Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.413
- Πόντοι
- 456
Χατζηδάκης , μέγας μύστης!Άντε να βρεις ελλεηνίδα για οικογένεια, με τα μυαλά που κουβαλάει η πλειοψηφία.
Γι αυτό δίνω μόνο κώλο
Χατζηδάκης , μέγας μύστης!Άντε να βρεις ελλεηνίδα για οικογένεια, με τα μυαλά που κουβαλάει η πλειοψηφία.
Γι αυτό δίνω μόνο κώλο
Πάρε γάταπως να ειναι αραγε να εχεις παιδιά?ωραιο συναισθημα ή θα ειμαι μεσα στο αγχος και θα εχω δυσκολιες?Εκτος βεβαια κι αν κανω ενα παιδάκι με μια κοπελα αμφιβόλου ηθικής που γνωριζω και το αναθέσω στην μανα μου να το μεγαλωσει και να ασχοληθει μαζι του ως την ενηλικιωση του κτλ?Η μαμά μου λεει οτι θα θελε ενα εγγονάκι κι εφοσον ειμαι αχρηστος σχετικά,δεν θα ειχε προβλημα να ασχοληθει αυτή και να το μεγαλωσει.Αλλα και πάλι αξιζει η φαση ή θα βρω τον μπελά μου?
Wiber, νέος τρόπος επικοινωνίας, πατενταρισμένος από τους χρήστες του bourdela.comΤο κερατο παει συνεφο εκει εξω. Γειτονας μου εμαθα οτι χωρισε προσφατα γιατι εμαθε οτι η γυναικα του τον κερατωνε. Αυτο το ηξερε η μιση Κορινθος εδω και χρονια, αλλα αυτος τωρα το καταλαβε. Εκτος αν περιμενε να μεγαλωσουν τα παιδια ή δεν ηθελε να το πιστεψει.
Κι εγω παιζω με μια παντρεμενη, μνμ στο FB, wiber, αλλα ειναι παντρεμενη με φιλο και δεν ξερω πως να το χειριστω ωστε να μην γινει καμια μαλακια.
Με παντρεμένες να ασχολείσαι, κάνουν δυνατά γαμίσια με τον παράνομο. Με γυναίκα φίλου όμως ΠΟΤΕ.Το κερατο παει συνεφο εκει εξω. Γειτονας μου εμαθα οτι χωρισε προσφατα γιατι εμαθε οτι η γυναικα του τον κερατωνε. Αυτο το ηξερε η μιση Κορινθος εδω και χρονια, αλλα αυτος τωρα το καταλαβε. Εκτος αν περιμενε να μεγαλωσουν τα παιδια ή δεν ηθελε να το πιστεψει.
Κι εγω παιζω με μια παντρεμενη, μνμ στο FB, wiber, αλλα ειναι παντρεμενη με φιλο και δεν ξερω πως να το χειριστω ωστε να μην γινει καμια μαλακια.
Να ξερεις μεσα στο "η μιση Κορινθος" ηταν και οι φιλοι και γνωστοι του που δεν του ελεγαν τιποτα και γελουσαν εις βαρος του.μην σου πω καποιοι θα προσπαθουσαν να μουσκεψουν και αυτοι τη ψωλη τουςΤο κερατο παει συνεφο εκει εξω. Γειτονας μου εμαθα οτι χωρισε προσφατα γιατι εμαθε οτι η γυναικα του τον κερατωνε. Αυτο το ηξερε η μιση Κορινθος εδω και χρονια, αλλα αυτος τωρα το καταλαβε. Εκτος αν περιμενε να μεγαλωσουν τα παιδια ή δεν ηθελε να το πιστεψει.
ασχετες συζητησεις διχως νοημα, βρισιες και πραγματα οπου δεν ηταν συνηθισμενα στην ελληνικη τηλεοραση. Ολα αυτα γυρισμενα με φιλμ και το ονομαζουν ταινια. Μονο και μονο επειδη βριζουν, κατι σαν τα parodies του 2007. Αν το μεταγλωτισεις στα αγγλικα βαλεις υποτιτλους και το δεις, θα πεις αυτο το αισχος δεν ειναι ταινια.Άντε να βρεις ελλεηνίδα για οικογένεια, με τα μυαλά που κουβαλάει η πλειοψηφία.
Γι αυτό δίνω μόνο κώλο
Καλα αυτο εννωειτε.Να ξερεις μεσα στο "η μιση Κορινθος" ηταν και οι φιλοι και γνωστοι του που δεν του ελεγαν τιποτα και γελουσαν εις βαρος του.μην σου πω καποιοι θα προσπαθουσαν να μουσκεψουν και αυτοι τη ψωλη τους
Είχα δει μια "ταινία" του μαλάκα του Κύπριου, όπου το μπινελίκι είναι το μόνο που χαρακτηρίζει τις "ταινίες" του.ασχετες συζητησεις διχως νοημα, βρισιες και πραγματα οπου δεν ηταν συνηθισμενα στην ελληνικη τηλεοραση. Ολα αυτα γυρισμενα με φιλμ και το ονομαζουν ταινια. Μονο και μονο επειδη βριζουν, κατι σαν τα parodies του 2007. Αν το μεταγλωτισεις στα αγγλικα βαλεις υποτιτλους και το δεις, θα πεις αυτο το αισχος δεν ειναι ταινια.
ποιος ειναι ο κυπριος;Είχα δει μια "ταινία" του μαλάκα του Κύπριου, όπου το μπινελίκι είναι το μόνο που χαρακτηρίζει τις "ταινίες" του.
Για τα σκουπίδια, πραγματικά.
Επηρέασε λέει τον μοντέρνο κινηματογράφο.
Ποια ταινία είναι αυτη?Άντε να βρεις ελλεηνίδα για οικογένεια, με τα μυαλά που κουβαλάει η πλειοψηφία.
Γι αυτό δίνω μόνο κώλο
Η παλαιολιθική άποψη κάνε οικογένεια και παδιά για να σε φροντίσουν ώστε να μη σε βρον από τη μυρωδιά, δεν ισχύει ούτε κατ' ελάχιστον πια.Ζούμε σε μια εποχή, που μεσήλικες πεθαίνουν μόνοι τους στο διαμέρισμα τους, και τους ανακαλύπτουν αργότερα, όταν πια είναι σε προχωρημένη σήψη τα κουφάρια τους, κι αρχίζει να μυρίζει πτωματίλα στη γειτονιά.
Ζούμε σε μια εποχή, που μεσήλικες πεθαίνουν μόνοι τους στο διαμέρισμα τους, και τους ανακαλύπτουν αργότερα, όταν πια είναι σε προχωρημένη σήψη τα κουφάρια τους, κι αρχίζει να μυρίζει πτωματίλα στη γειτονιά.
Αν αυτός ο άνθρωπος ήταν παντρεμένος ή χωρισμένος, με ή χωρίς παιδιά, ούτε που ξέρω.
Βόλος: 49χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του μετά από μέρες
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο 49χρονος εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη κάτω από το τραπέζι από αστυνομικούς, που έφτασαν στο σπίτι μετά από κλήση γείτονά του.www.naftemporiki.gr
Διάλεξε τι αγαπάς, κι ας το να σε σκοτώσει, που λένε.
Ατάκα από την ταινία "Η αγάπη είναι ελέφαντας" [2000].Ποια ταινία είναι αυτη?
και άμα κάνεις έτσι:Αν δεν κάνεις οικογένεια,είναι μεγάλες οι πιθανότητες να σε βρουν έτσι