Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.233
Πόντοι
2.356
Εισπράτεις κι εσυ όμως.

Κοινωνική αποδοχή,ειδικά αν ζεις επαρχία

Θεωρείσαι πιο ώριμος και φυσιολογικός απο άλλους που δεν έχουν οικογένεια

Και φυσικά,γυναίκες που ως ελεύθερο ούτε γύριζαν να σε φτύσουν,με γυναίκα και παιδί σε βλέπουν αλλιώς
Ειλικρινά στα παπάρια μου τι θα εισέπραττα από άγνωστα ή γνωστά άτομα του κοινωνικού περίγυρου. Αυτοί έχουν τόση αξία στη ζωή μου όση και μια καρέκλα ή ένα κομοδίνο. Έπιπλα είναι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.824
Πόντοι
3.656
Ειλικρινά στα παπάρια μου τι θα εισέπραττα από άγνωστα ή γνωστά άτομα του κοινωνικού περίγυρου. Αυτοί έχουν τόση αξία στη ζωή μου όση και μια καρέκλα ή ένα κομοδίνο. Έπιπλα είναι.

Δεν είναι όλοι σταρχιδιστές

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
171
Πόντοι
0
Να σου πω όμως ότι έτσι βρίσκεις πιο εύκολα δουλειά σου ανοίγουν διάφοροι νεεοι δρόμοι και επίσης όπως είπε και ο μυστης από πάνω βρίσκεις πιο εύκολα και γκομενα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.233
Πόντοι
2.356
Να σου πω όμως ότι έτσι βρίσκεις πιο εύκολα δουλειά σου ανοίγουν διάφοροι νεεοι δρόμοι και επίσης όπως είπε και ο μυστης από πάνω βρίσκεις πιο εύκολα και γκομενα
Δηλαδή, θα κάνεις παιδί για να βρίσκεις πιο εύκολα γκόμενα;;;;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.433
Πόντοι
206
Να αρχίσεις να πηγαίνεις σε προποτζίδικα. Ένα σωρό φίλους θα κάνεις και ας είναι οι περισσότεροι ναυάγια τζογοκαμμένοι. Για τον άνδρα εργένη δεν υπάρχει πιο φιλικό και οικείο μέρος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Και είναι παντού, γεμάτη όλη η χώρα,

Τα προποτζίδικα ομορφαίνουν τη ζωή μας, ζήτω τα προποτζίδικα!!! :rockon:
Έχω την εντύπωση ότι σχεδόν αντικατέστησαν τα ΚΑΠΗ

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.014
Πόντοι
206
αμα ειναι να φτασει κανεις στο σημειο να κανει οικογενεια και παιδιά ωστε να γινει αρεστός στις γκομενες γαμησετα.Δηλαδη αν οι γκομενες στο μελλον αρεσκονται να βλεπουν ανδρες με ροζ μαλλια δηθεν επειδη ειναι μόδα,παει να πει οτι πρεπει να τα βαψουμε ροζ για να αρεσουμε σε αυτές?Το γεγονος οτι οι ελληνιδες πολυ πιθανόν να γουσταρουν αυτους που εχουν ηδη παιδιά,εχει να κανει με το οτι δεν ειναι καλα στα μυαλά τους

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
171
Πόντοι
0

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
559
Πόντοι
96
Έχω την εντύπωση ότι σχεδόν αντικατέστησαν τα ΚΑΠΗ

Είναι επειδή οι νεότεροι παίζουν online

Πάραυτα αποτελεί ακόμα ένα λιμάνι για τον άντρα-εργένη-μπάκουρο-χικικομόρι-ναυάγιο-wojak εδώ και δεκαετίες

Παγωμένη μπυρίτσα, παιχνίδι με την ταμία και πείραγμα τα παππούδια με μίξη από την ήττα της Γιουβέντους με γκολ στο 90, την ακρίβεια του Κούλη και τις εκλογές στην Αμερική

Και άμα σου κάτσει και καμιά τετράδα με Χ, κερνάς όλους τους χάστες του μαγαζιού ένα μπουκάλι στον Πανταζή

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να είσαι σπιτόγατος..
Δλδ να μην σου λείπει η σαββατατικη έξοδος πχ..
Να παίζει δυνατή ταινία Παρασκευή βράδυ, αλλά εσύ να βλέπεις παιδικά με τα πιτσιρίκια σου..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Άλλο κακο στην Ελλάδα (δεν ξέρω αν ισχύει και σε άλλες χώρες) είναι ότι σ'αυτές τις ηλικίες,χωρίς γκόμενα περιορίζεται ή εξαφανίζεται τελείως και η κοινωνική σου ζωή.Δεδομένου ότι οι περισσότεροι γύρω σου,φιλοι-γνωστοί κλπ είναι παντρεμένοι ή τελοσπάντων σε φάση γάμου,δεν έχεις παρέα να βγεις.

Ναι,οι σχέσεις είναι κοστοβόρες,αλλά ας πούμε είναι και το τίμημα που πληρώνεις για να μην βγαίνεις μονος σου με το κινητό,κάθεσαι μόνος σου στη μπάρα και γενικά να μην ζεις σαν φάντασμα
Πάντως καλυτερα μόνος παρά να σε πρήζουν. Ισχύει κι αυτό.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
725
Πόντοι
86
το παιδί είναι άλλο σου δίνει αλλά πράγματα
Δεν ξερω σε εσας, ρε παιδια, εμενα δυο μαντραχαλαιοι δεν μου εδωσαν ποτε τιποτα. Εγω εξακολουθω και δινω. Στα εγγονια πλεον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom