Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.879
Πόντοι
206
Καλά κάνεις και με πειράζεις. Χαίρομαι να με πειράζουν ευφυείς άνθρωποι. Βέβαια αν με παρακολουθήσεις συστηματικά θα καταλάβεις ότι πρόκειται για μια "σεξουαλική εκτροπή" την οποία την ασκώ πλέον εξαιρετικά σπάνια και υπάρχουν συγκεκριμένοι αναλυτικοί λόγοι που το κάνω. Δεν θα το αναλύσω εδώ για να μην χαλάσω το νήμα. Φυσικά γουστάρω τις γυναίκες αλλά όχι τις ιερόδουλες καθώς στη πλειοψηφία τους κάνουν άθλιο σεξ ειδικά για εμένα που είμαι 41 παίζει ρόλο το GFE και πίστεψέ με το είχα βρει στις τρανς μόνο. Πλέον ούτε σε αυτές για αυτό πάω εξαιρετικά σπάνια. Να είσαι πάντα γερός και δυνατός.
Για να ειμαστε on topic
Παιδια δεν εχω, αλλα εχω αναλαβει σχεδον πληρως τα εξοδα της ανηψιας μου που τωρα ειναι 14 ετων
Δεν νομιζω να μου εχει βγει πανω απο 5χιλιαρο μεχρι τωρα που δεν ειναι τρομερα λεφτα
Για τον αδερφο μου ισως να ειναι μιας και ειναι στο μεροκαματο. Αλλα αν εχεις μια καλουτσικη δουλεια, δεν ειναι οικονομικη καταστροφη να εχεις παιδια.
Οταν βρισκομαι Θεσσαλονικη, την πηγαινω βολτες με τον σκυλο της, την παιρνω για φαγητο στο πατρικο μου και ειναι ευτυχισμενη
Τα παιδια δεν θελουν πολλα για να ειναι χαρουμενα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Γνώμη μου είναι πως το να σκέφτεσαι αν αξίζει να κάνεις οικογένεια ενώ είσαι μόνος χωρίς κάποια σοβαρή σχέση είναι σαν να είσαι μεταξύ Μαζεράτι ή Μερσεντές και να έχεις 5 ευρώ στην τράπεζα.
Όποιο και να πάρεις θα έχει τα καλά του αρκεί να έχεις τα λεφτά.

Έτσι και όσο είσαι ελεύθερος δεν υπάρχει νόημα να σκέφτεσαι κάτι που προϋποθέτει να έχεις βρει πρώτα και τον κατάλληλο άνθρωπο.

Ακόμα και να μην θέλεις να κάνεις οικογένεια πιστεύω αν γνωρίσεις αυτό που λέμε κοπέλα για σπίτι τότε πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. Η δημιουργία οικογένειας βγάζει πολλούς από το comfort zone και πραγματικά τα καταφέρνουν αρκεί να υπάρχει προσπάθεια από τους δύο.

Τώρα αν είσαι ελεύθερος και σκέφτεσαι πως πρέπει ντε και καλά να κάνω οικογένεια το πιο πιθανό είναι μέσα στη βιασύνη ή λόγω της πίεσης που νιώθεις να καταλήξεις με το λάθος άτομο και να είσαι μέσα στη μιζέρια για την υπόλοιπη ζωή σου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Άσχετο - σχετικό: Γνωρίζω ένα παιδί που στα 26 του παντρεύτηκε μια κοπέλα 19 ετών στη περιοχή που μένει, στον Ασπρόπυργο, πριν 4 χρόνια. Αυτός είναι ένας απλός αποθηκάριος και αυτή είναι μια απλή νυχού. Οι γονείς τους είναι νεότατοι και βοηθάνε στο μεγάλωμα των δύο παιδιών που ήδη έχουν. Ο νεαρός και η νεαρή είναι ευτυχισμένοι. Ναι τα παιδιά τους δεν θα πάρουν και ιδιαίτερη μόρφωση καθώς δεν έχουν πολλές οικονομικές δυνατότητες ούτε οι γονείς ούτε οι παππούδες. Αλλά έχουν κάτι πολύ σπουδαίο: ΚΑΝΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.

Άμα βρεις γυναίκα που δεν έχει απαιτήσεις...για μπουζούκια...για εστιατόρια...για διακοπές...για ταξίδια...για καλό αμάξι...και είσαι και ο μονάδικος που γνώρισε...όπως στην περίπτωση που περιγράφεις...τότε γίνεται

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
το να κανει ενας αντρας παιδί και να γινει πατέρας πιστευετε αξιζει?βεβαια αυτο καλυτερα να το απαντησουν καποιοι που εχουν εμπειρία κι οχι 20χρονα (που λογικό να μην θελουν παιδιά σε αυτη την ηλικια).Βλεπω παντως κι απο αρκετους διάσημους οτι αποφευγουν να κανουν παιδί,αλλά απο την αλλη δεν θα ειναι αυτό ενα κενό παντα στην ψυχή ενος ανδρα να μην εχει κανει εστω ενα παιδί?Ειναι λιγο περιπλοκη αυτη η αποφαση για το αν αξιζει ή οχι

Ε καλά εσύ έχεις βρει τη λύση.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δυστυχώς με τους μισθούς πείνας όσοι δεν έχουν παιδιά το σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποκτήσουν. Οι περισσότεροι άντρες σήμερα δεν θέλουν να γεμίσουν με άγχος το κεφάλι τους με τα έξοδα της ανατροφής ενός παιδιού. Γιαυτό κ δεν γίνονται εύκολα γάμοι καθώς κ νέες γεννήσεις. Ειδικά οι άντρες αν βρίσκονται στο βασικό μισθό δεν τους κολλάει καμοια για οικογένεια.
Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν άλλα πολύ σπάνιο.
Αντίθετα αυτοί που έχουν μια καλή οικονομική άνεση χωρίς να είναι πλούσιοι οπότε θέλουν παντρεύονται κ κάνουν κ παιδιά χωρίς να σκέπτονται τι θα τα ταισουν την επόμενη μέρα. Tο χρήμα δυστυχώς η ευτυχώς κυβερνά τη σύγχρονη ζωη κ βασιλευει!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.212
Πόντοι
2.356
Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δυστυχώς με τους μισθούς πείνας όσοι δεν έχουν παιδιά το σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποκτήσουν. Οι περισσότεροι άντρες σήμερα δεν θέλουν να γεμίσουν με άγχος το κεφάλι τους με τα έξοδα της ανατροφής ενός παιδιού. Γιαυτό κ δεν γίνονται εύκολα γάμοι καθώς κ νέες γεννήσεις. Είδα οι άντρες αν βρίσκονται στο βασικό μισθό δεν τους κολλάει καμοια για οικογένεια.
Αντίθετα αυτοί που έχουν μια καλή οικονομική άνεση χωρίς να είναι πλούσιοι οπότε θέλουν παντρεύονται κ κάνουν κ παιδιά χωρίς να σκέπτονται τι θα τα ταισουν την επόμενη μέρα. Tο χρήμα δυστυχώς η ευτυχώς κυβερνά τη σύγχρονη ζωη κ βασιλευει!!!
Δηλαδή τύπε, ο Τζεφ Γκόλνμπλουμ κι ο Γουόρεν Μπίτι να πούμε, που έγιναν γονείς στα 62/55 αντίστοιχα, ή χιλιάδες απλοί άνθρωποι πριν εξήντα εβδομήντα ογδόντα χρόνια που είχαν δέκα παιδιά μέχρι τα 45 τους, λογάριαζαν την ανεργία, τον πληθωρισμό και την τιμή της πάνας πριν αποφασίσουν να χύσουν μέσα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα μυαλά ναυάγια.
Καλά έκανε και πήρε γυναίκα με την μισή του ηλικία, του βγάζω το καπέλο.
Εν τω μεταξύ, πούτσα του του Καρανίκα τι γράφουμε εμείς εδώ για αυτόν ε;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δυστυχώς με τους μισθούς πείνας όσοι δεν έχουν παιδιά το σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποκτήσουν. Οι περισσότεροι άντρες σήμερα δεν θέλουν να γεμίσουν με άγχος το κεφάλι τους με τα έξοδα της ανατροφής ενός παιδιού. Γιαυτό κ δεν γίνονται εύκολα γάμοι καθώς κ νέες γεννήσεις. Είδα οι άντρες αν βρίσκονται στο βασικό μισθό δεν τους κολλάει καμοια για οικογένεια.

Εγώ το αντίθετο βλέπω,οι περισσότεροι ακόμα και τώρα,ΘΕΛΟΥΝ και γάμους και παιδιά.Και τελικά πολλοί που δεν κάνουν είναι επειδή δεν βρίσκουν γυναίκα,όχι γιατί δε θέλουν

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Δηλαδή τύπε, ο Τζεφ Γκόλνμπλουμ κι ο Γουόρεν Μπίτι να πούμε, που έγιναν γονείς στα 62/55 αντίστοιχα, ή χιλιάδες απλοί άνθρωποι πριν εξήντα εβδομήντα ογδόντα χρόνια που είχαν δέκα παιδιά μέχρι τα 45 τους, λογάριαζαν την ανεργία, τον πληθωρισμό και την τιμή της πάνας πριν αποφασίσουν να χύσουν μέσα;
Οι δύο πρώτοι που αναφέρεις είναι πλούσιοι ηθοποιοί αποτε άκυρο παράδειγμα από καθαρά επιλογή τους έκαναν παιδιά σε μεγάλη ηλικια.
Οι υπόλοιποι που λες πριν κάποιες δεκαετίες δεν λογαριάζαν τίποτα......γιατί τα χρήματά που έβγαζαν είχαν άλλη αξία......μην συγκρίνουμε παλιές δεκαετίες με τη σημερινή εποχή......

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.593
Πόντοι
2.036
Χωρίς σταθερό καλό εισόδημα οικογενειακός προγραμματισμός δεν νοείται.

filosofos-gay

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Τύποι μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι στα πρόθυρα των πρώτων άντα και όπως καταλαβαίνετε όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί είναι είτε κάπου εκεί είτε μεγαλύτεροι. Οπότε το θέμα της συγκατοίκησης, γάμου, οικογένειας έχει αρχίσει να αναφέρεται σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Από ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα είναι ή υπήρξαν παντρεμένοι, με παιδιά ή χωρίς. Θα ήθελα να μας καταθέσουν τη γνώμη τους αν μπορούν, άξιζε η όλη διαδικασία; Άξιζε για τη συντροφικότητα, άξιζε μόνο για το παιδί, μήπως δεν άξιζε καθόλου; Το έχουν μετανιώσει;

Επίσης ας μας πουν τη γνώμη τους και οι εργένηδες άνω των 40, αυτοί τι πιστεύουν, γουστάρουν ή το ψάχνουν για οικογένεια;

Προσωπικά είμαι μάλλον εναντίον του γάμου, έχω φτάσει κάποιες φορές κοντά σε συγκατοίκηση, αλλά στο τέλος κώλωσα. Θεωρώ πως η οικογένεια κρατά τον άνδρα πίσω.

Εγώ ως γκέυ θεωρώ πως ένα από τα ατού που είχαμε μέχρι τώρα ήταν ότι μπορούσαμε και να μην κάνουμε οικογένεια. Βέβαια πάντα υπάρχουν και αυτοί που κάνουν λευκό γάμο αλλά δεν τους δικαιολογώ τώρα πια. Από μια έννοια η ισότητα στον γάμο είναι ένας νέος μπελάς στο κεφάλι μας. Θα παντρευόμουν μόνο αν δεν είχα καλές σχέσεις με την πατρική οικογένεια. Για παιδιά δεν το συζητώ. Δεν θα δοκίμαζα καν. Γνώμη μου είναι να μην σε επηρεάζουν καθόλου οι φίλοι σου. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι παντρεύονται επειδή τους πιέζουν οι γκόμενες αλλά και τα πεθερικά και φυσικά η δική τους μάνα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.212
Πόντοι
2.356
Οι δύο πρώτοι που αναφέρεις είναι πλούσιοι ηθοποιοί αποτε άκυρο παράδειγμα από καθαρά επιλογή τους έκαναν παιδιά σε μεγάλη ηλικια.
Οι υπόλοιποι που λες πριν κάποιες δεκαετίες δεν λογαριάζαν τίποτα......γιατί τα χρήματά που έβγαζαν είχαν άλλη αξία......μην συγκρίνουμε παλιές δεκαετίες με τη σημερινή εποχή......
Παπαριές καμαρωτές!
Και οι μεν και οι δε αποφάσισαν να κάνουν παιδιά γιατί είχαν περίσσευμα αγάπης να δώσουν.
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έχουν κόμπλεξ κι εγωισμό που τους καθιστούν ακατάλληλους να δώσουν αγάπη στα παιδιά τους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
Οποιος εχει συνηθίσει να ειναι ξέγνοιαστος καβαλάρης και αισθάνεται ωραία με την μοναχικοτητα για πολλά χρόνια όταν θελησει να το αλλάξει αυτό με κάτι διαφορετικό και να περάσει στο αντίπερα όχθη κανοντας οικογένεια κ παιδιά, γιατί κάπου το κατευθύνουν κ οι κοινωνικές νορμες- τοτε θα δυσκολευτεί αρκετά όχι τόσο οικονομικά όσο ψυχικά. Χρειάζονται τεράστια αποθέματα ψυχισμου κ υπομονης για να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου με νέους συνεπιβάτες. Ακόμη και η πιο σκληρή δουλειά συγκριτικά με το να στήσεις οικογένεια θα φαίνεται αστεία κ πανεύκολη. Είναι σαν να βλέπεις απ έξω από μια βιτρίνα ένα ωραίο ζεν ζεστό ρεστοράν , όμως για να στηθεί όλο αυτό και να είναι λειτουργικό μέσα στην κουζίνα η οποία δε φαίνεται με την πρωτη ματια να γίνεται του Μποτρίνη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Άμα βρεις γυναίκα που δεν έχει απαιτήσεις...για μπουζούκια...για εστιατόρια...για διακοπές...για ταξίδια...για καλό αμάξι...και είσαι και ο μονάδικος που γνώρισε...όπως στην περίπτωση που περιγράφεις...τότε γίνεται
Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες πια. Από μικρή ηλικία πλέον έχουν απαιτήσεις.
Σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς ίχνος θλίψης, μόνο ειλικρίνειας, θα σας πω ότι έχω κάνει προσπάθειες να κάνω κάτι αλλά δεν έχει κάτσει κάτι.
Δεν έχω τα τυπικά προσόντα που *απαιτεί* μια σχέση με μια γυναίκα σήμερα.
Σήμερα οι γυναίκες και ειδικά στην ηλικία που είμαι κοιτάνε το κοινωνικό στάτους - ακόμα και για το χαλαρό. Άσε που "στοιχίζουν" σοβαρά λεφτά αν θες να είσαι εντάξει.
Δεν ξέρω αν στη τελική αξίζει όλο αυτό.
Επίσης δεν με "βοηθάει" ούτε ο κύκλος ούτε και η τύχη. Και φυσικά έχω προσωπικά ευθύνη σε αυτό γιατί δεν το οριοθετώ ως "επείγον" να αλλάξω ώστε να κάνω κάτι για αυτό.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν δεν κάνεις νωρίς μια σοβαρή σχέση που να οδηγήσει σε γάμο και παιδιά μετά τα 35 είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες πια. Από μικρή ηλικία πλέον έχουν απαιτήσεις.
Σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς ίχνος θλίψης, μόνο ειλικρίνειας, θα σας πω ότι έχω κάνει προσπάθειες να κάνω κάτι αλλά δεν έχει κάτσει κάτι.
Δεν έχω τα τυπικά προσόντα που *απαιτεί* μια σχέση με μια γυναίκα σήμερα.
Σήμερα οι γυναίκες και ειδικά στην ηλικία που είμαι κοιτάνε το κοινωνικό στάτους - ακόμα και για το χαλαρό. Άσε που "στοιχίζουν" σοβαρά λεφτά αν θες να είσαι εντάξει.
Δεν ξέρω αν στη τελική αξίζει όλο αυτό.
Επίσης δεν με "βοηθάει" ούτε ο κύκλος ούτε και η τύχη. Και φυσικά έχω προσωπικά ευθύνη σε αυτό γιατί δεν το οριοθετώ ως "επείγον" να αλλάξω ώστε να κάνω κάτι για αυτό.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν δεν κάνεις νωρίς μια σοβαρή σχέση που να οδηγήσει σε γάμο και παιδιά μετά τα 35 είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Στην επαρχία υπάρχουν,αλλά όπως λέμε συνεχώς,πρέπει να είσαι γνωστός τους και να τις γνωρίσεις όσο πιο νέος γίνεται.

Εννοείται,αν έχεις περάσει τα 35 δύσκολα τα πράγματα,άσχετα με τις μαλακίες που λένε κάποιοι που δεν ζουν καν Ελλάδα.Εκει εξαρτάσαι πάρα πολύ απο το περιβάλλον της δουλειάς σου,κοινώς αν δεν βρίσκεις γυναίκες από εκεί,δεν βρίσκεις πουθενά.Κάτι χορευτικά και τέτοια,αν δεν τα γουστάρεις κιόλας,είναι να'χαμε να λέγαμε.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Κάτι χορευτικά και τέτοια,αν δεν τα γουστάρεις κιόλας,είναι να'χαμε να λέγαμε.

Χορευτικά και ορειβασία είναι οι συνήθεις προτάσεις. Να μπουρδουκλώνεις τα ποδάρια σου και να τρέχεις στα βουνά (όχι ότι είναι κακό αλλά όχι για αυτό το λόγο) απλά για να μιλάς σε γκόμενες.
Όποιος προτείνει ένα από αυτά τα δύο ισόβιο delete, unfollow, block, ignore

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom