unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Για να ειμαστε on topicΚαλά κάνεις και με πειράζεις. Χαίρομαι να με πειράζουν ευφυείς άνθρωποι. Βέβαια αν με παρακολουθήσεις συστηματικά θα καταλάβεις ότι πρόκειται για μια "σεξουαλική εκτροπή" την οποία την ασκώ πλέον εξαιρετικά σπάνια και υπάρχουν συγκεκριμένοι αναλυτικοί λόγοι που το κάνω. Δεν θα το αναλύσω εδώ για να μην χαλάσω το νήμα. Φυσικά γουστάρω τις γυναίκες αλλά όχι τις ιερόδουλες καθώς στη πλειοψηφία τους κάνουν άθλιο σεξ ειδικά για εμένα που είμαι 41 παίζει ρόλο το GFE και πίστεψέ με το είχα βρει στις τρανς μόνο. Πλέον ούτε σε αυτές για αυτό πάω εξαιρετικά σπάνια. Να είσαι πάντα γερός και δυνατός.
Παιδια δεν εχω, αλλα εχω αναλαβει σχεδον πληρως τα εξοδα της ανηψιας μου που τωρα ειναι 14 ετων
Δεν νομιζω να μου εχει βγει πανω απο 5χιλιαρο μεχρι τωρα που δεν ειναι τρομερα λεφτα
Για τον αδερφο μου ισως να ειναι μιας και ειναι στο μεροκαματο. Αλλα αν εχεις μια καλουτσικη δουλεια, δεν ειναι οικονομικη καταστροφη να εχεις παιδια.
Οταν βρισκομαι Θεσσαλονικη, την πηγαινω βολτες με τον σκυλο της, την παιρνω για φαγητο στο πατρικο μου και ειναι ευτυχισμενη
Τα παιδια δεν θελουν πολλα για να ειναι χαρουμενα