Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 201
Δεν αντιλέγω ρε μυστη. Αλλά είμαστε σε σημείο που σκέφτεσαι για κάτι σοβαρό. Ποια είναι τώρα 24-25 ελεύθερη και μπορείς να πεις θα κανεις κάτι σοβαρό για να σου δώσει τα καλύτερα χρόνια της και να παντρευτείς; Καμία . Είχα τέτοιες σχέσεις. Καλά μουνια μέτρια γαμησια και εφελικι μπόλικο. Το ψηλό βαριέσαι κάποια στιγμή και αυτό.Για μένα η γυναίκα αξίζει να σου δώσει τα νιάτα της...το πικ της. Μέχρι τα 30 δλδ. Πόσο μάλλον οταν εισαι και εσυ κατω απο 35 δεν εισαι κανας 45αρης που εκει θελει καλα φραγκα για να εχεις δυνατη 30αρα διπλα σου.
Αν περασει τα 35 απλά ψάχνει να βολευτεί...ακομα και μουναρα να ειναι στην ηλικια της σε λιγα χρονια θα σπασει αποτομα και ειδικα μετα απο καποια γέννα κλάφτα.
Αν ειναι να εισαι εσυ 40 και αυτη 45 λιγο να γυμναζεσαι εσυ θα κρατιεσαι πολυ καλυτερα και θα φαινεται πολυ ασχημο και σαν να εισαι τελειως εκτος των κυβικων της.
Οι 35αρες ειναι για καναν 40+ που καταλαβε αργα οτι θελει να φτιαξει οικογενεια ή καναν χωρισμενο με παιδια. Γενικα πολυ χαμηλα στην "τροφικη αλυσιδα" των γυναικων για οικογένεια.
Τετοια μου ειχε τυχει πριν 4 χρονια...34 και οι δυο μας τοτε γαμιομασταν χαλαρα αλλα ηθελε συγκατοικησεις και γαμους...υπερμουναρος αυτη αλλα τι να το κανω...την βλεπω τωρα να ψαχνει γαμπρο να τον τυλιξει και ακομα τα στανταρ της στο θεο για γιατρους και φαρμακοποιους και εγω εχω 29χρονο μωρό του γαλακτος που ειμαστε μαζι απ'τα 26 της απο καλη οικογενεια με καλη δουλεια και οποτε την πετυχαινω με κοιταει με μίσος λες και της χρωστάω.
Ειδικα κατι μουναρες που παρακαλανε να τις γκαστρωσουν στα 35 τους κατι τυποι που οταν ηταν στα 20s τους δεν θα γυρνουσαν να τους κοιτάξουν είναι οτι χειρότερο.
Δεν υπάρχει πλέον αυτό να ξέρετε. Προ 20 ετιας αυτά. 9 στους 10 γνωστούς μου είναι ανύπαντροι. Ένας παντρεύτηκε που είχε μια γκομενα στη ζωή του από το γυμνάσιο