Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Μπα,δε νομιζω ότι ψάχνουν μονο να γαμήσουν.΄Άμα ήταν έτσι,θα πηγαιναν ολοι στα μπουρδέλα και δε θα παρακαλούσε κανεις.Ψάχνουν σχέση για να μην είναι μπακούρια.

Άσε που μετά απο μια ηλικία που χάνεσαι με όλους,αν ξεμείνεις κι απο γκόμενα,σε τρώει εντελώς η μοναξιά
Βρε μαζί τους σε αυτό αλλά όχι κ να μας γαμανε με το να δίνουν γη κ ύδωρ.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656
Βρε μαζί τους σε αυτό αλλά όχι κ να μας γαμανε με το να δίνουν γη κ ύδωρ.

Όπως είπα,είναι θέμα επιλογών

Αν εξαιρέσεις ένα μικρό ποσοστό αντρών που έχει επιλογές,όλοι οι άλλοι πρέπει να δίνουν πλέον γη και ύδωρ για να έχουν γκόμενα.Δυστυχώς.Γιατί αυτή θα πάει στον επόμενο κι αυτοί θα μείνουν πάλι μπουκάλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356

Αν εξαιρέσεις ένα μικρό ποσοστό αντρών που έχει επιλογές,όλοι οι άλλοι πρέπει να δίνουν πλέον γη και ύδωρ για να έχουν γκόμενα.Δυστυχώς.Γιατί αυτή θα πάει στον επόμενο κι αυτοί θα μείνουν πάλι μπουκάλα
Αυτοί λοιπόν που δίνουν γη κ ύδωρ συνήθως δεν έχουν καμία δουλειά σε τέτοια σάιτ όπως αυτό παρεπιπτόντως. Γιατί κ πυρφόροι είναι και μας γαμάνε και εμάς κάνοντας τη κάθε μέτρια να περνιέται για μουναρα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656
Αυτοί λοιπόν που δίνουν γη κ ύδωρ συνήθως δεν έχουν καμία δουλειά σε τέτοια σάιτ όπως αυτό παρεπιπτόντως. Γιατί κ πυρφόροι είναι και μας γαμάνε και εμάς κάνοντας τη κάθε μέτρια να περνιέται για μουναρα

Πάντως κακά τα ψέματα,όποιος βρίσκει πλέον γκόμενα,θα γίνει πυρφόρος.Η διαφορά είναι στο αν θα γίνει λίγο...ή τελείως

Παίζει τόση μοναξιά και αγαμία στους άντρες,και ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες,που το να σου κάτσει γκόμενα είναι σαν να σου κάθεται πλέον το τζόκερ.Μιλάμε πάντα για τον μέσο ανώνυμο άντρα,όχι λεφτά,youtuber,μπαρμαν κλπ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Πάντως κακά τα ψέματα,όποιος βρίσκει πλέον γκόμενα,θα γίνει πυρφόρος.Η διαφορά είναι στο αν θα γίνει λίγο...ή τελείως

Παίζει τόση μοναξιά και αγαμία στους άντρες,και ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες,που το να σου κάτσει γκόμενα είναι σαν να σου κάθεται πλέον το τζόκερ.Μιλάμε πάντα για τον μέσο ανώνυμο άντρα,όχι λεφτά,youtuber,μπαρμαν κλπ
Λάθος δεν έχεις πουθενά σε αυτά που λες..αλλά μην είμαστε κ τοοοσο χάπατα!

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
701
Πόντοι
96
Παίζει τόση μοναξιά και αγαμία στους άντρες,και ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες,που το να σου κάτσει γκόμενα είναι σαν να σου κάθεται πλέον το τζόκερ

Υπάρχουν και οι χοντρούλες που δεν τις κοιτάει κανένας και λαχταράνε και αυτές για σχέση

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.346
Πόντοι
2.356
Το παιδί δε θα πρέπει να είναι παρά η συνέχεια της σχέσης με ένα "σωστό" άτομο.
Γράφω "σωστό" γιατί στην ουσία δεν ψάχνεις ένα τέλειο άνθρωπο, αλλά κάποιον με ίδια οπτική στη ζωή.
Αλλιώς το παιδί θα είναι ο λόγος να έχεις τύψεις, αφού θα το τυρρανάς, είτε χωρίσεις, είτε μείνεις.
Σώτο, ΣΩΣΕ ΜΑΣ!
ΠΕΣ ΤΑ!
Μήπως καταλάβουν μερικοί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχουν και οι χοντρούλες που δεν τις κοιτάει κανένας και λαχταράνε και αυτές για σχέση
Καλύτερα να τον κόψω και να τον ταΐσω στα σκυλιά, α λα Hannibal φάση !

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
(Αν αυτές οι "χοντρούλες" έχουν δυνατή σεξουαλικότητα κ καλό χαρακτηριστικά ως άνθρωποι πρώτα από όλα τότε μια χαρά ανάρπαστες γίνονται κι αυτές)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.621
Πόντοι
506
Μια και υπαρχει κοσμος που θελει πολυ να κανει οικογενεια γιατι δεν αποκλειεται τις ελλεινιδες και δεν γινεται η αναζητηση Ασια μερια ή νοτια ή κεντρικη Αμερικη. Τι υπαρχει για χασιμο;
Τη μεγαλη περιουσια θα φανε ; :2funny:
Γερμανια που ειμαι βλεπω καποιους μεσηλικες, σπανια μεν, με ασιατισες κ καποιους με λατινες.
Στην δουλεια μου ηρθε για επισκεψη απο την θηγατρικη μια ομαδα απο το Ισραηλ. Ο ενας παντρεμενος με βουλγαρα, τα παιδια που εκανε με αυτη, 20 -25, απο γραφειο σινοικεσιων η συνενωση, τοτε που κατερευσε ο κομμουνισμος. Αλλος γερμανος πρωην συναδελφος, παντρεμενος με ταυλανδεζα, μαλιστα ειχε σκοπο να την κανει για Ταυλανδη
Γενικα αξιζει να το ψαξει καποιος και νομιζω αυτα που θα ρισκαρει ειναι λιγοτερα απο αυτα που θα κερδισει.

Η φυση σιχαινεται τη στασιμοτητα, στασιμος βουλιαζει στα σκατα

Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.508
Πόντοι
456
Πάντως η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική, βέβαια να ξεκαθαρίσω πως εγώ και οι γνωστοί μου ανήκουμε στη μεσαία κατηγορία (προς τα χαμήλα). Δεν έχω σχέσεις με φτασμένους επαγγελματική ή με πλούσιους.

Για να μην μακρυγορώ όμως, στην Ελλάδα ακόμα και στα 35-40 μία γυναίκα έχει επιλογές. Προφανώς πολλές από αυτές τις ηλίθιες έχουν υψηλά στάνταρς και για αυτό επιλέγουν να μείνουν μόνες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εάν το θελήσουν δεν θα βρουν κάποιον.
Στον πραγματικό πάτο της κοινωνικής πυραμίδας είναι οι 30+ χωρίς σοβαρή δουλειά με μέτρια εμφάνιση. Ξέρεις πόσους γνωρίζω που κυριολεκτικά θα έκαναν τάμα εάν μπορούσαν να γλείψουν μέχρι και τη χρησιμοποιημένη σερβιέτα μιας γυναίκας; Τόσο αγάμητοι και πεινασμένοι είναι.
Άσε που μία γυναίκα, έστω και με πολλή κλάψα, θα επιβιώσει. Για δες όμως τα ποσοστά αυτοκτονιών των δύο φύλων... Κυριαρχούν συντριπτικά οι άντρες. Για δες τα ποσοστά αστέγων, χρηστών ουσιών κτλπ.

Κακά τα ψέματα, η μοναξιά είναι ακόμα χειρότερη για τους άντρες. Καλά τα λέει ο Sadman όταν σχολιάζει πως ένας άντρας είναι σαν ρεμάλι εάν είναι μεγάλος σε ηλικία και μόνος. Για αυτό πολλοί συμβιβάζονται και μπλέκουν με χοντρές/τρελές. Προφανώς και στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν χτυπήσει τα καμπανάκια, όμως στη μίζερη και βαρετή ζωή τους δεν έχουν πολλά να χάσουν.
Εγώ εδώ που ξέρω τι κουτσομπόλες και καριόλες είναι αυτές στη δουλειά, καμιά φορά ανοίγω συζήτηση μόνο και μόνο επειδή έχω την ανάγκη να πετάξω μία μαλακία μέσα στο οκτάωρο.
Φαντάσου έναν που όλη του τη ζωή ήταν μόνος και στο περιθώριο. Είναι λογικό να θέλει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, όσο προβληματικός και να είναι. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου που είχες τη δυνατότητα να βρεις γκόμενες. Πολλοί δεν είχαν ποτέ αυτήν την ευκαιρία.
Η μοναξιά είναι άσχημη και για τις γυναίκες. Ειδικά από μια ηλικία και μετά που μένουν πολύ καιρό μόνες καταντάει χειρότερη από ότι στους άνδρες. Ξέρω αρκετές 40φευγά που έμειναν στο ράφι για διάφορους λόγους ή επειδή είναι χωρισμένες με παιδιά και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν έχουν φίλες.
Δηλαδή ακόμα και ο πιο σκληρός εργένης έχει δυο-τρεις φίλους να βγει, να πει καμιά μαλακία αυτές τίποτα, μηδέν. Ειδικά στο χώρο εργασίας είναι ανυπόφορες. Τις αποφεύγουν άντρες και γυναίκες.

Επίσης μια φορά σκρόλαρα στο φατσοβιβλίο και έπεσα σε μια διαφήμιση από ένα γραφείο που διοργανώνει ραντεβού, αν το γκουγλάρετε θα το βρείτε. Από ότι διάβασα στα σχόλια ζητάει 1000 ευρώ μπροστά. Απίστευτο πόσο δαγκώνουν. Όπως απίστευτο και πόσες γυναίκες εκδήλωναν ενδιαφέρον. Αν όλες αυτές ήταν ΟΚ μόνες δεν θα έσκαγαν χιλιάρικα από εδώ και από εκεί.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.847
Πόντοι
2.846
ακόμα κι αυτές συχνά έχουν έπαρση.
Μη μου πεις ότι πολλές φορές δεν έχεις δει χοντρούλα να συνοδεύεται από συγκριτικά πιο εμφανίσιμο μαλάκα;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.847
Πόντοι
2.846

Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο σε ξένη ιστοσελίδα όπου παρουσίαζε μια έρευνα που έλεγε πως σε ιστότοπους γνωριμιών το 80% των γυναικών ενδιαφερόταν για το 20% των αντρών.
Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται και γενικότερα.
8 στις 10 από δαύτες ψάχνουν το Α Αρσενικό: φράγκα, κοινωνική θέση, αναγνωρισιμότητα συν γυμναστήρια και τα συναφή.
Οι υπόλοιποι εμείς οι κοινοί θνητοί προφανώς παίρνουμε ό,τι περισσεύει. Και τις παρακαλάμε κιόλας...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.847
Πόντοι
2.846
Η μοναξιά είναι άσχημη και για τις γυναίκες. Ειδικά από μια ηλικία και μετά που μένουν πολύ καιρό μόνες καταντάει χειρότερη από ότι στους άνδρες. Ξέρω αρκετές 40φευγά που έμειναν στο ράφι για διάφορους λόγους ή επειδή είναι χωρισμένες με παιδιά και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν έχουν φίλες.
Δηλαδή ακόμα και ο πιο σκληρός εργένης έχει δυο-τρεις φίλους να βγει, να πει καμιά μαλακία αυτές τίποτα, μηδέν. Ειδικά στο χώρο εργασίας είναι ανυπόφορες. Τις αποφεύγουν άντρες και γυναίκες.

Επίσης μια φορά σκρόλαρα στο φατσοβιβλίο και έπεσα σε μια διαφήμιση από ένα γραφείο που διοργανώνει ραντεβού, αν το γκουγλάρετε θα το βρείτε. Από ότι διάβασα στα σχόλια ζητάει 1000 ευρώ μπροστά. Απίστευτο πόσο δαγκώνουν. Όπως απίστευτο και πόσες γυναίκες εκδήλωναν ενδιαφέρον. Αν όλες αυτές ήταν ΟΚ μόνες δεν θα έσκαγαν χιλιάρικα από εδώ και από εκεί.
αυτό που λες ισχύει για τις 35αρες και άνω. Αυτές που συνειδητοποιούν ότι όπου να 'ναι σταματάει να περνάει η μπογιά τους και ψάχνουν τον μαλάκα να τις φορτωθεί. Όσες δεν τον βρίσκουν, έχουν αυτά που λες.
Οι ίδιες σε μικρότερη ηλικία θεωρούν ότι έχουν τους άντρες στα πόδια τους - συχνά ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.129
Πόντοι
1.346
Για να κάνεις οικογένεια απαιτείται να είσαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΡΑΣ...
Τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας και σηκώνεται η ντούντα ψάχνεις μουνί να χύσεις, ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ...
Ο ήλιος της διαδρομής μου στον αγοραίο "έρωτα" ή ρεαλιστικά στο πληρωμ€νο γαμίσι ήδη πέρασε το μεσημέρι, οδεύει σταδιακά στη Δύση, το έγραψα και στο νήμα => που πήγαν οι παλιοί...
Άντε να κάνω κάποιες τρέλλες πες το πολύ 1-1.5 χρόνο ακόμη κι ύστερα καλή σας συνέχεια εδώ μέσα....
Μόνο μην πέσετε κάτω, θα σας μαζέψει η κάθε εκδιδόμενη από την ανάποδη ή θα ψοφήσετε σε κανένα γηροκομείο...

Τελευταία τροποποίηση:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.129
Πόντοι
1.346
Παιδια δεν εχω, αλλα εχω αναλαβει σχεδον πληρως τα εξοδα της ανηψιας μου που τωρα ειναι 14 ετων
Ανύπαντρο ρεμάλι κι εγώ - δες το προηγούμενο σχόλιο μου...
2 ανιψιές έχω τις οποίες σα μπάρμπας όταν με το καλό παντρευτούν θα τους δώσω μια επιταγή. Ως τότε όποτε τις βλέπω - γιατί σπουδάζουν μακριά - τις κερνάω κανένα καφέ, ένα γλυκό είτε φαγητό έξω, ενώ παράλληλα τις συμβουλεύω σαν δεύτερος πατέρας.
Τα τρία αρσενικά ανίψια δεν έχουν πάρει ούτε σεντ από εμένα, ας βγουν να δουλέψουν παραπάνω αν θέλουν βόλτες και τα συναφή.

Τελευταία τροποποίηση:

makedonas83

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Νόμος το παρακάτω .... Έχεις παιδιά ... να τα χαίρεσαι !!! Δεν έχεις παιδιά ... ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!

** Για να προλάβω σχετικά σχόλια ... εννοείται οτι κάποτε η οικογένεια ηταν το παν .. πλεον παγκοσμίως τα νέα κοινωνικά δεδομένα θέλουν τον άνθρωπο να προτιμάει τη μοναξιά με κατοικίδια και περιστασιακές σχέσεις για να τρέφεται απο τα του "Ερωτεύομαι" . Που καταντήσαμε ...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.129
Πόντοι
1.346
Δηλαδή ακόμα και ο πιο σκληρός εργένης έχει δυο-τρεις φίλους να βγει, να πει καμιά μαλακία αυτές τίποτα, μηδέν.
Πριν ένα εξάμηνο έκανα κάποια μερεμέτια (κατασκευαστικά) σε έναν αγρότη - μην φανταστείς με τίποτα τεράστιες περιουσίες και πανάκριβα τρακτέρ...
Στο πέρας βγήκαμε έξω να με κέρασει κι εκεί μου είπε ότι τόλμησε στα 55 του (αλβανίδα βρήκε) και τη φούσκωσε 2 φορές. Στάθηκα και τυχερός, δεν θα προχωρούσα παραπέρα ήταν η απάντηση του...
Δεν με ρώτησε τι κάνω - προφανώς ήξερε, η παρέα του ήταν ευχάριστη και διακριτική ώσπου ήρθε η ώρα να φύγω...
Γεια σου αδελφέ, χάρηκα που είσαι καλά, αλλά ντρέπομαι για λογαριασμό μου...
Και με τη ροζιασμένη του παλάμη με χτύπησε οικεία στην πλάτη λέγοντας: μην το βάζεις κάτω έχεις τόσα και τόσα παραπάνω εφόδια από εμένα

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656

Δεν συμφωνώ.Και η τελευταία,άμα θέλει να βρει κάποιον για να μην είναι μόνη,θα βρει.Υπάρχουν ΄άπειροι και όλων των ηλικιών.Αλλά τους αγνοούν.Όσες δεν βρίσκουν,είναι μόνο λόγω απαιτήσεων.

Για το δεύτερο σκέλος,ο εργένης μονο αν του έχουν μείνει φίλοι εργένηδες ή χωρισμένοι θα τους έχει παρέα.Παντρεμένους,αρραβωνιάρηδες,σχεσάκηδες κλπ που τους έχουν με λουρί οι δικές τους,τους ξεχνάει

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
739
Πόντοι
86
Σίγουρα φίλε μου κάθε περίπτωση ειναι μοναδικη και ο καθένας κρίνει βάσει των θέλω του και της ψυχοσύνθεσης του.
Τεράστιο ρόλο πχ παίζει το μέρος που ζεις...η δουλειά και το εισόδημα σου...ο κύκλος σου...

Αν μένει κάποιος σε μικρο μέρος τύπου 50 χιλ κόσμος και κάτω προφανώς οι επιλογές περιορισμενες και ισχύουν πολυ αυτά που λες οτι καλα κομμάτια στις ηλικιες 25-30 ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του χεριου και τα καπαρώνουν οι τοπ της πόλης/χωριου.

Σε μεγαλες πόλεις όμως τύπου Αθηνα-Σαλονικη-Πατρα-Ηρακλειο-Βολος-Λαρισα υπάρχει πολύ πράγμα...η πλειοψηφία των αντρών είναι άφραγκοι και αν έχει καποιος ενα τιμιο εισοδημα και μπορει να βολταρει καλά παίζει τρελή μπάλα αρκεί να πληρεί τα βασικά...να μην ειναι κανας τραγικος πατσοκοιλιας με γυναικομαστία και μαλακας στα μυαλα που δεν μπορει να μιλησει για τίποτα εκτός απο μπαλα-πουτανες και χαζοπολιτικα.
Εγω παντως την γυναικα της ζωης μου θα την εψαχνα στην Λαρσα, για να μπορω να λεω μετα, την ειδα και λαχταρσα. Εξ' αλλου εχουν φημη οι Λαρισαιες και καπνος χωρις φωτια δεν γινεται. Κι εγω εξακολουθω να οελω, τ' αμαξι μου γρηγορο, την μπυρα μου παγωμενη, και την γυναικα μου καυτη!

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
351
Πόντοι
21
Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο σε ξένη ιστοσελίδα όπου παρουσίαζε μια έρευνα που έλεγε πως σε ιστότοπους γνωριμιών το 80% των γυναικών ενδιαφερόταν για το 20% των αντρών.
Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται και γενικότερα.
8 στις 10 από δαύτες ψάχνουν το Α Αρσενικό: φράγκα, κοινωνική θέση, αναγνωρισιμότητα συν γυμναστήρια και τα συναφή.
Οι υπόλοιποι εμείς οι κοινοί θνητοί προφανώς παίρνουμε ό,τι περισσεύει. Και τις παρακαλάμε κιόλας...
ετσι ακριβως,και οταν αυτοι που ανηκουν στο 20% που περιεγραψες τις ξεμουνιασουν(η σε καποιες περιπτωσεις τις σαπισουν στο ξυλο) και τις παρατησουν,καταληγουν στο συμπερασμα οτι"ολοι οι αντρες ειναι μαλακες"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom