Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Στην Ελλάδα που ζούμε χάνεις την ίδια σου τη ζωή.
Ζεις για τους άλλους.Αλλά όχι για 'σένα.
παντρεμένος τύπε ?
παντρεμένος τύπε ?
καλημέρα και χρόνια πολλά .....
..... σε διάσταση κάποιο καιρό και διαζευγμένος πλέον, ένα θα πω
από όσους παντρευτήκαμε, κάποιοι δεν το συνέχισαν, ή το μετάνιωσαν
από όσους δεν παντρεύτηκαν, το μετανιώσανε όλοι ......
άντε να τελειώνουν κι αυτές οι μέρες πάλι φέτος .....
Δεν ξέρω αν έχει περάσει στις προηγούμενες σελίδες σαν παράδειγμα. Είχε πάει κάποιος μαθητής του Σωκράτη, για να ζητήσει
συμβουλή από τον Δάσκαλο αν πρέπει να παντρευτεί ή όχι. Ο Σωκράτης του απάντησε, ότι είτε παντρευτεί, είτε δεν παντρευτεί
θα το μετανοιώσει
ετυχε να είμαι στην ευέλπιδων σημερα για μια δικη ενός φιλου (πηγα για συμπαρασταση περισσοτερο) καθως περιμεναμε και ετσι όπως σουλατσαριζα στα κτιρια τις ευέλπιδων ακουω δικηγορο να λεει στην κυρια που εχει το φωτοτυπικο και βγαζει φωτοαντίγραφα(εναντι αμοιβης βεβαίως-βεβαίως) 100 διαζύγια ειχε σημερα στην αναμονη να δικασει ο δικαστης 100 διαζύγια ουτε ένα ουτε δυο
αξιζει να κανεις οικογενεια μονο όταν βρεις το ανθρωπο που πραγματικα θα μπορεσει να αντεξει αυτην την απαιτηση αλλιως θα εισαι απλα ο εκατοστος πρωτος μιας ακομα συνηθησμενης μερας στην ευελπιδων
Δεν ξέρω αν έχει περάσει στις προηγούμενες σελίδες σαν παράδειγμα. Είχε πάει κάποιος μαθητής του Σωκράτη, για να ζητήσει
συμβουλή από τον Δάσκαλο αν πρέπει να παντρευτεί ή όχι. Ο Σωκράτης του απάντησε, ότι είτε παντρευτεί, είτε δεν παντρευτεί
θα το μετανοιώσει
Σοφά λογία... αλλα καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν!
ναι αλλά όταν έχεις παιδιά δεν έχεις το διακαίωμα να μετανιώσεις... ξέρεις ένα παιδάκι τι ζόρια τραβάει όταν χωρίζουν οι γονείς του ? (
οπότε ότι γύνετε καλά είναι ναι γύνετε με απόλυτη προνοιτηκότητα,λογική και πάνω απ όλα να ξέρει κάποιος τι πραγματικά θέλει, αν θέλει να λέγετε σοβαρός άνθρωπος
ετυχε να είμαι στην ευέλπιδων σημερα για μια δικη ενός φιλου (πηγα για συμπαρασταση περισσοτερο) καθως περιμεναμε και ετσι όπως σουλατσαριζα στα κτιρια τις ευέλπιδων ακουω δικηγορο να λεει στην κυρια που εχει το φωτοτυπικο και βγαζει φωτοαντίγραφα(εναντι αμοιβης βεβαίως-βεβαίως) 100 διαζύγια ειχε σημερα στην αναμονη να δικασει ο δικαστης 100 διαζύγια ουτε ένα ουτε δυο
αξιζει να κανεις οικογενεια μονο όταν βρεις το ανθρωπο που πραγματικα θα μπορεσει να αντεξει αυτην την απαιτηση αλλιως θα εισαι απλα ο εκατοστος πρωτος μιας ακομα συνηθησμενης μερας στην ευελπιδων
Σοφά λογία... αλλα καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν!
Καλησπέρα, η συμβουλή μου είναι να το δοκιμάσεις και να ξαναμπείς σε 7-8 χρόνια πάλι εδώ και να μας πεις. Γιατί ενώ υπήρξα παντρεμένος και έχω ένα παιδί (που ΕΥΤΥΧΩΣ το βλέπω όποτε θέλω ή θέλει), δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Δεν έχεις άδικο. Όλα είναι στο παιχνίδι, και συχνά κάποιος μακαρίζει αυτό που δεν έχει και υποτίθεται ότι έχει ο άλλος.
Ο παντρεμένος την "ελευθερία" και ο ανύπανδρος τη "θαλπωρή". Όπως, όμως, έλεγε και ο Μπρέχτ: αν δώσεις έναν αγώνα,
μπορεί και να χάσεις. Αν δεν αγωνιστείς, είσαι ήδη χαμένος. Όλα είναι σχετικά και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.