Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ο γαμος ειναι μια γυναικεια μπιζνα καλα οργανωμενη.
Ειναι απο τις μεγαλυτερες απατες στην ανθρωποτητα.

Η φυσικη εξελιξη του γαμου ειναι το διαζυγιο.
Δεν υπαρχει γαμος σημερα που να διαρκει πανω απο 5 χρονια το μαξιμουμ.....

Γυναικες-παπαδες-δικηγοροι ειναι οι μονοι κερδισμενοι.....
Ποιος χανει?
Μαντεψτε!

Παντου βλεπεις χωρισμενους με παιδι.....
Σου τελειωσαν τα λεφτα?
Θα παρει το παιδι και θα φυγει....η <<αγαπη>> τελειωνει οταν τελειωσουν τα λεφτα.
Η' αν βρει καποιον καλυτερο και πλουσιοτερο απο εσενα παλι θα κανει το ιδιο αφου πρωτα σε απατησει,καμια γυναικα παντρεμενη δεν θα κατσει να πει στον αντρα της,κοιτα βρηκα γκομενο για να μην σε κοροιδευω ας χωρισουμε......θελει να ειναι και εξασφαλισμενη και να εχει και τους γκομενους.
Ετσι παιζουν οι γυναικες.
Παντα εξασφαλιζουν οτι θα ειναι κερδισμενες και καλυμμενες.....

Οι γυναικες δεν εχασαν και κατι αφου το παραδακι το παιρνουν ετσι και αλλιως και παντα βρισκουν πρωτες και πολυ γρηγορα μαλιστα τον αντικαταστατη.
Οι αντρες απο μια χαρα ατομα καταντανε παρατραγουδα της αννιτας πανια!
Καταεξεφτελισμενοι και κατεστραμενοι οικονομικα και ψυχικα-ψυχολογικα.
Για γελια,για να γελαει ο <<κοσμος>>....

Οποιος αντρας κανει την ανοησια αυτη θα την πληρωσει πολυ ακριβα και για παρα πολυ καιρο ισως και για μια ζωη.....
Οικονομικα και ψυχολογικα....
Οποιος δεν εχει μυαλο (δηλαδη ωριμοτητα και φιλοσοφια) εχει <<ποδια>>.....

Ποιοι παντρευονται κυριως?
Ατομα πολυ χαμηλου διανοητικου επιπεδου.
Ατομα που θελουν να ζουν ψευδαισθησεις.
Οι πιο χαζοι ανθρωποι τετοιου τυπου κανουν και παιδια.......
Τα παιδια τους ελειπαν......
Που βεβαιως τα καταστρεφουν γιατι οχι για γονεις δεν κανουν αλλα ουτε για τσοπανηδες....

Κανενας ανθρωπος δεν γινεται να ελεγξει αλλον ανθρωπο.
Κανενας ανθρωπος ποτε δεν θα γινει κτημα αλλου ανθρωπου.
Αρα ποιος ο σκοπος του γαμου σχετικα με αυτο...........?
ΑΠΑΤΗ!

Επισης που ξερεις οτι το ατομο που παντρευτηκες θα το γουσταρεις και τον επομενο χρονο και τον παραεπομενο....(η και το αντιστροφο).
Δεν το ξερεις?
Ομως εχεις υπογραψει τα συμβολαια....
Συμβολαια?
Μα γιατι,αφου σε αγαπαει τι τα θελει τα συμβολαια και τις υπογραφες?
Γιατι χρειαζεται και καποιον τριτον να επιβλεπει την υποθεση?
Μα οπως ειπαμε οι γυναικες παντα θελουν να εξασφαλισουν οτι θα ειναι κερδισμενες και καλυμμενες νομικα και οικονομικα....
Θελουν να τζογαρουν με τα λεφτα αλλων και να κρατανε μονο τα κερδη.....
[size=15pt]Δεν ειναι κοροιδα σαν τους αντρες......[/size]

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Νacho Vidal έγραψες!Η γυναίκα είναι σαν το καζίνο!Δεν χάνει ποτε!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

Ποιος χανει?
Μαντεψτε!

Σου τελειωσαν τα λεφτα?
Θα παρει το παιδι και θα φυγει....η <<αγαπη>> τελειωνει οταν τελειωσουν τα λεφτα.
Η' αν βρει καποιον καλυτερο και πλουσιοτερο απο εσενα παλι θα κανει το ιδιο αφου πρωτα σε απατησει,καμια γυναικα παντρεμενη δεν θα κατσει να πει στον αντρα της,κοιτα βρηκα γκομενο για να μην σε κοροιδευω ας χωρισουμε......θελει να ειναι και εξασφαλισμενη και να εχει και τους γκομενους.

Οι γυναικες δεν εχασαν και κατι αφου το παραδακι το παιρνουν ετσι και αλλιως και παντα βρισκουν πρωτες και πολυ γρηγορα μαλιστα τον αντικαταστατη.

Οποιος αντρας κανει την ανοησια αυτη θα την πληρωσει πολυ ακριβα και για παρα πολυ καιρο ισως και για μια ζωη.....

Που βεβαιως τα καταστρεφουν γιατι οχι για γονεις δεν κανουν αλλα ουτε για τσοπανηδες....

ΑΠΑΤΗ!

Επισης που ξερεις οτι το ατομο που παντρευτηκες θα το γουσταρεις και τον επομενο χρονο και τον παραεπομενο....(η και το αντιστροφο).
Δεν το ξερεις?
Συμβολαια?
Μα οπως ειπαμε οι γυναικες παντα θελουν να εξασφαλισουν οτι θα ειναι κερδισμενες και καλυμμενες νομικα και οικονομικα....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Νacho Vidal έγραψες!Η γυναίκα είναι σαν το καζίνο!Δεν χάνει ποτε!

Οι αληθινοι ανθρωποι αναγνωριζουν την αληθεια.....

Δοκιμαστε τωρα να ξανα-διαβασετε οτι εγραψα 2-3-4 φορες συνεχομενα.....
Γινεται καλυτερο και καλυτερο..... :thumbsup:

:hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ύστερα από μια ζωή ελευθερίας και ακολασίας, έρχεται το βασανιστικό ερώτημα: γάμος ή όχι? Η απάντηση είναι απλή: ότι και να αποφασίσεις από τα δύο, θα είναι λάθος. Αυτή είναι η γνώμη μου.

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Ναι ,αλλά δοκίμασε και να έχεις τη προσωπική σου άποψη. Η σύντροφος είναι το μεγαλύτερο λαχείο στη ζωή

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Σοφά λογία... αλλα καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν!
Άρα καλύτερα να μετανιώσεις που έμεινες ανύπαντρος , παρά για το ότι δεν έμεινες ανύπαντρος  :grin:

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Ποιος χανει?
Μαντεψτε!

Σου τελειωσαν τα λεφτα?

ΑΠΑΤΗ!

Δεν το ξερεις?
Συμβολαια?

Διαφωνώ στα περισσότερα, αλλά respect για τον οίστρο σου ρε ψηλέ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πάντα στη ζωή θέλουμε αυτό που δεν έχουμε.

Έχουμε ξανθιά και θέλουμε μελαχρινή, έχουμε ψηλή και θέλουμε κοντή και πάει λέγοντας.

Το ίδιο είναι και με μια σοβαρή σχέση ή αλλιώς "γάμο". Όταν είμαστε δεσμευμένοι αναπολούμε τα ξεφτιλίκια, όταν κάνουμε τα ξεφτιλίκια αναπολούμε τη συντροφικότητα.

Σκέψου όμως πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις με το κάθε ένα. Και πόσον καιρό χωρίς αυτό.

Εγώ σε μια περίοδο της ζωής μου που ζούσα τη ζωή του πορνοστάρ, στα 3 χρόνια βαρέθηκα και ήθελα κάτι πιο σταθερό. Και είδα ότι σε 3 χρονιά με το σταθερό δε μου έλειπε τόσο η προηγούμενη ζωή μου. Μου έλειπε αλλά όχι τόσο. Μιλάμε συγκριτικά πάντα.

Σου μιλάει φρεσκοπαντρεμένος.

ΥΓ. Σκέψου ότι μπορείς να κάνεις οικογένεια και μια πεταχτή ίσως να την κάνεις ακόμα και σε στούντιο. Πεταχτή συντροφικότητας σε μεγαλύτερη ηλικία είναι πιο δύσκολο...

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Πάντα στη ζωή θέλουμε αυτό που δεν έχουμε.

Έχουμε ξανθιά και θέλουμε μελαχρινή, έχουμε ψηλή και θέλουμε κοντή και πάει λέγοντας.

Το ίδιο είναι και με μια σοβαρή σχέση ή αλλιώς "γάμο". Όταν είμαστε δεσμευμένοι αναπολούμε τα ξεφτιλίκια, όταν κάνουμε τα ξεφτιλίκια αναπολούμε τη συντροφικότητα.

Σκέψου όμως πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις με το κάθε ένα. Και πόσον καιρό χωρίς αυτό.

Εγώ σε μια περίοδο της ζωής μου που ζούσα τη ζωή του πορνοστάρ, στα 3 χρόνια βαρέθηκα και ήθελα κάτι πιο σταθερό. Και είδα ότι σε 3 χρονιά με το σταθερό δε μου έλειπε τόσο η προηγούμενη ζωή μου. Μου έλειπε αλλά όχι τόσο. Μιλάμε συγκριτικά πάντα.

Σου μιλάει φρεσκοπαντρεμένος.

ΥΓ. Σκέψου ότι μπορείς να κάνεις οικογένεια και μια πεταχτή ίσως να την κάνεις ακόμα και σε στούντιο. Πεταχτή συντροφικότητας σε μεγαλύτερη ηλικία είναι πιο δύσκολο...
συμφωνώ μαζί σου αν και εργένης..είναι όμως κοινά αποδεκτό ότι για μία γυναίκα συμφέρει πολύ περισσότερο ο γάμος τόσο για την μητρότητα όσο και για την ψυχολογία της.. ακόμα και οι είναι πάντα υπέρ της μητέρας.. ένας άντρας το παλεύει πιο εύκολα  το μπακουριλίκι..μπορεί να βρει και καμία πουτανίτσα αλλά και να κάνει κάποια σχέση χωρίς προοπτική γάμου..

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
οι νόμοι εννοώ παραπάνω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Τύποι μου καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι στα πρόθυρα των πρώτων άντα και όπως καταλαβαίνετε όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί είναι είτε κάπου εκεί είτε μεγαλύτεροι. Οπότε το θέμα της συγκατοίκησης, γάμου, οικογένειας έχει αρχίσει να αναφέρεται σιγά σιγά όλο και περισσότερο.

Από ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα είναι ή υπήρξαν παντρεμένοι, με παιδιά ή χωρίς. Θα ήθελα να μας καταθέσουν τη γνώμη τους αν μπορούν, άξιζε η όλη διαδικασία; Άξιζε για τη συντροφικότητα, άξιζε μόνο για το παιδί, μήπως δεν άξιζε καθόλου; Το έχουν μετανιώσει;

Επίσης ας μας πουν τη γνώμη τους και οι εργένηδες άνω των 40, αυτοί τι πιστεύουν, γουστάρουν ή το ψάχνουν για οικογένεια;

Προσωπικά είμαι μάλλον εναντίον του γάμου, έχω φτάσει κάποιες φορές κοντά σε συγκατοίκηση, αλλά στο τέλος κώλωσα. Θεωρώ πως η οικογένεια κρατά τον άνδρα πίσω.

Σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς είναι μόνο μία η απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν "κανόνες". Η οικογένεια είναι κάτι σοβαρό και όμορφο. Είτε παντρευτείς και κάνεις παιδιά είτε δεν παντρευτείς θα το μετανιώσεις. Το ίδιο κάνει. Πάντως τη σήμερον, ειδικά αν έχεις βρει τον άνθρωπό σου, έχεις μια έργασία και κάποια άλλα δεδομένα για την εποχή νομίζω ότι πρέπει να κάνεις οικογένεια.

Όσοι για λόγους καλοπέρασης δεν κάνουν οικογένεια είναι απλά ηλίθιοι. Ένα είναι το βασικό: ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ. Αν τον βρεις τέλος. Και μην πολυαναλύετε. Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Στα βασικά να ταιριάζετε. Μη ψάχνετε να είστε 100% φουλ με κάποιον ή κάποια. Δεν θα είστε ποτέ. Χρειάζεται τόλμη και προσπάθεια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Διαφωνώ στα περισσότερα, αλλά respect για τον οίστρο σου ρε ψηλέ
Το οξύμωρο και παράδοξο είναι πως η ιστορία έχει δείξει ότι οι πιο φανατικοί και σκληροπυρηνικοί εργένηδες,στο τέλος καταλήγουν οι χειρότεροι ''παντοφλάκηδες''...  ;)

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το οξύμωρο και παράδοξο είναι πως η ιστορία έχει δείξει ότι οι πιο φανατικοί και σκληροπυρηνικοί εργένηδες,στο τέλος καταλήγουν οι χειρότεροι ''παντοφλάκηδες''...  ;)

δεν το ξέρω το παληκάρι, οπότε δε βιάζομαι να τον κατατάξω κάπου ... μπορεί να είναι ακόμη μικρός και να τα βλέπει απόλυτα, μπορεί να είναι μεγαλύτερος, να'πεσε σε καμιά επική καριόλα και να κάηκε ..... στο "σεντόνι" του πάντως τα'δωσε όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom