Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Για μένα η γυναίκα αξίζει να σου δώσει τα νιάτα της...το πικ της. Μέχρι τα 30 δλδ. Πόσο μάλλον οταν εισαι και εσυ κατω απο 35 δεν εισαι κανας 45αρης που εκει θελει καλα φραγκα για να εχεις δυνατη 30αρα διπλα σου.

Αν περασει τα 35 απλά ψάχνει να βολευτεί...ακομα και μουναρα να ειναι στην ηλικια της σε λιγα χρονια θα σπασει αποτομα και ειδικα μετα απο καποια γέννα κλάφτα.
Αν ειναι να εισαι εσυ 40 και αυτη 45 λιγο να γυμναζεσαι εσυ θα κρατιεσαι πολυ καλυτερα και θα φαινεται πολυ ασχημο και σαν να εισαι τελειως εκτος των κυβικων της.

Οι 35αρες ειναι για καναν 40+ που καταλαβε αργα οτι θελει να φτιαξει οικογενεια ή καναν χωρισμενο με παιδια. Γενικα πολυ χαμηλα στην "τροφικη αλυσιδα" των γυναικων για οικογένεια.

Τετοια μου ειχε τυχει πριν 4 χρονια...34 και οι δυο μας τοτε γαμιομασταν χαλαρα αλλα ηθελε συγκατοικησεις και γαμους...υπερμουναρος αυτη αλλα τι να το κανω...την βλεπω τωρα να ψαχνει γαμπρο να τον τυλιξει και ακομα τα στανταρ της στο θεο για γιατρους και φαρμακοποιους και εγω εχω 29χρονο μωρό του γαλακτος που ειμαστε μαζι απ'τα 26 της απο καλη οικογενεια με καλη δουλεια και οποτε την πετυχαινω με κοιταει με μίσος λες και της χρωστάω.

Ειδικα κατι μουναρες που παρακαλανε να τις γκαστρωσουν στα 35 τους κατι τυποι που οταν ηταν στα 20s τους δεν θα γυρνουσαν να τους κοιτάξουν είναι οτι χειρότερο.
Δεν αντιλέγω ρε μυστη. Αλλά είμαστε σε σημείο που σκέφτεσαι για κάτι σοβαρό. Ποια είναι τώρα 24-25 ελεύθερη και μπορείς να πεις θα κανεις κάτι σοβαρό για να σου δώσει τα καλύτερα χρόνια της και να παντρευτείς; Καμία . Είχα τέτοιες σχέσεις. Καλά μουνια μέτρια γαμησια και εφελικι μπόλικο. Το ψηλό βαριέσαι κάποια στιγμή και αυτό.
Δεν υπάρχει πλέον αυτό να ξέρετε. Προ 20 ετιας αυτά. 9 στους 10 γνωστούς μου είναι ανύπαντροι. Ένας παντρεύτηκε που είχε μια γκομενα στη ζωή του από το γυμνάσιο

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
5
Πόντοι
0
Ε, τι περιμενες να σου πει? Οτι εφταιγε εκεινη που χωρισαν? Πραγματικα δεν εχω γνωρισει ουτε μια που να πει οτι ο πρωην συζυγος η συντροφος ηταν μια χαρα ανθρωπος
5 χρονια να σου ριχνει η γυναικα ειναι πολλα και φαινονται. Αντε καποιος να δειχνει 2-3 χρονια μικροτερος, εκτος αν ειναι μελος του σαη που ολοι φαινομαστε τουλαχιστον δεκα χρονια νεοτεροι
Εγώ πιστευω ότι σε μια σχέση κανείς και καμιά δε θα πει έφταιγα εγώ που χωρίσαμε.Ειναι δύσκολο, υπάρχει εγωισμός.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
5
Πόντοι
0
Συμφωνώ με πολλά που έγραψες,αλλά θα σου πω κάτι για το παραπάνω.
Χειρότερο από τη μοναξιά είναι να είσαι δυστυχισμένος,να μένεις σε ένα γάμο μόνο για τα παιδιά σου,κ.λ.π.

Επίσης ο Έλληνας ξοδεύει τη μισή του ζωή με το τι θα πουν οι άλλοι..
Ζώντας εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, βλέπω ότι κανείς δεν ασχολείται με τη ζωή του άλλου.
Ο καθένας κοιτάει να τα έχει καλά με τον εαυτό του,τον περίγυρό του και τέλος...

Κάποτε θα καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι πρέπει να είναι ο εαυτός του και να μη ζει για τους άλλους, αλλά θα 'ναι αργά..
Συμφωνώ σε ότι λες φίλε μου.Στο εξωτερικο ο καθένας κοιτάει τη ζωή του ειλικρινά και κανείς δε ασχολείται με κανέναν.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
5
Πόντοι
0
Αν βοηθάει, έχω γνωστό με σύζυγο 11 χρόνια μεγαλύτερη και μια χαρά οικογένεια έφτιαξαν. Κράτησε αυτό που θα σου πω: Η ποιότητα του χαρακτήρα είναι εκατομμύρια φορές πιο σημαντική από στερεότυπα όπως η ηλικία
Συμφωνώ φίλε μου.Το μυαλό μόνο βοηθάει στο να κρατηθεί μια σχέση ούτε η ηλικία ούτε τίποτα.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
5
Πόντοι
0
Τύπε τις καλές τις έχουν καπαρώσει.... ελεύθερες έχει ολο κάτι τέτοιες που δεν έβρισκε κανενας άκρη μαζι τους και τις έχουν αφησει να βολοδέρνουν. :grin:

ελεύθερη και καλή δύσκολο.
Συμφωνώ φίλε μου απόλυτα.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Το 90% των δυσκολιών πηγάζουν από τη φτώχεια.
Άμα είσαι φτωχός και μπάκουρος είσαι ο ΒΠ ο μπάκουρος
Άμα είσαι πλούσιος και μπάκουρος είσαι ο ΒΠ ο πλούσιος

Άμα είσαι φτωχός και μέσα στο γάμο δυστυχισμένος θα είσαι και με συχνές προστριβές.

Το μουνί λύνει 15 προβλήματα για τον άντρα.

Το χρήμα λύνει 200 προβλήματα, μεταξύ αυτών και το πρόβλημα του μουνιού και τα 15 συνοδευτικά του προβλήματα
Συμφωνώ εν μέρη αδερφέ. Υπάρχουν και λεφτάδες που έχουν προβλήματα σοβαρά. Μια γυναίκα σωστή μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κάνει και εσένα σωστό. Εξαρτάται πως βλέπεις το κάθε τι. Νομίζω ότι η σωστή γυναίκα είναι το βασικότερο για έναν άντρα τα λεφτά έρχονται μετά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Οχι δεν αξιζει να ακυρωσεις. Μη σε παρω στο λαιμο μου, ειμαι και κατα της οικογενειας, αλλη η περιπτωση σας ειναι καπως αλλιως......
Η τυπησα ερχετε απο εναν αποτυχημενο γαμο οποτε αν εσυ εισαι 1 επιπεδο πανω απο τον πρωην της θα σε εχει για Θεο. Οικονομικα ειστε και οι δυο καλα, πηδιεστε τοσο καιρο αρα περνατε καλα, προχωρα..... κι αρχισε να σκεφτεσε το ονομα του ποιδιου σας.
Το θέμα ρε φίλε είναι ότι είναι σε ηλικία που θα πρέπει να κάνει κ κάνα παιδί. Αν και δεν μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση. Ότι ντε και καλά θέλει να κάνει παιδί και βρήκε εμένα. Αλλά είναι κάτι που το σκέφτομαι και με αγχώνει. Γιατί για να γίνει σωστά πρέπει να περάσει χρόνος. Χρόνος που αυτή όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα θέλει παιδί

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
829
Πόντοι
86
Καλησπέρα στο νήμα.
Θα ήθελα την επιστημονική προσέγγιση των μελών στην παρακάτω κατάσταση.
Παίχτηκε γνωριμία με μεγαλύτερη ηλικιακά από μένα γύρω στα 35 χωρισμένη χωρίς παιδιά. Η τυπισσα φτιαγμένη γενικά με σταθερή δουλειά μεταπτυχιακά κτλ από ότι μου είπε ο άλλος ήταν ότι να ναι και χώρισαν μετά από 4 χρόνια. Παίζετε γαμησι αρκετά καλό εδώ και 8-9 μήνες. Με πρήζει την πουτσα να μείνουμε μαζί. Τι σκατα κάνω;
Γενικά δεν έχω ανάγκη να μείνω για οικονομικούς λόγους μαζί με μια γυναίκα. Περνάω καλά μόνος και επαγγελματικά είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι είναι γυναίκα για σπίτι. Αλλά τι κανεις;
Την σουταρεις λόγω διαφοράς ηλικίας;
Την σουταρεις λόγω παρελθόντος;
Την κρατάς και βλέπεις;
Η αλήθεια είναι ότι θα θελα οικογένεια μόνο αν είναι σωστές οι συνθήκες και ο άνθρωπος.
Βοηθήστε
Η προσωπικη μου αποψη ειναι παντελως διαφορετικη απο αυτη των αλλων μελων απο οτι φαινεται.θα στη πω με σεβασμο και αγαπη χωρις παρεξηγηση.με βαση τις πληροφοριες που δινεις αναγκαζομαι να κανω καποιες υποθεσεις φυσικα.η κοπελα εχει πολλα red flags ,θεωρω οτι λαθος ειναι να προχωρησεις σε σοβαρη σχεση τυπου γαμου κτλ.το πρωτο red flag ειναι οτι ειναι χωρισμενη.αυτο δειχνει οτι εχει ηδη μια αποτυχια στο ροστερ της.αυτη επελεξε τον πρωην τον παντρευτηκε και απετυχε.οι επιλογη της ηταν κακη.2ο red flag κατηγορει τον πρωην για ολα τα κακα και δεν αναλαμβανει εστω τμημα της ευθυνης.δειχνει ατομο που δεν κανει αυτοκριτικη εγωιστικο . 3ο red flag σε ξερει μολις 8 μηνες καινθελει συγκατοικιση αρα στον 1.5 χρονο θα θελει αραβωνα και γαμο και στα 2 παιδι.δεν ενδιαφερεται για σενα αλλα θελει αποκατασταση.στο πρωτο καυγα θα διερωταται τι κανει μαζι σου καινθα σε κερατωσει.αφου ξεκαθαρα δεν σε αγαπαει. Τελευταιο red flag η απουσια παιδιων.εχει θεματα γονιμοτητας μηπως καινστα κρυβει? Ο πρωην της τινεκανε την εχυνε μονο εξω και κωλο?αμφιβαλω. Μην μπλεκεις με χωρισμενες.θα εχουν ενα καρο προβληματα απο το προηγουμενο διαζυγιο.βρες μια ελευθερη με χαμηλο σχετικα bodycount μια κοπελα συναιτη ευγενικη ,μια κοπελα που θα εισαι περηφανος να την εχεις διπλα σου. Ps. Προσπαθησε να μαθεις για το παρελθον της απο γνωστους.γιατι χωρισε. Μηπως τον κερατωσε? Αλλαζει πολλα σωστα?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Η προσωπικη μου αποψη ειναι παντελως διαφορετικη απο αυτη των αλλων μελων απο οτι φαινεται.θα στη πω με σεβασμο και αγαπη χωρις παρεξηγηση.με βαση τις πληροφοριες που δινεις αναγκαζομαι να κανω καποιες υποθεσεις φυσικα.η κοπελα εχει πολλα red flags ,θεωρω οτι λαθος ειναι να προχωρησεις σε σοβαρη σχεση τυπου γαμου κτλ.το πρωτο red flag ειναι οτι ειναι χωρισμενη.αυτο δειχνει οτι εχει ηδη μια αποτυχια στο ροστερ της.αυτη επελεξε τον πρωην τον παντρευτηκε και απετυχε.οι επιλογη της ηταν κακη.2ο red flag κατηγορει τον πρωην για ολα τα κακα και δεν αναλαμβανει εστω τμημα της ευθυνης.δειχνει ατομο που δεν κανει αυτοκριτικη εγωιστικο . 3ο red flag σε ξερει μολις 8 μηνες καινθελει συγκατοικιση αρα στον 1.5 χρονο θα θελει αραβωνα και γαμο και στα 2 παιδι.δεν ενδιαφερεται για σενα αλλα θελει αποκατασταση.στο πρωτο καυγα θα διερωταται τι κανει μαζι σου καινθα σε κερατωσει.αφου ξεκαθαρα δεν σε αγαπαει. Τελευταιο red flag η απουσια παιδιων.εχει θεματα γονιμοτητας μηπως καινστα κρυβει? Ο πρωην της τινεκανε την εχυνε μονο εξω και κωλο?αμφιβαλω. Μην μπλεκεις με χωρισμενες.θα εχουν ενα καρο προβληματα απο το προηγουμενο διαζυγιο.βρες μια ελευθερη με χαμηλο σχετικα bodycount μια κοπελα συναιτη ευγενικη ,μια κοπελα που θα εισαι περηφανος να την εχεις διπλα σου. Ps. Προσπαθησε να μαθεις για το παρελθον της απο γνωστους.γιατι χωρισε. Μηπως τον κερατωσε? Αλλαζει πολλα σωστα?
Ενδιαφέρουσα άποψη αδερφέ. Να πω ότι φαινομενικά πρόκειται για κομπλέ κοπέλα. Αυτό για γονιμότητα να σου πω κι εγώ το σκέφτηκα. 4 χρόνια δεν έριξε μέσα τίποτα ο άλλος; Δεν ξέρω και παρά πολλά σχετικά. Απλά μου είπε ότι είχε θέματα ότι έκανε υπομονή ότι το προσπάθησε και ότι εν τέλη τον χώρισε. Είχε θέμα τώρα εκτός από τζόγο, αλκοολισμό η κέρατο δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο που μπορεί να κάνει υπομονή και μετά να χωρίσει μια γυναίκα. Κλ σίγουρα υπάρχουν χίλιοι δυο ακόμα λόγοι αλλά στην προκειμένη περίπτωση λέω. Αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν αρκετά χρόνια μαζί του.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
911
Πόντοι
81
Το θέμα ρε φίλε είναι ότι είναι σε ηλικία που θα πρέπει να κάνει κ κάνα παιδί. Αν και δεν μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση. Ότι ντε και καλά θέλει να κάνει παιδί και βρήκε εμένα. Αλλά είναι κάτι που το σκέφτομαι και με αγχώνει. Γιατί για να γίνει σωστά πρέπει να περάσει χρόνος. Χρόνος που αυτή όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα θέλει παιδί
Αντε τη "γλεντας" οσο σε παιρνει και τη στελνεις. Που ξερεις οτι η επομενη ή οι επομενες θα ειναι καλυτερες περιπτωσεις ? Βλεπεις τι κυκλοφοραει εκει εξω. Ο μισος πληθυσμος στην Ελλαδα ειναι σαλταρισμενοι, απο την ακριβεια, τους μισθους, τα lock down, την ανεργια. Αν ειναι νορμαλ ατομο οπως την παρουσιαζεις λογικο θα ειναι να θελει να κανει ενα παιδι με αυτον που γουσταρει.
Στα 50 σου το παιδι σας θα ειναι μεγαλο κι εσυ σε μια ηλικια που αν εχεις φραγκα και κρατιεσε θα γαμας 30 ρες.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Αντε τη "γλεντας" οσο σε παιρνει και τη στελνεις. Που ξερεις οτι η επομενη ή οι επομενες θα ειναι καλυτερες περιπτωσεις ? Βλεπεις τι κυκλοφοραει εκει εξω. Ο μισος πληθυσμος στην Ελλαδα ειναι σαλταρισμενοι, απο την ακριβεια, τους μισθους, τα lock down, την ανεργια. Αν ειναι νορμαλ ατομο οπως την παρουσιαζεις λογικο θα ειναι να θελει να κανει ενα παιδι με αυτον που γουσταρει.
Στα 50 σου το παιδι σας θα ειναι μεγαλο κι εσυ σε μια ηλικια που αν εχεις φραγκα και κρατιεσε θα γαμας 30 ρες.
Μαζί σου

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
829
Πόντοι
86
Ενδιαφέρουσα άποψη αδερφέ. Να πω ότι φαινομενικά πρόκειται για κομπλέ κοπέλα. Αυτό για γονιμότητα να σου πω κι εγώ το σκέφτηκα. 4 χρόνια δεν έριξε μέσα τίποτα ο άλλος; Δεν ξέρω και παρά πολλά σχετικά. Απλά μου είπε ότι είχε θέματα ότι έκανε υπομονή ότι το προσπάθησε και ότι εν τέλη τον χώρισε. Είχε θέμα τώρα εκτός από τζόγο, αλκοολισμό η κέρατο δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο που μπορεί να κάνει υπομονή και μετά να χωρίσει μια γυναίκα. Κλ σίγουρα υπάρχουν χίλιοι δυο ακόμα λόγοι αλλά στην προκειμένη περίπτωση λέω. Αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν αρκετά χρόνια μαζί του.
Απο την απαντηση σου αναγκαζομαι παλι να κανω καποιες υποθεσεις.1η υποθεση ειναι οτι μαλλον δεν την γνωρισες μεσω καποιου γνωστοι η κοινης παρεας κτλ γι αυτο δεν γνωριζεις η δεν μπορεις να μαθεις για το παρελθον της. 2η υποθεση ειναι οτι νομιζω πιστευεις ευκολα το τι σου λεει.δηλαδη εμεσως υπονοησες οτι ο πρωην ηταν κοπροσκυλο τζογαδορος κτλ γι αυτο τον χωρισε. Θα μπορουσαν να υπηρχαν χιλια αλλα σεναρια.πχ δεν μπορουσε να κανει παιδια,ο πρωην νευριαζε ηθελε παιδι μαλωναν τον κερατωσε χωρισαν. 3η υποθεση ειναι οτι επειδη υποθετω δεν την.γνωρισες μεσω γνωστου ,τοτε η γνωριμια σας ηταν τυχαια.εδω πρεπει να την αξιολογησεις αντικειμενικα.προσεξε τη συλογιστικη μου λιγο:πως την γνωρισες? Την ειδες σε ενα μπαρ και της την επεσες και σου κατσε?μολις μπηκαν αλλα 10 red flags. Αν εγινε κατι τετοιο τοτε σημαινει οτι αυτη το.εδινε αριστερα και δεξια και αρα κερδιζει ποντους το σεναριο του κερατωσε τον πρωην και χωρισαν. Για να καταληξω πρεπει να αξιολογησεις το πως αναπτυχθηκε η σχεση, το τι ατομο ειναι και το ποσα πραγματικα ξερεις για το παρελθον της. Γνωρισες την οικογενεια της? Τι ειναι? Μια κανονικι οικογενεια η πχ παιδι χωρισμενων γονιων με daddy issues.προσπαθησε να μαθεις οτι μπορεις .σκεψου το ενα αμαξι να πας να παρεις και ρωτας ποιος το ειχς πριν ,ποσα χιλιομετρα εκανε ,τι σερβις ,ποσα τρακαρισματα ειχε κτλ.για γυναικα δεν θα ρωτησεις να μαθεις τιποτα?μιλαω παντα με σεβασμο προς στη κοπελα σου και εσενα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Απο την απαντηση σου αναγκαζομαι παλι να κανω καποιες υποθεσεις.1η υποθεση ειναι οτι μαλλον δεν την γνωρισες μεσω καποιου γνωστοι η κοινης παρεας κτλ γι αυτο δεν γνωριζεις η δεν μπορεις να μαθεις για το παρελθον της. 2η υποθεση ειναι οτι νομιζω πιστευεις ευκολα το τι σου λεει.δηλαδη εμεσως υπονοησες οτι ο πρωην ηταν κοπροσκυλο τζογαδορος κτλ γι αυτο τον χωρισε. Θα μπορουσαν να υπηρχαν χιλια αλλα σεναρια.πχ δεν μπορουσε να κανει παιδια,ο πρωην νευριαζε ηθελε παιδι μαλωναν τον κερατωσε χωρισαν. 3η υποθεση ειναι οτι επειδη υποθετω δεν την.γνωρισες μεσω γνωστου ,τοτε η γνωριμια σας ηταν τυχαια.εδω πρεπει να την αξιολογησεις αντικειμενικα.προσεξε τη συλογιστικη μου λιγο:πως την γνωρισες? Την ειδες σε ενα μπαρ και της την επεσες και σου κατσε?μολις μπηκαν αλλα 10 red flags. Αν εγινε κατι τετοιο τοτε σημαινει οτι αυτη το.εδινε αριστερα και δεξια και αρα κερδιζει ποντους το σεναριο του κερατωσε τον πρωην και χωρισαν. Για να καταληξω πρεπει να αξιολογησεις το πως αναπτυχθηκε η σχεση, το τι ατομο ειναι και το ποσα πραγματικα ξερεις για το παρελθον της. Γνωρισες την οικογενεια της? Τι ειναι? Μια κανονικι οικογενεια η πχ παιδι χωρισμενων γονιων με daddy issues.προσπαθησε να μαθεις οτι μπορεις .σκεψου το ενα αμαξι να πας να παρεις και ρωτας ποιος το ειχς πριν ,ποσα χιλιομετρα εκανε ,τι σερβις ,ποσα τρακαρισματα ειχε κτλ.για γυναικα δεν θα ρωτησεις να μαθεις τιποτα?μιλαω παντα με σεβασμο προς στη κοπελα σου και εσενα
Σε νιώθω να ξες. Έχεις δίκιο. Συμφωνώ. Από την κοινή παρέα που γνώρισα την γκομενα δεν μπορώ να μάθω όλα αυτά. Οικογένεια δε γνώρισα ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom