Για μένα η γυναίκα αξίζει να σου δώσει τα νιάτα της...το πικ της. Μέχρι τα 30 δλδ. Πόσο μάλλον οταν εισαι και εσυ κατω απο 35 δεν εισαι κανας 45αρης που εκει θελει καλα φραγκα για να εχεις δυνατη 30αρα διπλα σου.
Αν περασει τα 35 απλά ψάχνει να βολευτεί...ακομα και μουναρα να ειναι στην ηλικια της σε λιγα χρονια θα σπασει αποτομα και ειδικα μετα απο καποια γέννα κλάφτα.
Αν ειναι να εισαι εσυ 40 και αυτη 45 λιγο να γυμναζεσαι εσυ θα κρατιεσαι πολυ καλυτερα και θα φαινεται πολυ ασχημο και σαν να εισαι τελειως εκτος των κυβικων της.
Οι 35αρες ειναι για καναν 40+ που καταλαβε αργα οτι θελει να φτιαξει οικογενεια ή καναν χωρισμενο με παιδια. Γενικα πολυ χαμηλα στην "τροφικη αλυσιδα" των γυναικων για οικογένεια.
Τετοια μου ειχε τυχει πριν 4 χρονια...34 και οι δυο μας τοτε γαμιομασταν χαλαρα αλλα ηθελε συγκατοικησεις και γαμους...υπερμουναρος αυτη αλλα τι να το κανω...την βλεπω τωρα να ψαχνει γαμπρο να τον τυλιξει και ακομα τα στανταρ της στο θεο για γιατρους και φαρμακοποιους και εγω εχω 29χρονο μωρό του γαλακτος που ειμαστε μαζι απ'τα 26 της απο καλη οικογενεια με καλη δουλεια και οποτε την πετυχαινω με κοιταει με μίσος λες και της χρωστάω.
Ειδικα κατι μουναρες που παρακαλανε να τις γκαστρωσουν στα 35 τους κατι τυποι που οταν ηταν στα 20s τους δεν θα γυρνουσαν να τους κοιτάξουν είναι οτι χειρότερο.
Πάντως η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική, βέβαια να ξεκαθαρίσω πως εγώ και οι γνωστοί μου ανήκουμε στη μεσαία κατηγορία (προς τα χαμήλα). Δεν έχω σχέσεις με φτασμένους επαγγελματική ή με πλούσιους.
Για να μην μακρυγορώ όμως, στην Ελλάδα ακόμα και στα 35-40 μία γυναίκα έχει επιλογές. Προφανώς πολλές από αυτές τις ηλίθιες έχουν υψηλά στάνταρς και για αυτό επιλέγουν να μείνουν μόνες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εάν το θελήσουν δεν θα βρουν κάποιον.
Στον πραγματικό πάτο της κοινωνικής πυραμίδας είναι οι 30+ χωρίς σοβαρή δουλειά με μέτρια εμφάνιση. Ξέρεις πόσους γνωρίζω που κυριολεκτικά θα έκαναν τάμα εάν μπορούσαν να γλείψουν μέχρι και τη χρησιμοποιημένη σερβιέτα μιας γυναίκας; Τόσο αγάμητοι και πεινασμένοι είναι.
Άσε που μία γυναίκα, έστω και με πολλή κλάψα, θα επιβιώσει. Για δες όμως τα ποσοστά αυτοκτονιών των δύο φύλων... Κυριαρχούν συντριπτικά οι άντρες. Για δες τα ποσοστά αστέγων, χρηστών ουσιών κτλπ.
Κακά τα ψέματα, η μοναξιά είναι ακόμα χειρότερη για τους άντρες. Καλά τα λέει ο Sadman όταν σχολιάζει πως ένας άντρας είναι σαν ρεμάλι εάν είναι μεγάλος σε ηλικία και μόνος. Για αυτό πολλοί συμβιβάζονται και μπλέκουν με χοντρές/τρελές. Προφανώς και στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν χτυπήσει τα καμπανάκια, όμως στη μίζερη και βαρετή ζωή τους δεν έχουν πολλά να χάσουν.
Εγώ εδώ που ξέρω τι κουτσομπόλες και καριόλες είναι αυτές στη δουλειά, καμιά φορά ανοίγω συζήτηση μόνο και μόνο επειδή έχω την ανάγκη να πετάξω μία μαλακία μέσα στο οκτάωρο.
Φαντάσου έναν που όλη του τη ζωή ήταν μόνος και στο περιθώριο. Είναι λογικό να θέλει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, όσο προβληματικός και να είναι. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου που είχες τη δυνατότητα να βρεις γκόμενες. Πολλοί δεν είχαν ποτέ αυτήν την ευκαιρία.