Τίποτα δεν θα πάθεις, αφου δεν θα ασχολείσαι εσύ, η μάνα σου και η μάνα της θα ασχολούνται.Και μέχρι να το πάρεις χαμπάρι θα έχει φτάσει 8-10 ετών και μια χαρά θα επικοινωνείς μαζί του και θα πηγαίνετε μαζί να παίζετε μπάλα στην πλατεία και αργότερα μαζί και στις πουτάνες.τι θα αρχισω?μην με τρομαζεις....Πες μου ολη την αληθεια,τι θα παθω αν γινω μπαμπάς?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 493K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Τι να σ πω...δεν πρεπει κι εγω ομως να κανω παιδιά καποια στιγμη??αυτο δεν ειναι κοινωνικά το ορθό?
Ρωτα τον τυπο ...https://www.kathimerini.gr/society/563166127/sparti-pateras-synelifthi-gia-ton-viasmo-tis-9chronis-koris-toy/
Ρε συ είσαι πολύ τυχερός, το ξέρεις;έχεις με το μέρος σου γονείς και πεθερικά και κάθεσαι και το σκέφτεσαι.Όλα τα λεφτά και τόν χρόνο οι γονείς σας σε εσάς και το παιδί θα τα δίνουν μην είσαι μαλάκας.Προχώρα το.Γάμα την ακάποτα δίχως αύριο.δεν πρεπει κι εγω ομως να κανω παιδιά καποια στιγμη??αυτο δεν ειναι κοινωνικά το ορθό?
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 206
ξερεις μονο τι φοβαμαι?μην μου τα γυρισει μετά η μανα μου και μου πει δικό σου ειναι το παιδι....ανελαβέ το.κι εγω κι η γκομενα ειμαστε ανεργοι βασικαΡε συ είσαι πολύ τυχερός, το ξέρεις;έχεις με το μέρος σου γονείς και πεθερικά και κάθεσαι και το σκέφτεσαι.Όλα τα λεφτά και τόν χρόνο οι γονείς σας σε εσάς και το παιδί θα τα δίνουν μην είσαι μαλάκας.Προχώρα το.Γάμα την ακάποτα δίχως αύριο.
Εκεί θα πατήσεις πόδι.Αν πάει να σου πει κάτι τέτοιο θα της πεις εσύ το ζήτησες και εγώ στο έφερα, έχεις υποχρεώσεις απέναντι στο γιο σου και στο εγγόνι σου.Μην τους αφήσεις να την κάνουν.Μαζί το κάναμε πες της.ξερεις μονο τι φοβαμαι?μην μου τα γυρισει μετά η μανα μου και μου πει δικό σου ειναι το παιδι....ανελαβέ το.κι εγω κι η γκομενα ειμαστε ανεργοι βασικα
Ε ναι πες της τι θα πει η κοινωνία τώρα;ότι παράτησες το εγγόνι σου να το μεγαλώσει μόνος του ο γιος σου;που είναι η γιαγιά που είναι ο παππούς;ποιος θα μας ταίζει τώρα;ποιος θα μας μεγαλώσει το παιδί αν όχι ο παππούς και η γιαγιά;πως την είδες πες της;όπως κάνουν στο εξωτερικό;εδω είναι Ελλάδα.εκτός και αν δεν θες να λέμε ότι είμαστε οικογένεια.Να δω με τι μούτρα θα κυκλοφορείς στη γειτονιά μετά.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Μη μασάς τ' αρχίδια σου, τύπε.κι εγω κι η γκομενα ειμαστε ανεργοι βασικα
Έχει ο Θεός, που λένε και στο χωριό μου.
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 807
- Πόντοι
- 81
Ρε τυπε πως θα μεγαλώσετε το παιδί από τη στιγμή που δεν δουλεύετεξερεις μονο τι φοβαμαι?μην μου τα γυρισει μετά η μανα μου και μου πει δικό σου ειναι το παιδι....ανελαβέ το.κι εγω κι η γκομενα ειμαστε ανεργοι βασικα
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 742
- Πόντοι
- 86
Aυτος παντα ειχε! Εμεις ψιλοζοριμαστε!Έχει ο Θεός, που λένε και στο χωριό μου.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Λεπτομέρειες.Ρε τυπε πως θα μεγαλώσετε το παιδί από τη στιγμή που δεν δουλεύετε
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 206
ναι αλλα και να μην κανω καθολου παιδιά δηλαδη??ειναι σωστό αυτο?Ρε τυπε πως θα μεγαλώσετε το παιδί από τη στιγμή που δεν δουλεύετε
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 742
- Πόντοι
- 86
Και που θα τα κανεις, περιμενοντας να στα μεγαλωσει αλλος? Τι φοβασε δλδ μηπως λυψει το ειδος?ναι αλλα και να μην κανω καθολου παιδιά δηλαδη??ειναι σωστό αυτο?
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 206
γενικα ειναι πολυ ασχημο και κοινωνικά να το δεις να μην εχει κανει καποιος ανδρας ουτε ενα παιδι.Ειναι καπως....πως να το κανουμεΚαι που θα τα κανεις, περιμενοντας να στα μεγαλωσει αλλος? Τι φοβασε δλδ μηπως λυψει το ειδος?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
Θα τσοντάρουν τα μέλη μας, θα γίνουμε όλοι νονοί.Ρε τυπε πως θα μεγαλώσετε το παιδί από τη στιγμή που δεν δουλεύετε
Markelos.
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Like
- 623
- Πόντοι
- 86
Ας το παρουμε οικονομικα ΓΑΜΟΣ, Προετοιμασια, πληρωνεις λαμογια παπαδες ,δεξιωση,τραπεζι,μηνα του μελιτος, μετα η γεννηση ενος παιδιου κοστιζει,κανουν ολα μαζι τουλαχιστον ενα 10Κ? Α και μετα απο χρονια διαζυγιο,δικηγοροι,διατροφη,παλι λεφτα... Μιλαω με γιαγιαδες που ζουν ακομη ,μαναδες 75-80 χρονων απο συγγενεις,μου λενε πραγματα που μου φενονται περιεργα ,ο χωρισμος τοτε απλα δεν υπηρχε σαν λεξη, υπηρχαν διακοπες στην σχεση,εφευγε ο αντρας καπετανιος,η στο εξωτερικο,ναι μεν υπηρχε η προικα και περιουσια τοτε, αλλα η γυναικα ηταν διπλα βραχος μεχρι τα γεραματα σου, ο αντρας ειχε αξια, κερατωνε, και η γυναικα το δεχοταν,τωρα σε ξεζουμιζει, χωριζει βρισκει αλλον, η αν δεν τον βρει ,καταληγει με 15-20 γατια
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 920
- Πόντοι
- 81
Μαζι σου τυπε κι οταν το παιδι των ανεργων γονιων που μεγαλωσε με τους παπουδες παει 12 -13 χρονων και σε παρουν τηλεφωνο απ την αστυνομια να σου πουν οτι τον εχουν συλλαβει για το ενα ή το αλλο ή απο κανα νοσοκομειο γιατι εμπλεξε και κατεληξε εκει, τοτε να δεις πως θα ειναι καπως. Αλλα εσυ μη μασς, σημασια εχει οτι το καθηκον σου το εκανες.γενικα ειναι πολυ ασχημο και κοινωνικά να το δεις να μην εχει κανει καποιος ανδρας ουτε ενα παιδι.Ειναι καπως....πως να το κανουμε
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 206
γι αυτο το αποφάσισα....Ενα παιδί θα το κανω,πιστευω πως πρεπει...Θα ξεκινησω αμεσα τα ακάποταΜαζι σου τυπε κι οταν το παιδι των ανεργων γονιων που μεγαλωσε με τους παπουδες παει 12 -13 χρονων και σε παρουν τηλεφωνο απ την αστυνομια να σου πουν οτι τον εχουν συλλαβει για το ενα ή το αλλο ή απο κανα νοσοκομειο γιατι εμπλεξε και κατεληξε εκει, τοτε να δεις πως θα ειναι καπως. Αλλα εσυ μη μασς, σημασια εχει οτι το καθηκον σου το εκανες.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 206
πολυ τραβηγμενα τα λες...εφτασες σε αστυνομιες κτλ σιγα μωρε πια.αλλωστε κανεις γονιός δεν ειναι σε ολα αψογοςΜαζι σου τυπε κι οταν το παιδι των ανεργων γονιων που μεγαλωσε με τους παπουδες παει 12 -13 χρονων και σε παρουν τηλεφωνο απ την αστυνομια να σου πουν οτι τον εχουν συλλαβει για το ενα ή το αλλο ή απο κανα νοσοκομειο γιατι εμπλεξε και κατεληξε εκει, τοτε να δεις πως θα ειναι καπως. Αλλα εσυ μη μασς, σημασια εχει οτι το καθηκον σου το εκανες.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Θα σου βρούνε δουλειά και θα είσαι αναγκασμένος να πας θες δε θες.ξερεις μονο τι φοβαμαι?μην μου τα γυρισει μετά η μανα μου και μου πει δικό σου ειναι το παιδι....ανελαβέ το.κι εγω κι η γκομενα ειμαστε ανεργοι βασικα
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
ρε φιλαράκο, τώρα το κάνεις με προφυλακτικό δηλαδή; Γιατί πριν λίγες μέρες μας έλεγες ότι ακολουθείς την τακτική του "φιλεναδίτσου" για να προσεγγίσεις κοπέλες. Το κατάφερες τελικά; Μπήκε το νερό στο αυλάκι;γι αυτο το αποφάσισα....Ενα παιδί θα το κανω,πιστευω πως πρεπει...Θα ξεκινησω αμεσα τα ακάποτα
Ή κατευθειαν σε θέλουν για γαμπρό και το σεξ μετά το γάμο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις