Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να κάνουν οικογένεια για οικονομικούς η για λόγους κοινωνικής παιδείας.ναι αλλα και να μην κανω καθολου παιδιά δηλαδη??ειναι σωστό αυτο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 493K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.696
- Πόντοι
- 5.595
δεν πρεπει κι εγω ομως να κανω παιδιά καποια στιγμη??αυτο δεν ειναι κοινωνικά το ορθό?
γενικα ειναι πολυ ασχημο και κοινωνικά να το δεις να μην εχει κανει καποιος ανδρας ουτε ενα παιδι.Ειναι καπως....πως να το κανουμε
Φίλε επειδή σε βλέπω να νοιάζεσαι πολύ για τα "κοινωνικά" δεν πιάνεις καμια δουλειά πρώτα και εσύ και η άλλη η τεμπέλα?
Γιατι κοινωνικα ειναι τραγικο να ειναι καποιος στα 35 του ανεργος και να τον ζουν οι γονείς του.
Και μετά κοιτάς να πετάξεις και τα κουτσούβελα πάντα για την κοινωνία.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τι το συζητας εχεις αργησει κι ολαςλοιπον κι εγω κι αυτη δεν εργαζομαστε,ειμαστε μεταξυ 30-35 και οι δυο μας.ψωλές εχει φαει αβερτα,εμφανισιακά ειναι μετρια ,εχουμε πολυ καλη χημεια τα βρισκουμε σε ολα αλλα για παιδί να κανουμε δεν ξερω το σκεφτομαι.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Άμα δεν είσαι εύπορος, δεν μπορεί να σου φάει η γκόμενα λεφτά με διαζύγιο και διατροφή αργότερα.
Κάντε παιδιά. Θα βρεθούν οι λύσεις για να μεγαλώσουν.
Κάντε παιδιά. Θα βρεθούν οι λύσεις για να μεγαλώσουν.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Τη δουλίτσα της την έχει. Δεν χρειάζεται να παντρευτεί.Σκατά στο μυαλό της, σκατά στην ψυχή της κι αυτής και όποιας άλλης σκέφτεται ετσι. Είμαι εξαγριωμένος με τις νοοτροπίες των γυναικών
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Nαι...αρμεγοντας τα σόγια τους και την γειτονιά τους μετά από ανελέητη κλαψομουνιαση...αν είχαν λίγο φιλότιμο θα είχαν αυτοκτονήσει η μεταναστεύσει .Πολλοί γκρινιάζουν απλά για να γκρινιάζουν
Με τοση ακρίβεια,και πάλι έχει ένα σωρό που μια χαρά διακοπάρες πάνε,ταξίδια,3ημερα κλπ.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Είστε ένα κλασικό ελληνικό ζευγάρι μόνο που είστε πιο ξεκούραστοι...άρα χωρίς γκρίνια . ..απολαύστε το για όσο κρατάει.μαλλον στην τεμπελιά γιατι δεν δουλευω ουτε εγω ουτε εκεινη.και γενικα σαν χαρακτηρες.ΤΙ λες?να την γκαστρωσω να τελειωνουμε πια?
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Στην επαρχία όλοι τέτοιοι είναι.Αλλά εδώ μιλάμε για δημιουργία οικογένειας που το να μην δημιουργήσεις,δεν σε καθιστά απευθείας "περίεργο", παρά μόνο σε αργοσχολους πουθενάδες καράβλαχους.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Ρώτα όσους τα πληρώσουν τα παιδιά.δεν πρεπει κι εγω ομως να κανω παιδιά καποια στιγμη??αυτο δεν ειναι κοινωνικά το ορθό?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Έχει φάει πολλές ψωλες αν και μέτρια...χμμμμ....λοιπον κι εγω κι αυτη δεν εργαζομαστε,ειμαστε μεταξυ 30-35 και οι δυο μας.ψωλές εχει φαει αβερτα,εμφανισιακά ειναι μετρια ,εχουμε πολυ καλη χημεια τα βρισκουμε σε ολα αλλα για παιδί να κανουμε δεν ξερω το σκεφτομαι.
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Ένα παιδί αλλάζει μια γυναίκα, είτε προς το χειρότερο είτε προς το καλύτερο. Τότε θα φανεί αν έκανε κάποιος καλή επιλογή.
Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς αν δεν υπάρχει η προοπτική απόκτησης παιδιού. Όπως είπαν και παραπάνω, όχι για να έχεις κάποιον να σε γηροκομήσει αλλά επειδή η εμπειρία σε αλλάζει σαν άνθρωπο και βοηθάς έναν νέο να έχει μια καλύτερη τύχη από εσένα.
Επιπλέον οι γυναίκες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά συνήθως είναι τραγικά περισσεύματα οπότε σε αυτήν την περίπτωση μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα.
Έχει γεμίσει ο τόπος από ελεύθερες 40αρες, 50αρες κοκ. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο.
Αν ξεγελαστείς και μπλέξεις με κανένα περίσσευμα για συντροφικότητα και καλά το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις απένταρος και μια ώρα νωρίτερα στον τάφο.
Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς αν δεν υπάρχει η προοπτική απόκτησης παιδιού. Όπως είπαν και παραπάνω, όχι για να έχεις κάποιον να σε γηροκομήσει αλλά επειδή η εμπειρία σε αλλάζει σαν άνθρωπο και βοηθάς έναν νέο να έχει μια καλύτερη τύχη από εσένα.
Επιπλέον οι γυναίκες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά συνήθως είναι τραγικά περισσεύματα οπότε σε αυτήν την περίπτωση μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα.
Έχει γεμίσει ο τόπος από ελεύθερες 40αρες, 50αρες κοκ. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο.
Αν ξεγελαστείς και μπλέξεις με κανένα περίσσευμα για συντροφικότητα και καλά το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις απένταρος και μια ώρα νωρίτερα στον τάφο.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 206
αφου γαμιεται ασύστολα...μεχρι και παρτουζα με αλβανους ειχε κανει παλιοτερα αλλα δεν μπορω να πω τίμιο κοριτσι μου ανοιξε την καρδια της και μου τα ειπε όλα....Μα καλά κι εσυ τι νομιζες?Αν ηταν σοβαρη κοπελα με εμενα θα πηδιότανε?Έχει φάει πολλές ψωλες αν και μέτρια...χμμμμ....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
Και οι άντρες όμως αυτών των ηλικιών,τι άλλες επιλογές έχουν;Εννοώ όσους δεν θέλουν να'΄ναι συνέχεια μόνοι και στις πουτάνες
Για τις μικρότερες είναι γέροι,αλλοδαπές πλέον δύσκολο να βρεθούν,τι άλλο μπορεί να βρει κάποιος;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Σε παραμεθόριες περιοχές είναι σύνηθες να περνάνε τα σύνορα άνδρες σε ηλικία γάμου για να βρίσκουν νύφες απέναντι .Και οι άντρες όμως αυτών των ηλικιών,τι άλλες επιλογές έχουν;Εννοώ όσους δεν θέλουν να'΄ναι συνέχεια μόνοι και στις πουτάνες
Για τις μικρότερες είναι γέροι,αλλοδαπές πλέον δύσκολο να βρεθούν,τι άλλο μπορεί να βρει κάποιος;
Βέβαια οι άνδρες είναι από άνεργοι έως εργαζόμενοι σε δουλειές ποδαριού και βρίσκουν ψιλομπαζακια...όμως η αλήθεια είναι ότι αναβαθμίζονται τα μάλα στις μικρές κοινωνίες όπου ζούνε όλοι μαζί ακόμα και με τους παππούδες από δίπλα για να βάζουν το χέρι στην τσέπη...όπως παλιά!
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Δυστυχώς τύπε έτσι σκεφτόμαστε οι άντρες και το εκμεταλλεύονται οι γυναίκες. Όλες θέλουν την καλοπέραση τους και να βρούνε έναν μαγικό τρόπο να έχουν παιδιά και να μεγαλώσουν στον αυτόματο χωρίς να θυσιάσουν τίποτα. Από τη μια η κοινωνία βρίζει την πατριαρχία και από την άλλη η κάθε μπεμπέκα περιμένει το μαλάκα να της παρέχει τα πάντα.Όταν πρέπει όλη σου τη ζωή να παλεύεις για να είσαι ανταγωνιστικός στα εργασιακά και να επιβιώνεις πως θα μπορέσεις να κοιτάξεις και το κομμάτι της οικογένειας? Η καπιταλιστκή κοινωνία είναι υπερβολικά σκληρή και η οικογένεια ένα μεγάλο μειονέκτημα, δυστυχώς έτσι είναι. Εγώ δεν έχω μάνα ή πατέρα να μου κρατήσουν τα παιδιά και να με βοηθήσουν και ότι βγάζω φτάνει για να καλύψει ότι χρειάζομαι για εμένα. Δεν έχω δικό μου σπίτι.
Η οικογένεια θα ήταν κάτι καλό σε μία πολύ διαφορετική κοινωνία.
Όπως τα λες είναι δύσκολα αλλά υπάρχει κόσμος που δημιουργεί οικογένειες κυρίως επειδή έχει βρει γυναίκες που είναι διατεθειμένες να δουλέψουν και να προσπαθήσουν. Αν δεν τσοντάρουν και οι δύο χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
Όταν πρέπει όλη σου τη ζωή να παλεύεις για να είσαι ανταγωνιστικός στα εργασιακά και να επιβιώνεις πως θα μπορέσεις να κοιτάξεις και το κομμάτι της οικογένειας? Η καπιταλιστκή κοινωνία είναι υπερβολικά σκληρή και η οικογένεια ένα μεγάλο μειονέκτημα, δυστυχώς έτσι είναι. Εγώ δεν έχω μάνα ή πατέρα να μου κρατήσουν τα παιδιά και να με βοηθήσουν και ότι βγάζω φτάνει για να καλύψει ότι χρειάζομαι για εμένα. Δεν έχω δικό μου σπίτι.
Η οικογένεια θα ήταν κάτι καλό σε μία πολύ διαφορετική κοινωνία.
Λες 'Εγώ δεν έχω μάνα ή πατέρα να μου κρατήσουν τα παιδιά και να με βοηθήσουν'.Κι εκεί ακριβώς είναι το θέμα
Στην Ελλάδα λοιπόν όσοι τα έχουν,δεν περιμένουν ούτε να φτιαχτούν επαγγελματικά,ούτε τίποτα.Φτασαμε 30-35,παντρευόμαστε και γεννοβολάμε...γιατί έτσι πρέπει.Κι έχουμε τις συντάξεις και τους γονείς-νταντάδες να μας μεγαλώνουν τα παιδιά.Εγώ αυτό βλέπω ότι συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό,τουλάχιστον στην επαρχία
Γιατί όταν βλέπεις πχ...εποχικούς...5μηνους...8μηνους...απο'δω κι απο'κει,να έχουν 1-2 παιδιά,ε προφανώς κάποιοι α΄λλοι τους τα μεγαλώνουν
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα γιατί έλεγε ψέματα για τον πατέρα, τον κατήγγειλε μέχρι και για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού
Η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως το πιο ασφαλές περιβάλλον για το ανήλικο τέκνο είναι αυτό του πατέρα - Η μητέρα του είχε απαγορεύσει πλήρως τις επαφές - Το παιδί δεν γνώριζε πως είναι ο πατέρας του, αλλά ένας «κακός κύριος»
www.protothema.gr
Δεν ξερω αν κολλαει σε αυτο το θεμα αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο.
Δειτε τι επαθε ο ανθρωπακος απο αυτο το σκουπιδι που ηθελα να αποκαλείται μανα, δεν τον αφηνε να δει το παιδι του και στο τελος τον έβγαλε και και παιδεραστή!!
Ευτυχώς που σε αυτη την περίπτωση δούλεψε η δικαιοσύνη και το παιδάκι γλίτωσε.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.860
- Πόντοι
- 3.656
Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα γιατί έλεγε ψέματα για τον πατέρα, τον κατήγγειλε μέχρι και για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού
Η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως το πιο ασφαλές περιβάλλον για το ανήλικο τέκνο είναι αυτό του πατέρα - Η μητέρα του είχε απαγορεύσει πλήρως τις επαφές - Το παιδί δεν γνώριζε πως είναι ο πατέρας του, αλλά ένας «κακός κύριος»www.protothema.gr
Δεν ξερω αν κολλαει σε αυτο το θεμα αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο.
Δειτε τι επαθε ο ανθρωπακος απο αυτο το σκουπιδι που ηθελα να αποκαλείται μανα, δεν τον αφηνε να δει το παιδι του και στο τελος τον έβγαλε και και παιδεραστή!!
Ευτυχώς που σε αυτη την περίπτωση δούλεψε η δικαιοσύνη και το παιδάκι γλίτωσε.
Φταίει και ο ανθρωπάκος όμως.
Δεν πας να μπλέξεις με την κάθε ψυχασθενή μονο και μονο για έναν κρεμπιέ
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 3.236
Φίλε μου καλέ, σε ένα γάμο δεν μετράνε ούτε τα φράγκα, ούτε οι κάβλες, ούτε τι θα πει το σόι. Ολα αυτά εξαερώνονται όταν ο ένας χέζει και ο άλλος πλένει τα δόντια του. Στο λέω καθώς παντρέυτηκα πριν 15 χρόνια μια δικηγόρο πάμπλουτη απο οικογένεια με ισχυρές πολιτικές διασυνδέσεις. Ξέρεις πόσο κράτησε ο γάμος? 2 μήνες! Οταν κλείσαμε την πόρτα, το πρώτο βράδυ, μετά το γλέντι, ξέραμε ότι έχουμε παγιδευτεί σε μια μικροαστική ένωση 2 οικογενειών γιατι "γράφαμε ωραία" σαν ζευγάρι. Λοιπόν, εκ του αποτελέσματος αρχίδια γράφαμε! Που θέλω να καταλήξω: Μην παντρευτείς κάποια επειδή μπορείς να ζήσεις μαζί της. Αυτό δε λέει τίποτα. Παντρέψου αυτή που θα νοιώσεις οτι ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ δεν μπορείς να ζήσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση τραβάς ένα λαχείο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20