...τότε γίνεται
Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες πια. Από μικρή ηλικία πλέον έχουν απαιτήσεις.
Σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς ίχνος θλίψης, μόνο ειλικρίνειας, θα σας πω ότι έχω κάνει προσπάθειες να κάνω κάτι αλλά δεν έχει κάτσει κάτι.
Δεν έχω τα τυπικά προσόντα που *απαιτεί* μια σχέση με μια γυναίκα σήμερα.
Σήμερα οι γυναίκες και ειδικά στην ηλικία που είμαι κοιτάνε το κοινωνικό στάτους - ακόμα και για το χαλαρό. Άσε που "στοιχίζουν" σοβαρά λεφτά αν θες να είσαι εντάξει.
Δεν ξέρω αν στη τελική αξίζει όλο αυτό.
Επίσης δεν με "βοηθάει" ούτε ο κύκλος ούτε και η τύχη. Και φυσικά έχω προσωπικά ευθύνη σε αυτό γιατί δεν το οριοθετώ ως "επείγον" να αλλάξω ώστε να κάνω κάτι για αυτό.
Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν δεν κάνεις νωρίς μια σοβαρή σχέση που να οδηγήσει σε γάμο και παιδιά μετά τα 35 είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Κάτι χορευτικά και τέτοια,αν δεν τα γουστάρεις κιόλας,είναι να'χαμε να λέγαμε.
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα λες.Χορευτικά και ορειβασία είναι οι συνήθεις προτάσεις. Να μπουρδουκλώνεις τα ποδάρια σου και να τρέχεις στα βουνά (όχι ότι είναι κακό αλλά όχι για αυτό το λόγο) απλά για να μιλάς σε γκόμενες.
Όποιος προτείνει ένα από αυτά τα δύο ισόβιο delete, unfollow, block, ignore
Γενικά να ασχολείσαι με δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχεις κανένα πραγματικό ενδιαφέρον, απλά και μόνο μπας και μιλήσεις/σου μιλήσει καμία γκόμενα...δε ξέρω...μεγάλη κατάντια, ξεπεσμός, μουνοζητιανιάΧορευτικά και ορειβασία είναι οι συνήθεις προτάσεις. Να μπουρδουκλώνεις τα ποδάρια σου και να τρέχεις στα βουνά (όχι ότι είναι κακό αλλά όχι για αυτό το λόγο) απλά για να μιλάς σε γκόμενες.
Όποιος προτείνει ένα από αυτά τα δύο ισόβιο delete, unfollow, block, ignore