Δεν το αντεχω καθολου το γαμημενο το πρηξιμο. Μου κανει κακο στο κυκλοφοροακο μου, γαμωτο.
Κανένας λογικός δεν το αντέχει. Είναι λοιπόν αποδεκτό νοηματικά αυτό που λες εσύ και αυτό που λέμε όλοι.
Μάλλον υπάρχουν κάποιοι που αντέχουν όμως,
και αυτοί είναι λεγόμενοι πυρφόροι, οι οποίοι αυξάνονται αριθμητικά και μας έχουν γαμήσει όλους:
ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ σε κάθε γκόμενα. Εξαιτίας τους η κάθε
Ελληνίδα έχει μια μικρή ή μεγάλη λίστα στο κινητό ή messenger ή viber ή όπου θες με ανθρώπους που διαρκώς μιλάνε μαζί της... Και όλοι θέλουν να γαμήσουν. Και εννοείται δεν πάνε μπουρδέλα αυτοί.
Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας, άρρενες, οι οποίοι είναι γεννημένοι να έχουν μία ανοχή στο να τους πρήζει τα αρχίδια μια γκόμενα (ακόμα και αν είναι αυτή μέτρια...) Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα (και όπως έχω πει και σε φίλους off line) όσο μικρότερος μπλέξεις
σοβαρά όμως με το πράγμα που λέγεται "σχέση" τόσο περισσότερο "ανοχή" και "ανοσία" θα αποκτήσεις στο να σου πρήζουν τα αρχίδια. Ξέρω άντρες φίλους που ούτε κατά διάνοια φαντάζονται τον εαυτό τους χωρίς σχέση...
Εγώ προσωπικά, πρακτικά, δεν έχω κάνει καμία μακροχρόνια σχέση, αυτό ίσως είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για να μην έχω ούτε ίχνος υπομονής με τις γκόμενες. Από νεαρά χρόνια ήμουν Φυλής,
Μεταξουργείο και μετά με τις τρανς κ.λπ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. Παράλληλα, πάντα επεδίωκα και ήθελα έτσι να βρω καμία γκόμενα. 4 φορές δάγκωσα λαμαρίνα με γκόμενες αλλά ήταν χωρίς ανταπόκριση εκτός από μία με την οποία κάτι ψευτοέγινε για 2 χρόνια. Όλες οι υπόλοιπες ήταν χαζοκαταστάσεις που δεν προχώρησαν και πολύ σοβαρά - κυρίως λόγω τις επαγγελματικής μου αστάθειας (λόγω εποχών οικονομικής κρίσης αλλά και δικών λανθασμένων επιλογών)
Προσωπικά, τώρα στα 42 πια, το θεωρώ αδιανόητο ή εξαιρετικά δύσκολο να ανεχθώ κάποια να μου πρήζει τα αρχίδια.